datingsite parship

Home » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites parship logo

Laatst bijgewerkt op augustus 23rd, 2020 | door Welke online datingsite?

449

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

Parship info

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!
parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Voordelig daten bij Parship? Kijk op de Parship kortingscodes pagina voor de meest recente acties en kortingen

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem449 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. MGTOW MGTOW schreef:

  Wat ik regelmatig lees in profielen van vrouwen is dat ze het feesten zat zijn en nu toe zijn aan iets serieus…..tijd om te settelen.

  Wat betekent dat?

  We hebben een vrouw die in de periode dat ze er jeugdig en aantrekkelijk uitziet de cock-carousel aan het berijden is. Een groot feest. Maar dan verschijnen de eerste kleine kraaienpootjes. De eierstokken gaan rammelen en geven alarmsignalen af; de eicellen dreigen te verschrompelen tot rozijnen….. Ze heeft alles, die cariere (vaak iets sociologisch, pedagogisch of psychologisch, genderstudie), maar er moet nu met spoed een kind uitgeperst worden. Dus nu is het dan maar afgelopen met feesten tijd voor iets ‘serieus’.

  Wat krijg je dan als man?
  Je krijgt dan als man een vrouw die uitgefeest is. Een soort afterparty waar niet meer gedanst wordt. Want ze heeft ‘haar wilde haren verloren’. En jij mag op zoek naar de eerste grijze. Die vind je vermoedelijk als je de kraaienpoten volgt. En anders krijg je ze zelf wel als je jezelf blauw betaalt aan IVF behandelingen. Dit soort vrouwen hebben hun beste tijd gehad, maar ze willen wel een man die zich in zijn beste tijd bevindt (lees: veel geld verdient).

  Ik pas hiervoor.
  Heren, ga MGTOW; men going their own way.
  Wil je een kind? Neem een oekrainse die een stuk jonger is en nog familie-gericht is. Laat vrouwen die uitgefeest zijn en willen settelen dat doen met hun katten!

 2. superboer superboer schreef:

  ja daar kon je wel eens gelijk in hebben mgtow/ ze hadden bank afschrift gezien, dat was de trigger voor die vrouwen, heerlijk veel geld en ik kan het uit geven dachten ze zeker, kunje zien wat geld met vrouwen doen mgtow/ ze willen alleen maar luxe leven , nu kwamen ze van een koude kermis thuis.

 3. MGTOW MGTOW schreef:

  Gisteren bekeek ik het programma ‘under cover’. Daar was een man die via Tinder en sites de een na de andere meid had geregeld. Vaak had hij meerdere tegelijk. Hij trok snel in bij een meid (gratis huisvesting) en lichtte deze vrouwen voor vele duizenden euro’s op.
  Wat je ook ziet op Tinder is heel veel vrouwen die klagen over ‘one night stands’. Zie mijn review ‘het geheim van de one night stand’. Deze vrouwen hebben zich door een ‘bad guy’ herhaaldelijk laten naaien en willen absoluut geen herhaling.

  Je zou denken dat normale mannen, nette mannen, die hun leven uitstekend op de rit hebben, het goed zouden dan op tinder. Maar juist dit soort mannen hebben vaak een totaal gebrek aan succes. Er geldt ‘nice guys finish last’.

  Ik vrees dat vrouwen in hun slachtofferrol blijven zitten en de verkeerde keuzes blijven maken. Je ziet dat ook in de discussie over genderquota bij topfuncties. Te weinig vrouwen aan de top (ondanks gelijke kansen), dus moet ze wel een slachtoffer zijn (in dit geval van een niet-bestaande patriarchie)

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen zitten ook vaak op de (meest) linkerkant van het politieke spectrum. Dit soort partijen zijn vaak ook de voorstanders van een multiculturele samenleving waarbij er nog wel x-duizend bij mogen komen. Vervolgens zijn deze vrouwen slachtoffer van ongewenst gedrag op straat, aanrandingen etc……….

  • superboer superboer schreef:

   vraag me af hoe deze man aan al die vrouwen komt? ik denk dat hij die vrouwen een worst voor hield met geld en vakanties etc, tja dan komen de vrouwen wel op af! als bijen op de honing zeg ik je mgtow/

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Die oplichter in het programma undercover liet een nep bankafschrift slingeren. Daar stond dan een heel groot bedrag op. De vrouw in kwestie vond dat bankafschrift en werd natuurlijk meteen nat. Op deze manier heeft hij heel wat vrouwen genaaid. Misschien hebben deze vrouwen nu wel een SOA en staan deze vrouwen weer op Tinder. Swipen ze weer alles naar links totdat de volgende fitnessboy voorbij komt.
    Een normale nice guy is maar saai; geen uitdaging……

 4. superboer superboer schreef:

  welke date site hebt de meeste [ betalende ] leden?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Volgens de site zelf is hun eigen site de grootste. Maar ja er kan er maar 1 de grootste zijn, welke is dat dan?
   Ik denk dat een app als Tinder al veel meer leden heeft dan welke site dan ook.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    En sites tellen vaak alle leden bij elkaar op, actief en niet-actief. Ook iemand die op een blauwe maandag alleen even heeft rondgekeken om hierna voor goed te verdwijnen wordt dan meegeteld. Of ze tellen alle leden vanuit de hele historie bij elkaar op. Dan krijg je ledenaantallen die groter zijn dan dat er vrijgezelle mensen in nederland zijn. Het is een groot circus van bedrog bedoeld om geld te genereren.
    Ben je eenmaal ingeschreven en kijk je wie er echt actief zijn dan schrik je, zeker als man zijnde want er zijn al snel10 keer minder vrouwen dan mannen aanwezig.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    De meeste sites laten inactieve leden gewoon in hun bestand staan. Zo is de site goed gevuld, maar stuur je een bericht dan krijg je geen antwoord. Je kunt ook geen antwoord krijgen omdat de meeste vrouwen erg verwaand en omhooggevallen zijn, maar daar zul je nooit achter komen.

 5. superboer superboer schreef:

  ik gelooft echt niet in relatie therapie.. weg wezen als man en opnieuw beginnen zou ik zeggen, mevrouw wil toch altijd gelijk hebben/krijgen. Vrouwen genoeg al zie maar eens de juiste te vinden als man..

 6. superboer superboer schreef:

  klopt mgtow, vaak ligt het altijd aan de man en nooit aan mevrouw zelf!! ik gelooft daar niks van al zijn er ook wel vervelende mannen tussen heel vaak wil een vrouw scheiden, en 1 week later zit ze al weer op tinder, is ook niet gezond.

 7. superboer superboer schreef:

  LEX,A ik geloof niet in relatie therapie als je daar al aan begint? is het begin van het einde [ relatie ]. ik geloof zeker wat jij zegt, vriendelijkheid in een relatie en elkaar wat gunnen en er zijn voor elkaar, dan kom je ver, al weetje het niet zeker, kan zijn dat mevrouw nog vertrekt zo maar uit het niets…. of de man?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Vaak is de therapie op initiatief van de vrouw. Zij vindt namelijk meestal dat de fout bij hem ligt en dat de therapeut hem moet veranderen.

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    Het punt is dat als je NIET gaat, je later het verwijt kunt krijgen dat je niet gegaan bent. Zo’n therapie snijdt altijd aan twee kanten; de nukken van madam worden namelijk ook feilloos blootgelegd. Het principe van ‘als je met één vinger wijst, wijzen er minimaal drie terug’ is dan duidelijk van toepassing: defensieve projectie.

 8. superboer superboer schreef:

  AL zijn er ook wel mannen wie er niet uit zien en ook wel vaak aan hen ligt, maar merendeels hakt de vrouw de knoop door hopen op beter , wat ze niet vind met al dr eisen pakket, vraag sinterklaas maar zou ik zeggen.

 9. superboer superboer schreef:

  hoi lex.a ja jij slaat de spijker op de kop.. oh zo waar wat jij schrijft, TOP!

 10. Female Female schreef:

  Door al deze sexistische reakties,heb ik er al geen zin meer in.
  Heren,er zijn genoeg mannen die zichzelf niet goed in de spiegel aankijken.
  Die net als sommige vrouwen,dik en onverzorgd zijn.
  Dat er gescheiden wordt,is nooit gemakkelijk,een huwelijk is nl niet een gevangenschap maar een verbond uit liefde.

  • Lex.A. Lex.A. schreef:

   Inderdaad: ik zou lekker wegblijven van datingsites. True, mannen mogen ook wel wat aan hun presentatie doen (gemiddeld genomen). Kleren maken de mens.

   Een huwelijk behoort geen gevangenschap te zijn. Na de scheiding evenmin (ook niet voor de man!). Maar scheiden terwijl je kinderen hebt én er geen moeite voor doen om via (relatie)therapie tot een oplossing te komen? Alhoewel mijn anekdotisch bewijs dus niet onder ‘data’ geschaard mag worden, zie ik in mijn omgeving helaas te veel dames die niet in gesprek wilden.

   De beleefdheid die je in het begin van je relatie hebt is één van de sleutels voor een langdurig verbond. Helaas zijn juist levenspartners het meest onbeleefd tegen elkaar… Goed voorbeeld voor het kroost…

  • MGTOW MGTOW schreef:

   De scheidingsstatistieken spreken voor zich. Objectieve feiten zijn niet sexistisch.
   Wat ook niet sexistisch is dat is het onderzochte feit dat vrijgezelle vrouwen veel kritischer zijn dan mannen. Ook is het onderzocht dat een vrouw veel meer dan een man zwaarder van gewicht wordt tijdens een relatie; de buit is dan binnen en hoeft geen moeite te doen. Tot slot hoef je alleen maar de arrogante en veeleisende profielteksten te lezen om te weten wat voor vrouwen er vrijgezel zijn. Last not least zijn mijn eigen ervaringen zeer negatief en heb ik vergelijk met het buitenland (rusland)

 11. superboer superboer schreef:

  tja die vrouwen weten het wel te brengen altijd, met als term, hoe word ik met niks doen het snelste rijk? een vrouw met kinderen moet je niet willen als man zijnde geeft een boel narigheid [ jij bent mijn vader niet enz] en van daag de dag zijn kinderen brutaal en verbaal aso. [ niet allemaal maar wel veel]. best is een vrouw zonder kinderen hebt je als man meer aan. Waarom scheiden al die vrouwen toch? wat is er toch altijd mis met de man[nen]? of ligt het vaak NIET aan de Man is spee? Denk wel dat een vrouw eerder gaat lopen ze ziet een andere heerlijke vent en weg is ze.. allemaal zo makkelijk.

 12. superboer superboer schreef:

  ja klopt, vaak komen die kinder niet [meer] goed terecht en ontsporen helaas! Weet niet wat die vrouwen alle maal hebben? waarom is de man ineens niet meer belangrijk? ze zijn zo makkelijk, meteen scheiden geblazen dat is wat ze doen. Denk dat ze teveel zien wat een andere vrouw ook hebt , bedoel wil zij dan ook, materialistisch als wat, etentje hier, drankje daar, shoppen naar de nieuwste tas, vakanties steeds verder en luxer,huishoudelijke hulp, mooie auto etc etc, wel goed dat deze vrouwen eens pas op de plaats maken dan, afkicken van al die luxe wat ze gewent was, denk dat ze daar vast een ander mens door worden, waarderen wat ze wel hebben in plaats van wat ze niet [meer] hebben. Velen zijn over het paard getild wat vrouwen betreft. Als man verre van weg blijven, ik wel.

 13. superboer superboer schreef:

  vroeger was het zo; trouwen tot de dood ons scheid nu is het zo ; tot de volgende zich aandient, met name voor de vrouw geld dit, ze zet altijd de scheiding in gang.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Niet altijd, wel meer dan 70% van de echtscheidingen op initiatief van de vrouw.
   Niet zo raar want er is geen sanctie. Geen financiele en ook geen morele. Sterker nog veel vrouwen kunnen flink cashen na een scheiding. Hierdoor kunnen ze voor een bepaalde periode flink gaan shoppen en de bloemetjes buiten zetten. Tegen de tijd dat het geld weer op is heeft ze al lang weer een volgend slachtoffer gevonden. Steeds meer mannen, vooral in de USA, gaan niet eens meer trouwen maar ze gaan MGTOW.
   Denk ook even aan het emotionele leed wat een ‘bewust’ gescheiden vrouw haar eigen kinderen heeft aangedaan. 1 op 3 kinderen leeft momenteel in een gebroken gezin. Uit onderzoek blijkt dit een belangrijke factor voor crimineel en ander ontsporend gedrag alsmede mindere leerprestaties. Dankzij feminisme (dat niet meer gaat over gelijke kansen, dat hebben vrouwen al) gaat onze cultuur naar de klote. Ik ga MGTOW en kijk vanaf de zijlijn hoe het zootje ten onder gaat, een vrouw financieel te hulp staan doe ik niet.

   • Advocaat Advocaat schreef:

    Wat dit type vrouwen vaak niet lijken te beseffen is dat ze wel degelijk gelijke kansen hebben, maar ze vergeten deze zelf te verzilveren. Ze kiezen vaak zelf voor parttime werk én voor beroepen die minder betalen. Daar komt bij dat vrouwen minder goed kunnen onderhandelen, over het salaris bijvoorbeeld. Het zijn dit type vrouwen die voor ‘gelijke rechten’ strijden, maar tegelijkertijd de man in geval van scheiding geen gelijke rechten gunt. Als zo’n vrouw van het UWV een zware mannenjob aangeboden krijgt, zijn de gelijke rechten ineens niet meer van toepassing.

    Hoeveel geëmancipeerde vrouwen werken er nu in de bouw? Hoeveel vechten er in het leger? Dit zijn misschien uitersten, maar het illustreert wel hoe zaken er de facto voor staan.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    In de kern strijden huidige feministen voor gelijke uitkomst en niet om gelijke kans.
    Op datingsites zie je overigens ook dat vrouwen zich behoorlijk passief opstellen. Bij een eventuele date, op initiatief van de man uiteraard, verwacht ze ook nog eens dat hij alles betaalt. Niet altijd, maar wel heel vaak.
    Alleen geemancipeerd zijn als het hen uitkomt. Calculerend gedrag dus.

 14. superboer superboer schreef:

  lijkt wel of ze dat niks interesseerden dat ze te dik en onverzorgd zijn mgtow, ik wil echt geen onverzorgde vrouw en wie te dik is, waarom gaan ze niet op dieet? en sporten? en laten zien dat ze er zijn mag.. ik denk ook dat het meer gemak zucht is lui en geen zin, maar wel altijd bij een cafetaria staan, ik zie dat vaak. de oost blok vrouwen zijn mooi en verzorgd ook mooi haar en kleding, o.a. in polen en rusland en meer daar van die landen, ze zijn ook nog eens erg lief als je de verhalen mag horen en behulpzaam, wie wel neem ik wel een vrouw uit polen? zij die niet verwend is en een man waardeert hoe hij is, en dat zij dan niet zo veel eisend is als de nederlandse vrouw.

 15. superboer superboer schreef:

  KLOPT OOK MGTOW/ Weet niet wat dat is met deze vrouwen, klopt, ik ken er ook wat, kinderen gekregen, zijn ze een jaar of 2 a3 a4, dan is het scheiden geblazen de vrouw neemt het voor touw als je ze dan hoort. Wat willen ze dan? ik denk niks, puur ontevredenheid van ze, verveling en ze zien al die leuke vrijgezelle mannen op sociaal media=date sites. Reken maar dat er ook veel vrouwen vreemd gaan, en of alleen maar sex willen, misschien wel meer dan de mannen. Wat jij ooit zegt mgtow, de mooiste lekkerste liefste slimste trouwste vrouw[en] zijn en blijven getrouwd, ik weet dat wel zeker! op een date site zijn vrouwen vaak zo dik, hoe komt dat toch? bedoel zo veel dikke vrouwen wat je dan tegen komt op een site? niet sporten? of lui? of vreten de hele dag? best veel onverzorgde types op date site.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   In Rusland zag ik dat de meeste vrouwen slank zijn. Maar hier zijn de meesten te dik. In Rusland hebben vrouwen moeite om een man te vinden dus concurreren de vrouwen met elkaar. In Nederland krijgen zelfs obese vrouwen volop aandacht. Daarom is er geen noodzaak om er goed uit te zien. Voeg hier aan toe een hoge welvaart en makkelijke kantoorbaantjes en de circel is rond, net zoals haar buik.
   Feitelijk zouden alleenstaande moeders extra moeten trainen om het vormverlies na zwangerschappen te reduceren……Maar in plaats daarvan kijken ze naar Netflix of ‘ heel Holland bakt.

 16. superboer superboer schreef:

  weetje wat mij opvalt? als er eenmaal kinderen komen, daarna gaat een vrouw scheiden, net of ze het nieuwe er af hebben! op zoek naar weer een betere man, wat is dat toch? of zin in een andere man in bed?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Eerst heeft een vrouw nestdrang. Dan is ze zwanger dus kwetsbaar. Dan moeten kinderen tot min of meer zelfstandigen worden opgevoed. In al deze fasen is een man nodig, vandaar de biologische drang om een partner te vinden.
   Als de kinderen voorbij de kwetsbare kleutertijd zijn (doch nog immer emotioneel kwetsbaar en de band van hun vader nodig hebbende!!) , trekt mevrouw de stekker er uit. Feministisch, zelfstandig en ontevreden dus de man kan opzouten. Zie de statistieken. Wel eerst even afrekenen als je in gemeenschap van goederen bent getrouwd, want toch niet helemaal zo sterk en geemancipeerd als ze beweren! Hierna kan vrouwlief via een app of datingsite binnen no-time de cock-carousel weer berijden. Dit gaat door tot een jaar of vijftig daarna wil volgens het CBS de meerderheid van de vrouwen geen relatie meer.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Let vooral op de veelvuldig voorkomende opmerking in het datingprofiel van alleenstaande moeders; ‘mijn kinderen komen altijd op de eerste plaats’.
    Als je doorvraagt hoor je vaak dat ze ontevreden was, uiteraard de schuld van de man, en de stekker er daarom uit moest trekken. Aan de kinderen wordt niets gevraagd.

   • Danny Danny schreef:

    …breek me de bek niet open. Op datingsites staan te veel dames die zelfs het woord ‘mama’ in hun profielnaam durven op te nemen! Ze zijn ook ‘trotse moeder’… Oh ja? En wat te denken van profielen ‘graag zonder kinderen’ of ‘svp geen jonge kinderen’. Erg amusant, dat wel!

    Ik heb er ook al genoeg gehad die mijn drie kids toch ‘wel wat veel’ vonden, terwijl in hun profiel toch duidelijk meermaals vermeld werd dat ik HAAR kroost wel zal moeten accepteren…

    E.G.O.I.S.M.

   • Em Em schreef:

    Gaat het hier nog over datingsites of schrijven hier alleen maar gefrustreerde mannen die geen vrouw kunnen vinden?

   • Susanne Susanne schreef:

    Em, kerel! Welkom hier.

 17. superboer superboer schreef:

  ja zit zeker een kern van waarheid in; de meeste leuke en fatsoenlijke vrouwen zijn en blijven getrouwd, ik zie dat om mij heen; wat er over blijft mag zich raden, daar short wat aan;

 18. MGTOW MGTOW schreef:

  Ik had gisteravond weer eens gedate.
  Na doorvragen kwamen al snel de psychische problemen naar voren: depressies, verslavingen.
  Deze vrouw leefde samen met een kat.
  Begrijp je nu de term ‘crazy catlady’.?
  Ze bleek ook ‘volslank’ te zijn; het datingeufemisme voor te dik.
  De rekening is wel gesplitst uiteraard. Investeren in een single vrouw is namelijk zelden tot nooit lonend.
  Normale vrouwen zonder issues zijn en blijven getrouwd. wat resteert zijn onmogelijke figuren met tal van problemen die een normale relatie in de weg staan. Vrouwen die je op datingsites vindt zijn hoogstens geschikt voor eenmalige sex, maar dan wel in het schemerlicht zodat je de cellulitis van haar olifantsbenen niet ziet.

 19. superboer superboer schreef:

  mgtow hebt het ook vaak juist, een Man met ervaring en kijk op Vrouwen.

 20. superboer superboer schreef:

  nou mariet, ben het een gedeelte met je eens; zo wel mannen als vrouwen hoppen van hot naar her; ik ben niet zo en doe het ook niet! als ik een leuke vrouw mag ontmoeten? en het klikt? blijft ik bij haar. ik denk ook wat jij zegt; internet maakt het ons makkelijker om te kiezen, maar ik vind dan de vrouw te makkelijk, waarom? weinig of geen man is goed genoeg in hun Ogen, denk ook dat de vrouw meer geld belust is en koop ziek is, althans de meesten wel hoor! Ook arrogantie hebben er een boel, ook in het algemeen hoor. Vaak willen de vrouw veel spanning en uitdagingen, daar gaat het niet om in een relatie, de vrouw gaat eerder scheiden van haar man, vaak om niks en of verveling, ik vind de vrouw te makkelijk of gemakzuchtig. vaak willen ze ook geen stap terug doen, ze willen het liefst weer een man met geld en vaak op vakantie en shoppen, tja de bijstand is ook niet veel! ik vind dat de vrouw maar een stapje moet terug doen wennen aan het minder hebben..ik hebt vaak mee gemaakt en meer mannen dat een vrouw geen berichtje meer terug doen via date site. En eerst is het leuk, goed, en wel, maar zo dra ze hoort dat iemand geen werk hebt, hoeft het voor haar niet [meer]. Daarbij vind ik de nederlandse vrouw niet zo aantrekkelijk, wel de italiaanse en poolse dames, ze zijn goed verzorgd mooie kleding, goed figuur en mooi haar, en ze zijn zorgzaam naar de man toe. Van de 500 vrouwen op een date site vind ik er maar 5 daarvan aantrekkelijk. al met al valt het allemaal zoo tegen.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Als je op een datingsite een vrouw ziet met een normaal uiterlijk dan is de kans groot dat ze in het echt heel dik en onverzorgd is. Veel foto’s zijn van jaren terug. Ook veel foto’s van alleen haar gezicht in een zodanige hoek geschoten dat de onderkin niet opvalt.

 21. MGTOW MGTOW schreef:

  Uit onderzoek blijkt dat vrouwen veel kieskeurig selecteren dan mannen; de 80/20 regel.
  Waar een man met gemiddeld uiterlijk bijna volkomen genegeerd wordt, daar krijgen obese en onverzorgde vrouwen nog een overvloed aan aandacht. Vrouwen die zich hier niet van bewust zijn roepen dan al snel dat mannen niet mogen klagen want zij zelf hebben het toch ook zo moeilijk…….

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Wanneer dan een man die al weinig sex kan krijgen, het dan toch lukt een vrouw te daten, da zal hij bereid zijn flink wat water bij de wijn te doen, te gaan downdaten, en bij haar te blijven omwille van de sex. Totdat hij iets beters tegenkomt. Veel cougarvrouwen die met jongere mannen iets willen klagen dat mannen hun weer snel verlaten. Een vrouw die realistische eisen heeft en een man met respect behandelt (Geen dominante bitch…) zal niet snel verlaten worden.

 22. Mariet Mariet schreef:

  Maar wat jij omschrijft maken “wij vrouwen” net zo goed mee bij mannen. Dat ze nog op datingsites blijken te zitten (op zoek naar iets beters) terwijl jij denkt een relatie met hem op te bouwen. Jij steekt je emotie en tijd in deze man en hij is bij je bij gebrek aan beter. Dus dat vrouwen dan al meerdere relaties hebben gehad is zeker niet altijd hun keuze. Vrouwen worden door mannen soms net zo makkelijk aan de kant geschoven als andersom. Ik denk dat het niets met man of vrouw te maken heeft, maar met het type mens. En misschien ook wel met de tijdsgeest; we leven in een wegwerpmaatschappij en men is ook meer op zichzelf gericht, vluchtiger en vlak internet niet uit. Allemaal redenen waarom men ook makkelijker de handdoek in de ring gooit. Je kunt op internet zo een nieuwe uitzoeken. Dus de keuze is veel groter geworden, maar daardoor wordt het ook deste moeilijker het kaf van het koren te scheiden. Je zult dus zelf ook kritischer moeten zijn in je keuze, niet omdat je hoge eisen stelt, maar om jezelf te beschermen en de zoveelste teleurstelling te voorkomen.

 23. superboer superboer schreef:

  Hoi Mariet; tja dan moet ik ze nog tegen komen [ die vrouw dan]. velen reageren niet terug op leuke nette berichtjes van mij, [ ook andere mannen hebben er last van] een vrouw zoekt altijd weer een betere man, een leukere, terwijl ik leuk en mooi ben volgens vele vrouwen op de site, toch lukt het me niet, of ze zijn bang? bang dat ik te leuk ben? dat ze het niet kunnen geloven? vaak leest ik dat een vrouw al enkele relaties hebben gehad, dan denk ik; waarom loopt het telkens mis? een vrouw is niet snel tevreden met een man wie eenvoudig is, het moet altijd maar spannend en meer zijn, ja Mariet het is gewoon zo. ik zeg altijd; kijk niet naar wat een man en of vrouw bezit maar kijk hoe je karakter is; vele vrouwen willen zus en willen zo, ze wensen te veel.

 24. Mariet Mariet schreef:

  Kom op mannen, wat een verbitterde klaagzang over “de vrouwen”! Blijkbaar voelen jullie je steeds aangetrokken tot de “verkeerde” vrouwen. Zoeken jullie de veeleisende golddiggers die seks snel saai vinden worden, vreemdgaan, verwachten dat jullie het huishouden doen en alleen geïnteresseerd zijn in jullie salarisstroken. Tsja, misschien zegt dat ook wat over jullie…?
  De vrouwen die ik ken houden allemaal hun eigen broek op en zullen zeer zeker niet gaan daten voor een gratis maaltijd. Ik denk dat er ongeveer net zoveel foute mannen als vrouwen rondlopen.
  Als ik jullie was zou ik eens wat andere selectiecriteria gaan toepassen, want er zijn nog genoeg leuke vrouwen beschikbaar. Veel succes!

 25. superboer superboer schreef:

  mgtow/ ik zag net vrouwelijke profielen voorbij komen relatie planet, van de 80 vrouwen wie ik tegen kwam stonden er 75 op wie er jaren geleden ook al op stonden en nu nog actief zijn, heel vreemd vind ik dat, zou er dan geen man deugen in hun ogen? bedoel als ze er al 3jaar opstaan hadden ze toch al een man kunnen hebben? weet niet wat deze vrouwen bezielen jij dan? volgens mij mankeert er wat aan die vrouwen, er is wat mee, weet ik zeker mgtow, kan zijn een flinke stoornis? of aandacht? mgtow, staan op lexa wel vrouwen wie wat willen? =relatie, of is dat daar ook niks? en zijn er veel spookprofielen op lexa? weet jij dat?

 26. superboer superboer schreef:

  mgtow/ of zouden dat vrouwen zijn met een persoonlijkheid stoornis? [ bordeliner?] want als ze van man naar man swippen? en geen man goed genoeg is? en altijd op alles en nog wat klagen, ik vermoed dat er veel vrouwen met bordeline op date site staan jij dan?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Borderline leidt wel tot extreem gedrag oa afstoten/aantrekken, heel veel drama. En ja dit soort vrouwen ben ik ook tegengekomen.

   De meeste vrouwen zijn gewoon te kritisch en te veeleisend zodat ze mannen die aan hen gewaagd zijn, of zelfs beter zijn, afwijzen. Dit is niet een bepaalde aandoening maar een soort aangeleerd gedrag.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    En dan zijn er natuurlijk ook de vrouwen die het wel fijn vinden elke keer getrakteerd te worden, alle aandacht krijgen, sex met de meest knappen;m de cock-carousel

   • Izella Izella schreef:

    Ik vind dat heel erg discriminerend wat je schrijft. Voor een ziekte heb je nooit gekozen. Jij niet, je familie niet. Niemand. Zou je deze discriminerende en stigmatiserend opmerkingen weg willen halen alsjeblieft?
    Dit geldt voor iedereen die gefrustreerd is en “geen seks” kan krijgen. Laten we met respect omgaan met elkaar. Ook als je afgewezen word.( Op een nare manier)

  • Izella Izella schreef:

   Ik vind dat heel erg discriminerend wat je schrijft. Voor een ziekte heb je nooit gekozen. Jij niet, je familie niet. Niemand. Zou je deze discriminerende en stigmatiserend opmerkingen weg willen halen alsjeblieft?
   Dit geldt voor iedereen die gefrustreerd is en “geen seks” kan krijgen. Laten we met respect omgaan met elkaar. Ook als je afgewezen word.( Op een nare manier)

  • Izella Izella schreef:

   Ik vind dat heel erg discriminerend wat je schrijft. Voor een ziekte heb je nooit gekozen. Jij niet, je familie niet. Niemand. Zou je deze discriminerende en stigmatiserend opmerkingen weg willen halen alsjeblieft?
   Dit geldt voor iedereen die gefrustreerd is en “geen seks” kan krijgen. Laten we met respect omgaan met elkaar. Ook als je afgewezen word.( Op een nare manier)

 27. superboer superboer schreef:

  mgtow, hoe kan het dat ik na jaren steeds de zelfde vrouwen tegen kom op date site? of ze willen van man naar man, of alleen sex? of ze kunnen niet kiezen? of ze zijn moeilijk? of ze hebben een stoornis? ik weet het niet, wel vreemd dat ze niet aan de man komen!!! of komt dat ze altijd maar meer en meer eisen hebben? vraag me ook vaak af, war zijn het van soort vrouwen wie op een date site staan? serieuze of niet? met normen en waarden? vaak hebben ze ook al vele relaties achter de rug als ik ze aan spreekt, waarom mislukt het dan telkens? vaak hebben ze ook problemen met hun kids eigen ervaring van de dames gelezen. waarom willen vrouwen zo veel? =eisen? waarom is een man niet snel goed in haar ogen? een perfecte man vind zij nooit, die bestaat ook niet, ik denk dat ze kunnen zoeken tot sint juttemus, verwende wijven mgtow, als man doe je het nooit goed ook al verwen je haar altijd met etentjes vakantie etc, dan nog is het niet goed, enge vrouwen deze golddiggers, zijn er te veel van, ik zeg, Vrouwen, maak pas op de plaats.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Ik heb onlangs een vrouw gedate die al heel lang op Tinder stond. Zij klaagde nogal over het niveau van de mannen. Zelf bleef ze nogal driftig op haar kauwgom kauwen terwijl ze het glas witte wijn achterover sloeg. Ik bood nog een asbak aan om de kauwgom in te doen maar dat hoefde niet van haar. Ze werkte parttime en vond dat wel best……..want nu was ze een opleiding aan het doen en dat was al druk zat. Kennelijk kreeg ze aanvulling in de vorm van alimentatie en huursubsidie. Ze had ook een spervuur aan vragen om te kunnen nagaan in welke mate ik aan haar eisenpakket zou voldoen. Ik probeerde er een luchtige avond van te maken maar dat lukte niet…….

   Deze vrouwen zijn simpelweg te moeilijk in omgang. Geen enkele man is goed genoeg. Maar zelf hebben ze weinig te bieden. De vrouw in kwestie was ook een beetje mollig. Als ze dan een keer sex wil met een man die goed genoeg is dan blijft zo’n man niet bij haar. Dan heeft ze dus een one-night-stand. Daarom beklagen vrouwen zich zo vaak over one night stands en over een gebrek aan goede mannen……

   Deze te-moeilijk-in-omgang-vrouwen hebben vaak ook conflicten op het werk en binnen de familie, en met hun ex. Als je met iedereen een conflict hebt dat is als je met meerdere dobbelstenen gooit en ze hebben allemaal dezelfde ogen. Het kan natuurlijk toevallig zo zijn, maar de kans is klein. Kans is groter dat het probleem bij haar zelf zit. Echter zelfkennis is ver te zoeken bij de meeste single vrouwen.

 28. superboer superboer schreef:

  geloof maar dat er velen koop verslaafd zijn mgtow, die wijven willen altijd meer en meer, zijn niet gauw te vreden met wat ze hebben.. owee als ze er alleen voor komen te staan en met minder moeten doen, ja dan raken ze aan wal kunnen ze niet meer 5 x per jaar met vakantie en shoppen en meer van die onzin! wel eens goed dat al deze vrouwen pas op de plaats maken, leren ze dingen meer waarderen gewoon met minder gaan doen leren ze van dan leren ze ook dat niet alles van zelf sprekend is, en dat alles maar kan. De weelde is er te veel onder die wijven mgtow geloof mij maar. Jl zaterdag las ik een artikel van een psycholoog dat vandaag de dag alles maar meer en goed moet zijn en we mogen niet ongelukkig zijn.. ik denk dat de vrouw door geslagen is in hun eisen walhalla, denk dat het tussen de oren zit een soort ziekte ofso.Zet al deze vrouwen eens 1jaar op een eiland met niks waar ze zich moeten redden met niks, komen ze nadien geboren terug en hebben de man eindelijk een normale vrouw voor hun neus zonder dat zij van alles wenst. Vrouwen ik zeg jullie, ga je schamen.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Zoals vrouwen shoppen naar een nieuwe jurk shoppen ze ook naar een nieuwe man. Als je kennis neemt van de scheidingsstatistieken en de eisen leest van single vrouwen op datingsites, dan begrijp je wat je waard bent als man. Je bent als man een wegwerpartikel dat er is enkel voor haar plezier, enkel voor in goede tijden. Maar net zoals het banksaldo een keer opraakt, zo ook vervaagt de schoonheid van de vrouw op het moment van ‘hit the wall’. Dan is het afgelopen met shoppen.
   Als je als man zorgt dat jij je leven goed op de rit hebt, je tijd besteedt aan carriere en gezond leeft, dan zul je zien dat wanneer jouw vrouwelijke leeftijdsgenoten bankroet zijn (‘hit the wall’) jij kunt shoppen met je credits voor een jongere vrouw.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Bedenk wel dat door de overheersende feministische gedachten ook de vrouwen het jonger zoeken. Ze zijn toch zo ‘jong van geest’. Natuurlijk vertellen de rimpels en kraaienpoten een ander verhaal en na de overgang is het hormonale plaatje ineens 180 graden gedraaid.
    Dus kun je als man het beste op vakantie gaan naar het oostblok en daar wat lol hebben.

 29. superboer superboer schreef:

  klopt ook mgtow/ ooit had ik ook een date zij had/hebt dat ook, slaapstoornis,eet stoornis, angst stoornissen. ook klopt wel wat jij zegt, die man wie het schreef nadat hij op een speeddate was geweest was er een griet gekomen met haar vriendin! verzin je toch niet? ik ga toch ook niet mijn mijn broer? ja kon wel eens waar zijn wat je zegt, ze zijn gewoon uit op gezelligheid en geen relatie proberen te krijgen, wie weet alleen aandacht trekken? of voor een etentje? of drank? ik geloof ook niet zo in die speeddate avonden, ja klopt lijkt net een circus voor stelling, aap zoek aap ofso iets, nee past niet bij mij daarbij best duur o.a. entree dan nog drank betalen en wie weet het etentje wat volgt etc, op het laats 50 euro armer of meer, wat houd je over op het eind? Dubbel niks. speeddaten werkt niet schreef ooit een psycholoog lees maar eens onder review berichten mgtow.

 30. superboer superboer schreef:

  mgtow/ hoe denk jij over speeddaten? ik las net een verhaal van een jonge man wie dat ook wilde proberen, hij schreef; de mannen zagen er verzorgd uit de vrouwen helemaal niet, er kwamen zelfs een griet wie haar vriendin had mee genomen, omdat met zijn 2en 1tje maar hoefde te betalen! dus 1griet kon gratis na binnen ze wilde alleen maar een gezellige avond hadden ze gezegd [de vrouwen]. Ook waren ze zeer kritisch die wijven! gelooft jij in speeddaten mgtow? en of een vrijgezelle avond?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Als je als een circusdier in de arena wilt optreden dan is speeddaten wat voor jou……
   Vrouwen gaan er met een vriendin naar toe en laten zich vermaken door mannen die telkens hun best moeten doen in kortdurende sollicitatiegesprekjes. Puur vermaak voor de vrouwen, als ze überhaupt komen natuurlijk.
   Na afloop heb je een duur betaald drankje en ben je weer een deceptie rijker. Single vrouwen zijn niet meer te koppelen: ze zijn veels te kritisch (behalve naar zichzelf toe), hebben rare eisen en verwachtingen. En zo lang ze de cock carrousel kunnen berijden geen enkele intentie om een relatie aan te gaan. Ja met een rijke man, maar die kan wel weer een jongere vrouw krijgen.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Puur rationeel:
    – uit onderzoek blijkt: meer dan 80% van de vrouwen heeft enkel oog voor de top 20% van mannen
    – het aantal vrouwelijke deelnemers zal laag zijn (zie annuleringen); zeg max 10 vrouwen.
    – als het goed is zorgt de organisatie voor evenveel mannen als vrouwen

    Dus van de 10 mannen worden er 2 als kandidaat aangekruisd door de vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat mannen ongeveer de helft van de vrouwen als aantrekkelijk beschouwen.
    Dat betekent dat er bij 20 personen er kans is op 1 wederzijdse match.

    Maar wacht; vrouwen komen er met een vriendin. Dus de helft van de vrouwen heeft helemaal geen interesse, puur amusement.

    Oftewel vermoedelijk zijn er helemaal geen matches. En zeker geen echte, op interesse gebaseerde.matches.

    Als je even goed nadenkt blijf je dus ver weg van speeddates. Misschien dat ik zelf wel een keer mee ga doen maar dan als amusement; dom ouwehoeren en stiekeme video-opname maken.

 31. superboer superboer schreef:

  ik denk dat zij zich daar zonder te denken is in gestort om te verhuizen daar naar toe zonder de gevolgen in te zien welke ongemakken op dr pad zouden komen, ze dacht alleen maar aan blauwe luchten en sneeuw, en een lux leventje, owee als het tegen zit, gaan ze janken en willen dan met hangende pootjes terug.. is ook vaak na een scheiding mgtow, als 2e man niet bevalt? willen ze ook graag terug naar haar ex man.

 32. superboer superboer schreef:

  ik zat net te kijken naar ik vertrek, daar was een stel wie wat anders wilde, naar oostenrijk, dat wijf was dr baan kwijt geraakt.. en ze wilde spanning, eenmaal daar in oostenrijk zegt zij, oh wat hebt ik een spijt, was ik er maar nooit aan begonnen er moet zo veel gebeuren niks komt af en financieel zit ik aan de grond.. ik zegt, weer een verwende snol wie de spanning op wilde zoeken en ook daar de spanning niet vond, ze was depressief, tja ook over een paard getilde griet wie niks gewend is.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Ook op datingsites zijn je veel vrouwen ‘between jobs’. Deze vrouwen ervaren een drang om ergens een nieuwe partner op te duikelen. Deze partner kan vervolgens zorgen voor de (financiele) stabiliteit omdat zij zelf totaal is losgeslagen.
   Ook binnen een relatie zie je dat vrouwen zich eerder vervelen; meer dan 70% van de echtscheidingen is op initiatief van de vrouw. ook hier slaat zij zich los.

   Als steeds meer mannen MGTOW gaan en niet meer fungeren als opvangtehuis voor dit soort ontevreden en losgeslagen vrouwen zul je zien dat dit soort vrouwen in de (medische) hulpverlening terechtkomen: depressies, slapeloosheid, angsten. Ik ben zelf werkzaam in de gezondheidszorg en zie dit gewoon gebeuren.

 33. superboer superboer schreef:

  ik kwam gister langs een grand cafe, moet je eens zien hoeveel wijven daar binnen zitten midden op de middag! Ze zitten met zijn 2en a 3en bij elkaar koffie/wijn te leuten. ik denk dan van, moeten jullie niet eens aan het werk? Waren heel veel vrouwen wie daar zaten, ze zitten er altijd en met mooi weer buiten op een terras, ik denk dan, ga je huis schoonmaken of doe eens wat nuttigs i.p.v. om daar maar te zitten niksen en te luieren. Bah.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Statistieken laten zien dat Nederlandse vrouwen kampioen deeltijd werken zijn. Ze hebben ook vaker pretpakketstudies gevolgd, samen met een heel leger andere vrouwen, zijn net schapen die achter elkaar aan lopen. Gevolg: lullige baan met weinig verantwoordelijkheid, deeltijd, dus weinig inkomsten. Reken maar dat ze lang aan het glas nippen voordat er een nieuwe wordt ingeschonken. En na afloop de rekening uitsplitsen, want er bevindt zich geen penis aan tafel die een genereus gebaar maakt.

  • Lex.A. Lex.A. schreef:

   Dat is ook een ‘hobby’ van vrouwen: zinloze gesprekken over staafmixers, wasmiddelen en intussen emotioneel klaagzang. Het leukste is als je mee kunt luisteren als één van de dames vertrekt en de rest van de groep vervolgens over diegene die vertrokken is gaat roddelen… Altijd hetzelfde liedje, maar die ‘krabbenmand’ blijft interessant…

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Vrouwen hebben meestal geen hobbies. Althans geen echte hobbies die vaardigheden vereisen. Veelal betreft het consumerende acties zoals het maken van verre reizen, festivals bezoeken, wijntje op het terras, netflix staren.
    Dan vervelen ze zichzelf en gaan ze maar roddelen.

 34. superboer superboer schreef:

  mgtow, klopt echt wel wat je schrijft.. op al die gratis date sites kom je alleen maar vele rare types tegen, allemaal net niet vrouwen.. te dik, te veel eisend en zelf hebben ze niks te bieden, ja een boel ellende. ik hoor nooit een man wie via tinder een relatie er over hebt gehouden. ja in rusland, das pas wat wat een leukerds daar he mgtow? maar dan moet je een rijke russin nemen met geld die zijn er daar ook wel; genoeg, maar die afstand en ze mogen niet lang in nederland blijven toch? ja zeker daar echt knappe verzorgde vrouwen, kunnen ze hier een puntje aan zuigen de nederlandse vrouw. als ik via lexa dan ga proberen een russsin probeer te schoren?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Voor Rusland heb je een visum nodig. Dat is wel een gedoe. Maar een stad als St. Petersburg is het bezoeken waard. Daar gebruik je Tinder. Belangrijk is om te melden in je profiel dat je daar ook echt aanwezig bent of op een bepaalde datum daar bent. Je zult zien dat je daar heel veel meer matches hebt dan in Nederland en dat de matches veel knapper zijn. Dat is een beetje overweldigend in het begin. Ga met meerdere op date en klamp je niet vast aan de eerste de beste zoals je dat in NL gewend bent. Hier ben jij degene die eisen kan stellen ipv omgekeerd. Je hebt een leuke tijd. Veel russinnen verdienen misschien maar 600 euro per maand. Verwacht geen rijke vrouw. Pas op voor golddiggers! Aan jou de taak deze te herkennen. Als ze naar nederland wil dan is dat voor haar moeilijk, visum krijgt ze niet makkelijk. Evt kun je in Turkije afspreken, daar heeft zij makkelijk een visum voor. In istanbul is ook veel te zien. Is er na meerdere ontmoetingen nog steeds een klik dan kun je haar hier naartoe halen.

   • SVB SVB schreef:

    …stuur e.e.a. wel zo aan dat ALS je de AOW-leeftijd nadert (dit geldt dus minder snel voor de jongere mannen en ook minder voor hele jonge Russinnen), je de relatie nog eens goed onder de loep neemt. Zij zal geen opbouw hebben, wat er al snel op neer zal gaan komen dat je dan ‘wel wat’ moet gaan inleveren als je tegen die tijd dan nog samenwoont of getrouwd bent.

    Ik zeg ‘wel wat’, maar 400 pm missen gaat naar gelang de tijd vordert een behoorlijke kostenpost worden… Je zult het dus zo moeten managen dat mevrouw goed gaat verdienen en zelf nog aanvullend pensioen (en spaargeld?) opbouwt.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Klopt, het financiele plaatje moet blijven kloppen. Ook als je nog niet de AOW leeftijd hebt! In beginsel zal zij financieel afhankelijk van je zijn, inburgeringscursussen moeten volgen, taal eigen maken etc. Veel Russische vrouwen zijn hoog opgeleid en ambitieus, ik denk gemiddeld gezien beter dan dan de gemiddelde nederlandse vrouw. Een bekende van mij heeft een relatie met een russische vrouw en zij heeft na 2 jaar verblijf een zo goed als afgeronde universitaire opleiding aan de erasmus en zij beheerts de nederlandse taal ruim voldoende

 35. superboer superboer schreef:

  hoi mgtow/ en tinder dan? is dat beter dan een betaalde date site? of is tinder ook een crime met veel eisende vrouwen? een pot nat?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Ook op Tinder hebben vrouwen keuze in overvloed en zijn ze dus buitensporig kritisch. Maar je kunt Tinder gratis gebruiken dus het kost je alleen je tijd en je geestelijke gezondheid.Op Tinder is het aanbod ook veel groter.

   Op Tinder zitten heel veel probleemvrouwen en aandachtszieke vrouwen. Blijf daarom niet lang chatten.
   Verwacht niets van een eventuele date. De eerste Tinderella met een normaal postuur moet ik nog tegenkomen.

   Wil je echt daten met appetijtelijke vrouwen ga dan naar Rusland.

 36. MGTOW MGTOW schreef:

  De beste wensen allemaal!
  Goede voornemens gemaakt?

  In deze tijden kennen datingsites een grote aanloop. Na een kerst zonder partner krijgen veel singles weer jeuk. Laat ik het toch maar eens proberen. Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. We hadden immers ook al een lot uit de oudejaarstrekking gekocht………

  Maar net zoals een loterij weggegooid geld blijkt, zo zijn ook datingsites weggegooid geld. Er zijn veel te weinig vrouwen ingeschreven ten opzichte van de mannen. Vrouwen stellen mede daarom zeer onredelijke eisen. Uit onderzoek blijkt ook dat een man met gemiddeld uiterlijk volkomen genegeerd wordt op een datingsite. Deze man mag wel in de vrouwelijke profielen lezen hoe sexistisch en onbeschofd mannen zijn en dat zij geen goede man kunnen vinden.

  Datingsites hebben er alle belang bij dat er een heel leger mannen ingeschreven staat welke eeuwig blijft zoeken. Een mooie inkomstenbron. Daarom liegen datingsites over het aantal actieve gebruikers en ook de man/vrouw- verhouding.

  En nog maar te zwijgen over het soort vrouw dat je er ziet staan.

 37. superboer superboer schreef:

  aller eerst een ieder een gelukkig nieuwjaar! klopt mgtow, als die wijven onderlijng uit gaan eten en of terras, dan worden de rekeningen WEL gesplit.. ik zie dat ook op tv in een of andere date show, nee dan is het niet van… ik betaal de rekening we effen. ik hebt helemaal niks op met die wijven wie willen teren op da zak van de man, en nadien hoppen ze weer vrolijk verder op naar weer een etentje of wat ook.

 38. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  ja met mooi weer door de weeks zit terras vol met wijven.. moeten die niet werken vraagt ik mij dan af?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Je ziet ze vaak ook met elkaar uit eten gaan. En reken dan maar dat de kosten tot op de cent worden gedeeld. Maar zodra er een penis aan tafel zit houdt ze de knip gesloten. Vrouwen onderling knijpen elkaar goed af, ze kennen namelijk hun eigen soort. Wij mannen accepteren veel te veel van ze.

 39. superboer superboer schreef:

  als een wijf stinkt o.a. uit haar mond, neem ik al gelijk de benen.. ik vind dat zo smerig een meur uit die monden, knap ik meteen op af net zoals te veel make up, onverzorgd haar en lichaam.. staan er genoeg van op date site. Ja ik gelooft het ook, de Nederlandse Vrouw is lui, hoor/lees ik heel vaak. Wat moet je als man ermee? verre van afstand houden.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Zie ook die korte pittige kapsels, bouwvakkerskleding, synthetische flobbertruitjes die niet gestreken hoeven te worden. Bedenk dat tijdens een date zij zich op haar best presenteert. Als dat al niet veel soeps is dan wordt het alleen maar nog veel erger….

 40. superboer superboer schreef:

  is ook zo; je hoort ze altijd over vakanties,shoppen,netflix,sauna, wijn drinken en meer van die onzin; ook erg hoog in de bol de wijven hier! Ze willen alleen maar lux leven en niet kijken naar het karakter van de man, owee daar hij geen werk hebt.. als de man een lief en eerlijk karakter hebt telt dat niet bij ze, alleen euro tekens telt bij ze. Daarbij zijn de vrouwen op date site niet echt aantrekkelijk ja een enkel wel maar toch het merendeels niet hoor! vaak te vet en onverzorgd uitziende, en dan dat haar van ze, phoe.. de Italiaanse vrouw is mooi, goed verzorgd mooi gekleed en een goed kapsel, dat zijn pas vrouwelijke vrouwen..ze besteden goed aan haar uiterlijk kijk maar eens op een date site naar ze. maar dat zullen ook wel vrouwen zijn wie veel noten op de zang hebben. Kijk niet naar wat een man bezit Dames maar kijk eens naar zijn karakter, laat jullie eisen pakket eens vallen!!! Anders eindigen jullie 10hoog in een vieze flat met tom poes op de schoot=kat.

 41. MGTOW MGTOW schreef:

  Vraag een willekeurige vrouw via een datingsite eens naar haar hobbies. Grote kans dat je iets onnozels terug krijgt. Bijvoorbeeld het maken van verre reizen (hoeveel weken vakantie heeft ze dan???) Of ze kijkt naar netflix, gaat shoppen, bezoekt festivals. Het zijn allemaal consumerende acties die geen vaardigheid vereisen. Als er een hobby is die noemenswaardig is dan is het op kosten van de man een diner in een restaurant scoren. Daar zijn de meesten wel bedreven in.
  Als je dan als man een hobby hebt hebben ze daar vaak geen begrip voor. Heb je eenmaal een relatie met een vrouw dan snapt ze niet dat jij er geld en tijd aan besteedt, zij wil natuurlijk dat jouw tijd en geld naar haar gaat en niet naar een hobby.
  Ik vermoed dat ik niet de enige man ben die dit zo ervaart. ik ben benieuwd naar wat andere mannen hier ervaren op dit gebied

  • Ima Ching Ima Ching schreef:

   Same here…

   Het bekende ‘wijntje met een vriendin drinken’ op de woensdagmiddag (en dan vrij nemen terwijl ze al parrtime werkt) mogen we er ook bij vermelden als ‘hobby’. Of ‘zich ziek melden’; ik ben er toch al een aantal tegen het lijf gelopen die ondubbelzinnig lieten doorschemeren dat ze liever lui dan moe zijn (nog even afgezien van de representatie die dat vaak al verraadt).

   Maar inderdaad, die ‘hobbies’, zijn helemaal geen hobbies…
   En mondverzorging lijkt bij het overgrote deel op datingsites ook geen hobby; flossen, rageren en tongschrapen lijken nog geheel niet ingeburgerd bij datingsitedames, met een onaangename verrassing dus bij de eerste date. BAH!

   ‘you got to have a j.o.b. if you want to be with me’ – had eigenlijk door een man gezongen moeten worden…

 42. Karin Karin schreef:

  ik ben een leuk uitziende vrouw… maar ik wil geen man wie alleen maar seks wenst en ook vind ik het fijn dat hij mij onderhouden kan, is toch niks mis mee?

  • Sharon Sharon schreef:

   Sorry Karin, jij bent precies het type vrouw waar ik mij als moderne vrouw DIEP, DIEP voor schaam!

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Vrouwen die onderhouden willen worden maar liefst geen sex willen geven zijn de golddiggers van het slechtste soort. Dit zijn vrouwen zijn net zo oppervlakkig als een prostituee maar hebben nog minder te bieden. Helaas zitten datingsites vol met dit soort verwaande typen. Hoppen van gratis diner naar gratis diner. Geen wonder dat steeds meer mannen MGTOW gaan. Als ik een goed uitziende vrouw wil hebben die even onderhouden wil worden dan bestel ik wel een professional.

 43. kikkoan kikkoan schreef:

  las net dat een vrouw 100euro betaald had naar een man wie via satelliet wilde bellen met haar; alleen bleek die man waar ze mee sprak niet te bestaan!! andere foto! echte [nep] gast zat in Afrika.. echt wel dom dat ze geld over maakte, zowel mannen als vrouwen trappen er steeds in… nooit betalen zeg ik bij deze. nu zegt die vrouw; Vrouwen ga niet via een date site een man proberen te daten, maar lang niet alle mannen zijn zo.

 44. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  hoi Wilma; tja jammer is dat dat sommige vrouwen zich niet goed verzorgen, best vele als ik zo om me heen kijkt; veelal te dik en onverzorgd, terwijl er wel een leuke kop op zit; ik val daar helemaal niet op! maar ieder zo zijn/haar ding.

 45. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  mgtow/ ik denk dat er weinig goede fatsoenlijke vrouwen te vinden zijn op date site.. klopt wat jij schrijft hier boven ze willen allemaal en en en, maar dan is het nog niet goed genoeg! velen hebben geld zorgen en psychische problemen weet ik uit ervaring.. ja en dan maar teren op de man, laten ze zelf boontjes maar doppen leren ze van. Die wijven willen altijd weer NOG een betere man, kan ze lang wachten die bestaat toch niet.

 46. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  klopt mgtow, vaak kunnen deze vrouwen geen man vinden/houden voor een langere periode, hoe kan dit nou? en ze willen allemaal tegen gas omdat ze zelf heel moeilijk zijn om mee te leven en vaak is de vrouw op een date site hele maal niet zo aantrekkelijk wat jij ook al zegt, en dan dat kapsel van haar… ziet er echt niet uit… stroom gehad? of zelf zitten knippen? En koken? nee de meesten willen of kunnen dat niet, ook al weer bijzonder, denk dat je al bij voorbaat niet zo;n vrouw moet hebben, denk zelf dat het meer luiheid is mgtow. klopt, die vrouw wie is gaan scheiden maar nadien wilde terug keren had al gezegd, vroeger met mijn ex hadden wij het financieel beter dan ik nu alleen, tja effen een andere Man berijden en dan met hangende pootjes terug.. Zegt al genoeg hoe zo;n wijf is mgtow, zit in haar karakter dat ze snel is verveeld en niet werkt aan haar huwelijk en haar man niet accepteert hoe hij was/is. Laat m dan maar saai zijn, makkelijk dat weglopen en dan weer terug willen wat goed dat hij nu een andere leuke Vrouw hebt gevonden. Beetje een nette vrouw wie zijn man accepteert hoe hij is loopt niet te paren bij een andere man. Laat dit een goede les zijn zegt therapeut tegen haar.

 47. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  hoi jeff.. jij hebt oh zo gelijk.. die wijven kijken niet om wie je bent maar wat wij als man bezitten. Niks aan de Nederlandse Vrouw.

  • Wilma Wilma schreef:

   De gemiddelde vrouw op datingsites is nu eenmaal behoorlijk lui. Als zij het niet wil verdienen zal ze iemand moeten zoeken die het wel heeft. Lui, omdat ze zich onvoldoende verzorgt en te weinig beweging krijgt.

   Het motto van zulke vrouwen: Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist.
   (Ik heb zo’n buurvrouw die op Badoo zit en weet er inmiddels alles van…)

 48. MGTOW MGTOW schreef:

  Wie eist mag ook wat bieden.
  Wat hebben de veeleisende vrouwen op datingsites dan te bieden?

  De meesten zijn helemaal niet zo knap. op zn best middelmatig. Dikwijls slonzig gekleed (nederlands dingetje), een ‘naturel’ uitstraling, vooral geen moeite doen; ongekamde bos haar dat als een ragebol alle kanten op staat, of zo’n vreselijk kort pittig kapsel met oorlogsrode kleurspoeling (feministe?). Geld en een goede baan? Veel mannen interesseert dat niet veel, maar dat hebben deze veelal gescheiden vrouwen vaak ook niet. Veelal betreft het een parttime prinses die ergens in een gehorig flatappartement woont en die al lang blij is dat de man de (eerste) date betaalt. Interessante hobbies en interesses die aanleiding geven tot een goed gesprek? De meesten hebben als hobby netflix ingevuld……..ben ik snel uitgepraat. Koken? Veel linkse vegetariers en veganisten die in de aanbieding bij de supermarkt kopen, krijg je voorverpakte sla met bruine randjes en een droge vega-burger. Eet smakelijk!
  Dit zijn dus de veeleisende vrouwen op datingsites; veel eisen en niks te bieden.
  Geldt echt voor het merendeel van de vrouwen daar en daarom lijken de profielen allemaal zo op elkaar.

 49. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  Alleen als de vrouw inbind wat betreft onmogelijke eisen lijst, en niet kijkt wat de man wel of niet bezit, kan ze aan de man komen , als ze bij hun veel eisende wensen lijstje blijven geloven, komen zij bedrogen uit.. geen man trapt er in. Misschien dat ze dan een beroep kunnen doen bij Sinterklaas?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Ze willen een prins op een wit paard, maar die prins moet ook als sinterklaas zijn en ze alles geven wat ze willen. Wat is het nu, een prins of een oude Sint? Beiden zitten op een wit paard maar zijn toch echt wel verschillend.

   De eisen die vrouwen stellen zijn vaak zo tegenstrijdig. Ga maar na:

   – gevoel voor humor maar mag niet op haar teentjes trappen
   – succesvol en charismatisch maar slaafs doen wat zij wil
   – sportief en goed gekleed maar moeten accepteren dat zij er als een dikke slons bijloopt
   – zorgzame familieman maar ook een alpha-aap
   -zijn gevoelens kunnen uiten, een goede prater, maar ook geen watje, dat is saai
   – hij moet 50 tinten grijs ruige sex kunnen geven maar hij mag niet kijken naar haar vriendinnen
   – mee helpen in het huishouden onder het mom van gelijkwaardigheid maar ook een veel zwaardere baan hebben anders is hij een loser
   – hij moet tegengas kunnen geven maar ook weer niet te veel anders is het ruzie
   – hij is een aanvulling, geen invulling maar hij moet ook serieus zijn, geen one night stands
   – het is mooi dat hij interessante hobbies en veel vrienden heeft maar zij wil ook zijn vrije tijd indelen en domineren
   – een workaholic met een dikbetaalde baan voorziet in haar materiele behoeften maar nu krijgt ze weer te weinig aandacht

   Ik kan nog wel even doorgaan, vermoedelijk weet je er zelf ook een paar.
   Waar het om gaat dat je de meeste vrouwen, in het bijzonder de eenmaal gescheiden vrouwen, nooit tevreden kunt krijgen. Het heeft dus ook geen zin dat te proberen.
   Pump & Dump, MGTOW for life is het enige rationele antwoord

   • Jeff Jeff schreef:

    Ja, dit type vrouwen willen inderdaad dat je thuis helpt, maar ze zullen niet helpen om een balans te krijgen in de financiële stromen: ze geven meer uit EN verdienen minder (of zelfs niets).

    Ja, dit type vrouwen vinden het prachtig dat ik een dik inkomen heb met werkelijk alles er op en er aan. Maar ze lijken nog steeds niet te begrijpen dat ik er als ondernemer meer voor werk dan zij ooit zal willen. Dan ben ik ineens toch ‘te weinig beschikbaar’ voor ze…

    Rationeel denken: het is niet voor hen weggelegd…

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Klopt Jeff, als je een goed inkomen hebt tonen ze ineens interesse. Dan mag je fungeren als touroperator (verre reizen!), voedselbank, taxichauffeur, kredietverstrekker, hypotheekverstrekker, tuinman, klusjesman, kok etcetera. Maar je blijft ook haar emotionele tampon. Wanneer dat dus niet op elk moment kan ben je dus ‘te weinig beschikbaar’. Veel single vrouwen op middelbare leeftijd willen EN EN EN EN. Ze eindigen echter in een flatappartement met een zwikje katten, dan worden het ‘crazy catladies’ en vragen zich af waar alle goede mannen gebleven zijn. Check eens de youtube video van Terrence Popp; ‘where all the good men went’ Die ga je leuk vinden!

 50. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  las gisteren een verhaal van een vrouw wie zijn man saai vond in huwelijk, na 15jaar werd ze verliefd op een leraar, dat liep stuk omdat ze niet verwacht had wat ze zou vinden in hem.. achteraf had zij veel spijt van de scheiding en wilde zij hem terug.. alleen hij had toen al een nieuwe vriendin.. had ik maar nooit van hem gescheiden schreef zij. Tja altijd maar weer op zoek naar een man wie beter is, een vrouw wil als het niet mee zit in bepaalde dingen gelijk van de man af en hoopt het dan beter te krijgen, wat een verwende snollen toch, wat fijn dat ex man nieuwe vriendin hebt nu, leert ze van , was ook reactie van haar hulpverlener. Vaak hebt jij het goed mgtow wat jij schrijft hier weer een bevestiging van die vrouw in kwestie. Vele Wijven willen nieuwe man heerlijke Seks en als het dan niet wat is/word? komen ze op hangende pootjes terug! ik geloof niet dat dit de juiste vrouwen zijn voor een man,ja wel voor 1nacht en dan dumpen die handel. Vele wijven willen spanning, laten ze dat maar bij hun eigen man zoeken! Bah van zo;n wijf als deze moeten wij als mannen ver van weg blijven, al zijn er zo veel als deze.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Een nice guy is maar saai. Veel vrouwen willen tegengas krijgen, drama in hun leven. Natuurlijk is na 15 jaar de sex niet meer zo spannend als in 50 tinten grijs, het meest populaire boek onder vrouwen. Zowel vrouwen als mannen gaan vreemd. Maar als de vrouw een scheiding aangaat (in meer dan 70% is de vrouw de initiatiefnemer van de scheiding) en/of vreemd gegaan is moet zij ook de consequenties accepteren. Dus dan ook je eigen (financiele) boontjes doppen. De kans dat een gescheiden vrouw een langdurige relatie heeft met de volgende man is klein. Ze staat er snel weer alleen voor. Ik heb heel wat single vrouwen gedate en de meesten hebben geen cent te makken en bedelen om een gratis diner. Dan hebben ze spijt en willen ze de nive guy, de beta male provider, weer terug. Yea right! Had ze eerder moeten bedenken.
   Inderdaad pump&dump is het enige wat je moet doen.

 51. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  ima ching, ja vie sman, die vieze lucht uit die katten bakken, ik kan daar al helemaal al niet tegen, vergaat mijn eetlust gelijk en hebt dan al geen zin om bij haar te blijven, vaak altijd de zelfde vrouwen wie dat hebben stink katte bak, denk ook niet dat ze het vaak verschonen, ze geloven het wel.

 52. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  mgtow/ klopt wat je schrijft.. ima ching ook; de paus had beter die boodschap rechtstreeks aan de nederlandse vrouw kunnen overbrengen, maar dat weet ik wel, de nederlandse vrouw is nooit tevreden wil altijd meer en meer geen ene man is goed of deugt niet altijd licht de scheiding aan de [ex] man. De Nederlandse Vrouw is hebt zuchtig ook. Hoop dat ze ooit tot inkeer komen laten ze na hun scheiding maar eens wat met veel minder te moeten doen, afkikken van al die over tollige luxe, en die onnodige koop ziekte. Worden ze wel anders van.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Een gescheiden vrouw ontvangt dikwijls alimentatie en subsidies. Wil ze uit eten dan kan ze op de dag zelf een gratis diner regelen via Tinder want de man fungeert als voedselbank en betaalt wel. Het gebrek aan negatieve financiële consequenties is een van de redenen dat meer dan 70% van de echtscheidingen wordt geïnitieerd door de vrouw. Natuurlijk moet ze met minder rond komen en de huisvesting is vaak kwalitatief uitermate teleurstellend, maar het is nog steeds een relatief makkelijk leventje. En in tegenstelling tot mannen worden vrouwen er niet op afgerekend dat ze weinig geld hebben. Denk dus maar niet dat gescheiden vrouwen er wat van leren.

 53. MGTOW MGTOW schreef:

  Een goed voorbeeld van liefde: geven zonder iets terug te vragen. Vraag je eens af hoe vaak het gebeurd is dat je iets onvoorwaardelijk kreeg van een vrouw. Vaak ben jij het, als man zijnde, die geeft. Een diner hier, een presentje daar. Telkens eenrichtingsverkeer. Ik vraag me serieus af of er nog vrouwen zijn die in staat zijn liefde te geven. Via datingsites ben ik zo’n vrouw in ieder geval nog nooit tegengekomen…..Wel vrouwen die narcistisch en calculerend zijn. En materialistisch.

 54. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  De paus zegt; De mens is/word steeds heb zuchtiger, ze raken nooit verzadigt, ze willen meer en meer ook erg materialistischer, denk dat de Paus gelijk hebt! Zie maar naar de reacties en eisen lijstjes van de gemiddelde Vrouw op date site.. ze hebben nooit genoeg en geen Man is goed genoeg, ik zeg; Dames ga jullie schamen en kom tot inkeer. Geen of weinige mannen vinden zulks vrouw aantrekkelijk, ik in ieder geval niet.

 55. MGTOW MGTOW schreef:

  Als ik de profielen van vrouwen lees kom ik veel eisen tegen. Bijvoorbeeld:
  – een minimale lengte (kun je als man weinig aan veranderen)
  – niet kaal zijn (kan je in alle redelijkheid ook weinig aan veranderen)

  Maar zet dan als man in je profiel dat je geen dikke vrouw wilt. Dan krijg je boze reacties!
  Terwijl deze vrouwen kunnen gewoon afvallen. Ook is het ongezond om heel dik te zijn.

  Je weet wie de baas is, dat is op wie je geen kritiek kunt hebben. Op datingsites zijn vrouwen de baas. Zij alleen stellen de eisen en bepalen alle voorwaarden. Weet je wie ook veel onredelijke eisen hebben? Dat zijn terroristen die burgers gijzelen en vervolgens losgeld eisen. Als je kiest voor een onredelijk veeleisende vrouw dan kies je voor een leven samen met een terrorist. Als hierbij de (trouw-)ring van je vinger wordt getrokken dan is dat gelijk de ring van een handgranaat: de boel ontploft en je raakt een heleboel van je shit kwijt.

  Veeleisende vrouwen laat je fijn in hun appartement vol met katten zitten.

  • Ima Ching Ima Ching schreef:

   Herkenbaar verhaal (weer!). Egocentrisme…
   (Ik vind het altijd zo smerig als je de kattenbak ruikt in haar huis. Terwijl je tot kort daarvoor nog zo’n proper beeld van haar had…)

   =============================================

   Wie iets leuks (en leerzaams) wil zien: google eens op youtube op: “dr jordan peterson cathy newman interview”

   Hier kun je als man iets leren van manipulatief gedrag en het ook sneler leren herkennen. Het is op een gegeven moment een hilarische video. Het afkijken waard!

 56. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  hoi mgtow/ denk maar niet dat ik op tinder ga swippen, ik geloof nooit dat je er daar de vrouw van je dromen vind, een of ander hebben ze allemaal wat of willen veel te veel=eisen. Ik lees veel van mannen dat ze het daar niet lukt, en ja geld voor betalen is geen optie. Gewoon ouderwets op je pad laten komen net vroeger we deden. vrouwen zijn op een site veel te kieskeurig en bijna geen enkele man is goed genoeg, maar is zij wel goed genoeg dan voor een man? Zal ook wel weer wat aan mankeren.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Wanneer je om je heen kijkt zie je dat heel veel mensen zijn vergroeid met hun smartphone. Dat betekent dat wanneer een vrouw je pad doorkruist dat ze eerder naar het beeldschermpje tuurt dan naar jou. Voor het geval je haar aandacht hebt getrokken zal jij altijd worden vergeleken met de meeste aantrekkelijke van de 100+ mannen die ze op Tinder heeft als match. Dat zijn immers al haar opties. Al deze mannen strijden om haar aandacht en sturen haar berichtjes. Als elk berichtje haar smartphone zou doen trillen dan zou je een continu gezoem horen. Als Tinder niet genoeg is dan heb je nog facebook, diverse datingsites, linked, berichten van haar exen, berichten van mannen in de friendzone. Allemaal opties………………….als man kunnen wij dat ons moeilijk voorstellen maar ik stel voor dat je eens gewoon een willekeurige vrouw op een datingsite er eens naar vraagt, hoeveel matches/berichten heeft zij? Je slaat steil achterover. Dan nog kan ze geen geschikte man vinden, allemaal niet goed genoeg……… geloof jij het?
   Oudere en lelijkere vrouwen, de ‘hit the wall” -vrouwen, met perkamenten zonnebankhuid en kraaienpoten tot aan de oren en theezaktietjes die plat op een buik liggen, ja die vrouwen daar heb je kans bij. Maar niet elke kans is een geluk.

 57. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  tinder is ook niks waard mgtow/ staat ook een en al gespuis op etc etc. een fijne vrouw zul je er daar niet vinden, kans van slagen? 1 op de 200 vrouwen.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Op Tinder zie ik dat veel vrouwen het jonger zoeken. Ze hebben daar zoveel keus dat de eisen flink worden omhoog geschroefd. Zoek je een gelijkwaardige relatie dan moet je dus niet op Tinder zijn. Op Tinder neem je een oudere en/Of lelijkere vrouw voor 1 nachtje.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    De uitbaters van tinder hebben een netto winst van vele miljoenen, kun je gewoon googlen. De meeste donateurs zijn vermoedelijk mannen……Zij vormen de absolute meerderheid van de klandizie. Zij hebben de minste kans op succes…..ten eerste omdat er teveel mannen zijn, ten tweede omdat vrouwen zichzelf uit de markt prijzen. Mannen die geen succes hebben met de gratis versie denken dat ze wel succes kunnen hebben met de betaalde versie………wat niet het geval is.
    Een amerikaanse rechter heeft tinder veroordeeld wegens het toepassen van leeftijdsafhankelijke tarieven. Tinder hoopte extra te kunnen verdienen aan wat oudere volwassenen omdat die wanhopiger zijn. Na de uitspraak van de rechter zijn daar de tarieven aangepast, maar in nederland is dat niet zo.

 58. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  ik zal echt nooit zoveel geld betalen aan een date site… bij voorbaat toch al kansloos gedoe, moet je niet kijken wat er op staat, word ik als man niet warm van en dan al die domme eisen wat die vrouwen hebben, sinterklaas is al weg hoor! Veel Vrouwen met erge problemen en vaak te dik en onverzorgd 80procent dan plus-min. De mooiste vrouwen komen uit rusland en italie. Vrouwen uit Nederland zijn verwende Dames.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Sowieso is Parship veel te duur. Tegenwoordig zitten mensen op apps. Veel apps zijn gratis te gebruiken. Bij Parship zien ze dat ook wel daarom komen ze met flauwekul als persoonlijkheidsrapporten. Maar in de basis werken deze sites gewoon niet.

   Een russische vrouw kan een goede optie zijn.Ik ken iemand die is met een russische getrouwd. Maar je hebt ook kans een klassieke golddigger tegen te komen, zeker via sites en apps. Het beste kun je er eerst op vakantie gaan en veel verschillende vrouwen ontmoeten

 59. Stéphanie M Stéphanie M schreef:

  Mijn ervaring bij Parship is extreem slecht.
  Ik heb mijn opzegging via mail doorgestuurd na 2 dagen. Omdat het niks voor mij was.
  Het deed me denken aan een supermarkt van mensen waar de mensen zich verkopen.
  Ze hebben 112 eur gestolen via mijn Visa als “waardecompensatie” omdat ik in contact was met een paar klanten van hun. Ze bepalen zelf het bedrag. In functie van de berichten. Dat betekent dat ze de berichten lezen.
  We hebben eigenlijk geen privacy als klant.
  Ze zijn oplichters.
  Heeft iemand ook een slechte ervaring bij Parship meegemaakt?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Een supermarkt?
   Het is meer een kringloopwinkel vol met afgedankte en beschadigde goederen die voor nieuwprijs worden aangeboden.
   En om toegang te verkrijgen tot deze kringloop moet je dus dik geld overhandigen aan de oplichters van het DuitseParshit, met bijbehorende incasso-SS

 60. Baksla Baksla schreef:

  Wij, mannen en vrouwen jagen allemaal een illusie na. Waarschijnlijk zijn we evolutionistich geconditioneerd om dat te doen: blijven zoeken naar beter. Op die drive is de hele dating industrie gebaseerd. Echter, zoals de reacties hierboven getuigen, zonder succes. Mijn theorie is, dat wij als mensheid slechts tussen onze 16e-25e in staat zijn ons blijvend te binden. Om over en weer onze gebreken (die gehakt met ui scheet in bed etc) te accepteren. Eenmalig dus. Daarna is het behelpen. en komt het zelden goed.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Via apps als Tinder kan er bij de volgende swipe een betere kandidaat zijn…….als het aanbod groot lijkt worden mensen kieskeurig……de lat wordt steeds hoger gelegd…….de teleurstelling wordt des te groter…..

   De theorie dat we ons alleen tussen het 16e en 25e levensjaar kunnen binden waar komt dat vandaan? Waarschijnlijk vanuit de perceptie dat men vroeger (de generatie van mijn ouders) elkaar op jonge leeftijd trof, ging trouwen en getrouwd bleef. Dat was in de tijd dat vrouwenemancipatie nog niet of nauwelijks bestond. Tegenwoordig is er geen sanctie wanneer een vrouw gaat scheiden (meer dan 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door de vrouw). Geen morele sanctie (atheistisch) en ook geen financiele sanctie. Sterker er wacht een royale financiele beloning in de vorm van de helft van alle shit. Geef vrouwen rechten maar geen verantwoordelijkheden en dit is wat er gebeurt.
   Mensen kunnen na hun 25e ook nog prima blijvend binden, sterker nog voor mannen is dat zelfs beter, maar het gebeurt steeds minder omdat vrouwen veel sneller scheiden dan mannen en eenmaal single stellen ze hogere eisen dan mannen, zie ook de 80/20-regel.

   • Baksla Baksla schreef:

    Tussen 16-25 is mijn persoonlijke inschatting op basis van wat ik zelf heb ervaren en wat ik om mij heen zie aan relaties die (nog) standhouden en relaties die eindigen. Als die eerste relaties om wat voor reden dan ook stranden worden de betrokkenen oha dolende ridders/prinsessen die structureel maar niet aan de bak komen (uitzonderingen daargelaten, vandaar mijn referentie aan “zelden”). Ik moet bekennen, dat ik veel, zo niet alles in jouw reacties herken MGTOW: de meeste (niet allemaal, nooit generalised en) vrouwen zijn schade bakken. Soms eigen schuld, soms niet. Het zijn er alleen heel erg veel. Dat geldt natuurlijk ook ons, mannen. Het enige wat ik probeer vast te stellen is, waar het toch vandaan komt, dat we tegen beter in blijven proberen.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Waarom we het blijven proberen?
    We krijgen later spijt van de dingen die wij NIET hebben geprobeerd na te jagen; onbenutte talenten, kansen die bleven liggen. Wanneer je in het geheel niet gaat daten dan ga je die NAWALT (not all women are like that) nooit ontmoeten. Het lijkt een beetje op de staatsloterij. Rationeel weet je dat de kans om te winnen veel te klein is en dat je jouw geld beter elders kunt investeren. Maar we doen met zn allen mee omdat we de kans niet willen missen. Telkens verlies je………..in de hoop op……

    Gisteravond was ik op date en ik dacht ik waag een kansje, waarom niet. De alleenstaande moeder bleef driftig op haar kauwgom kauwen terwijl ze tegelijkertijd de witte wijn doorslokte. Ik vroeg nog of ze een asbak o.i.d. wilde om haar kauwgom kwijt te raken maar dat hoefde niet. Of ik last had van haar gekauw? Nee, maar de wijn smaakt dan toch niet? Gezien haar opleiding had ik iets anders verwacht. Ze zou in haar vrije tijd ook naar de fitness gaan maar dat zag ik er niet vanaf. Ik vond het amusant en wimpelde haar sollicitatievragen met humor af. Een ONS vond ik twijfelachtig, een relatie een no-go. Binnenkort vermoedelijk weer een date met een stuk jongere dame, maar dan 1 die wat serieuzer aan het chatten was en waarvan de man er met een ander vandoor is gegaan. Weer met als motto; je weet het maar nooit.

   • Baksla Baksla schreef:

    Tja, mijn ervaring is, dat er altijd een heel goeie reden is als vrouwen single zijn. Dat weten ze oha heel goed te verhullen, maar heb je er binnen 15-20 minuten zo uit. Als ze mooi zijn en toch single, dan geldt vaak jouw theorie van het medicijn kastje: psycho’s (met het Hitchcock melodietje op de achter grond). De leukste vrouwen zijn in mijn ervaring de gemiddelde vrouwen, met een baan, die zelf niets verwachten, maar alleen een beetje hopen op wat gezelligheid. Zijn vaak ook beesten in bed. Maar blijf er niet aan hangen, want na 3 weekjes komen de trekjes boven waarom ze single zijn. Heel veel geluk dus MGTOW. En plezier uiteraard.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Het klopt, je hebt de beste kansen bij een gemiddelde vrouw, fulltime baan, vaak buiten de grote steden. Normaal uiterlijk maar goed figuur.
    Moet je wel kilometers afleggen (de weg van man naar vrouw is kennelijk veel korter dan omgekeerd……)
    Een paar dates terug had ik er een die heel ver weg woonde en dat leverde een gagarandeerde slaapplaats op……

 61. dateraan dateraan schreef:

  Onderzoek heeft aangetoond dat minstens 80% van de vrouwen enkel oog heeft voor de maximaal top 20% van de mannen. Voor 80% van de mannen staat daarom de onderste 20% van de vrouwen tot hun beschikking. Dit zijn vrouwen die in vroegere tijden niet konden trouwen omdat geen enkele man ze zag als een volwaardig partner. Vrouwen die erg problematisch zijn, of ongezond zijn. Je hebt een kans van 1:4 om met zo’n vrouw te gaan want ook vrouwen die tot de bodem van de de datingpot behoren hebben dus vele opties want de 80% van de mannen blijft over voor hen. Dat verklaart ook waarom zelfs dikke bijstandsmoeders tussen het roken door van hun zware shag door de ene match na de ander op hun datingprofiel zien voorbijkomen. Een succesje op een datingsite betreft dan ook dikwijls het beste van het slechtste. Een probleemvrouw die nog te harden is voor de horizontale mamba, maar die je niet wilt introduceren bij je familie en kennissen. Een one night stand dus. Het is alsof je de laatste restjes maccaroni uit de pan aan het schrapen bent. Het zijn aangekoekte en deels aangebrande stukken waarvan je hoopt dat er nog iets eetbaars tussenzit. Maar meestal smaakt het nergens naar. Denk daar maar eens aan wanneer je in een restaurant zit met een date; jij betaalt een heerlijk diner voor 2 maar qua vrouw krijg je een vies kliekje!

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Omdat er op datingsites altijd veel meer mannen dan vrouwen aanwezig zijn , zijn ook de kansen als man zijnde nog veel lager. Voor elke 8 mannen uit de 80% categorie zijn er geen 2 vrouwen maar veel minder. bijvoorbeeld 4 x minder vrouwen. Dan is de kans dus niet 1/4 maar 1/16.
   Je mag dus van geluk spreken als je het al tot een date kunt brengen met de onderste 20% van het vrouwelijk aanbod. Het beste van het slechtste is dan een vrouw met een minderwaardigheidscomplex en die zichzelf hierdoor tot de onderste 20% beschouwd maar het feitelijk niet is.
   Opvallend is dat ondanks vrouwen het nog nooit zo makkelijk hebben gehad zij klagen over het feit ‘waar alle goede mannen toch gebleven zijn”.

   Het antwoord hierop kun je vinden in de youtube video van ene Terrence Popp: ‘where all the good men went”.

 62. de echte MGTOW de echte MGTOW schreef:

  Ondanks (nep-) emancipatie is er niks nog veranderd aan het biologisch ingeprente menselijk paringsritueel. Nog steeds zoeken verreweg de meeste vrouwen naar een man met een betere financiele status en een hogere aanzien dan zij zelf. Nog steeds wachten vrouwen passief af totdat het mannetje haar veroverd. Als man reis je dan vaak richting de vrouw af omdat de weg omgekeerd toch veel langer is schijnbaar. Ook betaal je maar de rekening onder het mom ‘zij is het waard’ , of anders ben je een krent. Een van mn laatste dates had haar portemonnee nog in de auto liggen, een nieuwe truc? Maar gezien de orale bevrediging die ik erna ontving heb ik het haar maar vergeven.

  Als je als man actief bent op een datingsite bent zul je ook merken dat jij het eerste bericht moet sturen. Ook zul je het gesprek telkens op gang moeten houden. Ben je een gangmaker dan zul je vermoedelijk ook wel humor gebruiken. Zo vroeg laatst een vrouw om de ideale date te beschrijven. Ik vertelde haar hoe ik opgehaald zou worden door een stijlvol geklede dame in een audi A5+. Op weg naar een sterrenrestaurant dat zij vooraf had gereserveerd en achteraf zou betalen. En als ik mijzelf volgegoten had met exclusieve wijn zou ik weer netjes thuisgebracht worden (het erotische deel wat hierna zou komen heb ik maar achterwege gelaten). Dat is toch een ideale date? Hierop werd ik meteen geblokkeerd en gedelete natuurlijk. Hoewel ik recentelijk enorm heb gelachen met een date (niet via een datingsite of app!!) , zijn de meeste vrouwen enorm saai en humorloos, snel op hun teentjes getrapt. Ben je een heel knappe man (zie ook het tinderexperiment met een nepprofiel van een of ander model), dan zal ze dit allemaal accepteren. Maar ben je dat niet dan mag je je enkel onderdanig opstellen.
  Je kunt het ook zien aan de teksten die vrouwen schrijven; dit zijn allemaal eentonige teksten die bomvol staan van de cliches. Ze zijn allemaal sportief, maken kennelijk heel het jaar verre reizen, zijn sociaal met allerlei evenementen, zijn trotse moeders, en willen geen ONS….Misschien moet je ook niet teveel verwachten van vrouwen die met zn allen dezelfde gymzaalstudie hebben gevolgd (vaak een genderstudie zoals sociologie, pschologie etc).
  Saaie humorloze vrouwen op zoek naar een bij voorkeur jongere man met george clooney looks en het banksaldo van een CEO van een succesvolle beursgenoteerde onderneming. Ergens toch weer grappig!

 63. Superboer Superboer schreef:

  Lily, neem wat extra katten zou ik zeggen.

 64. Anoniem Anoniem schreef:

  Ook lily zal nooit vinden wat ze zoekt/hoopt te vinden..

 65. ben ben schreef:

  hoezo een maand tevoren opzeggen , na 1 jaar, ik heb het niet geactiveerd, niet gebruikt, maar krijg wel een hoge rekening van 80 euro per maand. Ze komen ook met een incassobureau. Wat een oplichters.

 66. Anoniem Anoniem schreef:

  Tuurlijk gaat een [veel] jongere goed uitziende man niet met een veel te oudere vrouw mee, ja 1nacht misschien? Lily doet zich hoog voor mgtow, maar zulks komen nooit aan de bak, klopt, er staan legio leuke mannen op de date sites wel raar dat het dan voor deze vrouw[en] niet lukt om aan een man te komen.

 67. Anoniem Anoniem schreef:

  MGTOW… Wat hebt jij een juiste kijk op dit zulks soort vrouwen [ o.a. lily!] het is allemaal oh zo waar. Ik keek effe op Badoo, daar staan vrouwen van 46jaar en zoeken een man tussen de 22 en 35jaar, ik vind dat veel te jong sommigen vrouwen zijn 18jaar ouder dan! Denk ook zeker dat wij als mannen deze vrouwen links moeten gaan laten liggen mgtow. Een gezonde relatie is een klein aantal jaren verschil is wetenschappelijk bewezen, denk 8t jaar is het maximum tussen man en een vrouw!

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Lees maar eens goed wat deze oudere vrouwen te bieden hebben.
   Koken? Dat kun je zelf ook. Of je gaat naar een restaurant (moet je wel voor de vrouw betalen). Trouw? Vaak zijn het gescheiden vrouwen, 70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door de vrouw!
   Geld hebben ze vaak ook niet, want doorgaans een of andere genderstudie.
   Wat blijft over?
   Een mooi slank lijf met vagina? Maar voor hoe lang als deze vrouw een stuk ouder is? Wel eens van de overgang gehoord?

 68. jEROEN jEROEN schreef:

  Lily.. ik ben het eens met MGTOW.

 69. Jeroen Jeroen schreef:

  Hoi beste mgtow, ja jij kunt het wel eens helemaal juist hebben!!! omtrent die lily, laten varen zij.

 70. jeroen jeroen schreef:

  hoi lily.. wat jammer voor jou, ik ben nu juist wel de man wie je zoekt, althans wat je hier schrijft te zijn, alleen ben ik 55jaar al zie ik er veel jonger uit hoor,, Hebt je zin om elkaar te gaan leren kennen lily?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Nee Jeroen, ook lily vindt dat ze jong van geest is, dat ze er jonger uitziet…..
   Een match tussen 2 mensen die allebei jonger willen dat kan niet.
   Men age like wine, women age like milk. Maar vrouwen zoeken het toch nog jonger.
   Ga MGTOW

   • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

    Lily heeft een eigen zaak, financieel zelfstandig. Dunkt mij! Mannen interesseert dit weinig.
    Lily vreest de midlife crisis van mannen van haar leeftijd. Maar mannen van haar leeftijd vrezen de menopauze van vrouwen.

    Natuurlijk is er een excuus (verantwoordelijkheid bij jezelf zoeken ho maar): mannen van haar eigen leeftijd voelen zich geintimideerd door haar fantastische verschijning en haar carriere. Ze moet daarom wel jonger daten. Maar wat blijkt? Zelfs op datingsites waar er een overschot aan mannen is wil het niet lukken een jongere kluif te vinden…….

    Ook de datingsite deugt niet volgens lily, maar op elke datingsite zijn een veelvoud aan mannen aanwezig vergeleken de vrouwen, dus veel makkelijker kun je het niet krijgen

    Dus: mannen deugen niet, datingsites deugen niet, maar Lily zelf is het geschenk uit de hemel.
    Yeah right!

 71. Lily Lily schreef:

  Goh als je hier leest zakt de moed volledig weg..
  Datingsites zijn oplichtingssites.

  Ben zelf een mooie slanke kinderloze vrouw van 48.
  Hou van jonge mannen maar weet niet hoe in contact te komen met hen.
  Datingsites geven alles wat je net NIET wilt.
  Hou van trouw
  Kan lekker koken
  Hou van samen dingen te doen.
  Op datingsites vinden mannen dit verstikkend want je moet “vrijheid” geven
  Waarom zoeken mannen dan een relatie via dating als ze vrijheid willen in een relatie?
  Door hier te komen lezen besef je dat alles 1 grote leugen is.
  Triestig is dit, 1 grote geld klopperij zijn die datingsites, in niets voldoen ze, 1 grote hoax zijn de contacten bij parschip en ze negeerden gewoon dat ik een jongere man wou, kreeg leeftijdsgenoten onverzorgde mannen daar bij parship, alles wat ik NIET wou.
  Abnormaal dat parship durft beweren dat zij een “klasse” datingsite zijn. ZIJN ZE NIET
  Ik was dikwijls gechoqueerd met wie parship mij probeerde te linken
  Ik wou gewoon een jonge man, had duidelijk ingevuld wat ik te bieden had…
  Ja 1 grote joke was parship, betrapte hen eigenlijk dat ze fake zijn en helemaal GEEN groot klantenbestand had. Op 6mnd zag ik steeds dezelfde niet matchende profielen passeren.
  Indien men een relatie zoekt kom je bedrogen uit bij parship

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Lily houdt van jonge mannen. Wat betekent dit? Een cougar vrouw op zoek naar een man die jonger is dan zij zelf? Omdat zij zichzelf er zo goed uit vindt zien?
   Zolang vrouwen enkel omhoog willen daten (hypergamie) zullen zij eindigen met een paar katten en het tijdschrift ‘opzij’ . Pas als zij realistische eisen kan het misschien wat worden. Maar de immer ontevreden feministische vrouwen zullen ontevreden blijven. Als man kun je daarom.beter MGTOW gaan en deze onmogelijke creaties negeren.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Volgens het CBS is de vrouw binnen een relatie gemiddeld gezien enkele jaren jonger dan de man. Biologisch gezien past dat ook prima. Maar op datingsites vinden vrouwen zichzelf vaak zo geweldig dat ze het jonger zoeken. Een jongere man hebben ze misschien voor een nachtje; de alom gevreesde maar toch geaccepteerde one night stand. Dan vragen vrouwen zich af waarom het niet lukt. Terwijl op datingsites er een overschot aan mannen is. De oorzaak wordt nooit bij zichzelf gezocht. Vermijd deze vrouwen.

   • Lily Lily schreef:

    hahahaha
    1 ik ben geen cougar
    Ben gezegend met prachtig uiterlijk en gezicht (altijd goed zorg voor mezelf gedragen)
    Ben op jongere mannen gevallen omdat ik het bedrog van mijn leeftijdsgenoten lees hun midlife crisissen niet meer aankon.
    Vermits ik ook eigen zaak heb, zelfstandig ben en zelf voorziend financieel, zelfzeker val ik uit de boot bij mannen van mijn leeftijd. Schrikt af een succesvolle vrouw die er dan nog goed uitziet
    Is ook zo’n taboe succesvolle vrouwen die er goed uitzien geraken wij amper aan een partner.
    Per toeval ontdekte ik dat dertigers-veertigers ook met eigen zaak enkel golddiggers tegen kwamen. Zo iemand van 10j jonger leren kennen
    Relatie gehad van 5j en toen is hij verongelukt…

    Dat is mijn achtergrond waarom ik jonger wil…
    Als ik de antwoorden hier lees begrijp ik HEEL GOED waarom geen 1 vrouw jullie wilt
    1 grote les zijn jullie hier om NOOIT via datingsite te daten
    Twijfelde of ik zou antwoorden….
    Bij deze doe ik het toch.
    Jullie moeten je schamen en ga eens voor de spiegel staan dan zal je zien waarom jullie zo gefrustreerd alleen zijn, herlees jezelf hier eens

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Er zullen ook mannen zijn die even oud zijn als Lily en er ook nog goed uitzien. Zou Lily aan deze mogelijkheid hebben gedacht? Waarschijnlijk niet als je jezelf zo geweldig vindt (narcisme!)
   En die jongere mannen willen een oudere vrouw enkel voor een avontuurtje, verrassend??
   Een jongere man die er goed uitziet kan een jongere vrouw krijgen…….
   Misschien een popster als Madonna die een jongere man kan hebben, dit zijn uitzonderingen…..

   Parship = Parshit en ik heb geen goed woord voor deze organisatie, maar in dit geval mag Lily ook wel eens kritisch naar zichzelf kijken.

   Heren, koop aandelen in kattenvoer want er komt een tsunami aan onmogelijke crazy catladies aan!

 72. Superboer Superboer schreef:

  hoi victor; klopt ook wat je zegt, veelal die vrouwen wie meedoen aan tv programma [first date etc] kun je het al wel zien en horen hoe ze zijn! De normale leuke nette nuchtere Vrouw zie je niet in zulk programma’s, en op date sites staan de vrouwen wie geen man mee kunnen krijgen wie zij WEL aanstaan een man wie doet war zij eist en wil en tegengas geeft en een stoere man is en veel geld verdient . Wat moeten wij als man met zulks Vrouwen? ik niks? Ik hoorde gisteren, een leuke normalen nette lieve vrouw is getrouwd en blijft getrouwd! ik gelooft dat zeker victor jij dan? de vrouwen op date site hebben vaak allemaal vele problemen [gehad] en al vele mannen versleten, niks waard man.

 73. Superboer Superboer schreef:

  Wat hebben wij als man aan al die veel te verwende vrouwen? Met hun eisenpakket waar wij als man niks mee, en willen. Denk dat het de maatschappij is vandaag de dag, er is te veel te koop en alles moet meer en veel en duurder, vooral bij de vrouwen.. ze zijn vandaag de dag al niet snel meer tevreden met wat ze hebben en bezitten, kwalijke zaak.. Denk dat de vrouwen in de jaren 70/80 veel beter waren en geen eisenpakket hadden. Vandaag de dag hebben ze allemaal nepnagels, nepborsten dikke laag make up en ze gaan liefst 10x per jaar op vakantie, verantwoordelijkheid in een relatie bij een vrouw is ook al ver te zoeken, als pietje op de hoek beter is? meer verdient, beter is in bed, gaat ze naar die pietje toe. kijk als man maar eens om je heen naar de vrouw, neem ze maar eens op, zie je gelijk hoe ze is, koken kunnen/willen ze niet op enkele na dan. Denk maar nier dat ik zo;n wijf wil, blijft dan liever alleen. Wij als mannen moeten er niet intrappen in zulks arrogante types,

  • Victor Victor schreef:

   Bedenk wel dat dit type vrouw vooral op datingsites te vinden is; deze zijn over het paard getild en toen dat gebeurde viel die prins die erop zat er van af. In het normale leven is dit (relatief gezien) veel minder aan de orde. Persoonlijk vind ik nepnagels en nepborsten in beginsel niet verkeerd, mits het allemaal in proporties blijft. Overgeëpileerde wenkbrouwen, kortgeschoren koppies, niet-slanke tailles, getekende wenkbrouwen en opgespoten lippen vind ik wel vreselijk, net als foto’s waar dames hun lippen zo parmantig proberen te tuiten…). Ik ben overigens ook niet op zoek naar vervanging voor mijn moeder, dus koken hoeft ze ook niet te kunnen en schoonmaken doe ik ook zelf.

   Wat mij wel opviel op datingsites is dat er een overgroot deel van de dames werkzaam is in de thuiszorg. Vaak claimen ze een HBO-diploma te hebben en dan doen ze dit werk..? Wat een zonde van al dat opleidinggeld dat aan deze figuren besteed werd. Intussen heb ik al een paar keer mogen aanhoren dat “ze er ff geen zin in had toen ze werd opgeroepen voor werk”. Tel daarbij op dat Nederlandse vrouwen kampioen parttime werken zijn… En intussen hebben we tekorten in de zorg en het onderwijs.

   Arrogantie ten top.

 74. Lex. A. Lex. A. schreef:

  Vrouw: Volgens mij zit mijn prins niet op een paard, maar op een schildpad en duurt het daarom zo lang voordat hij bij mij is.

  Man: Ik zit echt wel op een paard, een witte zelfs. Maar ik wil gewoon niet voor Sinterklaas spelen…

 75. MGTOW MGTOW schreef:

  Datingsites en apps zijn een echte egoboost voor vrouwen. Ze krijgen er makkelijk honderden matches en tientallen berichten per dag, zo blijkt uit navraag. Dit geeft ruimte voor een bepaald type vrouw: de vrouw die eeuwig blijft chatten en je hoofd op hol probeert te krijgen. Laatst nog een vrouw die mij fotoos stuurde van haar billen en blote borsten. En dan natuurlijk de nodige geile praatjes, fotosessies op hoge hakken. En daar begon ze dus zelf mee……. Maar dan gooi je het balletje op om dan ergens wat te gaan drinken en dat wordt dan volledig genegeerd. Dus je kan dagen, misschien wel weken chatten zonder dat er iets gebeurt. Ze houdt je aan het lijntje. Als je op internet gaat naar een website als pornhub dan kun je ook blote borsten en billen zien, zelfs meer dan dat. En daar zijn fysieke contacten ook niet mogelijk. De vrouw met wie je chat heeft dus minder te bieden dan pornhub. Tip: ga nooit lang achter elkaar chatten. Reageert ze niet op een voorstel om af te spreken dan weet je dat ze geen oprechte interesse heeft. Verbreek dan direct alle contact. Vrouwen moet je niet beoordelen op hun woorden en beloftes maar op hun daden. De meeste vrouwen op datingsites zitten er voor een egoboost, voor validatie, nieuwsgierig hoe ze nog in de markt liggen. Ze hebben er lol in om te kijken in hoeverre jij bereid bent om in haar spel mee te gaan. Ze willen vermaakt worden door jouw berichten die telkens gevat en origineel dienen te zijn. Zij beantwoordt dan met een ‘hahah’ maar het ontbreekt haar aan humor, originaliteit, diepgang etc. Ben je een vent met ballen dan verspeel je geen tijd aan dit soort aandachtsspelletjes (tenzij je je echt even verveeld).

 76. A. Swagemakers A. Swagemakers schreef:

  Parship is een dateonvriendelijke site die mensen alleen geld uit de zakken probeert te trekken door een abonnement voor 6 -12-of 24 mnd aan te bieden voor schrikbarende prijzen.
  Heb ze aan de telefoon gehad en vinden dit heel normaal.
  Niet aanmelden en zeker niet betalen voor iets waar je geen waar voor je geld krijgt.

 77. A. Swage A. Swage schreef:

  Parship is een dateonvriendelijke site die mensen alleen geld uit de zakken probeert te trekken door een abonnement voor 6 -12-of 24 mnd aan te bieden voor schrikbarende prijzen.
  Heb ze aan de telefoon gehad en vinden dit heel normaal.
  Niet aanmelden en zeker niet betalen voor iets waar je geen waar voor je geld krijgt.

 78. superboer superboer schreef:

  veel en veel te duur! en wat maak je van kans? welke date site werkt wel? wie weet raad?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Parship maakt veel reclame op radio en tv. Kost veel geld. Wie betaalt dit?
   Dat zijn de leden die vooral uit mannen bestaan en zich rot zoeken naar een paar ingeschreven vrouwen.
   Parship staat er om bekend de abonnementen stiekem en tegen woekertarieven te verlengen. Betaal je niet dan stuurt dit duitse bedrijf de incasso-SS op je af.
   Het persoonlijkheidsrapport is een niets zeggend algoritme
   Parship=Parshit
   Niet voor niets houden ze er een werkwijze op na die op geen enkele wijze transparant is

   • Jayway Jayway schreef:

    Hoi, ik was verleden jaar net te laat met afzeggen, dus zat ik er een jaar aan vast. Wat een slechte site, weinig nieuwe profielen, veel zonder foto. Echt een uitgestorven dorp.. zonde van mijn geld, maar nu het mooie. Ik dacht dus dit keer wel op tijd te zijn door per aanmelddatum op te zeggen. Had dat weer een maand vooraf de aanmelddatum moeten zijn. Kosten van 1 maand zijn maar liefst €79,00. Kan dit zo maar? Onduidelijke berichtgeving in de algemene voorwaarden!

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Waarom minstens een maand vooraf moeten opzeggen?
    Ja, laten we het vooral zo lastig mogelijk maken. Dan kunnen we nog een keer een woekertarief in rekening brengen.
    Parship = Parshit
    Deze oplichters zouden strafrechterlijk moeten worden aangepakt.

 79. Pablo Pablo schreef:

  Ik zit nu een aantal maanden op Parship en er zit bar weinig beweging in.
  De hele applicatie moet nodig op schop genomen worden.
  1. Je krijgt geen foto’s te zien, die moet je stuk voor stuk opvragen.
  2. Irritant in het berichtenoverzicht is de summiere aanduiding met vinkjes. Je leest: (bijvoorbeeld) “Ziekenverzorgster heeft u een glimlach verstuurd”. Maar dat is niet zo, want ik heb zelf Ziekenverzorgster een glimlach (met een bericht) gestuurd.
  3. De karakter-matching lijkt erg interessant, maar is feiteijk zó abstract dat je er weinig aan hebt. Na 10 karaktermatchings bekeken te hebben denk je ‘gooi maar in mijn pet’. Zelfs als het komt tot een ontmoeting en je gaat samen de karaktermatching nalope, kom je nog geen steek verder. Boring.
  4. Ze claimen dat 30% een relatie vindt via Parship. Dat betekent dus 70% zit daar voor Jan-met-de-korte-achternaam. Voor heel veel geld.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   De claim dat 30% een relatie vindt kan niemand controleren. Ik denk ook niet dat het klopt. Het zal veel minder zijn. Er is onderzoek gedaan naar hoe vrouwen mannen selecteren op een datingsite en dat laat duidelijk zien dat vrouwen dermate kritisch zijn dat ze niet meer te koppelen zijn.
   Parshit heeft natuurlijk een leuk verhaal nodig om zo veel geld te durven vragen. Dus komen ze met persoonlijkheidstesten aanzetten. Hiervan is het nut totaal niet bewezen. Tot slot staat parshit bekend om de incasso-SS die de woekertarieven van stiekeme verlengingen probeert te innen. Als je wilt weten hoe het toch kan dat een datingsite met zo weinig leden kan overleven dan vind je het antwoord in deze woekertarieven.

 80. john johan otten john johan otten schreef:

  leuk idee een vrijgezelle avond organiseren zonder drank van alcoholische troep en veel lol en p[lezier met elkaar beleven bij mij thuis in 7906ch215 in hoogeveen op een avond en rekening houden met de buren om geen geluids overlast te veroorzaken no smoking en no drugs niet toegestaan is i v m overlast van die rotzooi hebben wij niet nodig.welke dames en heren van af 14 of iets ouder 16 jaar en ouder willen zo en gezelige vrijgezellen feestje met elkaar hebben en niet bang zijn om gekoppeld te worden dat wel gratis is zonder 30 euro op te sturennaar mijn adres en een kratje bier mee nemen en frisdranken voor degene die nog met rijbewijs wel kunnen rijden achter het stuur in welke auto dan ook[toeteren in de nacht is verboden]ook niet bang zijn als het op echte sex gemeenschap aankomt en de dames in blijde verwachtig zijn en ten huwelijk worden gevraagd door hun geliefde vrijgezelle gozer die het met hun an de stok hebben naar een echtelijke trouw relatie in verlerlei jaren met opvoeden van hun toekomstige kinderen?sms op 0617694093 voor welke avond wij dit feestje willen en durven houden bij mij in 7906ch215 in hoogeveen?nodig dan ook mari martenko uit via har website.afz john johan otten

 81. Femka Femka schreef:

  Normal man !!! If you are here . If you are lonely as well as I’m , if you are tired because of human games , monipulating and other shit . Just write me : femka373@gmail.com

  • fuck golddiggers fuck golddiggers schreef:

   Ik heb contact gehad met deze zogenaamde femka en het is een scam!
   Ze kan wel naar nl komen maar daarvoor heeft ze een taalcursus nodig. Die cursus kost *** euro en dat kan ze niet betalen…..Snap je hem?……Geen geld gevraagd maar vissen kan altijd. Daarnaast de bekende verhalen hoe miserabel het leven wel niet is met tal van tegenwerking en tegenslagen. Op haar facebook staat ze met een andere naam……. ook weer vreemd…..

   Bedenk even wat het betekent wanneer een russin naar jou komt; achter laten familie, achter laten vrienden, financieel afhankelijk zijn van JOU, taal moeten leren, GEHOLPEN worden om zichzelf staande te houden in een voor haar vreemde samenleving. Een vrouw die het daar op orde heeft die vindt in haar eigen land wel een man en bespaart zich die problemen.

   Kom je niet met geld over de brug dan is de liefde snel voorbij. Zo ook met deze Femka.

 82. MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Cougars trollen!

  Als ik wat experimenteer op datingsites en apps met de instelling van de leeftijdsgrenzen dan valt het mij op dat de vrouwen die mij een like geven meestal ouder zijn. Het verschil is al snel 5 a 10 jaar ouder. Vaak zijn het vrouwen die wat hoger opgeleid zijn. Omdat vrouwen een voorkeur hebben voor hoog opgeleide (goed verdienende!) mannen denken ze dat het omgekeerde ook het geval zal zijn, namelijk dat mannen vallen op een vrouw vanwege haar status en opleiding. Maar dat interesseert mannen maar weinig. Nu vraag ik die oudere vrouwen om redenen waarom ik met haar op stap zou gaan (voor elk jaar ouder een reden). Dan komt die vrouw met een lijstje sullige redenen; dat ze zo slim is, een goede moeder is, brede interesses heeft etc. Maar natuurlijk geen woord over dat ze een aantrekkelijke en fitte verschijning is, geen enkele aantrekkelijke activiteit, want dergelijke zaken ontbreken uiteraard. Mijn conclusie is dan dat de door haar genoemde eigenschappen op zn minst aanwezig zijn bij mijn moeder en dat ik evenwel met mijn moeder een bakje koffie kan drinken…….Deze cougarvrouwen snappen niet wat een man aantrekkelijk vindt in een vrouw. Ze leven in een door het feminisme gecreeerde fantasiewereld. De enige entiteiten van het mannelijk geslacht die ze gaat aantrekken en die jonger zijn dan zijzelf zijn haar katers. .

  • Martine Martine schreef:

   Allereerst een groot compliment voor je auteurskwaliteiten. Ik heb in elk geval genoten van al je bijdragen, nu al acht maanden lang. Misschien moet je overwegen om eens een boek te publiceren om je vrouwenhaat te ventileren. Dat wordt ongetwijfeld een bestseller.

   Nog een tip: je kunt je gouden staaf het beste boven het doucheputje legen. Dat is helemaal gratis en bovendien loopt de mensheid dan minder gevaar dat jouw genen worden door gegeven.

   Mijn oprechte compassie voor jouw partner die klaarblijkelijk nog altijd haar vagina “gedienstig voor je opent” ook al zijn de openingstijden blijkbaar beperkt.

   Tenslotte hoop ik dat je niet ook je hondje zult misbruiken.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Bijzonder hoe vrouwen de shaming language inzetten op het moment dat ze geen inhoudelijke argumenten hebben. Het is een typisch vrouwelijke (lees emotionele) dingetje.

   • Martine Martine schreef:

    MGTOW. Van schrik klopt je Nederlands opeens niet meer.
    “…een vrouwelijke emotionele dingetje.”
    Hmm, laat dat boek toch maar zitten.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Een taalnazi. Tja ik schrijf hier geen cv.
    What the fuck met dat taalfoutje, zag ik ook maar editten kan hier niet achteraf

   • Martine Martine schreef:

    MGTOW
    Zou je in een mogelijk CV ook eerlijk zijn over je houding ten opzichte van vrouwen?

 83. Femka Femka schreef:

  I don’t understand . I live in Ukraine. And I did many attempts to meet with Dutch men . You all complened that Dutch women are emansipated that they want only sex and money . But I’m also woman !!!! And I’m normal woman with higher medical education with good manners . I just want to find man for serious relationship. I just want to creat good family.
  But when you find out that I’m from Ukraine you began to run away.
  Why ? What? Dutch selfish emansipated woman much better than kind , nice and tender woman from Ukraine? What is wrong with you ? Stupid principles .

  • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Dear Femka,
   Like many other men I have met a russian golddigger which was an awful experience. Russian women have the reputation of being a golddigger and this prejudice is the reason men will run away from you. . I know not all of them are like that as my brother has married a russian woman while he makes little money. But my brother didnt meet her at a datingsite or datingapp. It seems golddigging russian women prefer datingsites to efficiently catch a wealthy western man.

   Personally I hate the feminism as present in western countries as it destroys family structure and thats the reason I went MGTOW. I have a high medical degree and I got my shit perfectly together I wont share or give it to a dutch bitch as many of the dutch bitches treat men bad all the time. Neither do i want to share it with a golddigger as she is more deceptive by treating me good in the beginning while bad in the end.

   • Femka Femka schreef:

    Dear MGTOW,

    I understand your opinion. You have all rights to say like this , but Oh my Got !!!!!! I’m not goldigger .
    I just want to creat family with normal man .
    Where is my normal man !!!!!!??????????

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @femka: i do not say you are a golddigger. I just explain the reason many men avoid russian women: prejudice !
    If you live in the netherlands you will be a winner. There are many men here, single, highly educated, gentlemen who cant find a decent woman. There is a real shortage of good family oriented single women here. If you are decent looking, not handicapped; and polite you will have luck here. Competition is weak you are a winner here for sure.

   • Robert Robert schreef:

    Hi Femka,
    A. Normal man talking here! How can I reach you? My mail address is robertrelatie at yahoo.com

   • Robert Robert schreef:

    Hi Femka,
    A. Normal man talking here! How can I reach you? My mail address is robertrelatie at yahoo.com
    Look forward to hearing from you!
    All the best, Robert

  • Fuck golddiggers Fuck golddiggers schreef:

   Robert. Wordt wakker en lees eens goed mijn reactie hier; het is een scam…..verspil je tijd hier niet aan. Betaal liever een Russisch hoertje op de wallen dan weet je dat je er iets voor terugkrijgt.

 84. Doggyman Doggyman schreef:

  Aan MGTOW-2, die massale migratie van vooral jonge mannen uit afrika en azië, dat kan ik dan weer wel verklaren: dat is een punt van Agenda 21 van de New World Order. Heeft te maken met het vernietigen van de westerse cultuur, oftewel de suprematie van blanke mannen. Dat moet de weg vrijmaken voor een nieuwe elite die de wereld kan gaan plunderen/ misbruiken als nooit tevoren.

  Ik hoef je denk ik niet uit te leggen waarom zoveel vrouwen zich daartoe voelen aangetrokken, (met wijven als Hillary Clinton, Angela Merkel, Janet Yellen, maar ook Katy Perry en Beyoncé als boegbeelden) en van hogerhand die kansen ook krijgen. Heel veel ontwikkelingen met betrekking tot emancipatie, feminisme, opgedrongen multi-culturen, vervlakking, normvervaging, criminaliteit, ziektes, controle over de massa, sociale controle, politieke correctheid, kindermisbruik, genetische manipulatie, massale vaccinaties, chipping en nog veel meer zijn in dat kader van hogerhand gewenst. De top van de satanistische NWO-piramide bestaat (na Lucifer natuurlijk) uit Rothschields, Duponts, en nog wat andere families. Hun voornaamste vijanden zijn rijke blanken(mannen) want die kunnen zich gaan roeren. Die kunnen mogelijk legers vormen en bewapenen. Het idee is dus: europa leeg laten plunderen door een eindeloze stroom afrikanen en aziaten. Daarna volgen vanzelf de honger, de ziektes, de overstromingen, de tekorten. Zo worden we langzaamaan uitgeschakeld en vormen we geen gevaar meer.. Daarmee wordt gelijk aan een andere doelstelling van Agenda-21 tegemoet gekomen: vermindering van de wereldbevolking.

 85. Doggyman Doggyman schreef:

  MGTOW-2, bedankt voor je reactie. Ja er gaat de laatste dagen een wereld voor mij open. Sandman is een baas hoor! Wat een lawine aan waar- en wijsheden! Ik heb nog veel te leren maar ik beweg nu tenminste weer de goede kant op.

  Bedankt voor de tips. Was ook al bezig met buitenlandse rekeningen en cryptogeld. Dat laatste heeft veel risico’s, maar je kunt er overal over beschikken als je ooit op de vlucht moet(/wilt) naar het buitenland. Ik ben al 20 jaar samen waarvan 12 getrouwd, en nu pas steekt dat sekstekort de kop op, dus, een echte NAWALT… nee ik weet ook wel beter, maar ik heb het hier relatief nog best goed met weinig verplichtingen en altijd een vagina bij de hand die zich gedienstig voor mij opent.

  Die online datingwereld is een smerige kuil vol slangen. Na 3 dagen ging bij mij de stekker eruit. Had ik al die reviews hier eerst maar even gelezen. Thuis even kijken wat er nog uit de relatie te squeezen valt en met m’n hondje kom ik best veel vrouwen tegen die volgens mij ook liever in de buitenlucht dan op internet naar seks zoeken. Van elke 10 zijn er misschien 3 aantrekkelijk genoeg voor een wip, maar ik wil niet weten hoe die verhouding op het web is. In ieder geval zie je in real life gelijk wat voor vlees je in de kuip hebt, en de man/vrouw verhouding is overdag in de natuur 1 op 5 ofzo. Op het web zit je met 1000 man te strijden om de gunsten van 1 nepprinses die waarschijnlijk totaal niet matcht met haar profiel. “Leuke eerlijke jonge vrouw van 43 zoekt ..” Een leuke hoeft het web niet op, een eerlijke gaat niet vreemd, en 43 is niet jong om te daten. 18-30 is wel normaal dus jong dat is 16 of 17. En dan heb ik het nog niet eens over de volgens mij enorme hoeveelheden fake-profielen! Daar zit je dan je tijd aan te verkloten…

 86. MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  De meeste vrouwen verwachten dat een man niet alleen het eerste bericht stuurt maar ook de eerste date betaalt. Dat zeggen ze mij letterlijk. Ze willen veroverd worden, zo hoort het nu eenmaal, dat is de TRADITIE. Maar hoe traditioneel zijn vrouwen nog? Vaak op eigen initiatief gescheiden……zie statistieken… Komt ze netjes en vrouwelijk gekleed op een date? Vaak niet! Hoeveel sexpartners heeft ze al gehad (vaak een heleboel). Hoe zorgzaam is ze dan (niet, vaak amper in staat zichzelf goed te verzorgen)
  Aan de ene kant zijn vrouwen nu zelfstandig en geemancipeerd, maar dit komt ook met verantwoordelijkheid en investeringen en dat laatste willen ze natuurlijk niet. Dus zie je tijdens het idiote spelletje van dating dat het allemaal in jouw nadeel is. Van datingsites als Parshit die duidelijk uit zijn om zoveel mogelijk geld van je af te troggelen tot de narcistische houding van vrouwen die op jou kosten enkel omhoog willen daten. Als je vrouwen echt als een gelijke behandelt en dus niet gaat opdraaien voor de kosten, je niet gaat buigen voor haar grillen en grollen maar alleen het plezier accepteert dan zul je zien dat de meeste vrouwen direct afhaken.

  • Doggyman Doggyman schreef:

   Je hebt 100% gelijk hoor. Dat wil nog niet zeggen dat ze niet bestaan, maar ik zie nu wel in dat die paar goeie exemplaren écht niet op die relatiesites te vinden zijn.
   Anyway, de ontwikkelingen op gebied van poppen en seksrobots gaan razendsnel, binnenkort hebben we geen vrouwen meer nodig. Omdat ze zelf -zoals jij terecht opmerkt- de verantwoordelijkheden en investeringen van de emancipatie niet willen en kunnen opbrengen, zie ik ze nog wel met hangende pootjes op hun schreden terugkeren. Maar dan gaat het weer op ónze voorwaarden. Bovendien moeten ze dan ook nog gaan concurreren met hun electronische vervangsters op het gebied van loyaliteit, kosten, uiterlijk, dienstbaarheid, et cetera. Ze mogen zich wel beginnen zorgen te maken, hun tijdperk is zo goed als over, de cock-caroussel gaat sluiten.

 87. Doggyman Doggyman schreef:

  MGTOW-2 ik nodig je uit mijn beste vriend te worden. Met jou wil ik de kroeg in, op vakantie en achter de wijven aan. Via al die datingsites wordt je inderdaad alleen financieel uitgekleed. Ik ben dan wel redelijk gelukkig getrouwd, maar ik kom gewoon wat seks tekort. Ik dacht dat gaan we met SecondLove even oplossen, maar wat een neppe zooi is dat zeg. Jonge vrouwen voelen zich vaak al te goed om zelfs maar hun gewicht in te vullen (past misschien ook niet in het vakje), als eigenschap vinken heel veel vreemdgangers ‘goudeerlijk’ aan, vrouwen van 44, 1.88 lang en een (omlaag gejokt?) gewicht van 90kg met een hysterisch eisenpakket, het is te hilarisch voor woorden.

  Maar ik heb de oplossing gevonden, ik heb een hele lieve aaibare hond genomen. Dat kost ook wat wat, maar behalve dat dat enorm leuk en gezellig is kom ik nu 4 x per dag op straat/strand/in het bos/park de ene na de andere leuke vrouw tegen. Allemaal maken ze graag een praatje terwijl onze honden elkaar ook lekker besnuffelen, allemaal vinden ze mij gelijk sympathiek want ik houd ook van dieren (dat doe ik ook wel echt hoor). Als je wilt kun je een beetje de patronen in kaart brengen om de leuke ‘toevallig’ vaker tegen te komen. Bovendien wandelen ze allemaal veel in tegenstelling tot die veeleisende couchpotatoes, dus de meeste zijn ook nog lekker slank en fris. Vandaag of morgen zwemt er zo’n heerlijke sirene in mijn netten, ze woont waarschijnlijk vlakbij en met een hond kan je thuis altijd even weg…

  • Doggyman Doggyman schreef:

   Aan MGTOW-2, ik wist helemaal dat niet jouw naam zo’n sterke wereldwijde beweging is joh! Blijkbaar leef ik al jaren onder een steen. Op internet zit ik ook eerder aan de porno, muziek en films dan aan de Volkskrant, hahaha! Wat een ellende met die wijven zeg. Ik geloof dat ik enorm geluk heb gehad. Die van mij is lief, steunt mij in alles, totaal geen cock-caroussel type, niet feministisch, zelfs niet materialistisch en je gelooft het misschien niet: ik vind haar nog lekker ook. Geen zadeltassen aan haar reet, geen ‘makkelijke’ kleding… Fysiek wordt het er na circa hun 25e allemaal niet beter op, maar allez, zolang ze nog haar best doet om er voor mij een beetje strak bij te blijven lopen en niet zeurt over mijn bierbuik til ik daar niet zo zwaar aan. Heb ik dan echt een zogeheten zeldzame NARWALT in huis? In ieder geval ga ik maar eens wat zuiniger op haar zijn, net online wat bdsm-spul besteld, dan wordt het hier weer een beetje spannend en zo blijft duidelijk wie hier de eindbaas is. Hopelijk scoor ik dan nog een net-geen-minderjarig mokkeltje uit de buurt voor erbij, dan heb ik het wel weer naar mijn zin. Hier vlakbij zit een MAVO of hoe heet dat tegenwoordig, weet jij of de beruchte breezerslet nog bestaat? (Pijpen voor een zoet alcoholisch drankje, pakje sigaretten of een tientje beltegoed) Affijn, ik zit duidelijk in het voorportaal van het MGTOW-schap.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

    Beste doggyman,

    Wanneer je een NAWALT zou hebben dan zou je niets tekort komen……..dan zou je zeker niet je hoofd in het huidige datinglandschap willen steken. Want de vrouwen die je daar tegenkomt hebben niets te bieden. Ja, een vagina, maar die staat nu ook al tot je beschikking. Dus vraag je af wat er ontbreekt aan de zogenaamde NAWALT die je nu hebt. Ps de NAWALT is zo zeldzaam als een Yeti dus wees er zuinig op……..
    MGTOW gaat over souvereiniteit, zelfbeschikking, het maken van eigen keuzes en last but not least lijfsbehoud, want te veel mannen worden kapotgemaakt doordat vrouwen niet loyaal zijn en massaal scheiden. Geboortecijfers in westerse landen zijn nog nooit zo laag geweest (zeker exclusief effecten van massaimmigratie) en het scheidingspercentage is nog nooit zo hoog geweest. Mannelijkheid wordt als toxisch beschouwd zowel in de dagelijkse omgang als in wetvoorstellen (tegelijkertijd propageren linkse feministen de massa-immigratie uit landen waar er juist een sterke patriarchie heerst, hoe dom en onlogisch is dat??! Logisch dat MGTOW zo sterk in opkomst is.
    Ben je inmiddels al getrouwd? Neem dan voorzorgsmaatregelen zodat je bij een scheiding zoveel mogelijk financieel buiten schot raakt. Koop bijv. langzaam goud en zilver, verstop het ergens. Statistieken laten zien dat de kans op een persoonlijke ramp heel groot is en geen van de mannen die dit overkomen is konden vooraf verzinnen dat er zo iets zou gebeuren.
    Check youtube videos van Sandman MGTOW. Er is nog veel meer. Terrence Popp heeft een heel grappige gemaakt: ‘Where all the good men went’, een prachtige samenvatting van het datinglandschap en ook erg vermakelijk. Gaat een wereld voor je open…..

 88. MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Met regelmaat zie ik zo’n irritante reclame van Parship. Een of ander model met prodentsmile.
  Voor als je een serieuze relatie zoekt……..Alsof Parshit daar invloed op heeft.
  Waarom geen informatie over het echte aantal leden en de man/vrouw verhouding?
  Antwoord: sinds Tinder is ook Parshit leeggelopen en van het kleine aantal leden zijn de meesten van het mannelijk geslacht………..
  Je kunt je geld ook in de gracht gooien dan hoor je nog een ‘plons’.

 89. MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Omdat op elke datingsite veel meer mannen dan vrouwen actief zijn, maak je alleen al statistisch gezien als man zijnde weinig kans. Daar komt dan nog eens bij dat vrouwen veel kritischer zijn dan mannen en volgens de 80/20 regel selecteren. Dat verzin ik niet zelf, maar zo blijkt uit onderzoek. Datingsites, inclusief Parshit, hebben als voornaamste taak om te verhullen dat hun grootste groep betalers (mannen) de minste kans maakt. Daarom zal geen enkele datingsite openheid van zaken geven waar het gaat om het aantal echte leden en de samenstelling ervan. Mannen die voldoen aan het eisenpakket van die die datende vrouwen hebben geen eens een datingsite nodig want die kunnen IRL wel beter krijgen dan het middelmatige (behalve het postuur) brouwvolk dat gebruik maakt van een datingsite.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Vraag je ook eens af hoe het kan dat al die vrouwen die zichzelf de hemel in prijzen zo lang op een site ingeschreven staan, notabene met een man/vrouw verhouding die sterk in het voordeel van vrouwen is……..Ze kunnen maar geen vent vinden……….
   check de youtube video van Terrence Popp; ‘where all the good men went’

 90. MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Op vrijwel alle datingsites hebben vrouwen een heel leger aan matches, soms wel een paar honderd blijkt na navraag. Voor zelfs een vrouw met matige looks is een datingsite dus een echte ego-boost. De matches die ik heb op een datingsite sturen zelden tot nooit het eerste bericht. Dat is nog steeds de taak van de man. Maar als ik dan een eerste bericht stuur krijg ik zelden een reactie terug. Maar de match wordt ook niet ongedaan gemaakt. Dit komt omdat vrouwen een heel lange rij aan gesprekken hebben openstaan. Dit verklaart ook waarom het zo moeilijk is een normale conversatie op gang te houden. De meeste vrouwen chatten met een heleboel mannen tegelijk en komen daardoor in tijdnood en/of raken het overzicht kwijt. Dit resulteert in heel korte berichten die weinig blijk geven van enige persoonlijke interesse. Originele en grappige berichtjes, ik heb ze nog nooit van een vrouw mogen ontvangen, het kwam altijd van mij. Ook merk ik regelmatig dat mevrouw zich vergist en conversaties door elkaar haalt. Dan was ze in de veronderstelling met een ander te chatten en klopt er niets meer van de hele chat.
  Op datingsites is het dus een eenrichtingsverkeer waar vrouwen een regen van aandacht van mannen ontvangen zonder dat ze enige moeite hoeven te doen. Je bent een van de vele mannen die haar aandacht geeft en ze zal weinig aandacht terug kunnen geven. De kans dat al jouw moeite resulteert in een date met een vrouw die aan je gewaagd is, die is bijzonder klein. Ook vrouwen met een vreemde ziekte, minstens 3 kinderen, een obees lijf met tatoeages, tal van problemen, worden immers bedolven onder de aandacht, hetzij in mindere mate. Het is dit bezinksel van de relatiemarkt bij wie je als gemiddelde man nog een kans maakt omdat door de scheve man/vrouw verhoudingen de vrouwen op datingsites uberkritisch zijn. Dat hou je hoogstens vol voor een nachtje; de one-night-stand. Dit is dan de aandacht die de veeleisende vrouwen op datingsites (alleen omhoog daten) uiteindelijk ook verdienen. De meeste vrouwen beklagen zich in hun profiel over one-night-stands en ander oppervlakkig gedoe maar als je te veeleisend bent zul je op je ‘beurt’ moeten wachten.
  Als man zijnde blijf je het beste weg van plaatsen die er alleen zijn om vrouwen aandacht te geven.

 91. joyce joyce schreef:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

 92. Marielle Marielle schreef:

  Ik woon aan de grens met Duitsland, wanneer ik selecteer op afstand zijn 9 vd 10 voorstellen Duitsers, terwijl ik aangeef in Nederland. Geef ik dan aan Nederland / Overijssel zijn de partnervoorstellen plotseling rond de 100km. Daarnaast zegt parship voor hoger opgeleiden te zijn, de helft vd matches zit op lbo niveau. De matches die ik krijg zitten veelal rond de 80/85. Bekijk ik dan het profiel dan is er echt geen punt van match te vinden.

  Contact heb ik al aantal keren gehad, verschillenden vragen gesteld mbt matching. Telkens dezelfde reactie, alsof het een standaard mail is. Zo frustrerend. Nu een half jaar lid, maar niets. Heb 1 contact gehad, een hoge matchingscore maar toch totaal geen match, geen overeenkomsten of gemeenschappelijke interesses. Dan vraag ik me echt af hoe die matching volgens hen er is………

  • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Bij Parshit heeft men natuurlijk geen enkele interesse in het succesvol koppelen van 2 leden, want dan zijn er 2 financiers minder van deze incasso-firma.

   Overigens hoor je mannen zelden klagen over het opleidingsniveau. Een man is al tevreden met een vrouw die aardig is en er goed uitziet. Aan het opleidingsniveau tilt hij dan niet zo zwaar. Maar vrouwen zijn (zo blijkt uit onderzoek!) heel erg kritisch op uiterlijk en willen daarnaast ook nog eens een hoog opgeleide man……..Geen wonder dat ze eindigen met een paar katten op schoot.

   • José José schreef:

    Sorry? Het zijn de mannen die aanzien hoog hebben staan. Ik ben al een paar keer aan de kant gezet omdat mijn werk en huis te min was voor de man met als reden dat onze levens teveel verschillen en er ook vanuit gaan dat je minder te besteden hebt. Dus het is echt onzin wat jij zegt en juist het tegenovergestelde!

   • José José schreef:

    Sorry? Het zijn de mannen die aanzien hoog hebben staan. Ik ben al een paar keer aan de kant gezet omdat mijn werk en huis te min was voor de man met als reden dat onze levens teveel verschillen en er ook vanuit gaan dat je minder te besteden hebt. Dus het is echt onzin wat jij zegt en juist het tegenovergestelde! En mannen willen allemaal een mooie vrouw en zijn erg op het uiterlijk gericht en dat is ook wetenschappelijk bewezen!!! Ik vind mezelf best leuk eruit zien blond slank maar ho maar, niet mooi genoeg. Bah

   • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

    @Jose; leve de emancipatie; vrouwen willen toch gelijk behandeld worden? Laten wij mannen de vrouwen dan ook maar afrekenen op status en inkomen gelijk de vrouwen mannen hierop afrekenen!
    En vrouwen zijn nog kritischer op uiterlijk dan mannen; google op het onderzoek van OK-cupid; de meerderheid (80%) van de vrouwen heeft alleen oog voor de top20% van mannen. Dit betreft enkel het uiterlijk; het onrealistische eisenpakket laat ik nog buiten beschouwing.
    Een golddigger is leuk voor een nachtje maar is een tijdbom voor de lange termijn; zie ook echtscheidingscijfers met meer dan 70% van de scheidingen geinitieerd door de vrouw. Wie betaalt de rekening? De vrouw als sexobject, de man als succesobject; een van oudsher beproefde combinatie maar met hedendaags feminisme een te gevaarlijke optie, tenzij je echt bulkt van het geld en je de nodige verdeelsommen kunt permiteren.
    Dus als ik een leuke vrouw, blond, slank zie maar die heeft veel minder geld, dan gaan de golddigger alarmbellen bij mij rinkelen.

   • José José schreef:

    Wat ben jij gekwetst door vrouwen zeg… heel erg vind ik dit voor je. Sterkte

   • Golddigger Golddigger schreef:

    Ik dacht, ik check het eens. Maar ook hier is de copy-paster weer te vinden met al z’n azijngezeik. Get a life… een vrouw zal het niet worden.

  • Peter Peter schreef:

   Dag Marielle,

   Ik heb je nog niet gezien op parship. Kom dr maar in

 93. bryan bryan schreef:

  parship is echt geen aanrader en zijn echte oplichters ook maken ze het overal het zo mooi

  • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Bij Parshit wordt je uitgekleed.
   Alleen niet door een knappe vrouw maar in figuurlijke zin door de zakkenvullende redactie van dit incasso-gelieerde bedrijf.
   Er zijn amper vrouwen ingeschreven met een betaald lidmaatschap (wel veel meer mannen), en een lidmaatschap is veel te duur.
   Nu Tinder de datingmarkt heeft overgenomen proberen incassobedrijven als Parshit zoveel mogelijk geld te persen uit de laatst overgebleven sukkels die er in zijn getrapt. Dit houden zo door de woekermarges behoorlijk lang vol.

 94. Pierre Pierre schreef:

  Ik ben verbaast over die afschrijvingsklachten. Ik had ze ook, maar de ABN amro creditkaartservice kwam voor mij op en heeft t geld teruggevorderd met succes. Vanmiddag wou ik weer eens het gratis proberen….dom natuurlijk …de vos verliest niet zijn streken….Ik had een volledig profiel ingevuld met fotos. Na 3 uur actief zijn had volgens hun eigen site mij nog niemand bekeken. Ik kreeg wel 6 matches . Maar hoe hilarisch ( en schandalig) allemaal met de zelfde profielfoto met steeds een andere leeftijd. Hier kon iemand dus vrijuit spelen met de site en anderen. De Parship software laat dit dus toe. En daaar betaal je dan voor??? Dit kan je bij Relatieplanet niet flikken. Ik heb n screenshot gemaakt om ze dit voor te leggen.

  Nog iets vreemds …..Naar aanlijding van jullie berichten wou ik mn profiel weer wissen, maar mn wachtwoord klopt opeens niet meer!!?? Heb een nieuwe aangevraagd, maar de beloofde herstel mail komt niet !……..Ik ga dit aankaarten bij een instantie die hier over gaat of bij kassa. Ik verdenk ze ervan dat ze me moedwillig vasthouden voor t getal en t profiel ook al kijk ik er nooit meer naar.

  Telefoon nummer klantenservice is een niet bestaand nummer ! Wil er iemand met mij naar kassa? Liefst allemaal.

  Ik ga nog een dag proberen of ik dat wachtwoord herstel mailtje alsnog krijg.

  Dit Parship is een site met keiharde Cientology methoden. Misschien zitten dat soort lieden wel achter de oprichting. Geld Geld Geld.

 95. Janssen Janssen schreef:

  Parship is op meerdere vlakken geen aanrader!!
  Financieel: het is erg duur. Bij tweede abonnement die ik eigenlijk binnen week toch wilde stoppen. Moest ik de reeds eerder ontvangen persoonlijkheidstest a 65 euro alsnog betalen. Terwijl deze al een jaar had ontvangen. Bij afsluiten tweede kreeg ik dezelfde tekst. Bij mail correspondentie klantenservice voelde ik dat ze eigenlijk alleen uit zijn op geld, niet op goede reclame door mij die lullige 65 euro terug te geven. Korte termijn gedachte.
  Effect: drama. ik (vrouw zoekende naar een man) hoorde van mijn dates dat zij als man zijnde eigenlijk niet actief hoeven zijn, vrouwen zijn diegene die contact zoeken. Ok dacht ik, dat zoek ik zelf flink contact. Nou veel mannen reageren nooit, of bot. Vermoed dat dit komt omdat hun profielfoto lekker wazig is. Dan durf je meer. Nu bij andere site met zichtbare foto is dit (toevallig) veel minder het geval.

  nog zo iets: als je er al tijdje op zit wil je de vragen tbv matching opnieuw beantwoorden. Omdat ik de eerste keer niet echt lekker in mijn vel zat. Dat lijkt onmogelijk, dus wat zijn die matchingspunten waard.

  Nog iets: je mailbox loopt vol met dringende reclame om allerlei abonnementen af te sluiten.
  Parship: niet doen. Je bent beter waard

 96. C C schreef:

  Het is een site die de oprechtw gevoelens van zoekenden kapot maken
  Gratis zoveel dagen …maar als je wat aanklikt ben je de klos
  Jaarabonnement betalen en de rest?
  Niks dus
  Ze zoeken niet eens wat voor iemand je in gedachten hebt . geen grote wensen. Maar wat je dan af en toe te zien krijgt …80 jaar .. 75 jaar .. Ben 58 ..hoezo dan
  Waardeloze site geldklopperij …oja sommige die dan wat leuk leken waren achteraf getrouwd ..of oplichters uit het buitenland zgn.deden ze in belgie handel in diamanten ….dus mensen …nooit op deze site gaan

 97. Walter Walter schreef:

  Parship moet je ten allen tijden MIJDEN!
  Het concept achter Parship is zuiver geconcipieerd om zoveel mogelijk geld uit de leden te zuigen door de contractuele verplichtingen zo op te stellen dat de leden geen rechten hebben maar enkel plichten, en dat is betalen, anders wordt je profiel quasi geblokkeerd.
  Contractueel wordt het abonnement automatisch verlengd, verplicht, er is geen andere keuze. Het opzeggen van een abonnement is geregeld in een formele en strikte procedure.
  Er is een zogezegde contactgarantie, maar het desbetreffende artikel in de voorwaarden is ronduit dubieus geformuleerd: “Elk bericht dat u leest in reactie op een door u verzonden of ontvangen bericht, waarna u minstens twee berichten met een ander lid uitwisselt en leest, wordt als contact beschouwd. Elke vorm van communicatie wordt als correspondentie beschouwd, bv. een bericht, glimlach, ijsbreker, fotovrijgaven of compliment.”
  Bovendien wanneer men per maand wil betalen, moet men 6 EUR extra kosten betalen?!
  Wanneer niet men geen betalend lid meer is, worden alle antwoorden in gesprekken verborgen. Wanneer men niet betaalt, dan wordt het ganse profiel geblokkeerd.
  De klantendienst is ook heel sterk in het benadrukken van de contractuele verplichtingen van het lid, zijnde betalen betalen betalen.
  Desondanks het groot aanbod aan profielen, zijn er maar bitter weinig profielen die contact zoeken of antwoorden. Het is gewoon schandalig schandalig schandalig duur.

 98. Babbelaar Babbelaar schreef:

  Mijn abonnement zit erop bij Parship. Gelukkig. In dat hele jaar geen enkele date gehad, en ben echt geen onaantrekkelijke man of heb een hele slechte baan?
  Wat een slechte site. ABSOLUUT GEEN AANRADER!!!!! TE DUUR, NIET INTERESSANT
  Op advies van collega ingeschreven bij Tinder, en meteen al reacties en hele leuke ook nog. Al enkele dates gehad.

 99. Rolf Rolf schreef:

  Automatisch verlengen, dus 80 euro voor minder dan een maand Parship. Je moet maar durven. En meteen ook een aanmaning waarschuwing erbij. Stelletje minder sociale mensen.

  • Dennis Rozenberg - Parship WebCare Dennis Rozenberg - Parship WebCare schreef:

   Beste Rolf,
   Elk premium-lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij binnen de opzegtermijn is opgezegd. Parship wijst op meerdere plekken en momenten op deze verlenging: in de Algemene Voorwaarden, tijdens het bestelproces op de website en daarna in de bevestiging van de bestelling, die direct na het afsluiten van de bestelling per e-mail verstuurd wordt.
   Een betalingsherinnering wordt door Parship natuurlijk alleen verzonden, wanneer een automatische afschrijving niet is gelukt.
   Neemt u over uw verlenging alstublieft rechtsreeks per e-mail contact op met de klantenservice van Parship op klantenservice@parship.nl.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

    Natuurlijk, juridisch klopt het allemaal. Want je hebt toch zelf op ‘akkoord’ geklikt bij de voorwaarden? En we hebben het toch ergens gemeld? Feit is dat het beleid verre van klantvriendelijk is, want woekertarieven. Feit is dat de site zeer ondoorzichtig is wat het betreft het ledenbestand. Ze moeten ook wel woekertarieven hanteren want sinds de komst van Tinder zijn er veel minder leden. En als de baas in een dikke Audi wil blijven rondrijden dan mogen de achtergebleven sukkels financieel uitgeknepen worden. Alles voor de liefde niet waar?

 100. MGTOW MGTOW schreef:

  Parship = Parshit

  Het regent klachten over stiekeme verlengingen tegen woekertarieven. Het duitse bedrijf stuurt de incasso-SS op je af als je niet betaalt.
  Als man zijnde heb je zowiezo niets te zoeken op een datingsite. Want op elke datingsite zijn er vele malen meer mannen dan vrouwen aanwezig. Vrouwen gedragen zich er dan ook als verwende prinsessen en stellen er onrealistische eisen. Natuurlijk vermeldt geen enkele datingsite het aantal ingeschrevenen met een betalend lidmaatschap en al helemaal niet de onderlinge verhoudingen. Vaak zie je niet eens wie er betalend lid is en dus kan reageren op het moment dat je zelf actief bent op deze site. Dus verstuur je berichten voor niks.
  Wil je daten installeer dan Tinder op je smartphone. Tinder is gratis (de betaalde versies hebben geen meerwaarde tenzij je vooraf een date in het buitenland gaat regelen). Op Tinder zitten veel meer ‘leden’. Ook hier hebben vrouwen er volslagen onrealistische eisen en willen enkel ‘omhoog daten’. Maar het kost je tenminste geen geld!
  De enige reden dat Parship nog bestaat is omdat er maar weinig naievelingen nodig zijn om de site draaiende te houden. De operationele kosten van een website zijn immers laag. Het meest kost de reclame voor deze Parshit. Dus een (veel te!!) kleine groep leden genereert genoeg geld. Zolang dit soort sites zich kunnen indekken via de ‘algemene voorwaarden’ blijven ze dooretteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑