Home / Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?
parship logo

Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?

Ben je op zoek naar een serieuze relatie en overweeg je om je aan te melden bij Parship? Dan ben je op de juiste plek! In deze blog delen we onze review en ervaringen met deze populaire datingsite. We bespreken onder andere de kosten van een Parship-lidmaatschap, de functies en tools die beschikbaar zijn voor leden, en onze algehele indruk van de site. We geven ook enkele handige tips voor het creëren van een aantrekkelijk profiel en het vinden van de perfecte match op Parship. Lees verder en ontdek of deze datingsite geschikt is voor jou en of het de investering waard is!

parship.nl
443 Ervaringen
4.4
Beoordeling 4.4

Waarom daten bij Parship?

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Hogeropgeleiden en singles: voor wie is Parship geschikt?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite. Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

parship screenshot

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Gratis inschrijven

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

Een profiel aanmaken

Een profiel aanmaken op Parship is heel eenvoudig. Eerst voer je enkele standaard gegevens in zoals je naam, leeftijd, e-mailadres en seksuele geaardheid. Nadat je hebt aangeven of je een vrouw of man zoekt ga je een aantal vragen beantwoorden. Deze vragen zorgen ervoor dat je aan jouw perfecte partner wordt gekoppeld. Het beantwoorden van deze vragen duurt ongeveer 20 minuten.

inschrijven parship

Als je alle antwoorden op deze vragen hebt ingevuld heb je de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Dit is echter niet verplicht en kan ook op een later moment worden gedaan. Je datingprofiel is nu klaar en je kunt beginnen met online daten!

Online daten

Je krijgt meteen een aantal partnervoorstellen die gedaan zijn aan de hand van bovenstaande matching methode. Ook kun je zelf zoeken naar een leuke date, dit doe je door gebruik te maken van de zoekfilter. Hier kun je leden selecteren aan de hand van verschillende opties zoals: leeftijd, lengte en woonplaats. Met een premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle zoekfuncties.

daten via parship

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten. Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair!

Over de leden

Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn! Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

Wat kost een lidmaatschap bij Parship?

Het goedkoopste Parship abonnement kost €17,18 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis

  Beperkte functies

  €0,-
  Bekijken
 • Premium lite

  6 maanden

  €44,90 p.m.
  Bekijken
 • Premium classic

  12 maanden

  €32,90 p.m.
  Bekijken
 • Premium comfort

  24 maanden

  €17,18 per maand
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op Parship?

Parship staat bekend als één van de betere datingsites. Zeker als je wat hoger opgeleid bent, kun je hier heel gemakkelijk leden ontmoeten die eveneens goed geschoold zijn. Iedereen met de intentie voor het vinden van een geschikte partner voor een langdurige relatie kan zich bij deze onlinedatingsite aanmelden. Over het algemeen vind je hier leden die een iets hogere leeftijd hebben en toe zijn aan een leuke nieuwe liefdesrelaties, die echt onderbouwd is. De leden zijn over het algemeen wat volwassener en serieuzer ingesteld, waardoor het zeker mogelijk wordt om op een vertrouwde en aangename manier op zoek te gaan naar die ene speciale persoon. Je kunt al goed uit de voeten met een gratis lidmaatschap en zo kennis maken met wat de datingsite te bieden heeft.

Gratis aanmelden voor lidmaatschap bij Parship

Op de datingsite Parship kun je je heel gemakkelijk aanmelden voor een gratis lidmaatschap. Zelfs het aanmelden is geheel gratis, hier zullen dan ook geen kosten voor worden gerekend. Dit doe je door op de website je e-mailadres in te vullen en een wachtwoord aan te maken. Het is bovendien mogelijk om via Facebook aan te melden met de inloggegevens die daarvoor gelden. Je krijgt vervolgens direct toegang tot de beveiligde omgeving en kunt een eigen profiel gaan aanmaken. Door hier veel over jezelf te delen, krijgen andere leden gelijk een goede indruk van wie je bent en met wie ze te maken hebben.

gratis aanmelden parship

Door het plaatsen van leuke en aantrekkelijke foto’s versterk je dit effect nog eens extra en zul je kunnen rekenen op directe aandacht van andere leden. Zo kan het daten gelijk van start gaan. Ook kun je via de zoekfunctie zelf op zoek naar profielen die eenzelfde interesse verwoorden en een potentiële match kunnen opleveren. Het is bovendien een leuke manier om je deel van de online gemeenschap te voelen.

Persoonlijkheidstest

Een unicum van de datingsite Parship is dat ze gebruikmaken van een persoonlijkheidstest. Elk nieuw lid kan gebruik maken van deze test om een ideale match te kunnen vinden. Voor leden met een gratis lidmaatschap is de test wel minder uitgebreid, echter kan hierdoor nog steeds een duidelijkere match gevonden worden. Het is voor gratis leden meer een korte evaluatie. Leden met betaalde abonnementen ontvangen een uitgebreider rapport.

Maak kennis met de beste matches via Parship’s partnervoorstellen

Toch zal aan de hand van de persoonlijkheidstest worden gekeken welke profielen van andere leden overeenkomen en de verwachting om een match te vinden wordt zo wel versterkt. Het is een leuke, innovatieve manier om via de datingsite op zoek te gaan naar een leuke partner. Je ontvangt partnervoorstellen, waardoor je kunt zien welke leden het meest overeenkomen met jouw persoonlijkheidsschets of profiel. Dit maakt het zoeken naar een geschikte kandidaat voor een date een stuk gemakkelijker en de kans op het vinden van een waardevolle relatie een stuk waarschijnlijker.

Berichten ontvangen of versturen

Zodra je enkele profielen bent tegengekomen die je aanspreken, zul je ongetwijfeld ook willen kunnen reageren op berichten die je ontvangt of je interesse kenbaar willen maken. Dit is bij een gratis lidmaatschap wat lastiger dan met een betaald lidmaatschap. Je kunt wel gratis voorgeschreven berichten sturen, om zo in ieder geval kenbaar te maken aan iemand dat je die persoon leuk vindt. Het is zeker mogelijk om berichten te lezen die je van andere leden ontvangt. Een eigen bericht terugsturen, waaruit je eigen persoonlijkheid klinkt, is dan niet direct mogelijk. Zelfs niet wanneer de persoon wel een betaald abonnement heeft. Hiervoor zul je toch zelf voor een betaald abonnement moeten kiezen.

Je kunt bij andere leden wel kenbaar maken dat hun profiel je aanspreekt, door een ‘ijsbreker’ te sturen of een ‘glimlach’. Het kan gebeuren dat hier al gelijk een reactie op terugkomt, waarbij contactgegevens worden uitgewisseld en je met elkaar kunt afspreken.

gratis profiel aanmaken

Vrijblijvend abonnement

Het voordeel van een gratis abonnement bij datingsite Parship is dat je niet verplicht wordt om later een betaald abonnement af te nemen. Je kunt zo lang als je wilt gebruik maken van het gratis lidmaatschap en overstappen wanneer je hier zelf behoefte aan hebt. Je kunt zo op een aantrekkelijke manier kennismaken met alles wat de datingsite te bieden heeft en op je gemak vertrouwd raken met het inzien van de profielen. Een eerste drempel is zo vaak al gauw overwonnen.

Overzicht functionaliteiten gratis lidmaatschap

 • Gratis persoonlijkheidstest
 • Partner voorstellen
 • Profielen andere leden bekijken
 • “ijsbrekers” versturen
 • “glimlachen” versturen
 • Andere leden berichten versturen

Kortingen en kortingscodes Parship

Wil je Parship graag gratis uitproberen? Regelmatig ontvangen wij exclusieve Parship kortingscodes waarmee je tegen een gereduceerd tarief een lidmaatschap kunt afsluiten. Ook was er in het verleden de mogelijkheid om 3 dagen gratis te daten bij Parship. Je krijgt dan geheel kosteloos toegang tot de gehele website van Parship. Kijk op onze website voor de meest actuele en exclusieve kortingscodes!

Wat zijn de plus- en minpunten van Parship?

 • Eén van de grootste en bekendste datingsites
 • Grote database met leden
 • Geschikt voor het vinden van een serieuze relatie
 • Matching aan de hand van een uitgebreide persoonlijkheidstest
 • Weinig mogelijkheden met een gratis lidmaatschap
 • Niet de goedkoopste datingsite
 • 4.8

  Populariteit

  Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

 • 4.5

  Gebruikersgemak

  Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
  Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

 • 4.5

  Functionaliteiten

  De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

  Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

  Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

 • 4.5

  Klantenservice

  De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

  Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

 • 3.7

  Kosten

  De prijs kwaliteit verhouding is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

 • 4.4 Uitstekend

  Totaalscore

  Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt Parship?

Deze datingsite werkt op unieke wijze en geeft daarom naar eigen zeggen een kwaliteitsgarantie voor succesvol online daten. Met de gratis persoonlijkheidstest krijg je beter inzicht in jouw ideale date. Door het beantwoorden van dertig vragen wordt je voorgeteld aan mogelijke partners die goed bij je kunnen passen.

Hoe groot is de kans op succes?

38% van de premium leden geeft aan een partner te hebben gevonden via deze datingsite. Deze cijfers komen uit een ledenonderzoek dat Parship zelf heeft verricht.

Hoeveel leden heeft Parship?

Er zijn geen officiële cijfers bekend van het aantal leden van Parship. Schattingen lopen tussen de 50.000 en 150.000 leden in Nederland. Parship is actief in 14 landen en heeft een Nederlandse variant sinds 2003.

 • De man/vrouw verhouding op deze datingsite is respectievelijk: 48 % / 52%.
 • 76% van de leden is ouder dan 30 jaar

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

De opzegging van een lidmaatschap is mogelijk met inachtneming van een opzegtermijn van vier weken en zal van kracht worden aan het einde van de oorspronkelijk afgesproken looptijd. Een verlengd lidmaatschap is op elke dag van de maand met inachtneming van één maand opzegtermijn opzegbaar.

Welke kortingen zijn er voor Parship?

Wij ontvangen regelmatig kortingen van deze datingsite. Kijk op onze website voor de meest actuele Parship kortingcodes & acties.

Hoe kan ik inloggen bij Parship?

Om in te loggen heb je een account nodig. Heb je al een account? Dan vind je aan de bovenzijde van de website de invoervelden: “Email” en “wachtwoord”. Vul deze in en klik op de roden button met de tekst: “inloggen”.

Hoe kom ik in contact met de Parship klantenservice?

De klantenservice is via verschillende mogelijkheden te contacteren:

 • e-Mail: klantenservice@parship.nl
 • Telefoon: +31 20 4990167 (maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 13:00 uur)
 • Adres Nederland: PE Digital NL/BE, Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN Amsterdam
 • Hoofdkantoor: PARSHIP GmBH Klantenservice Nederland Speersort 10 D-20095 Hamburg Duitsland

 

Hoe kan ik Parship opzeggen?

Kijk op onze “Parship opzeggen” pagina voor meer informatie over het verwijderen van een account.

Laats bijgewerkt: 23 februari 2023

443 reacties op “Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?”

 1. Avatar for Wilma Wilma schreef:

  De gemiddelde vrouw op datingsites is nu eenmaal behoorlijk lui. Als zij het niet wil verdienen zal ze iemand moeten zoeken die het wel heeft. Lui, omdat ze zich onvoldoende verzorgt en te weinig beweging krijgt.

  Het motto van zulke vrouwen: Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist.
  (Ik heb zo’n buurvrouw die op Badoo zit en weet er inmiddels alles van…)

 2. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  mgtow/ ik denk dat er weinig goede fatsoenlijke vrouwen te vinden zijn op date site.. klopt wat jij schrijft hier boven ze willen allemaal en en en, maar dan is het nog niet goed genoeg! velen hebben geld zorgen en psychische problemen weet ik uit ervaring.. ja en dan maar teren op de man, laten ze zelf boontjes maar doppen leren ze van. Die wijven willen altijd weer NOG een betere man, kan ze lang wachten die bestaat toch niet.

 3. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Klopt Jeff, als je een goed inkomen hebt tonen ze ineens interesse. Dan mag je fungeren als touroperator (verre reizen!), voedselbank, taxichauffeur, kredietverstrekker, hypotheekverstrekker, tuinman, klusjesman, kok etcetera. Maar je blijft ook haar emotionele tampon. Wanneer dat dus niet op elk moment kan ben je dus ‘te weinig beschikbaar’. Veel single vrouwen op middelbare leeftijd willen EN EN EN EN. Ze eindigen echter in een flatappartement met een zwikje katten, dan worden het ‘crazy catladies’ en vragen zich af waar alle goede mannen gebleven zijn. Check eens de youtube video van Terrence Popp; ‘where all the good men went’ Die ga je leuk vinden!

 4. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  klopt mgtow, vaak kunnen deze vrouwen geen man vinden/houden voor een langere periode, hoe kan dit nou? en ze willen allemaal tegen gas omdat ze zelf heel moeilijk zijn om mee te leven en vaak is de vrouw op een date site hele maal niet zo aantrekkelijk wat jij ook al zegt, en dan dat kapsel van haar… ziet er echt niet uit… stroom gehad? of zelf zitten knippen? En koken? nee de meesten willen of kunnen dat niet, ook al weer bijzonder, denk dat je al bij voorbaat niet zo;n vrouw moet hebben, denk zelf dat het meer luiheid is mgtow. klopt, die vrouw wie is gaan scheiden maar nadien wilde terug keren had al gezegd, vroeger met mijn ex hadden wij het financieel beter dan ik nu alleen, tja effen een andere Man berijden en dan met hangende pootjes terug.. Zegt al genoeg hoe zo;n wijf is mgtow, zit in haar karakter dat ze snel is verveeld en niet werkt aan haar huwelijk en haar man niet accepteert hoe hij was/is. Laat m dan maar saai zijn, makkelijk dat weglopen en dan weer terug willen wat goed dat hij nu een andere leuke Vrouw hebt gevonden. Beetje een nette vrouw wie zijn man accepteert hoe hij is loopt niet te paren bij een andere man. Laat dit een goede les zijn zegt therapeut tegen haar.

 5. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  hoi jeff.. jij hebt oh zo gelijk.. die wijven kijken niet om wie je bent maar wat wij als man bezitten. Niks aan de Nederlandse Vrouw.

 6. Avatar for Jeff Jeff schreef:

  Ja, dit type vrouwen willen inderdaad dat je thuis helpt, maar ze zullen niet helpen om een balans te krijgen in de financiële stromen: ze geven meer uit EN verdienen minder (of zelfs niets).

  Ja, dit type vrouwen vinden het prachtig dat ik een dik inkomen heb met werkelijk alles er op en er aan. Maar ze lijken nog steeds niet te begrijpen dat ik er als ondernemer meer voor werk dan zij ooit zal willen. Dan ben ik ineens toch ‘te weinig beschikbaar’ voor ze…

  Rationeel denken: het is niet voor hen weggelegd…

 7. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Wie eist mag ook wat bieden.
  Wat hebben de veeleisende vrouwen op datingsites dan te bieden?

  De meesten zijn helemaal niet zo knap. op zn best middelmatig. Dikwijls slonzig gekleed (nederlands dingetje), een ‘naturel’ uitstraling, vooral geen moeite doen; ongekamde bos haar dat als een ragebol alle kanten op staat, of zo’n vreselijk kort pittig kapsel met oorlogsrode kleurspoeling (feministe?). Geld en een goede baan? Veel mannen interesseert dat niet veel, maar dat hebben deze veelal gescheiden vrouwen vaak ook niet. Veelal betreft het een parttime prinses die ergens in een gehorig flatappartement woont en die al lang blij is dat de man de (eerste) date betaalt. Interessante hobbies en interesses die aanleiding geven tot een goed gesprek? De meesten hebben als hobby netflix ingevuld……..ben ik snel uitgepraat. Koken? Veel linkse vegetariers en veganisten die in de aanbieding bij de supermarkt kopen, krijg je voorverpakte sla met bruine randjes en een droge vega-burger. Eet smakelijk!
  Dit zijn dus de veeleisende vrouwen op datingsites; veel eisen en niks te bieden.
  Geldt echt voor het merendeel van de vrouwen daar en daarom lijken de profielen allemaal zo op elkaar.

 8. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Ze willen een prins op een wit paard, maar die prins moet ook als sinterklaas zijn en ze alles geven wat ze willen. Wat is het nu, een prins of een oude Sint? Beiden zitten op een wit paard maar zijn toch echt wel verschillend.

  De eisen die vrouwen stellen zijn vaak zo tegenstrijdig. Ga maar na:

  – gevoel voor humor maar mag niet op haar teentjes trappen
  – succesvol en charismatisch maar slaafs doen wat zij wil
  – sportief en goed gekleed maar moeten accepteren dat zij er als een dikke slons bijloopt
  – zorgzame familieman maar ook een alpha-aap
  -zijn gevoelens kunnen uiten, een goede prater, maar ook geen watje, dat is saai
  – hij moet 50 tinten grijs ruige sex kunnen geven maar hij mag niet kijken naar haar vriendinnen
  – mee helpen in het huishouden onder het mom van gelijkwaardigheid maar ook een veel zwaardere baan hebben anders is hij een loser
  – hij moet tegengas kunnen geven maar ook weer niet te veel anders is het ruzie
  – hij is een aanvulling, geen invulling maar hij moet ook serieus zijn, geen one night stands
  – het is mooi dat hij interessante hobbies en veel vrienden heeft maar zij wil ook zijn vrije tijd indelen en domineren
  – een workaholic met een dikbetaalde baan voorziet in haar materiele behoeften maar nu krijgt ze weer te weinig aandacht

  Ik kan nog wel even doorgaan, vermoedelijk weet je er zelf ook een paar.
  Waar het om gaat dat je de meeste vrouwen, in het bijzonder de eenmaal gescheiden vrouwen, nooit tevreden kunt krijgen. Het heeft dus ook geen zin dat te proberen.
  Pump & Dump, MGTOW for life is het enige rationele antwoord

 9. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Een nice guy is maar saai. Veel vrouwen willen tegengas krijgen, drama in hun leven. Natuurlijk is na 15 jaar de sex niet meer zo spannend als in 50 tinten grijs, het meest populaire boek onder vrouwen. Zowel vrouwen als mannen gaan vreemd. Maar als de vrouw een scheiding aangaat (in meer dan 70% is de vrouw de initiatiefnemer van de scheiding) en/of vreemd gegaan is moet zij ook de consequenties accepteren. Dus dan ook je eigen (financiele) boontjes doppen. De kans dat een gescheiden vrouw een langdurige relatie heeft met de volgende man is klein. Ze staat er snel weer alleen voor. Ik heb heel wat single vrouwen gedate en de meesten hebben geen cent te makken en bedelen om een gratis diner. Dan hebben ze spijt en willen ze de nive guy, de beta male provider, weer terug. Yea right! Had ze eerder moeten bedenken.
  Inderdaad pump&dump is het enige wat je moet doen.

 10. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  Alleen als de vrouw inbind wat betreft onmogelijke eisen lijst, en niet kijkt wat de man wel of niet bezit, kan ze aan de man komen , als ze bij hun veel eisende wensen lijstje blijven geloven, komen zij bedrogen uit.. geen man trapt er in. Misschien dat ze dan een beroep kunnen doen bij Sinterklaas?

 11. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  las gisteren een verhaal van een vrouw wie zijn man saai vond in huwelijk, na 15jaar werd ze verliefd op een leraar, dat liep stuk omdat ze niet verwacht had wat ze zou vinden in hem.. achteraf had zij veel spijt van de scheiding en wilde zij hem terug.. alleen hij had toen al een nieuwe vriendin.. had ik maar nooit van hem gescheiden schreef zij. Tja altijd maar weer op zoek naar een man wie beter is, een vrouw wil als het niet mee zit in bepaalde dingen gelijk van de man af en hoopt het dan beter te krijgen, wat een verwende snollen toch, wat fijn dat ex man nieuwe vriendin hebt nu, leert ze van , was ook reactie van haar hulpverlener. Vaak hebt jij het goed mgtow wat jij schrijft hier weer een bevestiging van die vrouw in kwestie. Vele Wijven willen nieuwe man heerlijke Seks en als het dan niet wat is/word? komen ze op hangende pootjes terug! ik geloof niet dat dit de juiste vrouwen zijn voor een man,ja wel voor 1nacht en dan dumpen die handel. Vele wijven willen spanning, laten ze dat maar bij hun eigen man zoeken! Bah van zo;n wijf als deze moeten wij als mannen ver van weg blijven, al zijn er zo veel als deze.

 12. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Een gescheiden vrouw ontvangt dikwijls alimentatie en subsidies. Wil ze uit eten dan kan ze op de dag zelf een gratis diner regelen via Tinder want de man fungeert als voedselbank en betaalt wel. Het gebrek aan negatieve financiële consequenties is een van de redenen dat meer dan 70% van de echtscheidingen wordt geïnitieerd door de vrouw. Natuurlijk moet ze met minder rond komen en de huisvesting is vaak kwalitatief uitermate teleurstellend, maar het is nog steeds een relatief makkelijk leventje. En in tegenstelling tot mannen worden vrouwen er niet op afgerekend dat ze weinig geld hebben. Denk dus maar niet dat gescheiden vrouwen er wat van leren.

 13. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  ima ching, ja vie sman, die vieze lucht uit die katten bakken, ik kan daar al helemaal al niet tegen, vergaat mijn eetlust gelijk en hebt dan al geen zin om bij haar te blijven, vaak altijd de zelfde vrouwen wie dat hebben stink katte bak, denk ook niet dat ze het vaak verschonen, ze geloven het wel.

 14. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  mgtow/ klopt wat je schrijft.. ima ching ook; de paus had beter die boodschap rechtstreeks aan de nederlandse vrouw kunnen overbrengen, maar dat weet ik wel, de nederlandse vrouw is nooit tevreden wil altijd meer en meer geen ene man is goed of deugt niet altijd licht de scheiding aan de [ex] man. De Nederlandse Vrouw is hebt zuchtig ook. Hoop dat ze ooit tot inkeer komen laten ze na hun scheiding maar eens wat met veel minder te moeten doen, afkikken van al die over tollige luxe, en die onnodige koop ziekte. Worden ze wel anders van.

 15. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Een goed voorbeeld van liefde: geven zonder iets terug te vragen. Vraag je eens af hoe vaak het gebeurd is dat je iets onvoorwaardelijk kreeg van een vrouw. Vaak ben jij het, als man zijnde, die geeft. Een diner hier, een presentje daar. Telkens eenrichtingsverkeer. Ik vraag me serieus af of er nog vrouwen zijn die in staat zijn liefde te geven. Via datingsites ben ik zo’n vrouw in ieder geval nog nooit tegengekomen…..Wel vrouwen die narcistisch en calculerend zijn. En materialistisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---