Home / Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?
parship logo

Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?

Ben je op zoek naar een serieuze relatie en overweeg je om je aan te melden bij Parship? Dan ben je op de juiste plek! In deze blog delen we onze review en ervaringen met deze populaire datingsite. We bespreken onder andere de kosten van een Parship-lidmaatschap, de functies en tools die beschikbaar zijn voor leden, en onze algehele indruk van de site. We geven ook enkele handige tips voor het creëren van een aantrekkelijk profiel en het vinden van de perfecte match op Parship. Lees verder en ontdek of deze datingsite geschikt is voor jou en of het de investering waard is!

parship.nl
443 Ervaringen
4.4
Beoordeling 4.4

Waarom daten bij Parship?

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Hogeropgeleiden en singles: voor wie is Parship geschikt?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite. Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

parship screenshot

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Gratis inschrijven

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

Een profiel aanmaken

Een profiel aanmaken op Parship is heel eenvoudig. Eerst voer je enkele standaard gegevens in zoals je naam, leeftijd, e-mailadres en seksuele geaardheid. Nadat je hebt aangeven of je een vrouw of man zoekt ga je een aantal vragen beantwoorden. Deze vragen zorgen ervoor dat je aan jouw perfecte partner wordt gekoppeld. Het beantwoorden van deze vragen duurt ongeveer 20 minuten.

inschrijven parship

Als je alle antwoorden op deze vragen hebt ingevuld heb je de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Dit is echter niet verplicht en kan ook op een later moment worden gedaan. Je datingprofiel is nu klaar en je kunt beginnen met online daten!

Online daten

Je krijgt meteen een aantal partnervoorstellen die gedaan zijn aan de hand van bovenstaande matching methode. Ook kun je zelf zoeken naar een leuke date, dit doe je door gebruik te maken van de zoekfilter. Hier kun je leden selecteren aan de hand van verschillende opties zoals: leeftijd, lengte en woonplaats. Met een premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle zoekfuncties.

daten via parship

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten. Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair!

Over de leden

Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn! Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

Wat kost een lidmaatschap bij Parship?

Het goedkoopste Parship abonnement kost €17,18 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis

  Beperkte functies

  €0,-
  Bekijken
 • Premium lite

  6 maanden

  €44,90 p.m.
  Bekijken
 • Premium classic

  12 maanden

  €32,90 p.m.
  Bekijken
 • Premium comfort

  24 maanden

  €17,18 per maand
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op Parship?

Parship staat bekend als één van de betere datingsites. Zeker als je wat hoger opgeleid bent, kun je hier heel gemakkelijk leden ontmoeten die eveneens goed geschoold zijn. Iedereen met de intentie voor het vinden van een geschikte partner voor een langdurige relatie kan zich bij deze onlinedatingsite aanmelden. Over het algemeen vind je hier leden die een iets hogere leeftijd hebben en toe zijn aan een leuke nieuwe liefdesrelaties, die echt onderbouwd is. De leden zijn over het algemeen wat volwassener en serieuzer ingesteld, waardoor het zeker mogelijk wordt om op een vertrouwde en aangename manier op zoek te gaan naar die ene speciale persoon. Je kunt al goed uit de voeten met een gratis lidmaatschap en zo kennis maken met wat de datingsite te bieden heeft.

Gratis aanmelden voor lidmaatschap bij Parship

Op de datingsite Parship kun je je heel gemakkelijk aanmelden voor een gratis lidmaatschap. Zelfs het aanmelden is geheel gratis, hier zullen dan ook geen kosten voor worden gerekend. Dit doe je door op de website je e-mailadres in te vullen en een wachtwoord aan te maken. Het is bovendien mogelijk om via Facebook aan te melden met de inloggegevens die daarvoor gelden. Je krijgt vervolgens direct toegang tot de beveiligde omgeving en kunt een eigen profiel gaan aanmaken. Door hier veel over jezelf te delen, krijgen andere leden gelijk een goede indruk van wie je bent en met wie ze te maken hebben.

gratis aanmelden parship

Door het plaatsen van leuke en aantrekkelijke foto’s versterk je dit effect nog eens extra en zul je kunnen rekenen op directe aandacht van andere leden. Zo kan het daten gelijk van start gaan. Ook kun je via de zoekfunctie zelf op zoek naar profielen die eenzelfde interesse verwoorden en een potentiële match kunnen opleveren. Het is bovendien een leuke manier om je deel van de online gemeenschap te voelen.

Persoonlijkheidstest

Een unicum van de datingsite Parship is dat ze gebruikmaken van een persoonlijkheidstest. Elk nieuw lid kan gebruik maken van deze test om een ideale match te kunnen vinden. Voor leden met een gratis lidmaatschap is de test wel minder uitgebreid, echter kan hierdoor nog steeds een duidelijkere match gevonden worden. Het is voor gratis leden meer een korte evaluatie. Leden met betaalde abonnementen ontvangen een uitgebreider rapport.

Maak kennis met de beste matches via Parship’s partnervoorstellen

Toch zal aan de hand van de persoonlijkheidstest worden gekeken welke profielen van andere leden overeenkomen en de verwachting om een match te vinden wordt zo wel versterkt. Het is een leuke, innovatieve manier om via de datingsite op zoek te gaan naar een leuke partner. Je ontvangt partnervoorstellen, waardoor je kunt zien welke leden het meest overeenkomen met jouw persoonlijkheidsschets of profiel. Dit maakt het zoeken naar een geschikte kandidaat voor een date een stuk gemakkelijker en de kans op het vinden van een waardevolle relatie een stuk waarschijnlijker.

Berichten ontvangen of versturen

Zodra je enkele profielen bent tegengekomen die je aanspreken, zul je ongetwijfeld ook willen kunnen reageren op berichten die je ontvangt of je interesse kenbaar willen maken. Dit is bij een gratis lidmaatschap wat lastiger dan met een betaald lidmaatschap. Je kunt wel gratis voorgeschreven berichten sturen, om zo in ieder geval kenbaar te maken aan iemand dat je die persoon leuk vindt. Het is zeker mogelijk om berichten te lezen die je van andere leden ontvangt. Een eigen bericht terugsturen, waaruit je eigen persoonlijkheid klinkt, is dan niet direct mogelijk. Zelfs niet wanneer de persoon wel een betaald abonnement heeft. Hiervoor zul je toch zelf voor een betaald abonnement moeten kiezen.

Je kunt bij andere leden wel kenbaar maken dat hun profiel je aanspreekt, door een ‘ijsbreker’ te sturen of een ‘glimlach’. Het kan gebeuren dat hier al gelijk een reactie op terugkomt, waarbij contactgegevens worden uitgewisseld en je met elkaar kunt afspreken.

gratis profiel aanmaken

Vrijblijvend abonnement

Het voordeel van een gratis abonnement bij datingsite Parship is dat je niet verplicht wordt om later een betaald abonnement af te nemen. Je kunt zo lang als je wilt gebruik maken van het gratis lidmaatschap en overstappen wanneer je hier zelf behoefte aan hebt. Je kunt zo op een aantrekkelijke manier kennismaken met alles wat de datingsite te bieden heeft en op je gemak vertrouwd raken met het inzien van de profielen. Een eerste drempel is zo vaak al gauw overwonnen.

Overzicht functionaliteiten gratis lidmaatschap

 • Gratis persoonlijkheidstest
 • Partner voorstellen
 • Profielen andere leden bekijken
 • “ijsbrekers” versturen
 • “glimlachen” versturen
 • Andere leden berichten versturen

Kortingen en kortingscodes Parship

Wil je Parship graag gratis uitproberen? Regelmatig ontvangen wij exclusieve Parship kortingscodes waarmee je tegen een gereduceerd tarief een lidmaatschap kunt afsluiten. Ook was er in het verleden de mogelijkheid om 3 dagen gratis te daten bij Parship. Je krijgt dan geheel kosteloos toegang tot de gehele website van Parship. Kijk op onze website voor de meest actuele en exclusieve kortingscodes!

Wat zijn de plus- en minpunten van Parship?

 • Eén van de grootste en bekendste datingsites
 • Grote database met leden
 • Geschikt voor het vinden van een serieuze relatie
 • Matching aan de hand van een uitgebreide persoonlijkheidstest
 • Weinig mogelijkheden met een gratis lidmaatschap
 • Niet de goedkoopste datingsite
 • 4.8

  Populariteit

  Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

 • 4.5

  Gebruikersgemak

  Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
  Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

 • 4.5

  Functionaliteiten

  De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

  Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

  Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

 • 4.5

  Klantenservice

  De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

  Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

 • 3.7

  Kosten

  De prijs kwaliteit verhouding is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

 • 4.4 Uitstekend

  Totaalscore

  Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt Parship?

Deze datingsite werkt op unieke wijze en geeft daarom naar eigen zeggen een kwaliteitsgarantie voor succesvol online daten. Met de gratis persoonlijkheidstest krijg je beter inzicht in jouw ideale date. Door het beantwoorden van dertig vragen wordt je voorgeteld aan mogelijke partners die goed bij je kunnen passen.

Hoe groot is de kans op succes?

38% van de premium leden geeft aan een partner te hebben gevonden via deze datingsite. Deze cijfers komen uit een ledenonderzoek dat Parship zelf heeft verricht.

Hoeveel leden heeft Parship?

Er zijn geen officiële cijfers bekend van het aantal leden van Parship. Schattingen lopen tussen de 50.000 en 150.000 leden in Nederland. Parship is actief in 14 landen en heeft een Nederlandse variant sinds 2003.

 • De man/vrouw verhouding op deze datingsite is respectievelijk: 48 % / 52%.
 • 76% van de leden is ouder dan 30 jaar

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

De opzegging van een lidmaatschap is mogelijk met inachtneming van een opzegtermijn van vier weken en zal van kracht worden aan het einde van de oorspronkelijk afgesproken looptijd. Een verlengd lidmaatschap is op elke dag van de maand met inachtneming van één maand opzegtermijn opzegbaar.

Welke kortingen zijn er voor Parship?

Wij ontvangen regelmatig kortingen van deze datingsite. Kijk op onze website voor de meest actuele Parship kortingcodes & acties.

Hoe kan ik inloggen bij Parship?

Om in te loggen heb je een account nodig. Heb je al een account? Dan vind je aan de bovenzijde van de website de invoervelden: “Email” en “wachtwoord”. Vul deze in en klik op de roden button met de tekst: “inloggen”.

Hoe kom ik in contact met de Parship klantenservice?

De klantenservice is via verschillende mogelijkheden te contacteren:

 • e-Mail: klantenservice@parship.nl
 • Telefoon: +31 20 4990167 (maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 13:00 uur)
 • Adres Nederland: PE Digital NL/BE, Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN Amsterdam
 • Hoofdkantoor: PARSHIP GmBH Klantenservice Nederland Speersort 10 D-20095 Hamburg Duitsland

 

Hoe kan ik Parship opzeggen?

Kijk op onze “Parship opzeggen” pagina voor meer informatie over het verwijderen van een account.

Laats bijgewerkt: 23 februari 2023

443 reacties op “Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?”

 1. Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

  Herkenbaar verhaal (weer!). Egocentrisme…
  (Ik vind het altijd zo smerig als je de kattenbak ruikt in haar huis. Terwijl je tot kort daarvoor nog zo’n proper beeld van haar had…)

  =============================================

  Wie iets leuks (en leerzaams) wil zien: google eens op youtube op: “dr jordan peterson cathy newman interview”

  Hier kun je als man iets leren van manipulatief gedrag en het ook sneler leren herkennen. Het is op een gegeven moment een hilarische video. Het afkijken waard!

 2. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  De paus zegt; De mens is/word steeds heb zuchtiger, ze raken nooit verzadigt, ze willen meer en meer ook erg materialistischer, denk dat de Paus gelijk hebt! Zie maar naar de reacties en eisen lijstjes van de gemiddelde Vrouw op date site.. ze hebben nooit genoeg en geen Man is goed genoeg, ik zeg; Dames ga jullie schamen en kom tot inkeer. Geen of weinige mannen vinden zulks vrouw aantrekkelijk, ik in ieder geval niet.

 3. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Als ik de profielen van vrouwen lees kom ik veel eisen tegen. Bijvoorbeeld:
  – een minimale lengte (kun je als man weinig aan veranderen)
  – niet kaal zijn (kan je in alle redelijkheid ook weinig aan veranderen)

  Maar zet dan als man in je profiel dat je geen dikke vrouw wilt. Dan krijg je boze reacties!
  Terwijl deze vrouwen kunnen gewoon afvallen. Ook is het ongezond om heel dik te zijn.

  Je weet wie de baas is, dat is op wie je geen kritiek kunt hebben. Op datingsites zijn vrouwen de baas. Zij alleen stellen de eisen en bepalen alle voorwaarden. Weet je wie ook veel onredelijke eisen hebben? Dat zijn terroristen die burgers gijzelen en vervolgens losgeld eisen. Als je kiest voor een onredelijk veeleisende vrouw dan kies je voor een leven samen met een terrorist. Als hierbij de (trouw-)ring van je vinger wordt getrokken dan is dat gelijk de ring van een handgranaat: de boel ontploft en je raakt een heleboel van je shit kwijt.

  Veeleisende vrouwen laat je fijn in hun appartement vol met katten zitten.

 4. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Wanneer je om je heen kijkt zie je dat heel veel mensen zijn vergroeid met hun smartphone. Dat betekent dat wanneer een vrouw je pad doorkruist dat ze eerder naar het beeldschermpje tuurt dan naar jou. Voor het geval je haar aandacht hebt getrokken zal jij altijd worden vergeleken met de meeste aantrekkelijke van de 100+ mannen die ze op Tinder heeft als match. Dat zijn immers al haar opties. Al deze mannen strijden om haar aandacht en sturen haar berichtjes. Als elk berichtje haar smartphone zou doen trillen dan zou je een continu gezoem horen. Als Tinder niet genoeg is dan heb je nog facebook, diverse datingsites, linked, berichten van haar exen, berichten van mannen in de friendzone. Allemaal opties………………….als man kunnen wij dat ons moeilijk voorstellen maar ik stel voor dat je eens gewoon een willekeurige vrouw op een datingsite er eens naar vraagt, hoeveel matches/berichten heeft zij? Je slaat steil achterover. Dan nog kan ze geen geschikte man vinden, allemaal niet goed genoeg……… geloof jij het?
  Oudere en lelijkere vrouwen, de ‘hit the wall” -vrouwen, met perkamenten zonnebankhuid en kraaienpoten tot aan de oren en theezaktietjes die plat op een buik liggen, ja die vrouwen daar heb je kans bij. Maar niet elke kans is een geluk.

 5. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  hoi mgtow/ denk maar niet dat ik op tinder ga swippen, ik geloof nooit dat je er daar de vrouw van je dromen vind, een of ander hebben ze allemaal wat of willen veel te veel=eisen. Ik lees veel van mannen dat ze het daar niet lukt, en ja geld voor betalen is geen optie. Gewoon ouderwets op je pad laten komen net vroeger we deden. vrouwen zijn op een site veel te kieskeurig en bijna geen enkele man is goed genoeg, maar is zij wel goed genoeg dan voor een man? Zal ook wel weer wat aan mankeren.

 6. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  De uitbaters van tinder hebben een netto winst van vele miljoenen, kun je gewoon googlen. De meeste donateurs zijn vermoedelijk mannen……Zij vormen de absolute meerderheid van de klandizie. Zij hebben de minste kans op succes…..ten eerste omdat er teveel mannen zijn, ten tweede omdat vrouwen zichzelf uit de markt prijzen. Mannen die geen succes hebben met de gratis versie denken dat ze wel succes kunnen hebben met de betaalde versie………wat niet het geval is.
  Een amerikaanse rechter heeft tinder veroordeeld wegens het toepassen van leeftijdsafhankelijke tarieven. Tinder hoopte extra te kunnen verdienen aan wat oudere volwassenen omdat die wanhopiger zijn. Na de uitspraak van de rechter zijn daar de tarieven aangepast, maar in nederland is dat niet zo.

 7. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Op Tinder zie ik dat veel vrouwen het jonger zoeken. Ze hebben daar zoveel keus dat de eisen flink worden omhoog geschroefd. Zoek je een gelijkwaardige relatie dan moet je dus niet op Tinder zijn. Op Tinder neem je een oudere en/Of lelijkere vrouw voor 1 nachtje.

 8. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  tinder is ook niks waard mgtow/ staat ook een en al gespuis op etc etc. een fijne vrouw zul je er daar niet vinden, kans van slagen? 1 op de 200 vrouwen.

 9. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Sowieso is Parship veel te duur. Tegenwoordig zitten mensen op apps. Veel apps zijn gratis te gebruiken. Bij Parship zien ze dat ook wel daarom komen ze met flauwekul als persoonlijkheidsrapporten. Maar in de basis werken deze sites gewoon niet.

  Een russische vrouw kan een goede optie zijn.Ik ken iemand die is met een russische getrouwd. Maar je hebt ook kans een klassieke golddigger tegen te komen, zeker via sites en apps. Het beste kun je er eerst op vakantie gaan en veel verschillende vrouwen ontmoeten

 10. Avatar for Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  ik zal echt nooit zoveel geld betalen aan een date site… bij voorbaat toch al kansloos gedoe, moet je niet kijken wat er op staat, word ik als man niet warm van en dan al die domme eisen wat die vrouwen hebben, sinterklaas is al weg hoor! Veel Vrouwen met erge problemen en vaak te dik en onverzorgd 80procent dan plus-min. De mooiste vrouwen komen uit rusland en italie. Vrouwen uit Nederland zijn verwende Dames.

 11. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Een supermarkt?
  Het is meer een kringloopwinkel vol met afgedankte en beschadigde goederen die voor nieuwprijs worden aangeboden.
  En om toegang te verkrijgen tot deze kringloop moet je dus dik geld overhandigen aan de oplichters van het DuitseParshit, met bijbehorende incasso-SS

 12. Avatar for Stéphanie M Stéphanie M schreef:

  Mijn ervaring bij Parship is extreem slecht.
  Ik heb mijn opzegging via mail doorgestuurd na 2 dagen. Omdat het niks voor mij was.
  Het deed me denken aan een supermarkt van mensen waar de mensen zich verkopen.
  Ze hebben 112 eur gestolen via mijn Visa als “waardecompensatie” omdat ik in contact was met een paar klanten van hun. Ze bepalen zelf het bedrag. In functie van de berichten. Dat betekent dat ze de berichten lezen.
  We hebben eigenlijk geen privacy als klant.
  Ze zijn oplichters.
  Heeft iemand ook een slechte ervaring bij Parship meegemaakt?

 13. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Het klopt, je hebt de beste kansen bij een gemiddelde vrouw, fulltime baan, vaak buiten de grote steden. Normaal uiterlijk maar goed figuur.
  Moet je wel kilometers afleggen (de weg van man naar vrouw is kennelijk veel korter dan omgekeerd……)
  Een paar dates terug had ik er een die heel ver weg woonde en dat leverde een gagarandeerde slaapplaats op……

 14. Avatar for Baksla Baksla schreef:

  Tja, mijn ervaring is, dat er altijd een heel goeie reden is als vrouwen single zijn. Dat weten ze oha heel goed te verhullen, maar heb je er binnen 15-20 minuten zo uit. Als ze mooi zijn en toch single, dan geldt vaak jouw theorie van het medicijn kastje: psycho’s (met het Hitchcock melodietje op de achter grond). De leukste vrouwen zijn in mijn ervaring de gemiddelde vrouwen, met een baan, die zelf niets verwachten, maar alleen een beetje hopen op wat gezelligheid. Zijn vaak ook beesten in bed. Maar blijf er niet aan hangen, want na 3 weekjes komen de trekjes boven waarom ze single zijn. Heel veel geluk dus MGTOW. En plezier uiteraard.

 15. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Waarom we het blijven proberen?
  We krijgen later spijt van de dingen die wij NIET hebben geprobeerd na te jagen; onbenutte talenten, kansen die bleven liggen. Wanneer je in het geheel niet gaat daten dan ga je die NAWALT (not all women are like that) nooit ontmoeten. Het lijkt een beetje op de staatsloterij. Rationeel weet je dat de kans om te winnen veel te klein is en dat je jouw geld beter elders kunt investeren. Maar we doen met zn allen mee omdat we de kans niet willen missen. Telkens verlies je………..in de hoop op……

  Gisteravond was ik op date en ik dacht ik waag een kansje, waarom niet. De alleenstaande moeder bleef driftig op haar kauwgom kauwen terwijl ze tegelijkertijd de witte wijn doorslokte. Ik vroeg nog of ze een asbak o.i.d. wilde om haar kauwgom kwijt te raken maar dat hoefde niet. Of ik last had van haar gekauw? Nee, maar de wijn smaakt dan toch niet? Gezien haar opleiding had ik iets anders verwacht. Ze zou in haar vrije tijd ook naar de fitness gaan maar dat zag ik er niet vanaf. Ik vond het amusant en wimpelde haar sollicitatievragen met humor af. Een ONS vond ik twijfelachtig, een relatie een no-go. Binnenkort vermoedelijk weer een date met een stuk jongere dame, maar dan 1 die wat serieuzer aan het chatten was en waarvan de man er met een ander vandoor is gegaan. Weer met als motto; je weet het maar nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---