Home / Ouderensex.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Ouderensex.nl logo

Ouderensex.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Ouderensex.nl is een datingsite voor senioren, maar dit begrip wordt wel ruim opgevat want een senior is volgens deze website iemand van 45 jaar en ouder. Je mag je overigens ook aanmelden als je zelf jonger bent en op zoek bent naar een ouder persoon om mee in contact te komen. Aanmelding staat ook open voor personen die een relatie hebben maar daarnaast op zoek zijn naar meer spanning in hun leven. Je kunt je direct gratis aanmelden via de startpagina. Bij je profiel kun je een foto plaatsen, deze mag expliciet zijn. Er melden zich zowel mensen uit Nederland als uit België aan volgens de informatie op Ouderensex.nl.

Ouderensex.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Op zoek naar een leuk sekscontact

Ouderensex.nl richt zich niet op het vinden van een partner voor een vaste relatie. Dit zou eventueel wel het doel kunnen zijn, maar het belangrijkste doel van deze datingsite is het verzorgen van entertainment. Daarom wordt een deel van de profielen fictief aangemaakt en beheerd door de medewerkers van de website. Dit wordt expliciet in de algemene voorwaarden vermeld. Het kan dus zijn dat je, als je met een member in contact bent gekomen, met deze persoon geen fysieke afspraak kunt maken. Maar je kunt deze profielen natuurlijk wel benaderen als je alleen een spannende erotische chat wilt. Voor het versturen van berichten gebruik je credits, die je kunt kopen zodra je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. De kosten van de credits worden alleen zichtbaar voor ingelogde members. Je kunt als je bent ingelogd wel gratis alle profielen bekijken.

Ouderensex.nl voorziet in een behoefte

Steeds meer senioren gebruiken het internet. Op deze ontwikkeling speelt Ouderensex.nl nadrukkelijk in. Ook mensen van 45+ vinden de weg naar online dating. En niet allemaal zijn ze op zoek naar een serieuze relatie. Er is ook een groep die nadrukkelijk niet zoekt naar een vaste partner voor een traditionele relatie. Soms omdat ze al een partner hebben, met wie de seks niet meer bevredigend is, of omdat ze single zijn en dat graag zo willen houden. Je kunt op deze datingsite dan ook volledig anoniem contacten leggen. Je kunt een foto plaatsen waar je onherkenbaar op staat en je kiest als profielnaam bij voorkeur niet je eigen naam. Je mailadres wordt niet aan de overige leden zichtbaar gemaakt, dit is alleen bekend bij de beheerders van de website. Zo kun je dus volledig anoniem contacten leggen en daten.

Niet voor mensen die een serieuze relatie willen

Natuurlijk kan het gebeuren dat je via Ouderensex.nl een leuke partner vindt. Maar dit is niet her primaire doel van deze website. Wil je serieus op zoek naar een vaste partner dan kun je beter je heil zoeken bij andere online datingsites of een relatiebemiddelingsbureau. Ben je op zoek naar een leuk en spannend contact dat vooral is gericht op seks en erotiek dan is een account aanmaken op Oudderensex.nl misschien een goed idee voor jou.

Ouderensex.nl screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Ouderensex?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Ouderensex kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Ouderensex.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Gericht op senioren
  • Eenvoudig contact leggen
  • Een deel van de profielen zijn fictief, hiermee is fysiek afspreken dus niet mogelijk
  • Geen duidelijkheid vooraf over de kosten van credits voor het versturen van berichten
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Ouderensex.nl FAQ

  Hoe kan ik Ouderensex.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Ouderensex.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Ouderensex account.

  Ouderensex.nl opzeggen

  Ouderensex account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Ouderensex log in met je E-mail en wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Wij hebben geen optie gevonden om ons met enkele muisklikken uit te schrijven op deze website. Ook vonden wij geen help sectie. Daarom maken we in deze tutorial gebruik van het contactformulier.

   

  Stap 2: Klik op “Contact” aan de onderzijde van de website. Een nieuwe pagina wordt nu geopend.

  Stap 3: Geef in het bericht veld aan dat je je account wilt hebben verwijderd. Neem dan de verificatie code over en klik op: “Stuur bericht”. Een medewerkers van deze datingsite zou nu je aanvraag moeten verwerken.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Ouderensex.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Eén reactie op “Ouderensex.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for visser visser schreef:

   Goede dag
   enige tyd door gebracht op jullie side,kreeg alleen maar domme antwoorde van iedereen die ik aanschreef.
   Wie ik ook een bericht stuurde reageerde dom en afwijkend.
   10 keer het zelfde vragen en niet teug reageren op wat ik vroeg.
   Niemand wilde afspreken maar ik was wel een super geile vent.
   deze side is gewoon fake.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties