datingsite parship

Home » Opzoeknaarjou.nl – Kosten, Review en Ervaringen
christelijke datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

1

Opzoeknaarjou.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

OpZoekNaarJou is een datingsite die zich speciaal op christenen richt. Deze datingsite is bestaat al sinds 2004 ! Via deze datingwebsite hebben al vele christenen een relatie of vriendschap gevonden. De datingsite heeft ongeveer 2500 actieve leden! Voor christelijke singles is dit dus een zeer populaire datingsite.

Veel christelijke singles zijn in deze tijd druk met allerlei dingen en daarom is het wel eens lastig om je sociale vriendenkring goed te onderhouden. Om als christen een profiel aan te maken op een algemene datingsite is heel makkelijk, maar vaak is dit niet wat een echte christen zoekt. Opzoeknaarjou.nl speelt in op deze behoefte. Er wordt een christelijke dating site aangeboden waar de bijbelse normen en waarden als uitgangspunt gelden. Door streng toe te zien op wat er allemaal gebeurt op de datingsite wordt getracht dit een betrouwbare plek te maken om andere christenen te ontmoeten. Er zijn duidelijke regels opgesteld waar iedereen zich aan moet houden. Leden die zich hier niet aan houden zullen worden verwijderd en geblokkeerd van de datingsite.

Hier vind je nieuwe christelijke vrienden of een relatie

Inschrijven bij deze datingsite is kosteloos en geeft je al best veel mogelijkheden. Zo kun je de eerste dagen gebruik maken van alle functionaliteiten. Vervolgens krijg je een gratis proefabonnement zolang jij dit wilt. Het inschrijven verplicht je dus helemaal tot niks! Een volledig lidmaatschap kost slechts €6,58 per maand.

Dating App

Naast de website is er ook een speciale dating app beschikbaar. De app kun je downloaden via de Apple Appstore of de Google Playstore.

opzoeknaarjou-kosten-screenshot

 

OpZoekNaarJou kosten abonnement

prijs 1 maand

€ 9,95
€ 9,95
  • Full Membership

prijs 3 maanden

€6,65 p.m.
€6,65 p.m.
  • Full Membership

prijs 6 maanden

€5,38 p.m.
€5,38 p.m.
  • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
  • Gratis Membership

Het goedkoopste Opzoeknaarjou abonnement kost €6,58 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “op zoek naar jou” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Weet wie je date. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

“Op zoek naar Jou” actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor Opzoeknaarjou

Verlopen acties en kortingen

Meer over OpZoekNaarJou.nl

OpZoekNaarJou.nl opzeggen en account verwijderen

Opzoeknaarjou Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Opzoeknaarjou Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Opzoeknaarjou? Geef hieronder jouw reactie!

 

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.3About the Author

AnoniemEén Ervaring Opzoeknaarjou.nl – Kosten, Review en Ervaringen

  1. Welmer Welmer schreef:

    Als je lid word en na een half uur al ziet dat dat zonde van tijd en geld is dan kun je tegenwoordig een aankoop herroepen…

    Hier ook. Rekenen je alleen wel goede 10% aan kosten. Mag officieel niet, doen ze wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑