Home / Opzoeknaarjou.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Opzoeknaarjou.nl logo

Opzoeknaarjou.nl - Kosten, Review en Ervaringen

OpZoekNaarJou is een datingsite die zich speciaal op christenen richt. Deze datingsite is bestaat al sinds 2004 ! Via deze datingwebsite hebben al vele christenen een relatie of vriendschap gevonden. De datingsite heeft ongeveer 2500 actieve leden! Voor christelijke singles is dit dus een zeer populaire datingsite.

Opzoeknaarjou.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Veel christelijke singles zijn in deze tijd druk met allerlei dingen en daarom is het wel eens lastig om je sociale vriendenkring goed te onderhouden. Om als christen een profiel aan te maken op een algemene datingsite is heel makkelijk, maar vaak is dit niet wat een echte christen zoekt. Opzoeknaarjou.nl speelt in op deze behoefte. Er wordt een christelijke dating site aangeboden waar de bijbelse normen en waarden als uitgangspunt gelden. Door streng toe te zien op wat er allemaal gebeurt op de datingsite wordt getracht dit een betrouwbare plek te maken om andere christenen te ontmoeten. Er zijn duidelijke regels opgesteld waar iedereen zich aan moet houden. Leden die zich hier niet aan houden zullen worden verwijderd en geblokkeerd van de datingsite.

Hier vind je nieuwe christelijke vrienden of een relatie

Inschrijven bij deze datingsite is kosteloos en geeft je al best veel mogelijkheden. Zo kun je de eerste dagen gebruik maken van alle functionaliteiten. Vervolgens krijg je een gratis proefabonnement zolang jij dit wilt. Het inschrijven verplicht je dus helemaal tot niks! Een volledig lidmaatschap kost slechts €6,58 per maand.

Dating App

Naast de website is er ook een speciale dating app beschikbaar. De app kun je downloaden via de Apple Appstore of de Google Playstore.

Opzoeknaarjou.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij OpZoekNaarJou?

Het goedkoopste Opzoeknaarjou abonnement kost €6,58 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Opzoeknaarjou.nl?

  • Speciaal voor als je opzoek bent naar een christelijke partner
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  OpZoekNaarJou.nl FAQ

  Hoe kan ik OpZoekNaarJou.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite opzoeknaarjou.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Op Zoek Naar Jou account.

  OpZoekNaarJou.nl opzeggen

  OpZoekNaarJou.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van OpZoekNaarJou en log in met je e-mailadres en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de rode “inloggen” button.
  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Account”.

  Stap 3: Klik nu op “Lidmaatschap Beëindigen”

  Stap4: Klik nu op de rode button met de tekst “Beëindig je lidmaatschap”.

  Je hebt nu je account verwijderd op OpZoekNaarJou.nl!

  Laats bijgewerkt: 06 augustus 2021

  Eén reactie op “Opzoeknaarjou.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Welmer Welmer schreef:

   Als je lid word en na een half uur al ziet dat dat zonde van tijd en geld is dan kun je tegenwoordig een aankoop herroepen…

   Hier ook. Rekenen je alleen wel goede 10% aan kosten. Mag officieel niet, doen ze wel

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *