Home / OnlyFun – Kosten, Review en Ervaringen
OnlyFun logo

OnlyFun – Kosten, Review en Ervaringen

OnlyFun is een datingsite waar vooral mannen worden uitgenodigd om op zoek te gaan naar een spannende date. Sommige foto’s op de website zijn zeer expliciet en laten niets aan het toeval over. De website suggereert dat je er ook een contact kunt vinden voor een langdurige relatie, gezien de “succesverhalen” die op de homepage van OnlyFun worden vermeld. De foto’s die hier worden getoond komen echter ook op andere datingsites voor. Je kunt voordat je je aanmeldt in de profielen zoeken of er wellicht dames zijn die je beter wilt leren kennen. Als je een account aanmaakt krijg je drie gratis “flirts” waarmee je je interesse in één van de andere members kenbaar kunt maken.

OnlyFun
3
Beoordeling 3

Berichten versturen via OnlyFun

Wil je berichten versturen via OnlyFun of wil je reageren op berichten die aan jou zijn verstuurd dan moet je hiervoor “Funnies “ aanschaffen. Op de meeste datingsites worden ze credits genoemd. Je kunt de Funnies in een bundel kopen, hoe groter je bundel hoe goedkoper de Funnies per stuk zijn. Hiermee kun je berichtjes aan andere members sturen. Je bepaalt natuurlijk zelf hoe lang je het contact wilt laten duren, als je tot de conclusie komt dat deze dame niet is wat je zoekt dan kun je het contact op ieder moment weer verbreken.

Contacten voor entertainment

In de algemene voorwaarden wordt vermeld dat er profielen op OnlyFun actief zijn die uitsluitend bedoeld zijn om de “beleving van de website” te bevorderen. Dit zijn zogenaamde fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken gemaakt kunnen worden. Je kunt een dergelijk profiel eenvoudig herkennen doordat het leggen van contact buiten de website wordt afgehouden en ook als het maken van een afspraak voor een ontmoeting op de lange baan wordt geschoven. Als je alleen uit bent op een spannend online contact is dit natuurlijk niet zo erg. Als je graag een date wilt of op zoek bent naar een vaste relatie of een serieus contact dan kun je dat wellicht beter op een andere datingsite zoeken of in ieder geval een dergelijk contact afbreken. Anders kost het je alleen maar meer geld en levert het niets dan frustraties op.

Veilig online daten

Om veilig online te daten wordt aangeraden om niet je eigen naam te gebruiken. Ook is het niet toegestaan om je mailadres of telefoonnummer in je profiel te vermelden. Je kunt een profielfoto plaatsen waar je niet herkenbaar op staat, zodat bekenden uit je naaste omgeving niet zien dat je aan het daten bent. Als je contact legt is het verstandig om in eerste instantie af te spreken op een neutrale plaats. Zo kun je de date altijd afbreken als blijkt dat de ander niet is wat je had verwacht.

OnlyFun screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Only Fun?

 • Je kunt je gratis aanmelden
 • Je kunt voordat je je aanmeldt zoeken in de profielen
 • Houd er rekening mee dat er gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen, zoals ook vermeld in de algemene voorwaarden
 • De website geeft aan obscene content te verwijderen, maar er staan wel degelijk foto’s met expliciet naakt in de profielen
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 03 augustus 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---