Home / OneNightStandjes.nl – Kosten, Review en Ervaringen
OneNightStandjes.nl logo

OneNightStandjes.nl – Kosten, Review en Ervaringen

De website OneNightStandjes.nl claimt ruim 30.000 vrouwen in het bestand te hebben die op zoek zijn naar een onenightstand of vrijblijvende seks. Verder waarschuwt de website dat de kans groot is dat je je buurmeisje, collega of vriendin op deze website kunt tegenkomen, want kennelijk is iedereen op zoek naar een onenightstand. Nu is de kans met een ledenbestand van dit aantal natuurlijk ook weer niet zo heel erg groot. Bovendien wordt iedereen altijd aangeraden om zich op datingsites zo anoniem mogelijk aan te melden en dat geldt ongetwijfeld ook voor OneNightStandjes.nl.

OneNightStandjes.nl
3
Beoordeling 3

De aanmeldprocedure

Wil je zoeken in de database dan zal je je eerst moeten aanmelden. De website stelt een aantal vragen waarmee je je kunt “kwalificeren of je wel of geen lid mag worden van de community. Vraag 1 luidt Ben je ouder dan 18? Vraag 2: Is een autorit van 30-50 kilometer een probleem? Als je op vraag 1 antwoordt dat je niet ouder bent dan 18 en op vraag 2 dat een autorit een bezwaar is resulteert data in de melding: Gefeliciteerd, jij bent waar onze leden naar op zoek zijn. Vooral het feit dat je als je aangeeft minderjarig te zijn en dan niet meteen wordt geblokkeerd is natuurlijk uitermate kwalijk. Kennelijk maakt het de makers van deze website allemaal niets uit. Waarom deze vragen worden gesteld is dan ook volstrekt onduidelijk.

Uitgebreide vragenlijst

Je kunt niet direct een account aanmaken, je moet eerst een hele reeks vragen beantwoorden, onder andere over je uiterlijk en je seksuele voorkeuren. Pas als je dat allemaal hebt doorlopen kun je een account aanmaken. Je hebt dan dus al heel wat informatie over jezelf prijsgegeven, terwijl je op dat moment helemaal nog niet zeker weet of je je überhaupt wel wilt aanmelden. Algemene voorwaarden of gebruikersinformatie is op de hele website niet te vinden. Of er kosten aan het gebruik verbonden zijn wordt ook nergens vermeld, maar ga er maar vanuit dat je eerst moet betalen voordat je een bericht kunt sturen of een bericht kunt beantwoorden. Het is niet duidelijk of deze website gebruik maakt van fictieve profielen, maar gezien de inhoud en uitstraling is dit wel aannemelijk.

Zijn de profielen echt?

Veel websites die seksdating aanbieden gebruiken (grotendeels) fictieve profielen. Of OneNightSTandjes.nl dat ook doet wordt niet op de website vermeld, omdat er op de website sowieso niets wordt verteld over het doel van deze datingsite. Wat zoeken op het internet leert dat de kans zeer groot is dat je te maken hebt met een website die uitsluitend of grotendeels gebruik maakt van fictieve profielen. Dit betekent dat je de wellicht zeer gewenste onenightstand hier niet gaat vinden, hooguit wat erotisch entertainment.

OneNightStandjes.nl screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat ksot een lidmaatschap bij OneNightStandjes.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van One Night Standjes kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van OneNightStandjes.nl?

  • Het aanmelden is gratis
  • Voor mensen die op zoek zijn naar vrijblijvende contacten
  • Minderjarigen kunnen zich zonder problemen aanmelden
  • Geen algemene voorwaarden op de website
  • Geen informatie of er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van de site
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items