Home / Ondeugend Daten – Kosten, Review en Ervaringen
Ondeugend Daten logo

Ondeugend Daten - Kosten, Review en Ervaringen

Als je ondeugend wilt daten dan begin je bij Ondeugend Daten. Dit is een website waar je heerlijk spannende afspraakjes kunt gaan plannen. Het fijne is dat je weet dat alle andere leden ook op zoek zijn naar mensen om erotische handelingen mee te gaan doen. Ook zijn het niet alleen mannen en vrouwen die er ingeschreven staan maar kun je er ook vele stellen vinden. Ben je dus op zoek naar een stel of ben je zelf deel van een stel en wil je een leuke man of vrouw uitnodigen voor een trio dan is dit ook allemaal mogelijk. De kracht van de website ligt toch wel bij het feit dat er zeer veel mogelijkheden zijn.

Ondeugend Daten
15 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Iets wat we meteen even willen uitlichten is de Fotozapper. Hier zie je foto’s van leden voorbijkomen en je ziet dan ook meteen of er leuke leden aanwezig zijn. Ook krijg je zo een goed beeld van de leden die er op de website aanwezig zijn. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om door de leden te gaan bladeren en zo te zien wie er allemaal ingeschreven staan. Bij het profiel zie je veel informatie staan en misschien is het belangrijkste dan wel het contact wat dit lid zoekt. Hier staat aangegeven of er een vaste relatie gezocht wordt, een vrije relatie, een spannend contact of een vriendschap.

Een compleet profiel

Het is belangrijk je eigen profiel zo compleet mogelijk aan te vullen aangezien je dan veel meer kans hebt om zelf reacties te krijgen. Neem daar dan ook even de tijd voor en laat weten waar je naar op zoek bent en welk contact jij hoopt te krijgen. Wanneer je dit geod invult ben je ook interessant voor de andere leden en is de kans groot dat je ook berichten van deze leden zult gaan krijgen. Wil je goed weten wie er echt bij je past dan kun je ook een kijkje bij de matches gaan nemen en daar iemand vinden die het systeem voor je heeft gezocht.

Vooral het chatten is leuk om te doen

Nu kun je bij iedere sexdatingsite contact leggen met de leden maar wat bij Ondeugend Daten leuk is dat is dat je ook kunt gaan chatten. Wanneer je iemand vind die online is dan kun je daar makkelijk een gesprek mee aangaan. Dit is beter dan het sturen van berichten aangezien je zo sneller een antwoord zult gaan krijgen. Kijk dan ook altijd wie er online zijn en is er iemand die je leuk vindt dan is het goed daar een chat mee te gaan starten.

Ondeugend Daten heeft veel mogelijkheden en biedt je echt de mogelijkheid snel een leuk persoon te vinden voor een ondeugende date. Wat je dan gaat doen dat is iets wat je met de andere persoon moet gaan bespreken. Toch is het aanbod van leden groot en kun jij ook iemand vinden die goed bij je past. Vooral als je snel graag een date wilt dan is de website van Ondeugend Daten aan te raden omdat je hier kunt chatten en zo makkelijk snel in contact met de leden kunt komen.

Ondeugend Daten screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Ondeugend Daten?

Het goedkoopste Ondeugend-Daten abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Ondeugend Daten kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Ondeugend Daten. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Ondeugend-daten.nl?

  • Geen fictieve profielen
  • Geen duidelijke kosten van een lidmaatschap
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Ondeugend Daten FAQ

  Hoe kan ik Ondeugend Daten opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Ondeugend-daten.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Ondeugend Daten account.

  Ondeugend Daten opzeggen

  Ondeugend-Daten.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Ondeugend Daten en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de rode “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de paarse button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Ondeugend-daten.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  15 reacties op “Ondeugend Daten – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Bibi Bibi schreef:

   Ik heb het idee, en heb het al een paar keer uitgeprobeerd, dat als je de partnersites uit zet meer berichten krijgt. Dat zou dus niet moeten kunnen. Je kunt beter hier op zoek gaan haha

  2. Avatar for Wim Jansen Wim Jansen schreef:

   Heb hier ook leuke dates aan overgehouden (als man vrouwen gevonden) en anderen die ik ken uit het seksdate wereldje ook dus zeker niet 100% nep ook al heeft met name de layout de schijn tegen. Waar je als lid rekening mee moet houden, is dat je ook op andere sites van hetzelfde netwerk wordt geplaatst. Ik sta op Ondeugendemammas maar de vrouwen die ik heb gedate waren allemaal stomverbaasd want ze dachten alleen op een andere site te staan. Eentje is notabene kinderloos 🙂

  3. Avatar for Pietje Puk Pietje Puk schreef:

   Ik heb al diverse dates gehad via deze site. Dus niet alles is nep. Wel veel en zeker de meeste profielen. De site geeft stellen en vrouwen vrijwel altijd gratis toegang. Ik heb dit diverse keren getest. Mannen betalen altijd en als je hier iets van zegt krijg je een smoes over te winnen prijzen. Ook opvallend: als je je vip stopt krijg je ineens de ene bezoeker en chat na de andere. Als je dan toch nieuwsgierig bent en weer betaalt zijn ze verdwenen, geblokkeerd of wat dan ook. En vervolgens krijg je bijna niets meer. OD staat gekoppeld aan andere sites van deze host waardoor het vooral om stellen gaat. En ook van de stellen die echt zijn willen de meesten alleen foto’s kijken. Niet aan beginnen, je wordt opgelicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items