Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Once App Review: Kosten, Functies en Betrouwbaarheid!
Once logo

Once App Review: Kosten, Functies en Betrouwbaarheid!

Benieuwd naar Once, een moderne dating-app die zowel via de browser op je computer als via iOS, Android en Windows smartphones beschikbaar is? Ontdek de kosten, review en gebruikerservaringen van Once op Welkeonlinedatingsite.nl. Once onderscheidt zich door zijn unieke benadering van online dating. In plaats van eindeloos door profielen te swipen, ontvang je dagelijks één zorgvuldig geselecteerde match op basis van jouw en de ander’s criteria. Deze match blijft 24 uur lang als enige op je scherm staan. Zoeken is ook mogelijk aan de hand van opgegeven criteria. Lees onze gedetailleerde review, bekijk de prijzen en ontdek de ervaringen van andere gebruikers van Once.

Once app
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Once: Een moderne dating app met browserondersteuning voor computergebruikers

Once is een modern vormgegeven dating app die je ook via de browser op je computer kunt gebruiken. Je kunt de app downloaden voor iOS, Android of Windows smartphones. Once werkt met een dagelijkse match die volgens de door jou ingegeven criteria en die van de ander goed bij jou zou moeten passen. Deze match zie je gedurende 24 uur als enige op je scherm. Je hoeft dus niet door allerlei profielen te swipen om iemand te vinden die je mogelijk leuk vindt. Zoeken kan overigens wel, aan de hand van opgegeven criteria.

Het gebruik van Once is gratis

Je kunt je bij Once gratis registreren en een profiel aanmaken. Alleen voor een aantal premium diensten moet worden betaald. Bijvoorbeeld als je in contact wilt komen met iemand die niet je dagmatch is moet je daarvoor betalen, of als je iemand die je leuk vindt maar die jou nog niet geliked heeft een bericht wilt sturen om de ander te overtuigen. Betalen gaat met “kroontjes”, een soort credits die je kunt aanschaffen zodra je een profiel hebt aangemaakt en bent ingelogd. De prijzen voor de kroontjes staan niet op de website vermeld, deze zie je alleen als je bent ingelogd en ze daadwerkelijk wilt aanschaffen.

Matchen op een moderne manier

De wijze waarop Once contacten met elkaar matcht is niet nieuw. Meerdere datingapps gebruiken deze methode. Alleen kun je bij de meeste apps vrij door de profielen swipen en zien of er een persoon tussen zit die je beter wilt leren kennen. Bij Once zie je gedurende 24 uur één profiel. Je kunt gedurende dit etmaal besluiten of je deze persoon wel of niet wilt leren kennen. Reageer je niet dan verdwijnt het profiel en krijg je dit ook niet meer te zien. Alle profielen worden handmatig gematcht. Je kunt ook in contact komen met de Matchmaker, deze geeft je in een privé chat graag tips voor een succesvolle date.

Alle profielen zijn echt en gecontroleerd

Once waakt ervoor dat er fake profielen worden geplaatst. Als de beheerders het idee hebben dat een profiel niet echt is wordt het verwijderd. Het plaatsen van erotisch getinte foto’s is niet toegestaan. De foto moet daarnaast van redelijke kwaliteit zijn en je gezicht moet er helemaal op staan. Je kunt extra foto’s plaatsen, maar ook deze worden allemaal gekeurd en als ze niet aan de regels voldoen worden ze geweigerd en niet geplaatst. Als je als gebruiker toch een mogelijk fake profiel tegenkomt word je verzocht dit aan de beheerders te melden zodat zij naar dit profiel een onderzoek kunnen instellen.

Once App screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Once?

 • Unieke benadering van dagelijkse matches: Once-app onderscheidt zich door het aanbieden van één zorgvuldig geselecteerde match per dag, gebaseerd op de criteria van gebruikers. Dit zorgt voor een meer persoonlijke en gerichte ervaring.
 • Gratis basislidmaatschap: Once-app biedt een gratis lidmaatschap aan, waardoor gebruikers de app kunnen uitproberen voordat ze besluiten te upgraden naar een premium lidmaatschap.
 • Gebruiksvriendelijke interface: De app is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, waardoor het voor gebruikers eenvoudig is om matches te vinden en te communiceren.
 • Diverse gebruikersgemeenschap: Once-app trekt een diverse gemeenschap aan, waardoor de kans groter is om iemand te vinden die goed bij je past.
 • Mogelijkheid om ook zelf te zoeken in de profielen naast de dagelijkse match die je ontvangt
 • Beperkt aantal dagelijkse matches: Hoewel de dagelijkse match-benadering uniek is, kan het beperkte aantal matches per dag sommige gebruikers frustreren die meer opties willen hebben.
 • Premium lidmaatschapskosten: De kosten voor het premium lidmaatschap van Once-app kunnen voor sommige gebruikers hoog zijn, vooral als ze op zoek zijn naar uitgebreidere functies.
 • Chatgesprekken uit het verleden kunnen verdwijnen als iemand zijn profiel verwijdert. Je kunt deze dan niet meer teruglezen.
 • Afhankelijkheid van algoritme: Het succes van de match is afhankelijk van het algoritme van Once-app, wat kan leiden tot enige beperking in de keuzevrijheid van gebruikers.
 • Beperkte zoekmogelijkheden: Hoewel Once-app zoekmogelijkheden biedt op basis van criteria, kan het voor sommige gebruikers beperkt aanvoelen in vergelijking met andere dating-apps.

Once-app review: Ontdek de unieke kenmerken en werkwijze van deze dating-app

Wil je meer weten over Once-app? Lees onze gedetailleerde recensie en ontdek alles over de kosten, functies en gebruikerservaringen van deze unieke dating-app. Once onderscheidt zich door zijn dagelijkse match, zorgvuldig geselecteerd op basis van jouw criteria en die van de ander. Geen eindeloos swipen, maar een persoonlijke benadering om iemand te vinden die echt bij je past. We bespreken de kosten van het premium lidmaatschap en delen ervaringen van gebruikers. Krijg een duidelijk beeld van wat Once te bieden heeft en maak een weloverwogen beslissing bij het kiezen van een dating-app.

 • 3.2

  Populariteit

  Once-app heeft aan populariteit gewonnen vanwege zijn unieke benadering van dagelijkse matches. Gebruikers waarderen de zorgvuldige selectie van potentiële partners op basis van hun criteria. Het platform trekt een diverse gemeenschap aan, wat de kans vergroot om iemand te vinden die goed bij je past.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Once-app staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve navigatie. Het aanmeldingsproces is eenvoudig en het vinden van potentiële matches is moeiteloos. De app biedt een vloeiende en prettige gebruikerservaring, zowel op mobiele apparaten als op de browser.

 • 3.1

  Functionaliteiten

  Once-app biedt een scala aan functies om het vinden van een match gemakkelijker te maken. Van de gepersonaliseerde dagelijkse matches tot het zoeken op basis van specifieke criteria, gebruikers hebben verschillende tools tot hun beschikking om hun ideale partner te vinden.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Once-app wordt over het algemeen positief beoordeeld. Het team reageert snel op vragen en biedt ondersteuning bij eventuele problemen. Gebruikers kunnen rekenen op een betrouwbare en responsieve klantenservice.

 • 2.8

  Kosten

  Once-app biedt een gratis basislidmaatschap aan, maar er is ook een premium lidmaatschap beschikbaar met extra functies. De kosten van het premium lidmaatschap variëren, afhankelijk van de abonnementsduur. Gebruikers kunnen kiezen welk lidmaatschap het beste past bij hun behoeften en budget.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Once-app wordt over het algemeen positief beoordeeld vanwege zijn unieke benadering en gebruiksvriendelijkheid. De populariteit, functionaliteiten en klantenservice dragen bij aan de algehele tevredenheid van gebruikers. De kosten zijn afhankelijk van het gekozen lidmaatschap en de waarde die het biedt. Over het geheel genomen scoort Once-app goed in verschillende aspecten van online daten.

Veelgestelde vragen Once App

Wat is de prijs van de Once-app?

De prijs van de Once-app varieert, afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Ze bieden verschillende abonnementsopties, zoals een maandelijks abonnement, een driemaandelijks abonnement en een jaarlijks abonnement. Het is raadzaam de officiële website van Once te bezoeken voor de meest recente prijsinformatie.

Wat zijn de functies van de Once-app?

De Once-app biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van een geschikte match. Enkele van de belangrijkste functies zijn de dagelijkse match, waarbij je één voorgestelde match per dag ontvangt, en de mogelijkheid om berichten uit te wisselen met je match. Daarnaast kun je profielen bekijken, foto’s uploaden en je voorkeuren aanpassen.

Hoe werkt de Once-app?

De Once-app maakt gebruik van een uniek matching-algoritme dat elke dag één match voor je selecteert op basis van je voorkeuren en interesses. Je ontvangt dagelijks een matchvoorstel, en als beide partijen interesse tonen, kun je met elkaar chatten en elkaar beter leren kennen. De app streeft ernaar om de kwaliteit van matches te verbeteren door handmatige selectie en evaluatie.

Kan ik mijn abonnement op de Once-app opzeggen?

Ja, je kunt je abonnement op de Once-app op elk gewenst moment opzeggen. Als je een abonnement hebt afgesloten via de App Store (iOS) of Google Play Store (Android), kun je het abonnement beheren en opzeggen via de instellingen van je apparaat. Als je een abonnement hebt afgesloten via de website van Once, kun je contact opnemen met de klantenservice voor hulp bij het opzeggen.

Zijn er positieve ervaringen met de Once-app?

Ja, er zijn verschillende positieve ervaringen van gebruikers met de Once-app. Sommige gebruikers waarderen de dagelijkse matchfunctie en vinden het leuk dat ze elke dag een nieuwe potentiële match krijgen voorgesteld. Anderen prijzen de gebruiksvriendelijkheid en het unieke matching-systeem van de app. Het is echter belangrijk op te merken dat ervaringen kunnen variëren en afhankelijk zijn van individuele voorkeuren en verwachtingen.

Laats bijgewerkt: 12 mei 2023

2 reacties op “Once App Review: Kosten, Functies en Betrouwbaarheid!”

 1. Lone schreef:

  Niet vertrouwbaar! Mijn dochter haar foto van Facebook is plots gekoppeld aan een Laura op Once….dit was op een reklame van Once die op Facebook was gezien. Dus meer nepprofielen

 2. Repupliek schreef:

  Once stuurt regelmatig ‘onzichtbare’ interesses van eventueel zeer geïnteresseerden vrouwen, maar om deze te kunnen beantwoorden moet je 2 kroon =4 euro betalen, erg verleidelijk maar niet de moeite waard aangezien het zo is dat ze helemaal niet te bereiken zijn, zelfs wanneer bericht net binnen komt is deze persoon niet meer online, vreemde zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---