Home / Once App – Kosten, Review en Ervaringen
Once logo

Once App - Kosten, Review en Ervaringen

Once is een modern vormgegeven dating app die je ook via de browser op je computer kunt gebruiken. Je kunt de app downloaden voor iOS, Android of Windows smartphones. Once werkt met een dagelijkse match die volgens de door jou ingegeven criteria en die van de ander goed bij jou zou moeten passen. Deze match zie je gedurende 24 uur als enige op je scherm. Je hoeft dus niet door allerlei profielen te swipen om iemand te vinden die je mogelijk leuk vindt. Zoeken kan overigens wel, aan de hand van opgegeven criteria.

Once app
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Het gebruik van Once is gratis

Je kunt je bij Once gratis registreren en een profiel aanmaken. Alleen voor een aantal premium diensten moet worden betaald. Bijvoorbeeld als je in contact wilt komen met iemand die niet je dagmatch is moet je daarvoor betalen, of als je iemand die je leuk vindt maar die jou nog niet geliked heeft een bericht wilt sturen om de ander te overtuigen. Betalen gaat met “kroontjes”, een soort credits die je kunt aanschaffen zodra je een profiel hebt aangemaakt en bent ingelogd. De prijzen voor de kroontjes staan niet op de website vermeld, deze zie je alleen als je bent ingelogd en ze daadwerkelijk wilt aanschaffen.

Matchen op een moderne manier

De wijze waarop Once contacten met elkaar matcht is niet nieuw. Meerdere datingapps gebruiken deze methode. Alleen kun je bij de meeste apps vrij door de profielen swipen en zien of er een persoon tussen zit die je beter wilt leren kennen. Bij Once zie je gedurende 24 uur één profiel. Je kunt gedurende dit etmaal besluiten of je deze persoon wel of niet wilt leren kennen. Reageer je niet dan verdwijnt het profiel en krijg je dit ook niet meer te zien. Alle profielen worden handmatig gematcht. Je kunt ook in contact komen met de Matchmaker, deze geeft je in een privé chat graag tips voor een succesvolle date.

Alle profielen zijn echt en gecontroleerd

Once waakt ervoor dat er fake profielen worden geplaatst. Als de beheerders het idee hebben dat een profiel niet echt is wordt het verwijderd. Het plaatsen van erotisch getinte foto’s is niet toegestaan. De foto moet daarnaast van redelijke kwaliteit zijn en je gezicht moet er helemaal op staan. Je kunt extra foto’s plaatsen, maar ook deze worden allemaal gekeurd en als ze niet aan de regels voldoen worden ze geweigerd en niet geplaatst. Als je als gebruiker toch een mogelijk fake profiel tegenkomt word je verzocht dit aan de beheerders te melden zodat zij naar dit profiel een onderzoek kunnen instellen.

Once App screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Once?

 • Gratis dating app
 • Beschikbaar voor alle platforms en ook via de browser te gebruiken
 • Duidelijke regels voor het gebruik
 • Mogelijkheid om ook zelf te zoeken in de profielen naast de dagelijkse match die je ontvangt
 • Je krijgt maar één match per dag
 • Chatgesprekken uit het verleden kunnen verdwijnen als iemand zijn profiel verwijdert. Je kunt deze dan niet meer teruglezen.
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 09 oktober 2021

2 reacties op “Once App – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Lone Lone schreef:

  Niet vertrouwbaar! Mijn dochter haar foto van Facebook is plots gekoppeld aan een Laura op Once….dit was op een reklame van Once die op Facebook was gezien. Dus meer nepprofielen

 2. Avatar for Repupliek Repupliek schreef:

  Once stuurt regelmatig ‘onzichtbare’ interesses van eventueel zeer geïnteresseerden vrouwen, maar om deze te kunnen beantwoorden moet je 2 kroon =4 euro betalen, erg verleidelijk maar niet de moeite waard aangezien het zo is dat ze helemaal niet te bereiken zijn, zelfs wanneer bericht net binnen komt is deze persoon niet meer online, vreemde zaak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *