Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / Review: mijn ervaring met OekraienseVrouwen.nl
Oekrainsevrouwen.nl logo

Review: mijn ervaring met OekraienseVrouwen.nl

Op zoek naar een datingsite waar je in contact kunt komen met vrouwen uit Oekraïne en Rusland? Dan is Oekrainsevrouwen.nl wellicht iets voor jou. Deze datingsite is speciaal ontworpen voor mannen uit Nederland en België die op zoek zijn naar een partner uit deze landen. Veel van de vrouwen die zich op deze website aanmelden, zoeken op hun beurt naar een man uit Nederland of België, omdat ze op zoek zijn naar een partner die gericht is op het familieleven en de traditionele waarden hoog in het vaandel heeft staan. Oekrainsevrouwen.nl biedt een gebruiksvriendelijke interface en een groot aantal profielen van vrouwen uit Oekraïne en Rusland. In deze review kun je alle informatie vinden over de kosten, functies en ervaringen van andere gebruikers.

Oekrainsevrouwen.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Mannen uit Nederland en België: ontdek de voordelen van daten met Oekraïense vrouwen

De datingsite Oekraiensevrouwen.nl stelt mannen uit Westerse landen in staat om met vrouwen in contact te komen uit Oekraïne en Rusland. De vrouwen die hier zich aanmelden als lid zoeken doelbewust naar mannen uit Nederland of België. Omgekeerd vertonen veel mannen uit deze landen interesse in het vinden van een vrouw uit de desbetreffende landen, omdat ze vaak vrouwelijker en minder feministisch zijn in hun houding tegenover mannen en hun aandacht nog veelal gericht is op het familieleven. Veel van deze vrouwen zoeken dan ook een man voor het aangaan van een huwelijk en het stichten van een gezin. Wanneer je als Westerse man ook hiernaar zoekt, kan het zoeken naar een Oekraïense vrouw zorgen voor een mogelijke ideale match.

Mannen zoeken in het westen

Je kunt je afvragen waarom zoveel vrouwen uit Oekraïne en Rusland op zoek gaan naar een man in het buitenland. Veel mensen denken gelijk aan de bekende ‘mailorder brides’, echter is dit reeds een achtergesteld beeld. De datingsite Oekraiensevrouwen.nl richt zich ook zeker niet op dergelijke diensten, maar juist meer op het bieden van een mogelijkheid voor vrouwen in deze landen tot het vinden van een geschikte date, met intentie tot een mogelijk huwelijk. Geheel zelfstandig en zelfbewust valt hun keuze op de doelgroep mannen uit Nederland of België, aangezien er een duidelijk merkbaar tekort aan mannen is in de landen waar ze vandaan komen. Willen ze alsnog een gezin stichten, dan doen ze er goed aan om het over de grens te zoeken, naar mannen die hun kwaliteiten als vrouw waarderen.

Inschrijven kost niks

Om gebruik te maken van de datingsite Oekraïense vrouwen hoef je enkel een eigen account aan te maken. Dit is geheel gratis en je kunt gelijk aangeven waarnaar je op zoek bent. Ook kun je meer over jezelf vertellen bij de aanmaak van een eigen profiel. De dames kunnen dan ook jou vinden op basis van wat je hierop over jezelf toont. Het is heel gemakkelijk om tussen de profielen te scrollen, zeker als je in de zoekfunctie duidelijk selecteert waarnaar je voorkeur uit gaat. Dan worden de profielen getoond die hier het beste op aansluiten. Zodra je iemand gevonden hebt, die je aanspreekt, kun je de communicatie starten via de chatfunctie. Hiervoor hoef je niet extra te betalen. Je betaalt enkel voor de duur van je lidmaatschap, zonder nog hoeven te rekenen op aanvullende kosten.

Hulpmiddelen voor meer interactie

De datingsite kent tal van leuke en aantrekkelijke hulpmiddelen om het contact met de dames leuker en gemakkelijker te maken. Zo kun je je chatberichten opvrolijken met winks en emoticons, icebreaks om het gesprek te starten, of spelletjes als ‘If You Like Me?’ doen, voor speelse interactie. Ook zijn er 7 fotowedstrijden, waarmee je meer aandacht naar je profiel zult kunnen trekken.

Oekrainsevrouwen.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van OekrainseVrouwen.nl?

 • Controle op profielen en waarborg van echtheid
 • Niemand wordt betaald voor het schrijven van brieven of het verkopen van contact informatie
 • Chatfunctie wordt aangeboden voor dynamische communicatie
 • Onbeperkt contactleggen met Oekraïense vrouwen, zonder aanvullende kosten
 • Betaling van abonnement

Ontmoet serieuze vrouwen uit Oekraïne en Rusland op Oekrainsevrouwen.nl

Kortom, Oekrainsevrouwen.nl is een uitstekende datingsite voor mannen uit Nederland en België die op zoek zijn naar een serieuze relatie met een vrouw uit Oekraïne of Rusland. Het aanmelden op deze website is gratis en je kunt direct beginnen met zoeken naar potentiële matches. Bovendien biedt de website handige functies en een goede klantenservice die altijd klaar staat om te helpen. Ben je benieuwd geworden naar Oekrainsevrouwen.nl? Lees dan onze review en ontdek alles over de kosten, functies en ervaringen van andere gebruikers. Zo kun je zelf bepalen of deze datingsite iets voor jou is en wellicht de perfecte match vinden!

 • 2.7

  Populariteit

  Oekrainsevrouwen.nl is een populaire datingsite onder mannen uit Nederland en België die op zoek zijn naar serieuze relaties met vrouwen uit Oekraïne en Rusland. De website biedt gratis aanmelding en handige functies, waardoor het gemakkelijk is om potentiële matches te vinden. Ontdek de populariteit van Oekrainsevrouwen.nl vandaag nog en vind jouw ideale match!

 • 3

  Gebruikersgemak

  Het gebruikersgemak van Oekrainsevrouwen.nl is uitstekend. De website heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt handige functies om het zoeken naar potentiële matches gemakkelijker te maken. Daarnaast staat de klantenservice altijd klaar om te helpen bij eventuele vragen.

 • 3

  Functionaliteiten

  Oekrainsevrouwen.nl biedt vele handige functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om anoniem te blijven en je zoekcriteria aan te passen. Ontdek vandaag nog de voordelen van daten met vrouwen uit Oekraïne en Rusland.

 • 2.9

  Klantenservice

  Bij Oekrainsevrouwen.nl staat een goede klantenservice hoog in het vaandel. Het vriendelijke en professionele team staat altijd voor je klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen. Of je nu hulp nodig hebt bij het aanmaken van een profiel of vragen hebt over de zoekfunctie, de klantenservice van Oekrainsevrouwen.nl is er om te helpen.

 • 3

  Kosten

  Het aanmelden op Oekrainsevrouwen.nl is volledig gratis. Echter, om van alle functies gebruik te maken, dien je credits aan te schaffen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal credits dat je aanschaft. Lees onze review voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden van Oekrainsevrouwen.nl.

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  Ontdek de populariteit van Oekrainsevrouwen.nl onder Nederlandse en Belgische mannen die op zoek zijn naar serieuze relaties met vrouwen uit Oekraïne en Rusland. De website biedt handige functies en gratis aanmelding, waardoor het vinden van potentiële matches gemakkelijk is. De klantenservice van Oekrainsevrouwen.nl staat altijd klaar om te helpen. Anoniem blijven en zoekcriteria aanpassen zijn handige opties. Het aanmelden is gratis, maar voor alle functies dien je credits aan te schaffen. Lees onze review voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden van Oekrainsevrouwen.nl.

Veelgestelde vragen over Oekrainsevrouwen.nl

Wat is Oekraïense Vrouwen.nl?

Oekraïense Vrouwen.nl is een online datingsite die zich richt op het verbinden van mannen uit Nederland en België met Oekraïense vrouwen. De site biedt verschillende functies en tools aan om het daten en communiceren tussen beide partijen makkelijker te maken.

Wat zijn de kosten van een lidmaatschap bij Oekraïense Vrouwen.nl?

De kosten van een lidmaatschap bij Oekraïense Vrouwen.nl variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsduur. Een abonnement van één maand kost € 49,99, een abonnement van drie maanden kost € 119,97 (€ 39,99 per maand) en een abonnement van zes maanden kost € 179,94 (€ 29,99 per maand).

Hoe kan ik betalen bij Oekraïense Vrouwen.nl?

Bij Oekraïense Vrouwen.nl kun je betalen via iDEAL, Creditcard (Visa/Mastercard), PayPal en een bankoverschrijving. Zodra de betaling is ontvangen, wordt het lidmaatschap geactiveerd en kun je gebruik maken van de site.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Oekraïense Vrouwen.nl?

Om contact op te nemen met de klantenservice van Oekraïense Vrouwen.nl kun je een e-mail sturen. Ook kun je gebruik maken van het contactformulier op de website.

Kan ik mijn lidmaatschap bij Oekraïense Vrouwen.nl opzeggen?

Ja, je kunt je lidmaatschap bij Oekraïense Vrouwen.nl op elk gewenst moment opzeggen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen of door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Houd er wel rekening mee dat er geen restitutie plaatsvindt van reeds betaalde abonnementskosten.

Laats bijgewerkt: 27 februari 2023

Eén reactie op “Review: mijn ervaring met OekraienseVrouwen.nl”

 1. MGTOW-2 schreef:

  De reden waarom oekrainse vrouwen doelbewust een man uit het westen zoeken? Let op het woord doelbewust! De associatie met een raket die alles verwoest is toch duidelijk? Het doel is een man te vinden met veel geld. Het is onzin dat er een mannentekort zou zijn want ook daar worden evenveel jongens als meisjes geboren! Trap niet in dit soort drogredenen!! Dit is hoe men zich wil verkopen; als een vrouw die geen kerel kan krijgen omdat er te weinig van zouden zijn. Als er een gebrek is dan is het aan rijke mannen, niet aan mannen in zijn algemeenheid!!!
  Ga op vakantie in Rusland en maak plezier maar hou de knip op je portemonnee. Waar jij voor gewerkt hebt is van jou. Geef het niet aan een vrouw. Ga MGTOW.
  En dat vrouwen daar meer vrouwelijk zouden zijn? Dat verandert vanzelf als ze eenmaal hier in nederland integreert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---