Home / Oekrainsevrouwen.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Oekrainsevrouwen.nl logo

Oekrainsevrouwen.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite Oekraiensevrouwen.nl stelt mannen uit Westerse landen in staat om met vrouwen in contact te komen uit Oekraïne en Rusland. De vrouwen die hier zich aanmelden als lid zoeken doelbewust naar mannen uit Nederland of België. Omgekeerd vertonen veel mannen uit deze landen interesse in het vinden van een vrouw uit de desbetreffende landen, omdat ze vaak vrouwelijker en minder feministisch zijn in hun houding tegenover mannen en hun aandacht nog veelal gericht is op het familieleven. Veel van deze vrouwen zoeken dan ook een man voor het aangaan van een huwelijk en het stichten van een gezin. Wanneer je als Westerse man ook hiernaar zoekt, kan het zoeken naar een Oekraïense vrouw zorgen voor een mogelijke ideale match.

Oekrainsevrouwen.nl
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Mannen zoeken in het westen

Je kunt je afvragen waarom zoveel vrouwen uit Oekraïne en Rusland op zoek gaan naar een man in het buitenland. Veel mensen denken gelijk aan de bekende ‘mailorder brides’, echter is dit reeds een achtergesteld beeld. De datingsite Oekraiensevrouwen.nl richt zich ook zeker niet op dergelijke diensten, maar juist meer op het bieden van een mogelijkheid voor vrouwen in deze landen tot het vinden van een geschikte date, met intentie tot een mogelijk huwelijk. Geheel zelfstandig en zelfbewust valt hun keuze op de doelgroep mannen uit Nederland of België, aangezien er een duidelijk merkbaar tekort aan mannen is in de landen waar ze vandaan komen. Willen ze alsnog een gezin stichten, dan doen ze er goed aan om het over de grens te zoeken, naar mannen die hun kwaliteiten als vrouw waarderen.

Inschrijven kost niks

Om gebruik te maken van de datingsite Oekraïense vrouwen hoef je enkel een eigen account aan te maken. Dit is geheel gratis en je kunt gelijk aangeven waarnaar je op zoek bent. Ook kun je meer over jezelf vertellen bij de aanmaak van een eigen profiel. De dames kunnen dan ook jou vinden op basis van wat je hierop over jezelf toont. Het is heel gemakkelijk om tussen de profielen te scrollen, zeker als je in de zoekfunctie duidelijk selecteert waarnaar je voorkeur uit gaat. Dan worden de profielen getoond die hier het beste op aansluiten. Zodra je iemand gevonden hebt, die je aanspreekt, kun je de communicatie starten via de chatfunctie. Hiervoor hoef je niet extra te betalen. Je betaalt enkel voor de duur van je lidmaatschap, zonder nog hoeven te rekenen op aanvullende kosten.

Hulpmiddelen voor meer interactie

De datingsite kent tal van leuke en aantrekkelijke hulpmiddelen om het contact met de dames leuker en gemakkelijker te maken. Zo kun je je chatberichten opvrolijken met winks en emoticons, icebreaks om het gesprek te starten, of spelletjes als ‘If You Like Me?’ doen, voor speelse interactie. Ook zijn er 7 fotowedstrijden, waarmee je meer aandacht naar je profiel zult kunnen trekken.

Oekrainsevrouwen.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van OekrainseVrouwen.nl?

 • Controle op profielen en waarborg van echtheid
 • Niemand wordt betaald voor het schrijven van brieven of het verkopen van contact informatie
 • Chatfunctie wordt aangeboden voor dynamische communicatie
 • Onbeperkt contactleggen met Oekraïense vrouwen, zonder aanvullende kosten
 • Betaling van abonnement
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 13 februari 2021

Eén reactie op “Oekrainsevrouwen.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  De reden waarom oekrainse vrouwen doelbewust een man uit het westen zoeken? Let op het woord doelbewust! De associatie met een raket die alles verwoest is toch duidelijk? Het doel is een man te vinden met veel geld. Het is onzin dat er een mannentekort zou zijn want ook daar worden evenveel jongens als meisjes geboren! Trap niet in dit soort drogredenen!! Dit is hoe men zich wil verkopen; als een vrouw die geen kerel kan krijgen omdat er te weinig van zouden zijn. Als er een gebrek is dan is het aan rijke mannen, niet aan mannen in zijn algemeenheid!!!
  Ga op vakantie in Rusland en maak plezier maar hou de knip op je portemonnee. Waar jij voor gewerkt hebt is van jou. Geef het niet aan een vrouw. Ga MGTOW.
  En dat vrouwen daar meer vrouwelijk zouden zijn? Dat verandert vanzelf als ze eenmaal hier in nederland integreert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *