Home / NuDaten.nl – Kosten, Review en Ervaringen
NuDaten.nl logo

NuDaten.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Jong en oud kunnen terecht bij de datingsite Nudaten.nl. Er wordt hier niet gewerkt met labels, waardoor dit een omgeving is, waar iedereen welkom is voor het vinden van een gezellige date, vriendschap, of nieuwe relatie. Of je nu homo, bi, lesbisch, man of vrouw, jong of oud bent, voor iedereen is hier de ideale match te vinden. Wanneer je dus snel in contact wilt komen met andere singles, doe je er goed aan om hier gelijk een account aan te maken.

NuDaten.nl
2.5
Beoordeling 2.5

Populair begrip in de datewereld

Het aanmelden voor een account is geheel gratis, wat het extra gemakkelijk maakt om over die eerste drempel heen te stappen en jezelf in de onlinedating wereld te storten. Je ontmoet hier een diversiteit aan vrijgezellen, die net als jij op zoek zijn naar gezellige conversaties en mogelijk een spannende leuke date. De datingsite Nudaten.nl heeft bewezen een populaire ontmoetingsplek te zijn, waar veel nieuwe relaties uit voortkomen. Zelfs 1 op de 3 singles vindt hier een nieuwe relatie. Dit is een succespercentage van 41% dat het sinds de oprichting in 2004 heeft behaald. De service die hier geboden wordt, blijkt zijn vruchten af te werpen. Dus als een nieuwe relatie je doel is, is dit de plek waar je moet zijn.

Optimaal bereik

Iedereen die in Nederland of België op zoek is naar romantiek, liefde of passie kan bij de datingsite Nudaten.nl terecht. De app is dusdanig geoptimaliseerd dat het te gebruiken is vanaf menig apparaat, zoals bijvoorbeeld smartphone, tablet of computer. Het maakt dus niet af waar je bent of waarvan achter je werkt, de datingsite is altijd bereikbaar. Je kunt overal inloggen en direct met andere singles in contact komen. Zeker als je al iemand op het oog hebt, wordt dit extra leuk als je gedurende de dag ook berichten van die persoon kan ontvangen.

Iedereen is welkom

De datingsite staat open voor mensen met alle seksuele voorkeuren. Om hier gericht aan tegemoet te kunnen komen, zijn er mogelijkheden bedacht om gericht in contact te komen met mensen die dergelijke interesses delen. Zo zijn er mogelijkheden voor daten als ouderen, Cougars, of in de directe omgeving. Je vindt zo zonder problemen mensen die helemaal bij je passen en die geen oordeel zullen vellen over je leeftijd, geaardheid of seksuele voorkeur. Deze datingsite gaat hier heel open en respectvol mee om.

Controle op profielen

Om het online daten zo veilig en aangenaam mogelijk te houden, controleert Nudaten.nl elke dag alle profielen. Zo kun je er zeker van zijn dat je niet te maken krijgt met nepprofielen van mensen die niet daadwerkelijk open staan voor het vinden van een leuke date. Ook wordt er zorgvuldig omgesprongen met alle persoonlijke gegevens, zodat deze niet in handen van derden belanden. Ook adviseert de datingsite om niet zelf te veel persoonsgegevens vrij te geven aan vooralsnog onbekenden.

NuDaten.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van NuDaten.nl?

 • Handmatige controle van profielen
 • Singles uit je eigen omgeving
 • Gratis aanmelden voor lidmaatschap
 • Meer dan 330.000 actieve leden
 • Uitsluitend voor singles uit Nederland en België, niet internationaal
 • Bevat fictieve profielen
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 12 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *