Home / NMLK – Kosten, Review en Ervaringen
NMLK logo

NMLK - Kosten, Review en Ervaringen

Op Nieuwemensenlerenkennen.nl kun je je aanmelden als je op zoek bent naar een relatie of gewoon je vriendennetwerk wilt uitbreiden. Dit kan handig zijn wanneer je bij voorbeeld pas verhuisd bent en in je nieuwe woonplaats nieuwe mensen wilt leren kennen. De website richt zich dus niet alleen op mensen die specifiek op zoek zijn naar een relatie maar ook op mensen die een platonische vriendschap op prijs stellen. Je kunt als lid deelnemen aan activiteiten die door NMLK worden georganiseerd of die door één van de leden zijn aangemeld. Het gaat dan bij voorbeeld om een borrel of een wandeling.

3
Beoordeling 3

Deelnemen aan activiteiten

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten van NMLK moet je een profiel aanmaken. In het menu op de website staat een item dat heet “Pas jij bij NMLK?”. Hierin wordt onder andere subtiel aangegeven dat je minimaal HBO niveau moet hebben om lid te mogen worden. Daarnaast wordt expliciet vermeld dat NMLK niet zit te wachten op mensen die niet actief en enthousiast zijn. Als je geen cultuurminnaar bent en liever een wat rustiger leven leidt dan regelmatig uitgaan dan is deze website minder geschikt voor jou.

Lidmaatschapskosten

Voor het lidmaatschap van NMLK betaal je een bedrag van 5 euro per maand. Van dit geld worden onder andere activiteiten georganiseerd. Leden vertellen dat de organisatie van door NMLK georganiseerde activiteiten altijd goed verzorgd was, er worden soms ook gratis drankjes verstrekt. De activiteiten zijn soms beperkt voor een bepaalde leeftijdsgroep, soms zijn ze opengesteld voor alle leden. Leden onder de 25 jaar worden overigens niet geaccepteerd, de activiteiten zijn vanaf 25 jaar. Ook personen van boven de 65 jaar vallen buiten de “doelgroep” van NMLK.

 

NMLK screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij NMLK?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van NMLK kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van nieuwemensenlerenkennen.nl?

  • Website speciaal voor hoger opgeleiden, dit kan een voordeel zijn
  • Laag lidmaatschapsbedrag
  • Veel activiteiten waar je aan kunt deelnemen
  • Alleen toegankelijk voor hoger opgeleiden, dit kan dus een nadeel zijn
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties