Home / NigerianDating.com – Kosten, Review en Ervaringen
NigerianDating.com logo

NigerianDating.com - Kosten, Review en Ervaringen

NigerianDating.com is een betrouwbare online datingsite voor singles die een Nigeriaanse achtergrond hebben. Je hoeft niet per se woonachtig te zijn in dit land om je te mogen inschrijven bij deze datingsite. Een voorwaarde is wel dat je roots wel in dit land liggen en dat jij op zoek wilt gaan naar singles die eenzelfde achtergrond hebben. Mensen van alle leeftijden zijn hier welkom. Je kunt gemakkelijk zoeken naar singles die vallen in de leeftijdsgroep die jouw voorkeur heeft. Zo kun je via deze datingsite al snel een groep singles vinden die op basis van leeftijd, geslacht en woonomgeving bij je passen. Je kunt dan verder met het selecteren van de leukste singles om contact mee op te nemen.

NigerianDating.com
3
Beoordeling 3

Een datingsite speciaal voor Nigerianen

Een datingsite speciaal voor singles uit Nigeria is ideaal voor mensen die in een ander land wonen dan Nigeria. Het is zo dat de Nigeriaanse community niet overal ter wereld even groot is. Hierdoor is het voor veel mensen met deze achtergrond lastig om een leuke date te vinden. Nog moeilijker is het om meerdere afspraakjes te doorlopen om de juiste single tegen te komen voor een leuke liefdesrelatie. NigerianDating.com is onderdeel van WorldSingles, een organisatie met eindeloos veel datingsites die zich op een bepaalde doelgroep, religie of nationaliteit richten. De focus ligt op het bereiken van succes in een zo veilig mogelijke online datingomgeving.

Vragenlijsten vergelijken voor de beste matches

De datingsite zet zich goed in om jou te helpen in je zoektocht naar de ideale single. Er zijn veel mensen actief achter de schermen van de datingsite en deze mensen zijn er om de beste matches tussen twee leden te vinden. Dit gebeurt door vragenlijsten met elkaar te vergelijken en goede overeenkomsten te vinden. Je kunt meer dan 100 vragen invullen als je dit wilt. Het is niet verplicht om elke vraag te beantwoorden. Wel is het aan te raden om de vragen die je niet eerlijk wilt beantwoorden over te slaan in plaats van in te vullen met een vals antwoord. Door de vragenlijst serieus in te vullen vergroot je de kans dat de datingsite een leuke match voor je vindt.

Direct een online profiel aanmaken

Je kunt direct online een profiel aanmaken bij NigerianDating.com. Het is mogelijk om diverse functies van de datingsite te gebruiken met een gratis profiel. Je kunt foto’s toevoegen en profielen met foto’s van anderen bekijken. Je kunt zelf mensen benaderen die je aanspreken, maar je moet wel rekening houden met beperkingen door de datingsite. Wil jij zonder moeilijkheden op zoek gaan naar een leuke date? Dan is het goed om een Platina lidmaatschap te nemen.

Op date met een Nigeriaanse single

Wil jij op date met een Nigeriaanse single? Dan is het zeker aan te raden om je in te schrijven bij NigerianDating.com. Er staan honderden profielen op de datingsite van leden die dagelijks actief zijn. Je kunt hier makkelijk singles vinden die je aanspreken. Je kunt contact leggen via de datingsite en berichten naar elkaar sturen. Als je elkaar beter kent en het klikt goed, dan kun je natuurlijk ruimte in je agenda maken voor een eerste afspraakje.

NigerianDating.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van NigerianDating.com?

 • Gratis online daten met Nigeriaanse singles
 • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
 • De website is volledig in het Engels
 • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

NigerianDating.com FAQ

Hoe kan ik NigerianDating.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite NigerianDating.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Nigerian Dating account.

NigerianDating.com opzeggen

NigerianDating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van NigerianDating en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Laats bijgewerkt: 23 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *