Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / NigerianDating.com review: kosten, ervaringen & meer!
NigerianDating.com logo

NigerianDating.com review: kosten, ervaringen & meer!

Ben je op zoek naar een betrouwbare datingsite voor singles met een Nigeriaanse achtergrond? Dan is NigerianDating.com wellicht iets voor jou. Deze datingsite is gericht op mensen die hun roots hebben in Nigeria en op zoek zijn naar liefde en gezelschap. NigerianDating.com is geschikt voor singles van alle leeftijden en woonachtig in alle delen van de wereld. Je kunt hier eenvoudig zoeken naar singles die voldoen aan jouw voorkeuren op het gebied van leeftijd, geslacht en woonomgeving. Lees onze review van NigerianDating.com en ontdek de kosten en ervaringen. Meld je vandaag nog aan en wie weet ontmoet je binnenkort jouw Nigeriaanse soulmate!

NigerianDating.com
3
Beoordeling 3

NigerianDating.com: de beste datingsite voor Nigerianen wereldwijd

NigerianDating.com is een betrouwbare online datingsite voor singles die een Nigeriaanse achtergrond hebben. Je hoeft niet per se woonachtig te zijn in dit land om je te mogen inschrijven bij deze datingsite. Een voorwaarde is wel dat je roots wel in dit land liggen en dat jij op zoek wilt gaan naar singles die eenzelfde achtergrond hebben. Mensen van alle leeftijden zijn hier welkom. Je kunt gemakkelijk zoeken naar singles die vallen in de leeftijdsgroep die jouw voorkeur heeft. Zo kun je via deze datingsite al snel een groep singles vinden die op basis van leeftijd, geslacht en woonomgeving bij je passen. Je kunt dan verder met het selecteren van de leukste singles om contact mee op te nemen.

YouTube player

Een datingsite speciaal voor Nigerianen

Een datingsite speciaal voor singles uit Nigeria is ideaal voor mensen die in een ander land wonen dan Nigeria. Het is zo dat de Nigeriaanse community niet overal ter wereld even groot is. Hierdoor is het voor veel mensen met deze achtergrond lastig om een leuke date te vinden. Nog moeilijker is het om meerdere afspraakjes te doorlopen om de juiste single tegen te komen voor een leuke liefdesrelatie. NigerianDating.com is onderdeel van WorldSingles, een organisatie met eindeloos veel datingsites die zich op een bepaalde doelgroep, religie of nationaliteit richten. De focus ligt op het bereiken van succes in een zo veilig mogelijke online datingomgeving.

Vragenlijsten vergelijken voor de beste matches

De datingsite zet zich goed in om jou te helpen in je zoektocht naar de ideale single. Er zijn veel mensen actief achter de schermen van de datingsite en deze mensen zijn er om de beste matches tussen twee leden te vinden. Dit gebeurt door vragenlijsten met elkaar te vergelijken en goede overeenkomsten te vinden. Je kunt meer dan 100 vragen invullen als je dit wilt. Het is niet verplicht om elke vraag te beantwoorden. Wel is het aan te raden om de vragen die je niet eerlijk wilt beantwoorden over te slaan in plaats van in te vullen met een vals antwoord. Door de vragenlijst serieus in te vullen vergroot je de kans dat de datingsite een leuke match voor je vindt.

Direct een online profiel aanmaken

Je kunt direct online een profiel aanmaken bij NigerianDating.com. Het is mogelijk om diverse functies van de datingsite te gebruiken met een gratis profiel. Je kunt foto’s toevoegen en profielen met foto’s van anderen bekijken. Je kunt zelf mensen benaderen die je aanspreken, maar je moet wel rekening houden met beperkingen door de datingsite. Wil jij zonder moeilijkheden op zoek gaan naar een leuke date? Dan is het goed om een Platina lidmaatschap te nemen.

Op date met een Nigeriaanse single

Wil jij op date met een Nigeriaanse single? Dan is het zeker aan te raden om je in te schrijven bij NigerianDating.com. Er staan honderden profielen op de datingsite van leden die dagelijks actief zijn. Je kunt hier makkelijk singles vinden die je aanspreken. Je kunt contact leggen via de datingsite en berichten naar elkaar sturen. Als je elkaar beter kent en het klikt goed, dan kun je natuurlijk ruimte in je agenda maken voor een eerste afspraakje.

NigerianDating.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van NigerianDating.com?

 • Gericht op Nigeriaanse singles: NigerianDating.com is specifiek ontworpen voor Nigeriaanse singles die op zoek zijn naar liefde en relaties binnen hun eigen culturele context.
 • Groot ledenbestand: De datingsite heeft een aanzienlijk aantal geregistreerde leden, wat de kans vergroot om interessante mensen te ontmoeten.
 • Diverse communicatiemogelijkheden: NigerianDating.com biedt verschillende communicatiemogelijkheden, waaronder berichten, chatrooms en zelfs videochats, om het contact tussen leden te vergemakkelijken.
 • Geavanceerde zoekopties: NigerianDating.com biedt geavanceerde zoekfuncties waarmee gebruikers specifieke criteria kunnen instellen om hun ideale match te vinden, zoals leeftijd, locatie, interesses en meer.
 • Mobielvriendelijk platform: Het platform van NigerianDating.com is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor gebruikers onderweg toegang hebben tot de site en gemakkelijk kunnen communiceren met andere leden.
 • Mogelijke aanwezigheid van nepprofielen: Zoals bij veel online datingsites, bestaat het risico van nepprofielen en oplichting. Het is belangrijk voorzichtig te zijn en verdachte accounts te melden.
 • Beperkte internationale dekking: NigerianDating.com is voornamelijk gericht op Nigeriaanse singles, wat betekent dat de internationale dekking beperkt kan zijn voor mensen die op zoek zijn naar partners buiten Nigeria.
 • Mogelijke taalbarrière: Hoewel de meeste communicatie in het Engels plaatsvindt, kan er een taalbarrière ontstaan als een gebruiker geen Engels spreekt of begrijpt.
 • Mogelijke beperkingen voor gratis leden: Gratis leden kunnen beperkte toegang hebben tot bepaalde functies en communicatiemogelijkheden, wat hun ervaring op de site kan beïnvloeden.
 • Gebrek aan offline evenementen: NigerianDating.com organiseert mogelijk geen offline evenementen of bijeenkomsten, waardoor het moeilijker kan zijn om potentiële partners persoonlijk te ontmoeten.

Lees onze review van NigerianDating.com – Kosten en ervaringen

Ben je op zoek naar een betrouwbare datingsite voor singles met een Nigeriaanse achtergrond? Dan is NigerianDating.com zeker het proberen waard! Deze datingsite is speciaal bedoeld voor mensen met roots in Nigeria die op zoek zijn naar liefde, vriendschap of gezelschap. NigerianDating.com heeft een groot aantal profielen van Nigeriaanse singles van alle leeftijden en achtergronden, die op zoek zijn naar een serieuze relatie of leuke dates. Dankzij de geavanceerde zoekfuncties van NigerianDating.com kun je gemakkelijk de perfecte match vinden die past bij jouw voorkeuren en wensen. Lees onze review van NigerianDating.com voor alle informatie over kosten en ervaringen. Meld je vandaag nog aan en ontdek zelf waarom NigerianDating.com dé datingsite is voor Nigeriaanse singles wereldwijd!

 • 3

  Populariteit

  NigerianDating.com is een populaire datingsite voor Nigeriaanse singles wereldwijd. Met duizenden actieve gebruikers en een grote pool van profielen, is het vinden van jouw perfecte match op deze website nog nooit zo makkelijk geweest.

 • 2.9

  Gebruikersgemak

  NigerianDating.com heeft een gebruiksvriendelijke interface die het online daten een stuk gemakkelijker maakt. De registratieprocedure is eenvoudig en de website is gemakkelijk te navigeren, zelfs voor beginners.

 • 2.9

  Functionaliteiten

  NigerianDating.com biedt een breed scala aan functies die het online daten leuk en gemakkelijk maken. Van geavanceerde zoekopties tot chatmogelijkheden en matchmaking-algoritmes, deze datingsite heeft alles wat je nodig hebt om de perfecte match te vinden.

 • 3.2

  Klantenservice

  NigerianDating.com heeft een vriendelijke en behulpzame klantenservice die je kan helpen met eventuele vragen of problemen. De klantenservice is beschikbaar via e-mail en telefoon en staat altijd klaar om je te helpen.

 • 2.8

  Kosten

  De kosten voor een lidmaatschap op NigerianDating.com zijn redelijk en betaalbaar. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, variërend van een maandabonnement tot een jaarabonnement tegen een lagere prijs per maand.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  NigerianDating.com is een uitstekende datingsite voor Nigeriaanse singles die op zoek zijn naar liefde en gezelschap. Met een goede balans tussen functionaliteit, gebruikersgemak en klantenservice, scoort deze website hoog op onze totaalscore.

NigerianDating.com FAQ

Hoe kan ik NigerianDating.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite NigerianDating.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Nigerian Dating account.

NigerianDating.com opzeggen

NigerianDating account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van NigerianDating en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Wat zijn de kosten voor NigerianDating.com?

NigerianDating.com biedt verschillende lidmaatschapsopties, waaronder een gratis proefperiode van 3 dagen en betaalde lidmaatschappen van 1 maand, 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden. De kosten voor deze lidmaatschappen variëren van € 29,99 voor een maand tot € 119,99 voor een jaar.

Welke functies zijn beschikbaar op NigerianDating.com?

NigerianDating.com biedt verschillende functies die beschikbaar zijn voor leden, zoals het verzenden van berichten en flirts, het bekijken van profielen en foto’s van andere leden, en het zien van wie jouw profiel heeft bekeken. Leden kunnen ook deelnemen aan chatrooms en forums, en zoeken naar andere leden op basis van verschillende criteria.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap bij NigerianDating.com annuleren?

Om je lidmaatschap bij NigerianDating.com te annuleren, moet je contact opnemen met de klantenservice via e-mail of telefoon en om annulering vragen. Zorg ervoor dat je de annuleringsvoorwaarden en de opzegtermijn van tevoren controleert, zodat je op de hoogte bent van eventuele kosten of vereisten voor het annuleren van je lidmaatschap.

Zijn er nep-profielen op NigerianDating.com?

NigerianDating.com heeft maatregelen genomen om de aanwezigheid van nep-profielen te verminderen en alle nieuwe profielen worden handmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze echt zijn. Er is echter altijd een kans dat sommige profielen niet authentiek zijn, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn en je gezond verstand te gebruiken bij het communiceren met andere leden.

Kan ik mijn profiel op NigerianDating.com tijdelijk verbergen?

Ja, je kunt ervoor kiezen om je profiel op NigerianDating.com tijdelijk te verbergen. Ga hiervoor naar de instellingen van je account en zoek de optie om je profiel te verbergen. Door deze optie te selecteren, wordt je profiel niet langer weergegeven in de zoekresultaten en kunnen andere leden je profiel niet bekijken totdat je ervoor kiest om het opnieuw zichtbaar te maken.

Laats bijgewerkt: 11 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---