Home / NieuweRelatie – Kosten, Review en Ervaringen
NieuweRelatie logo

NieuweRelatie - Kosten, Review en Ervaringen

Er zijn in ons land al veel datingsites voor verschillende leeftijdsklassen. NieuweRelatie.nl is ook zo’n website. Je kunt je hier inschrijven als je veertig jaar of ouder bent en de kans is groot dat je dan in contact gaat komen met zeer leuke mensen die net als jij op zoek zijn naar een leuk persoon om een relatie mee op te bouwen. Je kunt je bij deze website gratis in gaan schrijven, ook mag je je in gaan schrijven als je nog geen veertig jaar bent. Hou er dan wel rekening mee dat het overgrote deel van de leden dit wel is en dit is dan ook alleen aan te raden als je er geen problemen mee hebt om met een oudere man of vrouw af te gaan spreken. Als je je ingeschreven hebt dan zijn er nog veel onderdelen gratis te bekijken. Zo kun je alle profielen en de foto’s gaan bekijken. Ook is het dan mogelijk om een flirt te gaan versturen en om in het chatcafé te gaan chatten. Wil je van alle mogelijkheden gebruik gaan maken dan dien je een abonnement te nemen maar de kosten hiervan zijn laag en voor iedereen te betalen. NieuweRelatie is dus een prima website om je in te schrijven en dan op zoek te gaan naar een leuke man of vrouw om mee op een date te gaan.

NieuweRelatie.nl
5 Ervaringen
3.1
Beoordeling 3.1

Stuur een flirt

De profielen zijn duidelijk en je kunt er ook eenvoudig contact mee gaan leggen. Naast het sturen van berichten kun je ook een flirt sturen en dan laat je weten dat je interesse hebt in een persoon maar je hoeft dan zelf geen bericht te typen. Toch is het wel aan te raden om altijd een bericht te sturen aangezien je dan zelf kunt vertellen waarom je interesse in deze persoon hebt en je kunt dan ook meteen meer over jezelf gaan vertellen.

De kwaliteitsgarantie

Bij NieuweRelatie vind je een kwaliteitsgarantie, dit houdt dan alle profielen handmatig worden gecontroleerd en dit geldt ook voor de foto’s. Je weet dan ook dat je altijd aan het spreken bent met de personen die je ziet bij het profiel. De makers hebben daarnaast ook nog eens een anti fakerssysteem ontwikkeld waardoor de profielen die nep zijn herkend worden en deze kunnen worden verwijderd. Ook voor de veiligheid hoef je bij deze website niet bang te zijn. NieuweRelatie is zeer veilig en zo zijn alle verbindingen beveiligd en zijn je persoonlijke gegevens ook veilig.

Klantenservice & vragen

Mocht je vragen hebben dan kun je je altijd wenden tot de klantenservice en deze zullen je dan graag helpen. Je hebt dan ook zeer snel een antwoord na het stellen van je vraag. Zoek je een leuke veertigplusser om mee op date te gaan of er een betekenisvolle relatie mee op te gaan bouwen dan is NieuweRelatie een prima website om je op in te gaan schrijven. Door de duidelijkheid van de website zal je snel iemand vinden die je interesse heeft en deze persoon kun je dan ook nog eens eenvoudig gaan benaderen.

NieuweRelatie.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij NieuweRelatie.nl?

Het goedkoopste NieuweRelatie.nl abonnement kost €7,50 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van NieuweRelatie kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van NieuweRelatie. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van NieuweRelatie.nl?

  • Gratis uitproberen
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3.3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3.4
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3.1 Goed
   Totaalscore

  NieuweRelatie.nl FAQ

  Hoe kan ik NieuweRelatie.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite nieuwerelatie.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Nieuwe Relatie account.

  NieuweRelatie.nl Opzeggen

  NieuweRelatie.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van NieuweRelatie en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “inloggen” button.
  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer naar “Mijn profiel” links bovenaan de pagina in het menu.
  Klik vervolgens op ”Mijn instellingen”

  Stap 3: Onder het kopje Profiel vindt je de grijze button met de tekst: “Verwijderen”. Klik hier op.

  Stap4: Geef de datingsite een cijfer. Het tekstveld mag leeg blijven.

  Vink het vakje aan met de tekst: Ja, ik wil mijn lidmaatschap beëindigen en ik ben mij ervan bewust dat mijn profiel binnen nieuwerelatie meteen zal worden verwijderd.

  ( Het vakje bevindt zich rechts van deze tekst. )

  Klik nu op de groene button met de tekst: “Verzenden”

  Je hebt nu je account verwijderd op NieuweRelatie.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  5 reacties op “NieuweRelatie – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Tycho Tycho schreef:

   misschien was deze site anno 2015 steengoed, wat ik betwijfel, want anno 2016/2017 zijn de meeste profielen verouderd en nooit verwijderd. zo kan ik ook mijn leden aantal kunstmatig hoog houden. Sommige dames heb ik kunnen traceren via Facebook en die blijken al in een relatie te zitten of te zijn getrouwd, maar hun profielen zijn nooit weggehaald. Lekker lucratief en toch nog verdienen aan de mensen die zich hier op inschrijven. site word niet meer onderhouden.

   Ik beveel deze site dan ook niet aan!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties