Home / Nextlove – Kosten, Review en Ervaringen
Nextlove logo

Nextlove - Kosten, Review en Ervaringen

Nextlove.com is een website speciaal bedoeld voor alleenstaande ouders. De doelgroep bestaat uit gescheiden ouders maar is ook bedoeld voor ouders die single zijn zonder dat er ooit een huwelijk of relatie is geweest. Dus heb je kinderen en ben je alleenstaand dan kun je je bij deze datingsite aanmelden. De website is wel in het Engels en dus gericht op internationale contacten. De website heeft volgens eigen informatie ruim 20.000 leden. Er wordt ook een bijbehorende app aangeboden, deze is beschikbaar voor zowel Apple (iOS) als Android apparaten.

Nextlove
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Gratis inschrijven

Je kunt je gratis inschrijven bij Nextlove.com. De procedure werkt zoals bij de meeste datingsites. Je kiest een unieke profielnaam en uploadt een profielfoto. Dit laatste is niet verplicht, maar de website wijst er op dat de kans op reacties ongeveer 15 keer groter is als je wel een foto aan je profiel toevoegt. Vervolgens kun je in de vrije velden informatie kwijt over wat je van het leven en een relatie verwacht. Wat je dromen zijn en hoe je het leven met je kinderen vorm geeft en invult. Aangezien dit een datingsite is voor mensen met kinderen, is het natuurlijk wel belangrijk dat jij en je toekomstige date dezelfde ideeën hebben over de opvoeding.

Standaardvragen

Aan de hand van een aantal standaardvragen, waarbij je een voorgedrukt antwoord kunt aanklikken of zelf een antwoord kunt formuleren, wordt je profiel aangevuld. Aan de hand van deze antwoorden kunnen mensen selecteren en zo bij voorbeeld bij jou uitkomen als veel punten overeenstemmen met de ingegeven zoekcriteria.

Gratis lidmaatschap

Inschrijven is gratis, maar met een gratis membership kun je niet veel. Je kunt profielen bekijken en een “wink” geven als je iemand leuk vindt. Maar communiceren met andere leden is niet mogelijk. Dit kan pas als je een betaald lidmaatschap neemt. De website vertelt niet wat de kosten zijn, hier kom je pas achter als je je inschrijft en vervolgens je lidmaatschap wilt upgraden naar Er is ook nog een Premium Plus lidmaatschap. Hiermee kun je berichten sturen naar leden die geen betaald lidmaatschap hebben, zij kunnen dan toch op jouw berichten reageren.

Website in het Engels

De website is volledig in het Engels. Dit kan voor sommige mensen een belemmering zijn. Ook kun je voordat je je inschrijft niet zien uit welke landen de leden komen. Als je in Nederland woont en een nieuwe partner in eigen land zoekt, is de kans aanwezig dat je op Nextlove.com geen members vindt die aan dat criterium voldoen. Zolang je niet bent ingeschreven kun je namelijk helemaal niets raadplegen, je ziet alleen en beginscherm en kunt uitsluitend de algemene informatie raadplegen via de knoppen onderaan de website.

Nextlove screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij NextLove.com?

Het goedkoopste Nextlove abonnement kost €19,99 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van NextLove.nl?

  • Speciaal bedoeld voor alleenstaande ouders
  • Simpele inschrijfprocedure, je kunt dit bij voorbeeld ook doen met je Facebook account
  • De website is volledig in het Engels
  • Het is niet duidelijk of er (veel) Nederlandse members zijn, hier kom je pas achter als je je inschrijft
  • Je kunt met een gratis membership alleen profielen bekijken
  • De prijzen voor een betaald membership zijn niet zichtbaar zolang je niet bent ingeschreven
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Nextlove FAQ

  Hoe kan ik Nextlove opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Nextlove? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Nextlove.com account.

  Nextlove opzeggen

  Nextlove.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Nextlove en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account. De inlog pagina wordt zichtbaar nadat je op de grijze “inloggen” button heb geklikt aan de bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op je foto of avatar aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. klik in dit menu op “Settings”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op het kopje: “Deactivation options” zodat het menu wordt uitgeklapt. Klik nu op de groene button met de tekst: “Disable profile”.

  Stap 4: Een pop-up window is nu zichtbaar. Geef een reden voor uitschrijving en voor je wachtwoord in. Klik dan op de groene button met de tekst: “Disable profile”..

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Nextlove!

  Laats bijgewerkt: 06 februari 2021

  2 reacties op “Nextlove – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Jack Jack schreef:

   ik zit op Vitoria Milan ook zon site van next allemaal oplichterij

  2. Avatar for MM MM schreef:

   Heb de indruk dat daar veel fake profielen opstaan. Eerste contacten zijn Hi, en dan niks meer..

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *