Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / Neukertjes Nu: Wat zijn de kosten en ervaringen?
Neukertjes.nu logo

Neukertjes Nu: Wat zijn de kosten en ervaringen?

Welkom bij onze uitgebreide gids over Neukertjes.nu! Deze datingsite presenteert zich als een entertainmentwebsite met fictieve profielen. Bij het bezoeken van de website wordt duidelijk gemaakt dat de getoonde profielen niet echt zijn en dat de foto’s en informatie verzonnen zijn. Hoewel dit op zichzelf geen probleem hoeft te zijn, is het belangrijk om te begrijpen wat je kunt verwachten. In onze kostengids, review en ervaringen delen we alle belangrijke informatie over Neukertjes.nu. Ontdek hoe deze website werkt, wat de kosten zijn en hoe gebruikers de ervaring hebben beleefd. Lees verder om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen voordat je je inschrijft bij Neukertjes.nu.

Neukertjes.nu
2 Ervaringen
2.8
Beoordeling 2.8

Fictieve profielen en entertainment: Wat je moet weten over Neukertjes.nu

De website Neukertjes.nu presenteert zich nadrukkelijk als entertainment website. Als je het webadres invoert en de website bezoekt wordt er een tekst getoond waarin wordt uitgelegd dat het hier gaat om een website die zich vooral richt op entertainment. Dat betekent dat veel van de hier getoonde profielen fictief zijn. Dat houdt in dat de personen op de foto’s niet echt ingeschreven zijn bij Neukertjes.nu. Het zijn foto’s die van het internet komen met daarbij verzonnen informatie. Hier is op zich niet zoveel mis mee, als je weet waar je aan begint.

Gratis inschrijven

Je kunt je bij Neukertjes.nu gratis inschrijven. Nadat je account is bevestigd kun je direct inloggen en de profielen bekijken. Je kunt een eerste gratis bericht versturen naar een profiel dat je aanspreekt. Voor vervolgberichten moet worden betaald, de gegevens voor het kopen van credits voor het versturen van berichten kun je op de website vinden. Omdat het gaat om voornamelijk fictieve profielen is de kans groot dat je al snel een reactie krijgt. De berichten worden namelijk verstuurd door moderators die voor het bedrijf achter de website werken.

Adult entertainment

Het gaat hier dus om adult entertainment. Je kunt een hitsige sexchat hebben met iemand waarvan je denkt dat het de vrouw op de foto is. Als dat je fantasie prikkelt is er natuurlijk niet zo veel aan de hand. Wanneer je weet dat je met deze vrouw nooit een fysieke afspraak zal kunnen maken en dat het alleen gaat om het voeren van een erotische chat dan is dat niet zo’n probleem. Als je op zoek bent naar een seksdate of een vaste partner dan is deze website niet echt aan jou besteed. Veel websites in deze categorie zijn in handen van één en dezelfde beheerder, de kans is dus groot dat je foto’s en profielen op meer plaatsen tegenkomt. Natuurlijk is er een kans dat je een vrouw treft die wel echt bestaat. Het staat vrouwen immers vrij om zich hier in te schrijven. Maar als er op voorstellen om elkaar te ontmoeten ontwijkend wordt gereageerd moet je er vanuit gaan dat je te maken hebt met een fictief profiel.

Wat kun je verwachten van Neukertjes.nu?

Als je je inschrijft op Neukertjes.nu bestaat de kans dat je al snel benaderd wordt door dames die aangeven interesse in je te hebben. Houd, als je reageert, in je achterhoofd dat de kans groot is dat het om fictieve profielen zijn. Wil je gewoon een spannende chat dan is hier niets mis mee. Heb je andere verwachtingen dan kun je je heil beter elders zoeken.

Neukertjes.nu screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Neukertjes.nu?

 • Laagdrempelig erotisch entertainment
 • Duidelijkheid over het doel van de website
 • In principe 24/7 bereikbaar
 • Niet bedoeld voor dating
 • De kans op een fysieke seksdate is gering
 • Kosten kunnen snel oplopen

Overweeg je Neukertjes.nu? Belangrijke aspecten van een entertainmentwebsite

Bij het beoordelen van Neukertjes.nu is het belangrijk om te erkennen dat het zich duidelijk presenteert als een entertainmentwebsite met fictieve profielen. De profielen op de site zijn niet echt en de foto’s zijn afkomstig van het internet, met verzonnen informatie. Hoewel dit op zichzelf geen probleem hoeft te zijn, is het essentieel om te weten waar je aan begint. Als je op zoek bent naar echte contacten en serieuze relaties, is Neukertjes.nu mogelijk niet de geschikte keuze. Het is raadzaam om andere datingsites te overwegen die een betrouwbare en authentieke gebruikerservaring bieden. Wees altijd alert en kritisch bij het kiezen van een online datingsite.

 • 2.8

  Populariteit

  Neukertjes.nu geniet enige populariteit als entertainmentwebsite, maar het is belangrijk om te onthouden dat de profielen op de site fictief zijn. Hoewel sommige gebruikers plezier kunnen beleven aan de interactie met de nep-profielen, kan het gebrek aan echte contacten teleurstellend zijn voor diegenen die op zoek zijn naar serieuze relaties.

 • 2.8

  Gebruikersgemak

  De website van Neukertjes.nu is over het algemeen gebruiksvriendelijk en navigeren door de profielen en functies is vrij eenvoudig. Het registratieproces is snel en de interface is duidelijk. Echter, vanwege de fictieve aard van de profielen, kan het gebruikersgemak uiteindelijk teleurstellend zijn voor diegenen die echte connecties willen maken.

 • 2.5

  Functionaliteiten

  Neukertjes.nu biedt een aantal basisfunctionaliteiten zoals het bekijken van profielen, chatten en foto’s delen. Echter, vanwege de fictieve aard van de profielen, zijn de mogelijkheden beperkt als het gaat om het vinden van echte relaties. Het ontbreken van geavanceerde functies en matching-algoritmen kan een beperking zijn voor diegenen die op zoek zijn naar meer diepgaande interacties.

 • 2.7

  Klantenservice

  De klantenservice van Neukertjes.nu is over het algemeen responsief en bereikbaar via e-mail of een online contactformulier. Het is echter belangrijk op te merken dat de klantenservice voornamelijk gericht is op technische ondersteuning en niet op individuele gebruikerservaringen, gezien de fictieve aard van de profielen.

 • 2.8

  Kosten

  De kosten voor het gebruik van Neukertjes.nu kunnen variëren, afhankelijk van het gekozen abonnement. Het is echter belangrijk om te overwegen dat de profielen op de site fictief zijn, waardoor de waarde van de kosten mogelijk beperkt is voor diegenen die echte relaties willen vinden.

 • 2.7 Gemiddeld

  Totaalscore

  Gezien de fictieve aard van de profielen en de beperkte mogelijkheden voor echte relaties, scoort Neukertjes.nu over het algemeen laag als het gaat om het bieden van een betrouwbare en authentieke gebruikerservaring. Het is raadzaam om andere datingsites te overwegen die meer waarde kunnen bieden voor diegenen die op zoek zijn naar serieuze relaties. Wees altijd alert en kritisch bij het kiezen van een online datingsite.

Veelgestelde vragen Neukertjes

Wat is Neukertjes.nu?

Neukertjes.nu is een online datingsite die zich richt op mensen die op zoek zijn naar casual seksuele ontmoetingen zonder verdere verplichtingen. Het is een platform waar volwassenen elkaar kunnen ontmoeten voor spannende avontuurtjes en ondeugende afspraakjes.

Hoe werkt Neukertjes Nu?

Neukertjes Nu werkt als een online platform waar gebruikers een profiel kunnen aanmaken en op zoek kunnen gaan naar potentiële sekspartners in hun omgeving. Na het aanmaken van een profiel kunnen leden door profielen bladeren, berichten sturen naar andere leden en afspraken maken voor een ontmoeting.

Wat zijn de kosten van Neukertjes Nu?

De kosten van Neukertjes Nu zijn afhankelijk van het soort lidmaatschap dat je kiest. De website biedt verschillende abonnementsopties, variërend in duur en prijs. Het is raadzaam om de website te bezoeken en de actuele prijzen en aanbiedingen te bekijken om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten.

Is Neukertjes Nu veilig en betrouwbaar?

Neukertjes Nu streeft naar veiligheid en betrouwbaarheid voor zijn gebruikers. De website maakt gebruik van beveiligingsmaatregelen om de privacy van de leden te beschermen. Het is echter altijd belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het online daten, zoals het niet delen van persoonlijke gegevens met vreemden en het treffen van voorzorgsmaatregelen tijdens ontmoetingen met nieuwe mensen.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met Neukertjes Nu?

De ervaringen van gebruikers met Neukertjes Nu kunnen variëren. Sommige mensen hebben positieve ervaringen gehad en hebben succesvolle en spannende ontmoetingen gehad via de website. Anderen kunnen verschillende ervaringen hebben gehad. Het is altijd aan te raden om reviews en ervaringen van andere gebruikers te lezen voordat je besluit je aan te melden bij een datingsite zoals Neukertjes Nu.

Laats bijgewerkt: 15 mei 2023

2 reacties op “Neukertjes Nu: Wat zijn de kosten en ervaringen?”

 1. Ima Ching schreef:

  Ik vind het wel bijzonder dat iemand hier met onmiddelijke ingang überhaupt lid van wil worden…

 2. joop tol schreef:

  graag met onmiddellijke ingang het lidmaatschap beeindigen
  bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---