Home / Neukertjes.nu – Kosten, Review en Ervaringen
Neukertjes.nu logo

Neukertjes.nu - Kosten, Review en Ervaringen

De website Neukertjes.nu presenteert zich nadrukkelijk als entertainment website. Als je het webadres invoert en de website bezoekt wordt er een tekst getoond waarin wordt uitgelegd dat het hier gaat om een website die zich vooral richt op entertainment. Dat betekent dat veel van de hier getoonde profielen fictief zijn. Dat houdt in dat de personen op de foto’s niet echt ingeschreven zijn bij Neukertjes.nu. Het zijn foto’s die van het internet komen met daarbij verzonnen informatie. Hier is op zich niet zoveel mis mee, als je weet waar je aan begint.

Neukertjes.nu
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Gratis inschrijven

Je kunt je bij Neukertjes.nu gratis inschrijven. Nadat je account is bevestigd kun je direct inloggen en de profielen bekijken. Je kunt een eerste gratis bericht versturen naar een profiel dat je aanspreekt. Voor vervolgberichten moet worden betaald, de gegevens voor het kopen van credits voor het versturen van berichten kun je op de website vinden. Omdat het gaat om voornamelijk fictieve profielen is de kans groot dat je al snel een reactie krijgt. De berichten worden namelijk verstuurd door moderators die voor het bedrijf achter de website werken.

Adult entertainment

Het gaat hier dus om adult entertainment. Je kunt een hitsige sexchat hebben met iemand waarvan je denkt dat het de vrouw op de foto is. Als dat je fantasie prikkelt is er natuurlijk niet zo veel aan de hand. Wanneer je weet dat je met deze vrouw nooit een fysieke afspraak zal kunnen maken en dat het alleen gaat om het voeren van een erotische chat dan is dat niet zo’n probleem. Als je op zoek bent naar een seksdate of een vaste partner dan is deze website niet echt aan jou besteed. Veel websites in deze categorie zijn in handen van één en dezelfde beheerder, de kans is dus groot dat je foto’s en profielen op meer plaatsen tegenkomt. Natuurlijk is er een kans dat je een vrouw treft die wel echt bestaat. Het staat vrouwen immers vrij om zich hier in te schrijven. Maar als er op voorstellen om elkaar te ontmoeten ontwijkend wordt gereageerd moet je er vanuit gaan dat je te maken hebt met een fictief profiel.

Wat kun je verwachten van Neukertjes.nu?

Als je je inschrijft op Neukertjes.nu bestaat de kans dat je al snel benaderd wordt door dames die aangeven interesse in je te hebben. Houd, als je reageert, in je achterhoofd dat de kans groot is dat het om fictieve profielen zijn. Wil je gewoon een spannende chat dan is hier niets mis mee. Heb je andere verwachtingen dan kun je je heil beter elders zoeken.

Neukertjes.nu screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Neukertjes.nu?

 • Laagdrempelig erotisch entertainment
 • Duidelijkheid over het doel van de website
 • In principe 24/7 bereikbaar
 • Niet bedoeld voor dating
 • De kans op een fysieke seksdate is gering
 • Kosten kunnen snel oplopen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 13 oktober 2021

2 reacties op “Neukertjes.nu – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for joop tol joop tol schreef:

  graag met onmiddellijke ingang het lidmaatschap beeindigen
  bedankt

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Ik vind het wel bijzonder dat iemand hier met onmiddelijke ingang überhaupt lid van wil worden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *