Home / My Little Affair – Kosten, Review en Ervaringen
My Little Affair logo

My Little Affair - Kosten, Review en Ervaringen

Iedereen kent wel een moment in de relatie dat het even wat minder gaat, of dat de spanning er even uit is. Zeker als je al lang bij elkaar bent, ken je elkaar door en door en wordt alles een beetje vanzelfsprekend. Ook als je kinderen hebt, kun je ervaren dat er nog weinig tijd hebt om werkelijk met je partner leuke dingen te doen of intieme momenten te vinden. De sleur zet al snel in en je raakt op elkaar uitgekeken. Als je weer even opnieuw het gevoel wilt hebben dat je leeft, dan kan een korte affaire je hierbij net helpen. De datingsite My Little Affair begrijpt als geen ander dat deze behoefte leeft onder veel mensen. De leden die je op deze datingsite vindt, zitten dan ook in eenzelfde situatie als jij en zijn op zoek naar wat uitdaging. Zowel gebonden singles als heuse singles staan hier open voor directe contacten.

My Little Affair
3
Beoordeling 3

Effectief gebruik van de site

Bij de datingsite My Little Affair kun je je heel gemakkelijk aanmelden. Dit is volledig gratis en je krijgt dan direct toegang tot de beveiligde omgeving. Vervolgens stel je jouw profiel in en omschrijf je wie je bent en waarnaar je op zoek bent, voor een spannende ontmoeting. Op basis van het profiel zal de site zelf voor je op zoek gaan en ontvang je profielen van andere leden waarmee je hoogstwaarschijnlijk het snelst een match mee kunt hebben. Uiteraard kun je ook heel gemakkelijk zelf op onderzoek uit door gebruik te maken van de zoekfuncties. Hierin kun je precies aangeven hoe je ideale match eruit moet zien en wat je in hem of haar zoekt. Zodra je iemand gevonden hebt die je interessant lijkt, kun je je interesse kenbaar maken door het geven van een like of een knipoog. Als je zeker weet dat je meer over de ander wilt weten, kun je zelfs een bericht sturen. De eerste drie berichten die je vanaf je profiel stuurt, zijn gratis. Daarna zul je een klein bedrag per bericht kwijt zijn.

Echte leden

Het is op de datingsite My Little Affair niet toegestaan om nepprofielen aan te maken. Je kunt dus niet onder naam van een ander of een fictief profiel hier op zoek naar leuke contacten. Je kunt er dus op rekenen dat je altijd met echte mensen te maken hebt. Dit maakt het avontuur wel een stuk veiliger. Om met andere leden in contact te komen, zul je moeten beschikken over credits. Deze kun je inzetten voor het versturen en ontvangen van berichten van andere leden. De credits zijn heel gemakkelijk via het Platform te bestellen. Zo loop je nooit het risico op een gemiste date, want je bent altijd in staat om je interesse bij die ene aantrekkelijke man of vrouw kenbaar te maken. De website maakt echter zelf wel fictieve content aan. Dus de kans op contact met een entertainment profiel is zeker aanwezig!

My Little Affair screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Mylittleaffair.nl?

 • Profielfoto is niet verplicht
 • Anoniem berichten sturen
 • Eerste drie berichten gratis
 • Leden die openstaan voor avontuur
 • Betaalde diensten, zoals versturen van berichten
 • Entertainment dienst
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 03 januari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---