Home / MuslimLife.eu – Kosten, Review en Ervaringen
MuslimLife logo

MuslimLife.eu - Kosten, Review en Ervaringen

Het is voor moslims soms lastig om een goede partner te vinden. Zeker wanneer je opgroeit in een land waar de islam niet de belangrijkste godsdienst is zoals bijvoorbeeld in Nederland. De gemeenschap van moslims is niet heel groot en de kans dat je een geschikte partner vindt daarmee een stuk kleiner. Tegenwoordig is uithuwelijken (gelukkig) steeds minder gebruikelijk. Steeds meer jonge moslims krijgen van hun ouders de vrijheid om zelf een partner te kiezen. Maar als je graag trouwt met iemand die uit dezelfde cultuur komt en die hetzelfde geloof aanhangt dan kan dat soms lastig zijn. Via MuslimLife kun je op zoek naar een partner die jouw geloofsovertuiging deelt.

 

MuslimLife.eu
3
Beoordeling 3

Website in het Engels

De website van Muslim Life is alleen in het Engels beschikbaar. Deze taal moet je dus wel voldoende beheersen om er gebruik van te kunnen maken. Je vindt op de website onder andere datingtips, die veel verwijzingen hebben haar het islamitische geloof. Een opvallende tip is om vooral korte berichten te sturen van maximaal 50 zinnen die niet langer zijn dan 70 karakters. Deze tip wordt gegeven in een ellenlange tekst die uitgebreid uitweidt over het vinden van de juiste partner en de rol die het geloof daarbij kan spelen. Wat erg lastig is: de pagina waar je antwoorden zou moeten krijgen op veel gestelde vragen is volgens de website niet bereikbaar.

Kosten voor gebruik van alle diensten

Het gebruik van Muslim Life is niet gratis. Wel kun je je gratis inschrijven. Maar als je berichten wilt versturen naar andere members zijn hier kosten aan verbonden. Hoe hoog deze kosten zijn wordt niet op de website vermeld. Na enig speurwerk in de Engelstalige algemene voorwaarden wordt wel gesproken over het doen van betalingen voor het membership. Wat je hier precies voor krijgt en wat de kosten precies zijn wordt niet vermeld. Bovendien zijn de av al sinds oktober 2008 niet meer aangepast.

Zal ik hier mijn grote liefde vinden?

Of je als moslim de ware liefde gaat vinden op Muslim Life blijft natuurlijk afwachten. Het feit dat het een Engelse website is geeft grote kans op reacties van mensen die niet in Nederland woonachtig zijn. Het is de vraag of je op zoek bent naar een partner die misschien wel aan de andere kant van de wereld woont. De nadruk ligt bij deze website zeer nadrukkelijk op het geloof, dus inschrijven heft sowieso alleen zin voor singles voor wie het geloof heel belangrijk is.

MuslimLife.eu screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij MuslimLife?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van MuslimLife.eu kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  • Inschrijven is gratis
  • Speciaal voor moslim mannen en vrouwen
  • Internationaal, dus grotere kans op succes
  • De website is volledig in het Engels
  • Het internationale karakter kan ook een nadeel zijn als je niet op zoek bent naar een partner die in het buitenland woont
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  MuslimLife.eu FAQ

  Hoe kan ik MuslimLife.eu opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MuslimLife.eu? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MuslimLife account.

  MuslimLife.eu opzeggen

  MuslimLife account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MuslimLife.eu en log in met je username en password op je account.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Klik nu op de link: “Cancel membership”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

  Stap 4: Beantwoord de vragen lijst en klik dan op de button: “Yes, I am sure”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op MuslimLife.eu!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items