Home / Mingle2 – Kosten, Review en Ervaringen
Mingle2 logo

Mingle2 - Kosten, Review en Ervaringen

Mingle2 is een Engelstalige datingsite waar je als single andere singles kunt ontmoeten. De dienst is gratis en dat maakt het weinig risicovol om je hier aan te melden. Je kunt na aanmelding op je gemak rondkijken of er members zijn die je graag beter zou willen leren kennen zonder dat het je geld kost. De kans op fake profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd is klein, omdat de eigenaren immers geen geld verdienen met het voeren van betaalde chatgesprekken.

3.2
Beoordeling 3.2

Aanmelden in een paar seconden

Je kunt in een paar seconden een account aanmaken op Mingle2. Hiervoor vul je simpelweg enkele basis gegevens in op de homepage, zoals je e-mailadres en je geboortedatum. Dan nog aanklikken of een man of vrouw bent en of je op zoek bent naar een man of een vrouw en je kunt op aanmelden klikken. Er wordt nu een account voor je aangemaakt waarna je je profiel kunt gaan invullen.

Volledig gratis datingsite

Mingle2 heeft als nadeel dat de website in het Engels is. Het meeste wijst zich wel vanzelf, maar het is wel een punt waarmee je rekening moet houden. Als je bij voorbeeld contact op wilt nemen met de beheerders dan zal je dat in het Engels moeten doen. Maar feit is dat het gebruik van Mingle2 volledig gratis is.

Nadat je een account hebt aangemaakt kun je contact zoeken met andere members zonder dat je een betaald membership moet kopen of dure credits moet aanschaffen. Je kunt direct een bericht sturen naar iemand die je graag beter zou willen leren kennen. Hiermee schaart Mingle2 zich in de kleine groep echt gratis dating websites die zich ook op de Nederlandse markt richten.

Zijn er wel Nederlandse leden op Mingle2?

Mingle2 lijkt zich vooral te richten op de VS. De reviews die op de website staan van tevreden gebruikers zijn ook allemaal afkomstig uit Noord-Amerika. Voordat je een account hebt aangemaakt kun je niet zoeken in de database van members. Je komt er dus pas na aanmelding achter of er ook leden uit Nederland op dat moment staan ingeschreven. Contact met iemand die aan de andere kant van de wereld woont kan natuurlijk ook leuk zijn, maar of een ontmoeting er dan ooit in zit is natuurlijk nog maar de vraag. Je kunt bij het zoeken in de database wel aangeven dat je iemand zoekt in de buurt van jouw postcode, als deze leden op dat moment in de database staan zal je die ongetwijfeld te zien krijgen.

Wees alert voor misbruik

Een gratis datingsite heeft één risico: Het kan een vrijplaats zijn voor mensen met foute bedoelingen. Wees dus op je hoede als je contact met iemand legt. Mensen die na drie berichten al om geld vragen of een zielig verhaal ophangen over een ziek familielid of andere problemen die met geld zouden kunnen worden opgelost, dan mag je er vanuit gaan dat je bedrogen wordt. Wees dus op je hoede en ga niet in op verzoeken om hulp, hoe overtuigend de ander zijn of haar verhaal ook brengt. Het is dan echt beter om het contact direct te verbreken.

Mingle2 screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Mingle2?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Mingle2 kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Mingle2.com?

  • Volledig gratis dating website
  • Mogelijkheid om wereldwijd contacten te leggen
  • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
  • Niet duidelijk hoeveel Nederlandse members er zijn
  • Website lijkt niet interessant voor singles die een partner in Nederland zoeken
  • 2
   Populariteit
  • 2.8
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 5
   Kosten
  • 3.2 Goed
   Totaalscore

  Mingle2 FAQ

  Hoe kan ik Mingle2 opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Mingle2? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Mingle2.com account.

  Mingle2 opzeggen

  Mingle2.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Mingle2 en log in met Username / Email address en Password op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op je eigen foto of de standaard avatar afbeelding in de rechter bovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Settings“.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de link: “De-Activate Account – Remove Profile”

  Stap 4: Een pop-up window is nu geopend. Klik op: “OK”.

  Stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een reden van uitschrijving en klik dan op oranje button met de tekst: “Continue”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Mingle2!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties