Home / MijnShemaleContacten – Kosten, Review en Ervaringen
MijnShemaleContacten logo

MijnShemaleContacten - Kosten, Review en Ervaringen

Onder Shemale contacten wordt op het internet verstaan het hebben van contacten met transgenders en travestieten. Je vindt op de website van Mijn Shemale Contacten profielen van mannen die zich hebben laten transformeren tot vrouw of die zich qua kleding en gedrag als vrouw willen voordoen omdat ze dit opwindend vinden. Wil je als man contact met een shemale dan kun je die op deze online datingsite vinden. Je kunt gratis een account aanmaken, je hoeft zelf uiteraard geen shemale te zijn. Nadat je account is geactiveerd kun je direct zoeken in de profielen. Je kunt daarbij een uitgebreide selectie maken van jouw voorkeuren zoals haarkleur, postuur en cupmaat.

MijnShemaleContacten
2.4
Beoordeling 2.4

Gemakkelijk online contacten leggen

Fantaseer je wel eens over contact met een transgender of travestiet maar heb je dit tot nu toe nog nooit uitgeprobeerd? Dan kun je via Mijn Shemale Contacten ontdekken of dit iets is wat je echt wilt. Je kunt veilig en anoniem contacten leggen en erachter komen of jij past in de wereld van de shemales. Dit is een stuk laagdrempeliger dan een uitgaansgelegenheid bezoeken waar deze mensen zich normaliter ophouden. Als je het toch niets vindt kun je een online contact immers zonder problemen weer verbreken.

Geen abonnementen voor langere periodes

Als je gebruik wilt maken van alle diensten van Mijn Shemale Contacten dan moet je credits kopen. Deze website werkt niet met een abonnement voor een maand of langer. Je betaalt alleen als je een bericht verstuurt. Credits kun je voordelig in een bundel kopen, dat is een stuk goedkoper dan een losse credit kopen met je mobiele telefoon. Hoe groter de bundel credits die je aanschaft, hoe lager de prijs per credit. De prijzen van de credits krijg je te zien zodra je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd, deze worden niet op de website vermeld en ook niet in de algemene voorwaarden.

Het leggen van contacten

Je legt contact met andere members door ze een bericht te sturen. Je moet er wel rekening mee houden dat een groot deel van de profielen op Mijn Shemale Contacten fictief is. Dit betekent at je met deze personen geen afspraak buiten de website kunt maken of een ontmoeting kunt regelen. De reacties die je ontvangt worden verstuurd door de moderator die deze profielen beheert. Je krijgt in geval van een fictief profiel vrijwel altijd direct een reactie, zowel overdag als ’s nachts. Als je uitsluitend uit bent op wat erotisch online vermaak dan is dit natuurlijk geen bezwaar. Je kunt het vergelijken met een betaalde online chat of met het kijken naar betaalde erotische films. Als je daadwerkelijk op zoek bent naar een date met een shemale dan kun je op zoek gaan naar een profiel van iemand die wel “echt” is. Dit merk je vaak snel genoeg omdat de fictieve profielen erg aandringen op contact via de website en niet daarbuiten, bijvoorbeeld via sociale media.

MijnShemaleContacten screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij MijnShemaleContacten?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van MijnShemaleContacten.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van MijnShemaleContacten.nl?

  • Gratis aanmaken van een account
  • Gratis zoeken met uitgebreide zoekopties
  • Veel fictieve profielen
  • De kosten van credits zie je alleen als je een account aanmaakt en inlogt en dus niet van tevoren
  • 2
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2.4 Gemiddeld
   Totaalscore

  MijnShemaleContacten FAQ

  Hoe kan ik MijnShemaleContacten opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MijnShemaleContacten? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MijnShemaleContacten.nl account.

  MijnShemaleContacten opzeggen

  MijnShemaleContacten.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MijnShemaleContacten en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

  Stap 3: Vink het vakje aan achter: “Verwijder mijn profiel”. Klik dan op de button met de tekst: “profiel verwijderen” Bevestig je keuze door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van MijnShemaleContacten!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties