Home / MijnFlirtContact – Kosten, Review en Ervaringen
MijnFlirtContact logo

MijnFlirtContact - Kosten, Review en Ervaringen

Misschien ben je wel op zoek naar geheime flirts bij jou in de buurt? Dan is het goed dat je hier nu een kijkje komt nemen bij MijnFlirtContact. Je vindt hier namelijk de stoutste vrouwen en mannen van heel Nederland! 

MijnFlirtContact
4 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Een goed moment om eens lekker te komen genieten. Waarom? Er komen iedere dag nieuwe profielen bij, dus meld je snel aan en ontdek vandaag nog wie dat er uit jouw buurt aanwezig is! Genoeg dames en heren die net als jij zin hebben om lekker te flirten, dus wacht niet langer, maar ga het nu zelf ontdekken. De spanning is erg hoog en dat zal iedere keer weer zo zijn. Weet je al met wie je hier wil gaan flirten? Ontdek het nu zelf want het kan een leuk moment zijn om elkaar beter te leren kennen. Laat de spanning maar komen en dan kun je heerlijk fantaseren over wie de ander is, hoe hij er uit zal zien en hoe heet diegene is van jou! Een goed moment om daar nu alvast over na te gaan denken en samen te gaan genieten!

Spanning in het leven

Je mist misschien wel uitdaging, je raakt verveelt, de sleur slaat toe en dan is het tijd om er snel wat aan te doen. Je hebt ook zin nodig en ook moet je tijd maken voor jezelf. Maar soms komt het er niet van en wil je graag wat nieuws in je leven. Je relatie is misschien een sleur en je hebt geen idee wat je kunt doen. Maar het maakt bij MijnFlirtContact niet uit of je wel of geen relatie hebt. MijnFlirtContact heeft voor jou de oplossing want hier vind je duizenden mannen en vrouwen in heel Nederland die naar jou op zoek zijn en je kunt je nu ook aanmelden en kennismaken met al deze dames en heren! Een goed moment om nu de stoute schoenen aan te trekken en op onderzoek uit te gaan. Leef je uit en ga nu ontdekken hoe leuk het kan zijn bij MijnFlirtContact.

Veilig flirten bij MijnFlirtContact

Het voordeel van MijnFlirtContact is dat alle profielen op de website handmatig gecontroleerd worden. Kom je toch iets tegen waar je twijfels over hebt dan is het goed om dat te melden. Je gegevens worden nooit openbaar gemaakt, want veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop en daar kun je hier echt op rekenen. Ga het daarom zelf eens ervaren en kies er voor om nu veilig te flirten en je eerst aan te melden.

Hoe werkt MijnFlirtContact?

Je hebt binnen een minuut een profiel aangemaakt bij MijnFlirtContact. Vanaf dat moment kun je rustig rondkijken en alle andere profielen eens goed bekijken. Heb je een leuke man of vrouw gevonden? Dan kun je direct een berichtje sturen! De eerste drie berichten kun je hier gratis versturen dus maak daar nu ook gebruik van en geniet van alle mogelijkheden en voordelen. Je gaat hier de tijd van je leven ervaren en echt genieten van dit moment.

MijnFlirtContact screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij MijnFlirtContact.nl?

De goedkoopste MijnFlirtContact credits kosten 0,67 per bericht bij aanschaf van 300 credits.

 

  Wat zijn de plus- en minpunten van MijnFlirtContact.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Fictieve profielen
  • Kosten kunnen erg oplopen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3.2
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 2.7
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  MijnFlirtContact FAQ

  Hoe kan ik MijnFlirtContact opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MijnFlirtContact? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw “Mijn Flirt Contact” account.

  MijnFlirtContact opzeggen

  MijnFlirtContact.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MijnFlirtContact en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op de Groene “inloggen” button hebt geklikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op “Account” in het bovenste menu.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op het vakje achter “Verwijder mijn profiel” en klik vervolgens op de blauwe button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig jouw keuze door op “OK” te klikken in de pop-up.

  Je hebt nu je account verwijderd op MijnFlirtContact!

  Laats bijgewerkt: 22 mei 2022

  4 reacties op “MijnFlirtContact – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for ruud ruud schreef:

   volgens mij zijn de contacten operators,heb met 2 meisjes geschreven en beide zijn door de mand gevallen,puur bezig met mailtjes verzenden met vragen en weer een eurootje armer
   ik vertrouw hun absolut niet

  2. Avatar for Kees Kees schreef:

   10 euro voor 10 berichtjes dat gaat weer de verkeerde kant op.
   ga het niet proberen i .v.m slechte ervaringen.
   Ik geloof niet in deze site.

  3. Avatar for Kees Kees schreef:

   10 euro voor 10 berichtjes dat gaat weer de verkeerde kant op.
   ga het niet proberen i .v.m slechte ervaringen.
   Ik geloof niet in deze site.

  4. Avatar for W.Palte W.Palte schreef:

   Ik heb wel 10 keer een ander ww veranderd maar het werkt niet geeft uw mij een ander ww dat ik verder kan !

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *