Home / Metjou – Kosten, Review en Ervaringen
Metjou logo

Metjou - Kosten, Review en Ervaringen

Metjou is een eenvoudige datingsite die voor iedereen geschikt is. Datingsite “met jou” kunnen we plaatsen in de doelgroep “algemeen”. Op Metjou kunnen je zoeken naar een leuke date, een vriendschap of een serieuze relatie. Vele singles gingen je voor. Elke dag schrijven meer dan 200 nieuwe leden zich in op deze dating site. De dating site richt zich op singles vanaf achttien jaar zonder specifieke wensen. Wanneer je wilt starten met online daten, maar niet persé op één van de grotere en bekendere dating sites wilt staan dan kan MetJou.nl de uitkomst bieden. Het is een toegankelijke datingsite die simpel is opgezet. Je kunt in een paar minuten een profiel aanmaken en meteen profielen van andere gebruikers bekijken.

Metjou
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Eenvoudig daten

Het is voor leden makkelijk om met elkaar in contact te komen. Ingeschreven leden kunnen zoeken naar andere singles op basis van leeftijd, geslacht, hobby’s en andere eigenschappen. Internetdaten via Metjou is voor elke single eenvoudig en snel te doen. In je eigen profiel geeft je aan welke wensen je stelt aan je ideale droom partner. Maar vertel je voornamelijk iets over jezelf zoals je hobby’s, werk en bijvoorbeeld toekomst plannen. Bedenk dus goed welke teksten en foto’s je hier wilt plaatsen. Ga natuurlijk niet overdrijven de werkelijkheid uit het oog verliezen. Dit zal namelijk uitkomen wanneer het je lukt om een date te krijgen. Het zal niet de eerste keer zijn dat een date ongelooflijk tegenvalt doordat iemand niet helemaal eerlijk is geweest!

Chatten en privacy

Het is via deze website mogelijk om te chatten met andere leden. Ook kun je persoonlijke berichten sturen en ontvangen. Dit kun je allemaal anoniem doen, zodat je privacy gewaarborgd blijft. Mocht je je later wel kenbaar maken, dan kun je dit doen door bijvoorbeeld op een echte date te gaan! Wees altijd voorzichtig met het maken van een afspraakje. Alleen als je echt helemaal zeker bent dat je het echt wilt en de persoon is te vertrouwen, dan kun je besluiten om op date te gaan. Op deze website geven we veel tips voor je eerste date. Zo maakte we bijvoorbeeld blogs van heel veel steden en plaatsen met tips wat je kunt gaan doen. Ook willen we je graag op je gemak stellen en geven we je richting voor een date.

Gratis rondkijken

Kijk gerust een geheel gratis rond op MetJou.nl. Je hoeft enkel je e-mailadres achter te laten en een profiel naam in te vullen. Veel stappen voor het maken van je profiel kun je eerst overslaan en later alsnog invullen. Mocht deze datingsite je niet bevallen dan kun je je simpel uitschrijven in een paar stappen. Hieronder vind je een link hoe dit in zijn werk gaat. Niet overtuigd van deze datingwebsite? Kijk dan eens welke datingsites er nog allemaal meer zijn. Op deze vergelijking website vind je honderden verschillende dating sites met heel uiteenlopende thema’s en doelgroepen

Metjou screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij MetJou?

Het goedkoopste MetJou abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van MetJou kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  MetJou. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Metjou.nl?

  • Geen fictieve profielen
  • Niet een hele populaire datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Metjou.nl FAQ

  Hoe kan ik Metjou.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Metjou.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Met Jou account.

  Metjou.nl opzeggen

  Metjou.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van MetJou en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de Roze “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de roze button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op SeniorenGeluk.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  2 reacties op “Metjou – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for henk henk schreef:

   metjou.nl is echt vreselijk, er word automatisch geld afgeschreven zonder dat ik hier goedkeuring voor heb gegeven! veel vrouwelijke leden ( al dan niet alle ) zijn fake!
   pas hier voor op ! en geef hier nooit geen geld aan uit!

   ook hebben ze sinds kort een nieuwe website, voor vreemdgaan.. novamora.nl zelfde verhaal ! niet aan beginnen

  2. Avatar for van Sluis van Sluis schreef:

   Ben Vip lid(betalend) van site metjou
   Daarmee mag?kan ik eigen geschreven berichten naar andere deelnemers sturen,maar……..
   Als de andere deelnemer GEEN betalend lid is,kan deze de door mij toegezonden berichten niet openen/lezen Alleen als deze andere lezer ook Vip lid is…maw: Ik betaal voor lidmaatschap/credits en
   naar blijkt heb ik betaald om halverwege te stranden Ik ben niet in staat om de aangeschrevene Vip lid te maken dus heb ik niets aan mijn betaald lidmaatschap.Is net alsof je een brief MET postzegel naar een geadresseerde gaat sturen en deze persoon eerst OOK nog een postzegel op dezelfde toegestuurde enveloppe moet plakken Dat de andere partij -niet betalend lid- Geen zelfgeschreven bericht mag verzenden,daar kan ik mee instemmen.Maar dit? Betaald lidmaatschap is pure verlakkerij,
   Dus niet lid worden,niet doen, zonde van de poen!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties