datingsite parship

Home » Metjou – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

2

Metjou – Kosten, Review en Ervaringen

 

Metjou is een eenvoudige datingsite die voor iedereen geschikt is. Datingsite “met jou” kunnen we plaatsen in de doelgroep “algemeen”. Op Metjou kunnen je zoeken naar een leuke date, een vriendschap of een serieuze relatie. Vele singles gingen je voor. Elke dag schrijven meer dan 200 nieuwe leden zich in op deze dating site. De dating site richt zich op singles vanaf achttien jaar zonder specifieke wensen. Wanneer je wilt starten met online daten, maar niet persé op één van de grotere en bekendere dating sites wilt staan dan kan MetJou.nl de uitkomst bieden. Het is een toegankelijke datingsite die simpel is opgezet. Je kunt in een paar minuten een profiel aanmaken en meteen profielen van andere gebruikers bekijken.

Eenvoudig daten

Het is voor leden makkelijk om met elkaar in contact te komen. Ingeschreven leden kunnen zoeken naar andere singles op basis van leeftijd, geslacht, hobby’s en andere eigenschappen. Internetdaten via Metjou is voor elke single eenvoudig en snel te doen. In je eigen profiel geeft je aan welke wensen je stelt aan je ideale droom partner. Maar vertel je voornamelijk iets over jezelf zoals je hobby’s, werk en bijvoorbeeld toekomst plannen. Bedenk dus goed welke teksten en foto’s je hier wilt plaatsen. Ga natuurlijk niet overdrijven de werkelijkheid uit het oog verliezen. Dit zal namelijk uitkomen wanneer het je lukt om een date te krijgen. Het zal niet de eerste keer zijn dat een date ongelooflijk tegenvalt doordat iemand niet helemaal eerlijk is geweest!

Chatten en privacy

Het is via deze website mogelijk om te chatten met andere leden. Ook kun je persoonlijke berichten sturen en ontvangen. Dit kun je allemaal anoniem doen, zodat je privacy gewaarborgd blijft. Mocht je je later wel kenbaar maken, dan kun je dit doen door bijvoorbeeld op een echte date te gaan! Wees altijd voorzichtig met het maken van een afspraakje. Alleen als je echt helemaal zeker bent dat je het echt wilt en de persoon is te vertrouwen, dan kun je besluiten om op date te gaan. Op deze website geven we veel tips voor je eerste date. Zo maakte we bijvoorbeeld blogs van heel veel steden en plaatsen met tips wat je kunt gaan doen. Ook willen we je graag op je gemak stellen en geven we je richting voor een date.

Gratis rondkijken

Kijk gerust een geheel gratis rond op MetJou.nl. Je hoeft enkel je e-mailadres achter te laten en een profiel naam in te vullen. Veel stappen voor het maken van je profiel kun je eerst overslaan en later alsnog invullen. Mocht deze datingsite je niet bevallen dan kun je je simpel uitschrijven in een paar stappen. Hieronder vind je een link hoe dit in zijn werk gaat. Niet overtuigd van deze datingwebsite? Kijk dan eens welke datingsites er nog allemaal meer zijn. Op deze vergelijking website vind je honderden verschillende dating sites met heel uiteenlopende thema’s en doelgroepen

metjou-kosten-screenshot

 

MetJou kosten

150 Credits

€15,99
€15,99
 • VIP-toegang 15 dagen

300 Credits

€ 27, 99
€ 27, 99
 • VIP-toegang 30 dagen

900 Credits

€59,99
€59,99
 • VIP-toegang 90 dagen

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste MetJou abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van MetJou kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  MetJou. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

MetJou actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Actuele Kortingen staan op onze dating acties pagina

Verlopen acties en kortingen

Meer over MetJou

MetJou.nl opzeggen en account verwijderen

 

MetJou Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite MetJou. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met MetJou? Geef hieronder jouw reactie!

 

MetJou Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.9About the Author

Anoniem2 Ervaringen - Metjou – Kosten, Review en Ervaringen

 1. henk henk schreef:

  metjou.nl is echt vreselijk, er word automatisch geld afgeschreven zonder dat ik hier goedkeuring voor heb gegeven! veel vrouwelijke leden ( al dan niet alle ) zijn fake!
  pas hier voor op ! en geef hier nooit geen geld aan uit!

  ook hebben ze sinds kort een nieuwe website, voor vreemdgaan.. novamora.nl zelfde verhaal ! niet aan beginnen

 2. van Sluis van Sluis schreef:

  Ben Vip lid(betalend) van site metjou
  Daarmee mag?kan ik eigen geschreven berichten naar andere deelnemers sturen,maar……..
  Als de andere deelnemer GEEN betalend lid is,kan deze de door mij toegezonden berichten niet openen/lezen Alleen als deze andere lezer ook Vip lid is…maw: Ik betaal voor lidmaatschap/credits en
  naar blijkt heb ik betaald om halverwege te stranden Ik ben niet in staat om de aangeschrevene Vip lid te maken dus heb ik niets aan mijn betaald lidmaatschap.Is net alsof je een brief MET postzegel naar een geadresseerde gaat sturen en deze persoon eerst OOK nog een postzegel op dezelfde toegestuurde enveloppe moet plakken Dat de andere partij -niet betalend lid- Geen zelfgeschreven bericht mag verzenden,daar kan ik mee instemmen.Maar dit? Betaald lidmaatschap is pure verlakkerij,
  Dus niet lid worden,niet doen, zonde van de poen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑