Home / Mektab – Kosten, Review en Ervaringen
Mektab logo

Mektab - Kosten, Review en Ervaringen

Ben jij islamitisch en zoekende naar een huwelijkskandidaat? Dan is Mektab dé ontmoetingssite voor jou. Deze moslim community is er speciaal voor islamitische heren en dames die zoeken naar een partner om te trouwen. De website is goed privé. Je kunt bijvoorbeeld totaal geen leden zien zonder dat je geregistreerd bent. Om je te registreren moet je aan strenge regels voldoen. De belangrijkste regel is wel dat je oprecht zoekende bent naar een huwelijkskandidaat.

Mektab
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

De huisregels van Mektab

Mektab heeft strenge huisregels. De datingsite is dan ook uitsluitend bedoeld voor islamitische mannen en vrouwen die eraan toe zijn om in het huwelijksbootje te stappen met een islamitische partner. Er mogen geen seksueel getinte opmerkingen worden geplaatst en foto’s moeten acceptabel zijn volgens de islam. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn en uitsluitend willen zoeken naar een huwelijkskandidaat. Je moet dus serieus zijn. Het is niet toegestaan om Skype WhatsApp nummers op het persoonlijk profiel te plaatsen.

Maar twee gesprekken per dag

Mektab pakt de zaken serieus aan. Wanneer je op zoek bent naar iemand om mee te trouwen, dan doe je dit niet door tientallen mensen aan te spreken en dan eens een selectie te gaan maken. De website verzoekt je om de profielen van andere leden goed door te nemen en zeker te zijn van je beslissing voordat je contact opneemt. Je moet alleen contact opnemen met mensen die je echt als huwelijkskandidaat ziet. Om zeker te zijn dat je niet zomaar met iedereen contact opneemt is er een beperking in het aantal gesprekken dat je mag voeren. Meer dan twee gesprekken per dag kunnen er niet worden gestart.

Uitsluitend serieuze leden

Het voordeel van deze datingsite is wel dat je de zekerheid hebt dat je uitsluitend met serieuze moslims te maken hebt. De datingsite zal je steeds voorstellen aanbieden van partners die je wellicht aan zullen spreken. Je kunt zelf zaken aangeven die je belangrijk vindt. Zo kan het voor jou belangrijk zijn dat er bij jullie eerste date een Mahram aanwezig is of het kan voor jou van groot belang zijn dat je toekomstige partner halal eet. Je kunt eenvoudig zelf aangeven waar een huwelijkskandidaat aan moet voldoen, zodat je ook op basis hiervan voorstellen van Mektab krijgt. Uiteraard ben je niet verplicht om op deze voorstellen in te gaan en een gesprek met iemand te beginnen.

De grootste moslim community

Mektab is in ons land de grootste moslim community waar je van de meest uiteenlopende functies gratis gebruik kunt maken. De datingsite is 100% uitsluitend bedoeld voor islamitische heren en dames die waarde hechten aan een veilige en makkelijke online omgeving voor het vinden van een levenspartner. De datingsite heeft inmiddels enkele duizenden geregistreerde leden en er zijn al zeker huwelijken gesloten als gevolg van een ontmoeting via Mektab. Ben jij op zoek naar een islamitische man of vrouw om het huwelijksbootje mee in te stappen en wil je zoeken in een serieuze omgeving waar uitsluitend moslims te vinden zijn? Dan is het zeker aan te raden om je aan te melden bij bij deze datingsite.

Mektab screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Mektab?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Mektab kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Mektab.com?

  • Speciaal voor het vinden van een islamitische partner
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Mektab FAQ

  Hoe kan ik Mektab opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Mektab? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Mektab.com account.

  Mektab opzeggen

  Mektab.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Mektab en log in met gebruikersnaam / email en wachtwoord op je account. Of gebruik hiervoor je Facebook account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: ga net je muisaanwijzer op je profielnaam staan in de rechter bovenhoek. Een nieuw menu is nu zichtbaar. klik in dit menu op: “Mijn profiel”.

  stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll geheel naar beneden tot het einde van de pagina. Klik nu op de button met de tekst: “Profiel verwijderen”.

  stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik op de button met de tekst: “Verwijderen”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Mektab!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  2 reacties op “Mektab – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for K K schreef:

   Zeer slecht. Ik heb 9.95 betaald om lid te zijn zodat ik een berichtje kan sturen, staat mijn account nog steeds gemarkeerd als gratis lid.

   Meermaals contact geprobeerd op te nemen met Mektab, maar nooit reactie gekregen.

   • Avatar for helderheid helderheid schreef:

    Deze site wordt gerund door oplichters trap er niet in.

    Er zitten daar geen vrouw om ermee te vrouwen. Alleen maar vrouwen uit algerije.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties