Home / Meisjezoektman.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Meisjezoektman.nl logo

Meisjezoektman.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De datingsite meisjezoektman.nl richt zich specifiek op jongvolwassen dames die liever een wat ervaren man aan de haak slaan. Zo kun je zelf meer ervaring opdoen en profiteren van de meer volwassen benadering van mannelijke singles. Over het algemeen zijn vrouwen vroeger volwassen en het is dan ook meer dan logisch dat een wat oudere man hen meer aanspreekt dan de jeugdige varianten van dezelfde leeftijd. 

Meisjezoektman.nl
1 Ervaring
2.5
Beoordeling 2.5

Een oudere man heeft meer levenservaring en voelt zich vaker zelfverzekerder en dit spreekt menig jong meisje begrijpelijkerwijze aan. Ook zal een oudere man eerder in eenzelfde levensfase zitten met een jonger meisje dan een jongere single man. Een oudere man biedt meer zekerheid, op zowel emotioneel, mentaal, als financieel vlak. Waar de nadruk eerder zal liggen op het avontuur, biedt het ook op de langere termijn hierdoor eerder mogelijkheden.

Profiel spreekt aan

Zodra je lid wordt van de datingsite, kun je gelijk een eigen profiel aanmaken. Hierop plaats je een duidelijke en aantrekkelijke foto van jezelf, zodat je opvalt in de zoekfunctie. Meerdere oudere mannen zullen zo naar je profiel getrokken worden en het contact leggen. Ook kun je zelf actief op zoek naar interessante oudere singles, door duidelijk aan te geven waarnaar je op zoek bent. Je kunt selecteren op geslacht, leeftijd en zelfs land. Het is dan ook zeker mogelijk dat de ideale match zich in het buitenland bevindt. Het loont dus zeker om je opties ook qua locatie wat open te houden. Je krijgt zo vanzelf profielen te zien die het meest aansluiten bij de kenmerken waarnaar je op zoek bent. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om tussen alle aantrekkelijke oudere mannelijke leden een geschikte match te vinden. Je weet bovendien dat je hier weinig tot geen jongere exemplaren zult treffen. Het online daten wordt zo een slaand succes.

Credits voor berichten

Zodra je enkele profielen hebt gevonden die je interesse hebben gewekt, kun je besluiten om verder in contact te komen. Dit doe je door berichten te versturen. Hiervoor zul je moeten betalen. Je kunt wel berichten ontvangen vanuit andere leden. Deze zijn wel gratis. Om de berichten te kunnen versturen, zul je credits moeten aanschaffen. Deze kun je in een pakket kopen, waardoor ze goedkoper zijn dan wanneer je telkens losse credits aanschaft. Om het gesprek goed op gang te krijgen, zul je toch enkele credits moeten inzetten en dan is het handig om gelijk meerdere te kopen. In de gesprekken die zo ontstaan, merk je gelijk of iemand je aanspreekt en of een date in de mogelijkheden zit. Het is op deze datingsite dus heel gemakkelijk om als jonge vrouw in contact te komen met aantrekkelijke oudere mannen. In een veilige omgeving ontmoet je zo voldoende geschikte kandidaten voor een leuke date of een verrijkende relatie.

Meisjezoektman.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Meisjezoektman.nl?

 • Verschillende betaalmethodes, zoals iDeal, Telefoon of aanschaf van een PaySafe Card
 • Bij aanschaf van meerdere credits, ontvang je korting
 • Ontvangen berichten zijn gratis
 • Gratis aanmelding voor lidmaatschap
 • Betaalde functies voor verzenden van berichten via chatfunctie, in vorm van credits
 • Aanvullende kosten voor gebruik van provider
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 15 december 2021

Eén reactie op “Meisjezoektman.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Gertje Gertje schreef:

  Leuke aantrekkelijke sportieve man van 40 j met bl ogen goed gebouwd sportief body verzorgd uiterlijk 1 m72 groot vast werk op zoek naar een mooie knappe minder knappe vrouw meid meisje 18 plus ouder mager molleg heb je tatoeages piercings ben je van andere oregiene geen probleem ben je uit Gent oost vl west vl Antwerpen Limburg Vlaams Brabant Brussel Nederland uit het buitenland op zoek naar een vaste lang durghe relatie bij een leuk gesprek met een drankje er bij voor mekaar beter te leren kennen bel 0486361974 gr Geertje .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *