Home / Vind de liefde over de grenzen: internationale datingsites! / Alles wat je moet weten over MeetMe.com in onze review!
MeetMe.com logo

Alles wat je moet weten over MeetMe.com in onze review!

Ben je op zoek naar een datingsite die speciaal is opgericht voor mensen die nieuw zijn in de Verenigde Staten? Dan is MeetMe.com misschien wel iets voor jou! Deze site helpt nieuwkomers in Amerika om contact te leggen met Amerikanen en andere mensen die er nog niet zo lang wonen. Zo kun je alvast wat sociale contacten opbouwen voordat je naar Amerika verhuist of als je net bent aangekomen. Op welkeonlinedatingsite.nl lees je alles over de kosten, ervaringen en review van MeetMe.com. Zo kun je goed geïnformeerd een weloverwogen keuze maken of deze datingsite iets voor jou is. Lees snel verder en ontdek of MeetMe.com de perfecte match is voor jou!

2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Maak kennis met Amerikanen en nieuwkomers op MeetMe.com

MeetMe.com is een datingsite die speciaal is opgericht voor mensen die nieuw in de Verenigde Staten komen wonen. Dit kan vanuit alle landen ter wereld zijn. Het is de bedoeling dat mensen die nieuw in het land komen wonen via deze site in contact kunnen komen met Amerikanen én met andere mensen die er nog niet zo lang wonen. Hierdoor wordt het wat makkelijker om in een nieuw land nieuwe contacten op te bouwen. Ben jij van plan om binnenkort naar Amerika te verhuizen? Dan zou deze site je kunnen helpen om alvast wat sociale contacten te vinden in je nieuwe woonplaats.

Een Engelstalige datingsite

MeetMe is bijna volledig Engelstalig. De homepage staat wel in het Nederlands. Deze is aan ieder land aangepast. Zodra je van de homepage af gaat, bijvoorbeeld naar de Over Ons pagina, dan word je naar een andere website doorgestuurd waar je verder kunt lezen in het Engels. Dit zou natuurlijk geen probleem moeten zijn als je naar Amerika gaat verhuizen. Op de homepage verschijnt direct de optie om je aan te melden via Facebook. Wat dit betreft is de datingsite zeker modern. Een deel van je persoonlijke gegevens kan van je Facebook profiel worden gehaald, waardoor je minder hoeft in te vullen voor het aanmaken van je profiel.

Mensen vinden via MeetMe

Als je een profiel hebt aangemaakt, dan kun je direct op zoek gaan naar leuke mensen in je (nieuwe) buurt. Je kunt hier ook aangeven dat je (nog) woonachtig bent in Nederland of bijvoorbeeld in België. Je kunt niet verder zonder akkoord te gaan met het ontvangen van mailtjes van de datingsite. Daarnaast moet je ook eerst bevestigen dat je akkoord bent met de algemene voorwaarden die worden gehanteerd. Dit betekent ook dat je toestemming geeft aan anderen om jouw profiel te bekijken.

Natuurlijk kun je wel aangeven of je bepaalde zaken wel of niet wilt delen met andere leden van de site. Het is niet zo dat al je persoonlijke gegevens worden gedeeld op de datingsite.

Gratis lidmaatschap bij MeetMe

Je kunt op zich redelijk goed uit de voeten met een gratis lidmaatschap. Je bent dan helaas wel beperkt in de mogelijkheden. Je kunt niet optimaal gebruik maken van de datingsite. Zo is er bijvoorbeeld een functie met de naam Match Spotlight. Hiermee wordt jouw profiel bovenaan gezet, waardoor jouw profiel vaker bekeken zal worden en je vanzelfsprekend ook meer opvalt. Het is een goede manier om snel nieuwe contacten te vinden. Het nadeel is dan weer dat je hier dus voor moet betalen. Je hebt hiervoor een betaald lidmaatschap nodig.

Meer dan 100 miljoen mensen

Datingsite MeetMe heeft een eigen app. Deze is beschikbaar voor Android en iOS. Je kunt deze app gebruiken om makkelijk en snel in contact te komen met mensen. Het hoofdonderdeel is toch wel het chatten met anderen. Het leggen van contact is eenvoudig en de app heeft een gebruiksvriendelijk karakter. In totaal hebben al meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd de app gedownload.

MeetMe.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van MeetMe.com?

 • Je kunt op de homepage al nieuwe leden zien
 • Je kunt je aanmelden via Facebook
 • De datingsite is gratis
 • Meer dan 100 miljoen mensen in de app
 • Het is een datingsite voor Amerikanen en niet voor Nederlanders
 • Alleen de homepage is Nederlands
 • Vanaf de homepage word je doorgelinkt naar een andere URL
 • De betrouwbaarheid voor Nederlanders is relatief laag

Waarom MeetMe.com de juiste keuze kan zijn voor het opbouwen van een sociaal netwerk in Amerika

Ben je op zoek naar een datingsite die speciaal is ontworpen voor mensen die nieuw zijn in de Verenigde Staten? Dan is MeetMe.com wellicht de perfecte optie voor jou. Op deze site kun je in contact komen met Amerikanen en andere nieuwkomers, wat het gemakkelijker maakt om nieuwe sociale contacten te leggen in je nieuwe woonplaats. Onze review van MeetMe.com geeft je een gedetailleerd overzicht van de kosten en onze persoonlijke ervaringen met deze datingsite. Of je nu van plan bent om naar Amerika te verhuizen of er net bent aangekomen, MeetMe.com kan je helpen om nieuwe vrienden te maken en je sociaal netwerk uit te breiden. Lees onze review en ontdek of MeetMe.com de juiste datingsite is voor jou.

 • 3

  Populariteit

  MeetMe.com is een populaire datingsite onder nieuwkomers in de Verenigde Staten. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en sociale contacten te leggen.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  MeetMe.com is zeer gebruiksvriendelijk. De site is gemakkelijk te navigeren en het aanmaken van een profiel is snel en eenvoudig.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  MeetMe.com biedt verschillende handige functies om het gemakkelijker te maken om nieuwe mensen te ontmoeten. Zo kun je bijvoorbeeld chatten, foto’s delen en spelletjes spelen.

 • 2.8

  Klantenservice

  De klantenservice van MeetMe.com is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en opmerkingen. Ze bieden uitstekende ondersteuning aan gebruikers van de site.

 • 3.2

  Kosten

  De kosten voor het gebruik van MeetMe.com zijn redelijk en vergelijkbaar met andere datingsites. Er zijn verschillende betaalde functies beschikbaar, maar het is ook mogelijk om de site gratis te gebruiken.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Over het algemeen scoort MeetMe.com goed. Het is een populaire, gebruiksvriendelijke datingsite met handige functies en goede klantenservice. De kosten zijn redelijk en er is zowel een gratis als betaalde optie beschikbaar.

MeetMe.com FAQ

Hoe kan ik MeetMe.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MeetMe.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MeetMe account.

MeetMe.com opzeggen

Meet Me account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Meetme.com en log in met je E-mailadres en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Instellingen” en vervolgens op “Account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de blauwe link: “Account deactiveren”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Geef je e-mailadres op en klik op de blauwe button: “Account deactiveren”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Meetme.com!

Wat zijn de kosten van MeetMe.com?

MeetMe.com biedt zowel gratis als betaalde abonnementen aan. De kosten van een betaald abonnement variëren afhankelijk van de duur van het abonnement. Een abonnement van één maand kost bijvoorbeeld € 9,99, terwijl een abonnement van zes maanden € 29,99 kost.

Wat zijn de functies van een gratis MeetMe.com-account?

Met een gratis MeetMe.com-account kunt u een profiel aanmaken, andere profielen bekijken, berichten ontvangen en verzenden en deelnemen aan openbare chats. U kunt ook uw profiel aanpassen, uw zoekinstellingen wijzigen en uw profiel laten zien op de startpagina van MeetMe.

Wat zijn de voordelen van een betaald MeetMe.com-abonnement?

Met een betaald MeetMe.com-abonnement kunt u onder andere uw profiel laten opvallen in zoekresultaten, zien wie uw profiel heeft bezocht, uw ontvangen berichten markeren als gelezen en onbeperkt cadeaus sturen naar andere leden. U krijgt ook toegang tot exclusieve functies zoals het bekijken van profielen zonder advertenties.

Hoe kan ik mijn MeetMe.com-account verwijderen?

Als u uw MeetMe.com-account wilt verwijderen, gaat u naar de pagina “Accountinstellingen” en klikt u op “Mijn account deactiveren”. U wordt gevraagd om een reden voor het verwijderen van uw account te geven en vervolgens wordt uw account verwijderd.

Is MeetMe.com veilig en betrouwbaar?

MeetMe.com heeft veiligheidsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de website veilig is voor gebruikers. Dit omvat het modereren van openbare chats en het bieden van een rapportagefunctie voor gebruikers om verdachte activiteiten te melden. Het is echter nog steeds belangrijk om uw eigen veiligheid te waarborgen door nooit persoonlijke informatie te delen met vreemden en altijd voorzichtig te zijn bij het ontmoeten van mensen offline.

Laats bijgewerkt: 12 april 2023

2 reacties op “Alles wat je moet weten over MeetMe.com in onze review!”

 1. Hauman Monique schreef:

  verwijderen aub

 2. Hauman Monique schreef:

  ik vroeg dit niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---