Home / MeetMe.com – Kosten, Review en Ervaringen
MeetMe.com logo

MeetMe.com - Kosten, Review en Ervaringen

MeetMe.com is een datingsite die speciaal is opgericht voor mensen die nieuw in de Verenigde Staten komen wonen. Dit kan vanuit alle landen ter wereld zijn. Het is de bedoeling dat mensen die nieuw in het land komen wonen via deze site in contact kunnen komen met Amerikanen én met andere mensen die er nog niet zo lang wonen. Hierdoor wordt het wat makkelijker om in een nieuw land nieuwe contacten op te bouwen. Ben jij van plan om binnenkort naar Amerika te verhuizen? Dan zou deze site je kunnen helpen om alvast wat sociale contacten te vinden in je nieuwe woonplaats.

2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Een Engelstalige datingsite

MeetMe is bijna volledig Engelstalig. De homepage staat wel in het Nederlands. Deze is aan ieder land aangepast. Zodra je van de homepage af gaat, bijvoorbeeld naar de Over Ons pagina, dan word je naar een andere website doorgestuurd waar je verder kunt lezen in het Engels. Dit zou natuurlijk geen probleem moeten zijn als je naar Amerika gaat verhuizen. Op de homepage verschijnt direct de optie om je aan te melden via Facebook. Wat dit betreft is de datingsite zeker modern. Een deel van je persoonlijke gegevens kan van je Facebook profiel worden gehaald, waardoor je minder hoeft in te vullen voor het aanmaken van je profiel.

Mensen vinden via MeetMe

Als je een profiel hebt aangemaakt, dan kun je direct op zoek gaan naar leuke mensen in je (nieuwe) buurt. Je kunt hier ook aangeven dat je (nog) woonachtig bent in Nederland of bijvoorbeeld in België. Je kunt niet verder zonder akkoord te gaan met het ontvangen van mailtjes van de datingsite. Daarnaast moet je ook eerst bevestigen dat je akkoord bent met de algemene voorwaarden die worden gehanteerd. Dit betekent ook dat je toestemming geeft aan anderen om jouw profiel te bekijken.

Natuurlijk kun je wel aangeven of je bepaalde zaken wel of niet wilt delen met andere leden van de site. Het is niet zo dat al je persoonlijke gegevens worden gedeeld op de datingsite.

Gratis lidmaatschap bij MeetMe

Je kunt op zich redelijk goed uit de voeten met een gratis lidmaatschap. Je bent dan helaas wel beperkt in de mogelijkheden. Je kunt niet optimaal gebruik maken van de datingsite. Zo is er bijvoorbeeld een functie met de naam Match Spotlight. Hiermee wordt jouw profiel bovenaan gezet, waardoor jouw profiel vaker bekeken zal worden en je vanzelfsprekend ook meer opvalt. Het is een goede manier om snel nieuwe contacten te vinden. Het nadeel is dan weer dat je hier dus voor moet betalen. Je hebt hiervoor een betaald lidmaatschap nodig.

Meer dan 100 miljoen mensen

Datingsite MeetMe heeft een eigen app. Deze is beschikbaar voor Android en iOS. Je kunt deze app gebruiken om makkelijk en snel in contact te komen met mensen. Het hoofdonderdeel is toch wel het chatten met anderen. Het leggen van contact is eenvoudig en de app heeft een gebruiksvriendelijk karakter. In totaal hebben al meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd de app gedownload.

MeetMe.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van MeetMe.com?

 • Je kunt op de homepage al nieuwe leden zien
 • Je kunt je aanmelden via Facebook
 • De datingsite is gratis
 • Meer dan 100 miljoen mensen in de app
 • Het is een datingsite voor Amerikanen en niet voor Nederlanders
 • Alleen de homepage is Nederlands
 • Vanaf de homepage word je doorgelinkt naar een andere URL
 • De betrouwbaarheid voor Nederlanders is relatief laag
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

MeetMe.com FAQ

Hoe kan ik MeetMe.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MeetMe.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw MeetMe account.

MeetMe.com opzeggen

Meet Me account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Meetme.com en log in met je E-mailadres en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Instellingen” en vervolgens op “Account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de blauwe link: “Account deactiveren”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Geef je e-mailadres op en klik op de blauwe button: “Account deactiveren”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Meetme.com!

Laats bijgewerkt: 10 april 2021

2 reacties op “MeetMe.com – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Hauman Monique Hauman Monique schreef:

  verwijderen aub

 2. Avatar for Hauman Monique Hauman Monique schreef:

  ik vroeg dit niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *