datingsite parship

Home » Meetic.be – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op juli 16th, 2016 | door Welke online datingsite?

4

Meetic.be – Kosten, Review en Ervaringen

Datingsite Meetic is de Belgische variant van het in Nederland bekende Lexa. In Nederland was Lexa.nl al een tijdje de meest populaire datingsite qua aantal leden en in België wil het van oorsprong Franse datingplatform nu ook een gooi doen om de populairste te worden. Gezien het aantal nieuwe leden lijken ze hard op weg om een plaats te bemachtigen tussen de Belgische top datingsites.

Hoewel er dus een andere naam wordt gehanteerd is de website van Meetic.be functioneel hetzelfde opgebouwd als haar buitenlandse zusjes. Enkel het grafisch ontwerp wijkt af. De datingsite richt zich op alle singles. Een snelle analyse van het ledenbestand leert ons dat deze vol leuke en enthousiaste singles zit die opzoek zijn naar een leuke date.

Kom in contact met singles bij jouw in de buurt

Leden hebben de mogelijkheid om een uitgebreid profiel aan te maken nadat ze zich geregistreerd hebben. Via de zoekfunctie en partnervoorstellen is het zeer eenvoudig om in contact te komen met singles uit jouw regio, buurt of stad. Je kunt je interesse in de andere persoon kenbaar maken door een bericht te sturen. Maar het is ook mogelijk om een zogenaamde “flirt” te sturen. Ben je wat avontuurlijker ingesteld? Ook dan is deze datingsite heel geschikt om in contact te komen met singles over de grens. Juist doordat deze datingsite in vele landen van Europa actief is.

Gratis Meetic

Inschrijven bij Meetic is geheel gratis en zonder verplichting. Door een gratis profiel aan te maken bij Meetic krijg je een betere indruk
van de datingsite. Het is dan op een later moment mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten en gebruik te maken van alle functionaliteiten. Regelmatig heeft deze datingsite acties en kortingen die je bijvoorbeeld de mogelijkheid geven om voor 3 dagen gratis gebruik te kunnen maken van de datingsite. Houd daarom deze website goed in de gaten. Wij krijgen exclusieve acties en kortingen aangeleverd special voor onze bezoekers!

Meetic App

Naast de website die je kunt bereiken via je laptop en pc bestaat er ook een speciale Meetic App. Via de app kun je eenvoudig online daten via je smartphone of tablet. Super handig wanneer je bijvoorbeeld aan het reizen bent en toch even wil checken of er nog nieuwe leuke singles bij zijn gekomen op meetic. Je vindt deze app in de bekende appstores voor onder andere Android en Apple apparaten. Overigens is er ook een zogenaamde responsive website beschikbaar voor je mobile device. Wil je dus liever niet de app gebruiken dan is de website geoptimaliseerd beschikbaar voor je Android of Apple smartphone.

 

meetic-be-kosten-screenshot

Meetic kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Meetic abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Meetic.be kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Meetic actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over Meetic

Meetic opzeggen en account verwijderen

Meetic Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Meetic.be. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Meetic? Geef hieronder jouw reactie!

 

Meetic.be – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Meetic Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.5About the Author

Anoniem4 Ervaringen - Meetic.be – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Els Du Priez Els Du Priez says:

  Ik zou graag mijn meetic abonnement opzeggen. Help me!

 2. Erik Erik says:

  Het wordt hoogdringend tijd dat deze “datingsite” eens doorgelicht wordt met een externe audit. Deze site staat bol van bedrieglijke praktijken.Zonder twijfel de meest overroepen site. Zeer amateuristisch in vergelijking met andere datingsites. Blijf eraf beste mensen, het is puur weggegooid geld en tijd . De kosten lopen op van zodra je in één van hun valstrikken loopt… En dan kom je vervolgens in contact met profielen die in Versaille wonen, Parijs,Frankrijk, Noorwegen,.. zeer dubieuze vrouwen, met namen die aan prostituees doen denken…De vrouwen beantwoorden totaal niet aan het vooropgestelde profiel, qua type, interesses,.. antwoorden in het Nederlands?? Neen hoor ook bij Meetic zelf denk men dat een Nederlandstalige klant in het Frans moet geholpen worden.. Ze zoeken iemand die bijzonder groot is en komen ze bij u terecht.. ben eerder klein… enz… enz….talloze contacten buiten Belgie. Zuiverste oplichting.Weggesmeten geld en tijd! Blijf eraf beste mensen en neem een andere datingsite…

 3. chrisje chrisje says:

  meetic al 3 dagen niet bereikbaar ik vraag me af wat er aan de hand is

 4. fred fred says:

  Heel Slechte Ervaring. Een maal je betaald hebt krijg je geen enkele deftige reactie binnen Vlaanderen. Ik heb 30 reacties gestuurd ( allemaal persoonlijk ). Geen enkel antwoord !! Juist reacties van uit Wallonie of Frankrijk of min 200 km hier vandaan !! Er is ook geen enkele mogelijkheid hierop te reageren binnen de site. Ik voel dit als puur BEDROG !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑