Home / Matchprofiler.com – Kosten, Review en Ervaringen
Matchprofiler.com logo

Matchprofiler.com - Kosten, Review en Ervaringen

Datingsite Matchprofiler is een gratis datingsite. Volgens eigen zeggen is het de grootste 100% gratis datingsite in Nederland. Je kunt je hier aanmelden als je op zoek bent naar een date, een stapmaatje, iemand om mee te reizen of gewoon vriendschap. Maar ook voor het vinden van een liefdespartner kun je je aanmelden op Matchprofiler. Je kunt nadat je bent aangemeld direct reageren op de profielen van andere leden.

Matchprofiler.com
2.9
Beoordeling 2.9

Snel en gemakkelijk aanmelden bij Matchprofiler

Je kunt je aanmelden bij Matchprofiler door het invullen van een aanmeldingsformulier. Hier vul je een aantal basis gegevens in waarna een account voor je wordt aangemaakt. Vervolgens kun je inloggen en het profiel aanvullen met meer informatie over jezelf. Je kunt een korte omschrijving geven van wie je bent en wat je zoekt. Vervolgens kun je persoonlijke voorkeuren aangeven zoals van welke soorten boeken en films je houdt, wat je graag doet in je vrije tijd en wat je wensen zijn ten aanzien van een nieuwe vriendschap of relatie. Het uploaden van een profielfoto is ook mogelijk en wordt sterk aangeraden omdat dit de kans op reacties vergroot.

Handmatige controle van profielen

De beheerders van Matchprofiler controleren alle aangemaakte profielen handmatig. Als je je profiele niet voldoende aanvult of zelfs volledig leeg laat wordt dit na enkele dagen weer verwijderd. Het is dus belangrijk om nadat je een profiel hebt gemaakt ook daadwerkelijk informatie over jezelf in te vullen zodat andere leden je kunnen benaderen als de informatie hen aanspreekt. Op deze manier proberen de beheerders van de site te voorkomen dat er fake profielen worden aangemaakt die alleen tot doel hebben andere leden te benaderen c.q. lastig te vallen. Als je serieus op zoek bent dan zorg je er dus voor dat je profiel volledig is ingevuld. En wees ook zo goed om je profiel te verwijderen als je niet meer op zoek bent, dit voorkomt dat mensen reageren terwijl dit geen nut meer heeft.

Gratis daten via Matchprofiler

Alle diensten op Matchprofiler zijn gratis. Je kunt niet alleen gratis een profiel aanmaken maar vervolgens ook gratis berichten versturen naar andere leden. Je kunt veilig berichten versturen terwijl je privacy zo veel mogelijk wordt gewaarborgd. Zo kun je iemand in je eigen tempo leren kennen zonder dat er druk op ligt omdat er voor het berichtenverkeer betaald moet worden. Pas als jullie er beiden aan toe zijn kunnen jullie privé gegevens uitwisselen om het contact bij voorbeeld via e-mail of telefoon voort te zetten. Ook het maken van een afspraak voor een ontmoeting kun je doen op het moment dat je hier aan toe bent.

Matchprofiler.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Matchprofiler.com?

 • De dienstverlening is volledig gratis
 • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
 • Handmatige controle van profielen, fake profielen worden geweerd
 • Een iets grotere kans op aanmeldingen van mensen met minder goede bedoelingen
 • Profielen zijn volledig zichtbaar voor personen die geen account hebben en niet zijn ingelogd. Dit is minder prettig in het kader van bescherming van privacy
 • 2.8
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 2.8
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 2.9 Gemiddeld
  Totaalscore

Matchprofiler.com FAQ

Hoe kan ik Matchprofiler.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Matchprofiler.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Matchprofiler account.

Matchprofiler.com opzeggen

Matchprofiler account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Matchprofiler.com en log in met je Loginnaam en wachtwoord op je account. Je vind de inlogpagina onder “inloggen leden” aan de bovenzijde van de website.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op “account” in de uiterste rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op de link: “klik hier om uw account te verwijderen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op de button: “Verwijderen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Matchprofiler.com!

Laats bijgewerkt: 09 mei 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *