datingsite parship

Home » Match4me – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op juni 1st, 2017 | door Welke online datingsite?

8

Match4me – Kosten, Review en Ervaringen

 

Match4me is een datingsite met als belangrijkste speerpunt de scholingsgraad.

Datingsite Match4me is gericht op singles die hoogopgeleid zijn. Match4me bestaat al sinds begin vorig decennium. Veel hoger opgeleide singles ervaren het zeer positief om via Match4me te starten met daten.

Dating en Social Media

Deze datingwebsite vind het blijven vernieuwen en meegaan met de tijd heel belangrijk. Nadat je je gratis hebt ingeschreven krijg je de mogelijkheid om een eigen blog aan te maken. Op deze manier kun je jezelf goed in de spotlight zetten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van Twitter. Kortom Match4me is een datingsite die blijft meegaan met de moderne tijd.

Gebruiksvriendelijke datingsite

Gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Match4me ontving een prijs voor de beste helpdesk! Heb je een vraag, stel deze dan via de mail. Elke mail zal persoonlijk worden beantwoordt. Deze relatiewebsite vindt het belangrijk om jouw persoonlijke gegevens goed te beschermen. Anonimiteit is een recht. Jij bepaalt welke persoonsgegevens zichtbaar zijn voor andere leden. Alle ingevoerde gegevens worden van iedereen gecontroleerd. Mocht een profiel niet met de vooropgestelde regels overeenkomen, dan kan Match4me een profiel afkeuren. Hierdoor weet jij zeker dat je met iemand te maken hebt met goede intenties.

Aanmelden en verder

Je aanmelden is geheel gratis! Je kunt net zo lang kosteloos lid blijven als je zelf wil. Bij het aanmelden volg je een simpel stappen plan. Dit stappenplan bestaat uit zeven onderdelen. Let goed op dat je dit serieus en zo veel mogelijk invult. Het goed invullen van je profiel zal de kans op een ideale date zeer verhogen!

Een tip die we je mee willen geven is het plaatsen van een goede foto. Mensen zijn sneller geneigd om een profiel met foto te bezoeken.

Nadat je alle zeven stappen hebt doorlopen moet je je profiel bevestigen. Dit doe je door naar je eigen mailbox te gaan en op de link te klikken die Match4me je heeft verzonden. Hierna kun je aan de slag met het zoeken naar een geschikte kandidaat. Je doet dit door via het zoekmenu te zoeken naar mensen met de door jouw opgegeven eigenschappen.

Geschikt voor alle platformen

Match4me is nu ook geschikt voor je tablet en smartphone. De datingsite is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik zodat jij overal kunt online daten.

 

 

Match4me kosten abonnement

1 maand

€ 17,50
€ 17,50
 • Full membership

3 maanden

€11,67 p.m.
€11,67 p.m.
 • Full membership

6 maanden

€10,00 p.m.
€10,00 p.m.
 • Full membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis membership

Het goedkoopste Match4me abonnement kost €7,50 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Match4me kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Match4me. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Match4me actie en korting

Momenteel geen acties of kortingen

Meer acties en kortingen

Kijk voor alle kortingen op onze speciale pagina.

Meer over Match4me.nl

Match4me account opzeggen en verwijderen

 

Match4Me Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Match4Me. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Match4me? Geef hieronder jouw reactie!

Match4me – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Match4me Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.3About the Author

Anoniem8 Ervaringen - Match4me – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Al Al says:

  Spammers!

  Is van ETM Media

  doodziek van die spammers!

  Al heel veel afgemeld. Nu melding naar ACM. Hoge boete zal snel volgen.

 2. Maya Maya says:

  Deze website is zeker niet aan te bevelen voor vrouwen. Het ziet er veelbelovend uit omdat je als gratis lid wel kan reageren op berichten, het profiel duidelijk is en omdat een lidmaatschap niet zo duur is als andere datingsites. Maar mijn ervaring is dat er inderdaad veel (oudere) agressieve mannen op zitten wiens ego heel snel gekrenkt is als je ze beleefd afwijst. Het strafste van al is dat ik na een klacht van 1 van die mannen een bericht van het management kreeg dat ik vriendelijker moest reageren en mensen niet mag lastigvallen. DUS vrouwen, de boodschap is: als je lastiggevallen wordt door iemand, mag je niet onvriendelijk reageren en je moet ook wel reageren want anders staat er bij je profiel dat je maar op 10% van de berichten reageert…!

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Normale mannen hebben er niets te zoeken want die voldoen niet aan de onrealistische eisenpakketten van het zeer geringe aantal ingeschreven vrouwen.
   Als die mannen vertrekken en MGTOW gaan, een keer raden wat voor soort man op een datingsite achterblijft.

 3. MGTOW MGTOW says:

  Deze site is NOG VEEL KLEINER dan e-matching. Twee keer mijzelf ingeschreven waarvan 1 keer met een van internet gejatte foto van een italiaans model. Zelf verhaal verzonnen dat ie ceo was en oldtimers in zijn vrije tijd opknapte. Dat profiel kreeg meer bezichtingen maar nog steeds geen enkel bericht. Subsidieer deze site aub niet, je wordt bedonderd.

 4. a westrik a westrik says:

  goedemiddag mijn ervaring met match 4me is een teleurstellende, beledigende opmerkingen en misleidende kreten van match4me , profiel zoveel keer bekeken alsof er daadwerkelijk belangstelling is, ik bekeek ook profielen , maar dat betekende niet automatisch dat ik meer belangstelling had, dus toch abonnement voor 1 maand genomen en 16 uur gebruikt en vanmorgen vroeg uitgeschreven( ja ik weet was er zelf bij !!!!), zag 24 uur bedenktijd voorbij komen bij aanmelden dus verwacht de 24.95 terug of in ieder geval gedeelte ervan . Nu nog iets over de verwante 50 plus match , nu ik las van een zoekende jongere vrouw op een forum de opmerking,,, wat een zielig zootje,, kan ik onderschrijven , maar wel met enige compassie voor degenen waar het om gaat , een man hij had in Thailand, gewoond !!!!!! een man die zich voordeed als politieman en aan het doubledaten was of zijn vrouw bedroog, hij had zijn telefoonnummer gegeven tja….. en een man die s’morgens normaal was en s,avonds ,, geholpen ,, moest worden nu daar kom je ook gauw achter , nog steeds een engeltje op mijn schouder , een mens leert snel , misschien krijg ik een reactie, who knows groet vrede 17 , ( dat staat toch ergens voor )

 5. Ruurd Ruurd says:

  Geen date, geen succes hier. Ben er maar mee gestopt.

 6. Harm Harm says:

  Waarschijnlijk een prima datingsite voor hoger opgeleiden, maar ik zou dan toch eerder kiezen voor een grotere en bekendere datingsite. Lijkt me niet dat deze datingsite heel veel actieve leden heeft. Maar ik kan het mis hebben hoor. tip: kies voor Parship of Edarling

 7. Janneke Janneke says:

  Ondanks dat dit een wat kleinere en onbekendere datingsite is, heb ik hier prima ervaringen mee. Hier zijn zeker leuke contacten te vinden als je zelf er ook voor open staat.

  Janneke uit Zeeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑