Home / Match4me – Kosten, Review en Ervaringen
Match4me logo

Match4me - Kosten, Review en Ervaringen

Match4me is een datingsite met als belangrijkste speerpunt de scholingsgraad. De Datingsite is gericht op singles die hoogopgeleid zijn. Match4me bestaat al sinds begin vorig decennium. Veel hoger opgeleide singles ervaren het zeer positief om via de datingsite te starten met daten.

match4me
15 Ervaringen
3.1
Beoordeling 3.1

Dating en Social Media

Deze datingwebsite vind het blijven vernieuwen en meegaan met de tijd heel belangrijk. Nadat je je gratis hebt ingeschreven krijg je de mogelijkheid om een eigen blog aan te maken. Op deze manier kun je jezelf goed in de spotlight zetten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van Twitter. Kortom Match4me is een datingsite die blijft meegaan met de moderne tijd.

Gebruiksvriendelijke datingsite

Gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Match4me ontving een prijs voor de beste helpdesk! Heb je een vraag, stel deze dan via de mail. Elke mail zal persoonlijk worden beantwoordt. Deze relatiewebsite vindt het belangrijk om jouw persoonlijke gegevens goed te beschermen. Anonimiteit is een recht. Jij bepaalt welke persoonsgegevens zichtbaar zijn voor andere leden. Alle ingevoerde gegevens worden van iedereen gecontroleerd. Mocht een profiel niet met de vooropgestelde regels overeenkomen, dan kan Match4me een profiel afkeuren. Hierdoor weet jij zeker dat je met iemand te maken hebt met goede intenties.

Aanmelden en verder

Je aanmelden is geheel gratis! Je kunt net zo lang kosteloos lid blijven als je zelf wil. Bij het aanmelden volg je een simpel stappen plan. Dit stappenplan bestaat uit zeven onderdelen. Let goed op dat je dit serieus en zo veel mogelijk invult. Het goed invullen van je profiel zal de kans op een ideale date zeer verhogen!

Een tip die we je mee willen geven is het plaatsen van een goede foto. Mensen zijn sneller geneigd om een profiel met foto te bezoeken.

Nadat je alle zeven stappen hebt doorlopen moet je je profiel bevestigen. Dit doe je door naar je eigen mailbox te gaan en op de link te klikken die Match4me je heeft verzonden. Hierna kun je aan de slag met het zoeken naar een geschikte kandidaat. Je doet dit door via het zoekmenu te zoeken naar mensen met de door jouw opgegeven eigenschappen.

Geschikt voor alle platformen

Match4me is nu ook geschikt voor je tablet en smartphone. De datingsite is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik zodat jij overal kunt online daten.

Match4me screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Match4me?

Het goedkoopste Match4me abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Match4me kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Match4me. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 • Gratis lidmaatschap

  Beperkte toegang

  €0,-
  Bekijken
 • 1 maand

  Volledig lidmaatschap

  €29,95
  Bekijken
 • 3 maanden

  Volledig lidmaatschap

  €19,95 per maand
  Bekijken
 • 6 maanden

  Volledig lidmaatschap

  €14,95 per maand
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van Match4me?

 • Dating speciaal voor hoog opgeleiden
 • Gratis leden kunnen reageren op berichten
 • Inschrijven is gratis
 • Geen persoonlijkheidstest of matchmaking systeem
 • 3
  Populariteit
 • 3.5
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3.1 Goed
  Totaalscore

Match4me FAQ

Hoe kan ik Match4me opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Match4me.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Match 4 me account.

Match4me opzeggen

Match4me.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Match4me en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de wit-blauwe “inloggen” button.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Mijn profiel”.

Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden aan de linker zijde. Klik in dit menu op “Instellingen en lidmaatschap”.

Stap4: Klik nu in hetzelfde menu op “uitschrijven”.

Stap5: Klik nu op het woord “hier” in de zin:
Klik hier om je definitief uit te schrijven.

Stap 6: Geef een reden waarom je wilt uitschrijven.

klik op de oranje button: “Nu uitschrijven”.

Je hebt nu je account verwijderd op Match4me.nl!

Door: Welke online datingsite?
Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

15 reacties op “Match4me – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Wendy Wendy schreef:

  Deze site slaat helemaal nergens op. Er zijn nauwelijks inschrijvingen (in mijn zoekleeftijd 4 per maand of zo), en die er zijn zijn grotendeels gratis denk ik want die kunnen alleen standaard interesseberichtjes sturen, waar ik dan NIET op kan reageren, want dan moet ik een betaald lidmaatschap nemen. Dus een gratis lidmaatschap heeft totaal geen zin! Dat is om leden te lokken , maar als je dan al die moeite hebt gedaan om je profiel te maken, en ziet hoe weinig potentiele partners er op staan…Zonde van de moeite.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Klopt, de site is vrijwel geheel uitgestorven. Waarom heft men dan de site niet op?
   Omdat het een stelletje bijbeunende amateurs zijn die er graag een paar tientjes willen verdienen aan sukkels die er in trappen. Elke sukkel is er 1. Dat een dergelijk lid op een uitgestorven site geen kans maakt dat interesseert ze niet. Het gaat om het geld. Oplichters.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   ik had nog nooit van deze site gehoord!komen dan ook weinig mensen om zich aan te melden;

  • Avatar for MAM MAM schreef:

   Match4Me heeft inderdaad heel weinig leden. In mijn zoekgebied (vrouwen van 30-40 jaar in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland) waren maar 3 leden, waarvan 2 zonder foto. Ik ben er dus maar mee gestopt. Jammer, want de site zelf is best aardig. Overigens heb ik er nog wel een leuke date met een vrouw uit Zuid-Holland aan over gehouden. Dat dan weer wel…

   Wendy, vind je het niet een beetje ironisch dat je klaagt over gratis leden terwijl jezelf ook niet wilt betalen voor een lidmaatschap? Dit is naar mijn idee nu juist HET probleem van alle dating sites.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   MAM/ ik ben het eens met jou’vele vrouwen willen/kunnen niet betalen voor een abonnement/ is op vele date sites zo, waarom betalen die vrouwen nooit er voor? ik denk als je als man en of vrouw kans wil maken op een date, moet je gewoon betalen. Maar schijnbaar zijn de Vrouw[en] er te zuinig voor, meerendeels denkt de nederlandse vrouw[e] dat het ze zo komt aan waaien, lekkere gedachten! En de vrouw moet ook niet zo veel eisend zijn, te veel materialistisch in gesteld. meer..meer..meer te veel luxe etc. kijk eens naar het karakter van de man, en niet wat hij wel of niet bezit.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   en niet zo materialistisch over komen de vrouw…

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   Wendy, de meeste mannen hebben genoeg van al die onmogelijke eisen lijstjes van de vrouw, vandaar da man het laat afweten op een date site; ik wel nu.

 2. Avatar for Al Al schreef:

  Spammers!

  Is van ETM Media

  doodziek van die spammers!

  Al heel veel afgemeld. Nu melding naar ACM. Hoge boete zal snel volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items