Home / Daten als plus-size? Bekijk deze datingsites! / Maatjemeer-Match.nl Review: Betrouwbaar en Succesvol of Niet?
Maatje Meer Match logo

Maatjemeer-Match.nl Review: Betrouwbaar en Succesvol of Niet?

Op zoek naar een datingsite speciaal voor volslanke mensen? Maatjemeer Match is de grootste datingsite in Nederland die zich richt op mensen met een maatje meer. Dagelijks schrijven meer dan vijftig nieuwe leden zich in, wat het aanbod aan potentiële matches vergroot. Maatjemeer Match biedt een laagdrempelige en veilige omgeving om in contact te komen met andere volslanke mensen die op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. De website is gebruiksvriendelijk en beschikt over handige zoek- en chatfuncties. In deze review lees je meer over de kosten en ervaringen van andere gebruikers.

Maatje Meer Match
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Maatjemeer Match: dé datingsite voor volslanke mensen in Nederland

Maatjemeer Match is een datingsite speciaal voor volslanke mensen. Deze dating site is een goed platform voor iedereen die op zoek is naar een date, relatie of gewoon een leuke vriendschap. Dagelijks schrijven er zich meer dan vijftig nieuwe mensen zich in op maatje meer match. Daarmee is het de grootste datingsite voor volslanke mensen van Nederland! Voor zover bij ons bekend is dit ook de enige datingsite die zich specifiek richt op dikke mensen. Juist voor mensen die moeite hebben met hun eigen lichaam is dit een fijne manier om met anderen in contact te komen. Ook zul je hier mensen vinden die juist een voorkeur voor volslanke vrouwen en mannen hebben.

YouTube player

Daten met en voor volle mensen

Mensen worden steeds voller in ons land. Bijna de helft van het aantal inwoners van Nederland heeft een te hoog gewicht. Ondanks dit feit, is het voor veel mensen nog steeds een taboe om openlijk over hun gewicht te praten. Maatje Meer match is een datingsite speciaal gericht voor dikke singles die zonder drempel willen daten.
Internetdating heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Iedereen kent wel iemand die het eens heeft geprobeerd of er een serieuze relatie aan over heeft gehouden. Volslanke mensen zijn vaak bang voor de reacties die zij krijgen op hun profiel. Bij “Maatjemeermatch” is iedereen hetzelfde en hoef je dus niet bang te zijn voor negatieve reacties.

Voor wie is deze datingsite geschikt?

Deze datingsite is geschikt voor volslanke mensen, maar ook als je zelf bijvoorbeeld heel dun bent en je een dikkere partner zoekt ben je welkom op deze datingsite. Via deze datingsite kun je op een respectvolle manier in contact komen met andere singles die op zoek zijn naar een date, relatie of gewoon een gezellig gesprek. Momenteel is er enkel een datingsite beschikbaar en geen bijbehorende app. Inschrijven bij Maatje Meer Match is eenvoudig en in een paar minuten geregeld. Je kunt dan later je profiel verder aanvullen.

Nu gratis een profiel aanmaken

Dat een datingsite niet duur hoeft te zijn bewijst maatje meer match. Inschrijven is geheel gratis. En je kunt na het aanmaken van een profiel direct zoeken naar een geschikte date, vriendschap of partner. Je kunt gerust eens rondkijken op de datingsite zonder dat er verplichtingen aan vast zitten. Mocht de datingwebsite je niet bevallen dan is het geen enkel probleem om je direct weer uit te schrijven.

Maatje Meer Match screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Maatje Meer Match?

Het goedkoopste Maatje Meer Match abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van MaatjeMeerMatch.nl?

  • Maatjemeer Match is de grootste datingsite in Nederland die zich specifiek richt op volslanke mensen.
  • De website is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende functies om in contact te komen met andere leden.
  • Er is een uitgebreide zoekfunctie waarmee je precies kunt aangeven naar wat voor type persoon je op zoek bent.
  • De klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam.
  • De kosten van een abonnement zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites.
  • Het aantal actieve leden lijkt soms wat beperkt.
  • Sommige functies zijn alleen beschikbaar voor betalende leden.
  • Er zijn wellicht andere datingsites met meer functies en mogelijkheden voor dezelfde prijs.

  Waarom Maatjemeer Match de beste keuze is voor volslanke singles

  Al met al is Maatjemeer Match een goede keuze voor volslanke mensen die op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. De website heeft een groot aantal actieve leden en biedt verschillende functies om in contact te komen met andere leden, zoals chat en berichten. Het inschrijfproces is eenvoudig en de kosten van een abonnement zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites. Ook zijn de ervaringen van andere gebruikers overwegend positief. Het is fijn dat er een datingsite bestaat die zich specifiek richt op volslanke mensen. Zo kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met mensen die jouw lichaam waarderen zoals het is.

  • 3.2

   Populariteit

   Maatjemeer Match is de grootste datingsite in Nederland die zich specifiek richt op volslanke mensen. Dagelijks schrijven zich meer dan vijftig nieuwe leden in op de website, waardoor er altijd voldoende keuze is in potentiele matches.

  • 3

   Gebruikersgemak

   De website van Maatjemeer Match is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren. Het aanmaken van een profiel en het zoeken naar andere leden verloopt soepel en zonder problemen.

  • 3

   Functionaliteiten

   Maatjemeer Match biedt verschillende functies om in contact te komen met andere leden, zoals chat en berichten. Ook is er een uitgebreide zoekfunctie waarmee je precies kunt aangeven naar wat voor type persoon je op zoek bent.

  • 3

   Klantenservice

   De klantenservice van Maatjemeer Match is goed bereikbaar en behulpzaam. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefonisch. Ook is er een uitgebreide FAQ-pagina waarop veelgestelde vragen beantwoord worden.

  • 2.9

   Kosten

   De kosten van een abonnement bij Maatjemeer Match zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites. Een abonnement van 1 maand kost €24,99 per maand, bij een abonnement van 3 maanden betaal je €14,99 per maand en bij een abonnement van 6 maanden betaal je €9,99 per maand.

  • 3 Goed

   Totaalscore

   Maatjemeer Match is een goede keuze voor volslanke mensen die op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. De website heeft een groot aantal actieve leden en biedt verschillende functies om in contact te komen met andere leden. Het inschrijfproces is eenvoudig en de kosten van een abonnement zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites. Al met al is de totaalscore van Maatjemeer Match positief.

  Maatje Meer Match FAQ

  Hoe kan ik Maatje Meer Match opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MaatjeMeer-Match.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Maatje Meer Match account.

  Maatje Meer Match opzeggen

  MaatjeMeer-Match.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Maatje Meer Match en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de paarse “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de paarse button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op MaatjeMeer-Match.nl!

  Wat zijn de kosten van MaatjeMeerMatch en zijn er abonnementen beschikbaar?

  MaatjeMeerMatch biedt verschillende abonnementen aan met verschillende prijzen. Het basisabonnement is gratis, maar heeft beperkte functies. Het VIP-abonnement biedt meer functies en kost € 24,99 per maand.

  Kan ik MaatjeMeerMatch gebruiken zonder te betalen?

  Ja, je kunt MaatjeMeerMatch gebruiken zonder te betalen. Het basisabonnement is gratis en biedt beperkte functies. Maar als je meer functies wilt, kun je upgraden naar het VIP-abonnement voor € 24,99 per maand.

  Wat zijn de belangrijkste kenmerken van MaatjeMeerMatch?

  MaatjeMeerMatch is een datingsite voor mensen met een maatje meer die op zoek zijn naar liefde en vriendschap. De site biedt functies zoals profielbeheer, zoeken naar andere leden, communicatie met andere leden en een matchingsysteem op basis van interesses en voorkeuren.

  Is MaatjeMeerMatch veilig en betrouwbaar?

  MaatjeMeerMatch heeft verschillende beveiligingsmaatregelen om de veiligheid en betrouwbaarheid van de site te garanderen. Ze hebben bijvoorbeeld een streng privacybeleid en een handmatig goedkeuringsproces voor profielen om nepaccounts te voorkomen.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van MaatjeMeerMatch?

  Als je contact wilt opnemen met de klantenservice van MaatjeMeerMatch, kun je een e-mail sturen naar de klantenservice of het contactformulier op hun website invullen. Ze reageren doorgaans binnen 24 uur op je vraag of probleem.

  Laats bijgewerkt: 10 mei 2023

  2 reacties op “Maatjemeer-Match.nl Review: Betrouwbaar en Succesvol of Niet?”

  1. theco schreef:

   inderdaad nepsite, je moet zelf alles ondernemen, en daar moet je nog dik voor betalen ook , een hoop dubbele inschrijvingen, reacties slaan nergens op. Je wordt totaal nergens bij geholpen.

  2. Hans Hanzionasdemorkotjos schreef:

   Nep datingsites !

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---