Home / Maatje Meer Match – Kosten, Review en Ervaringen
Maatje Meer Match logo

Maatje Meer Match - Kosten, Review en Ervaringen

Maatjemeer Match is een datingsite speciaal voor volslanke mensen. Deze dating site is een goed platform voor iedereen die op zoek is naar een date, relatie of gewoon een leuke vriendschap. Dagelijks schrijven er zich meer dan vijftig nieuwe mensen zich in op maatje meer match. Daarmee is het de grootste datingsite voor volslanke mensen van Nederland! Voor zover bij ons bekend is dit ook de enige datingsite die zich specifiek richt op dikke mensen. Juist voor mensen die moeite hebben met hun eigen lichaam is dit een fijne manier om met anderen in contact te komen. Ook zul je hier mensen vinden die juist een voorkeur voor volslanke vrouwen en mannen hebben.

Maatje Meer Match
2 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Daten met en voor volle mensen

Mensen worden steeds voller in ons land. Bijna de helft van het aantal inwoners van Nederland heeft een te hoog gewicht. Ondanks dit feit, is het voor veel mensen nog steeds een taboe om openlijk over hun gewicht te praten. Maatje Meer match is een datingsite speciaal gericht voor dikke singles die zonder drempel willen daten.
Internetdating heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Iedereen kent wel iemand die het eens heeft geprobeerd of er een serieuze relatie aan over heeft gehouden. Volslanke mensen zijn vaak bang voor de reacties die zij krijgen op hun profiel. Bij “Maatjemeermatch” is iedereen hetzelfde en hoef je dus niet bang te zijn voor negatieve reacties.

Voor wie is deze datingsite geschikt?

Deze datingsite is geschikt voor volslanke mensen, maar ook als je zelf bijvoorbeeld heel dun bent en je een dikkere partner zoekt ben je welkom op deze datingsite. Via deze datingsite kun je op een respectvolle manier in contact komen met andere singles die op zoek zijn naar een date, relatie of gewoon een gezellig gesprek. Momenteel is er enkel een datingsite beschikbaar en geen bijbehorende app. Inschrijven bij Maatje Meer Match is eenvoudig en in een paar minuten geregeld. Je kunt dan later je profiel verder aanvullen.

Nu gratis een profiel aanmaken

Dat een datingsite niet duur hoeft te zijn bewijst maatje meer match. Inschrijven is geheel gratis. En je kunt na het aanmaken van een profiel direct zoeken naar een geschikte date, vriendschap of partner. Je kunt gerust eens rondkijken op de datingsite zonder dat er verplichtingen aan vast zitten. Mocht de datingwebsite je niet bevallen dan is het geen enkel probleem om je direct weer uit te schrijven.

Maatje Meer Match screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Maatje Meer Match?

Het goedkoopste Maatje Meer Match abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van MaatjeMeerMatch.nl?

  • Speciaal voor mensen met een maatje meer
  • Kosten lidmaatsschap niet duidelijk weergegeven
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 2.9
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Maatje Meer Match FAQ

  Hoe kan ik Maatje Meer Match opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite MaatjeMeer-Match.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Maatje Meer Match account.

  Maatje Meer Match opzeggen

  MaatjeMeer-Match.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Maatje Meer Match en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de paarse “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de paarse button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op MaatjeMeer-Match.nl!

  Laats bijgewerkt: 23 mei 2022

  2 reacties op “Maatje Meer Match – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for theco theco schreef:

   inderdaad nepsite, je moet zelf alles ondernemen, en daar moet je nog dik voor betalen ook , een hoop dubbele inschrijvingen, reacties slaan nergens op. Je wordt totaal nergens bij geholpen.

  2. Avatar for Hans Hanzionasdemorkotjos Hans Hanzionasdemorkotjos schreef:

   Nep datingsites !

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *