datingsite parship

Home » Maatje Meer Match – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites Maatje Meer Match logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

2

Maatje Meer Match – Kosten, Review en Ervaringen

 

Maatjemeer Match is een datingsite speciaal voor volslanke mensen. Deze dating site is een goed platform voor iedereen die op zoek is naar een date, relatie of gewoon een leuke vriendschap. Dagelijks schrijven er zich meer dan vijftig nieuwe mensen zich in op maatje meer match. Daarmee is het de grootste datingsite voor volslanke mensen van Nederland! Voor zover bij ons bekend is dit ook de enige datingsite die zich specifiek richt op dikke mensen. Juist voor mensen die moeite hebben met hun eigen lichaam is dit een fijne manier om met anderen in contact te komen. Ook zul je hier mensen vinden die juist een voorkeur voor volslanke vrouwen en mannen hebben.

Daten met en voor volle mensen

Mensen worden steeds voller in ons land. Bijna de helft van het aantal inwoners van Nederland heeft een te hoog gewicht. Ondanks dit feit, is het voor veel mensen nog steeds een taboe om openlijk over hun gewicht te praten. Maatje Meer match is een datingsite speciaal gericht voor dikke singles die zonder drempel willen daten.
Internetdating heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Iedereen kent wel iemand die het eens heeft geprobeerd of er een serieuze relatie aan over heeft gehouden. Volslanke mensen zijn vaak bang voor de reacties die zij krijgen op hun profiel. Bij “Maatjemeermatch” is iedereen hetzelfde en hoef je dus niet bang te zijn voor negatieve reacties.

Voor wie is deze datingsite geschikt?

Deze datingsite is geschikt voor volslanke mensen, maar ook als je zelf bijvoorbeeld heel dun bent en je een dikkere partner zoekt ben je welkom op deze datingsite. Via deze datingsite kun je op een respectvolle manier in contact komen met andere singles die op zoek zijn naar een date, relatie of gewoon een gezellig gesprek. Momenteel is er enkel een datingsite beschikbaar en geen bijbehorende app. Inschrijven bij Maatje Meer Match is eenvoudig en in een paar minuten geregeld. Je kunt dan later je profiel verder aanvullen.

Nu gratis een profiel aanmaken

Dat een datingsite niet duur hoeft te zijn bewijst maatje meer match. Inschrijven is geheel gratis. En je kunt na het aanmaken van een profiel direct zoeken naar een geschikte date, vriendschap of partner. Je kunt gerust eens rondkijken op de datingsite zonder dat er verplichtingen aan vast zitten. Mocht de datingwebsite je niet bevallen dan is het geen enkel probleem om je direct weer uit te schrijven.

 

maatje meer match screenshot

 

Maatje Meer Match kosten abonnement

140 credits

€15,99
€15,99
  • VIP-toegang 15 dagen

300 credits

€27,99
€27,99
  • VIP-toegang 30 dagen

900 credits

€59,99
€59,99
  • VIP-toegang 90 dagen

Gratis

€0,-
€0,-
  • Gratis lidmaatschap

Het goedkoopste Maatje Meer Match abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Maatje Meer Match kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Maatje Meer Match. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Maatje Meer Match actie en korting

Kijk voor actuele acties en kortingen op onze speciale pagina!

 

Meer over Maatje Meer

Maatje Meer opzeggen en account verwijderen

Maatje Meer Match Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Maatje Meer Match. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Maatje Meer? Geef hieronder jouw reactie!

 

Maatje Meer Match Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.2About the Author

Anoniem2 Ervaringen - Maatje Meer Match – Kosten, Review en Ervaringen

  1. theco theco schreef:

    inderdaad nepsite, je moet zelf alles ondernemen, en daar moet je nog dik voor betalen ook , een hoop dubbele inschrijvingen, reacties slaan nergens op. Je wordt totaal nergens bij geholpen.

  2. Hans Hanzionasdemorkotjos Hans Hanzionasdemorkotjos schreef:

    Nep datingsites !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑