Home / LovingBBW.com – Kosten, Review en Ervaringen
LovingBBW.com logo

LovingBBW.com - Kosten, Review en Ervaringen

LovingBBW.com is een initiatief van WorldSingles. Deze organisatie beheert tientallen datingsites wereldwijd. De onderneming staat bekend als zeer betrouwbaar, waardoor je zeker zorgeloos gebruik kunt maken van de datingdiensten van deze organisatie. LovingBBW.com is een datingsite speciaal voor mannen die zoeken naar een grote en zware vrouw, maar anderzijds natuurlijk ook voor grote dames die zoeken naar een leuke man. Vrouwen kunnen ook naar vrouwen zoeken op deze datingsite. BBW staat voor Big Beautiful Woman. Dit geeft natuurlijk aan wat het doel van de datingsite is.

LovingBBW.com
3
Beoordeling 3

Val jij op grote en zware dames?

Er zijn wereldwijd erg veel mannen te vinden die vallen op grote, zware en dikke dames. Vaak is het lastig voor deze mannen om een leuke date te vinden va de gemiddelde datingsite. Via LovingBBW.com is dit heel makkelijk, want hier zijn eigenlijk geen slanke dames te vinden. Als jij een vrijgezelle vrouw zoekt met een (behoorlijk) maatje meer, dan is dit de datingsite die jou eindeloos veel profielen kan bieden van precies de vrouwen waar jij van houdt.

Ideaal voor mannen die houden van dikkere vrouwen

Dikkere vrouwen zijn minder snel te vinden op de gemiddelde datingsites. Vaak heeft dit te maken met onzekerheid. Deze vrouwen voelen zich niet prettig wanneer hun foto staat tussen foto’s van vrouwen die slank zijn. Dit is jammer, want er zijn erg veel mannen die specifiek zoeken naar zwaardere dames. Deze dames kunnen zich zorgeloos inschrijven bij LovingBBW.com, want hier zijn alleen maar grotere en zwaardere vrouwen te vinden. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat je zeker weet dat je met mannen te krijgen krijgt die houden van dikke vrouwen. Zij zijn hier speciaal naar op zoek. Dit maakt de datingsite natuurlijk erg effectief. De ene doelgroep zoekt naar de andere doelgroep en verder zijn er geen andere doelgroepen te vinden op deze datingsite. Kortom, LovingBBW.com is ideaal voor dikke dames die zoeken naar liefde én ideaal voor mannen die houden van dikkere vrouwen.

Singles van over de hele wereld vinden

Je kunt op LovingBBW.com singles vinden van over de hele wereld. Deze datingsite is internationaal. Je kunt dus zoeken naar dikke vrouwen in Nederland, maar ook in tal van andere landen. Misschien wil jij wel specifiek op date met iemand in het buitenland, bijvoorbeeld omdat je van plan bent om te gaan emigreren. Alles is mogelijk op deze datingsite, want je kunt zoeken naar singles van over de hele wereld. Je kunt een gratis profiel aanmaken om te starten met je zoektocht. Je kunt ook een Platina lidmaatschap afsluiten. Hiermee krijg je tegen een vaste lage prijs toegang tot alle functies van de datingsite.

Een date met een BBW plannen

Ben jij op zoek naar een BBW, een Big Beautiful Woman, voor een gezellige date? Schrijf je dan in bij LovingBBW.com en je hebt de keuze uit eindeloos veel vrouwen met een maatje meer. Ben jij juist een dame met een maatje meer en zoek je een leuke date? Dan kun je natuurlijk ook een profiel aanmaken. Wie weet heb je binnen korte tijd al een leuke single binnen weten te hengelen voor een gezellige date.

 

LovingBBW.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van LovingBBW.com?

 • Ideaal wanneer je op zoek bent naar de dikke partner
 • Engelstalige datingsite
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

LovingBBW.com FAQ

Hoe kan ik LovingBBW.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite LovingBBW.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Loving BBW account.

LovingBBW.com opzeggen

LovingBBW account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van LovingBBW en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van LovingBBW.com!

Laats bijgewerkt: 22 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *