Home / LoveScout24 – Kosten, Review en Ervaringen
LoveScout24 logo

LoveScout24 - Kosten, Review en Ervaringen

Maak jij ook zo graag gebruik van Autoscout24.nl voor het vinden van een goede auto? Dit is logisch, want deze website biedt zo’n beetje het grootste aanbod online. Wist jij dat er ook datingsite-varianten van deze ‘scout’ bestaan? Je kunt bijvoorbeeld op Friendscout24.nl terecht om de leukste vriendschappen te vinden. Er is nu ook een datingsite van deze partij, namelijk Lovescout24. Dit is een zeer complete datingsite voor iedereen die op een leuke, makkelijke en vooral ontspannen manier op zoek wil gaan naar een leuke date. Als je de website bezoekt, dan herken je direct de vormgeving als je ook al eens gebruik hebt gemaakt van Autoscout24. Alles wijst voor zich, dus je hoeft niet te puzzelen om te ontdekken hoe alles werkt.

LoveScout24
3
Beoordeling 3

Niet te veel poespas

Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Dit moet Lovescout24 ook gedacht hebben. Op deze datingsite krijg je zeker niet te maken met allerlei poespas om je bezig te houden en je eigenlijk te weerhouden van het vinden van liefde. Je kunt gemakkelijk en snel een account aanmaken en direct actief op zoek gaan naar een leuke date. Er zijn meer dan voldoende profielen van leuke vrijgezellen om uit te kiezen. Deze populaire datingsite maakt het allemaal zo makkelijk mogelijk om een leuke date te vinden, zodat iedereen op korte termijn al een leuke date kan gaan organiseren. Ben jij de volgende? Schrijf je in op Lovescout24 en wie weet loop jij over een week al met een leuke date door de stad.

Alle functies zijn gratis

Je hoeft de portemonnee niet te trekken om de liefde van je leven te vinden, want Lovescout24 is helemaal gratis. Je kunt alle functies op de datingsite kosteloos gebruiken. Heb je iemand gevonden die je aanspreekt? Dan kun je direct een bericht sturen als je het aan durft. Het is ook mogelijk om een zogenaamd flirtcontact te leggen. Je merkt vanzelf of de andere partij ingaat op jouw flirt. Ben jij niet zo van het flirten of het over en weer sturen van berichten, maar ga je het liefst direct het gesprek aan? Dat kan ook! Hiervoor is er een speciale chatfunctie beschikbaar. Wil je met iemand chatten, maar is deze persoon even niet online? Dan kun je gemakkelijk een chatverzoek sturen. De chat zal dan op een later moment plaatsvinden.

Vind die ene single

Als vrijgezel kijk je natuurlijk uit naar een leuke date, maar je wilt ook wel dat de persoon waarmee je op date gaat ook echt bij je past. Gelukkig zijn er meer dan voldoende leuke vrijgezellen te vinden bij Lovescout24. Kun je niet direct een leuke match vinden? Raak dan zeker niet in paniek. Het is onmogelijk om alle profielen in een uurtje te bekijken en ook voor jou zit er zeker een leuke vrijgezel bij. Het valt nu eenmaal niet mee om precies die single te vinden waar jij je tot aangetrokken voelt en die zich ook tot jou voelt aangetrokken. Op straat loop je de ware ook niet zomaar tegen het lijf. Dan zouden we geen datingsites nodig hebben. Neem je tijd om de profielen goed te bekijken en leer mensen kennen. Je komt vanzelf die ene single tegen waar jij al zo lang naar zoekt.

LoveScout24 screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Lovescout24.nl?

 • Onderdeel van Lexa
 • Bezoekers kunnen zich beter meteen bij Lexa inschrijven
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

LoveScout24 FAQ

Hoe kan ik LoveScout24 opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite LoveScout24? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Love Scout 24 account.

Let op: Omdat lovescout24.nl onderdeel is van Lexa gaat het opzeggen en verwijderen op exact dezelfde wijze als bij datingsite Lexa.

Lexa opzeggen >

Laats bijgewerkt: 16 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *