Home / LoveMatch – Kosten, Review en Ervaringen
LoveMatch logo

LoveMatch - Kosten, Review en Ervaringen

Als je op zoek bent naar een serieuze relatie dan heb je een goede kans dat je deze gaat vinden op dating site Love-Match.be. Laat je niet in de war brengen door de .be domeinextensie want er zijn talloze Nederlandse mannen en vrouwen op deze website te vinden die allemaal op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Wat als eerste opvalt als we de datingsite bezoeken dat is hoe overzichtelijk deze wel niet is. Je begint met het inlogscherm en daar kun jij je ook meteen gratis registreren.

LoveMatch
7 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Foto’s van vrijgezellen

Wil je nu weten wat deze website je allemaal nog meer te bieden heeft dan kun je ook naar beneden gaan scrollen. Je ziet dan al een aantal voorbeelden van de vrijgezellen die er staan ingeschreven. Ook zie je dan dat er duidelijke foto’s op de website te vinden zijn en dat je deze vrijgezellen dan ook nog eens gratis kunt benaderen. Staat er niemand bij op het beginscherm dan kun je ook direct gaan zoeken naar leuke vrijgezellen die wel bij je passen. Je hebt dan de mogelijkheid om te gaan filteren op geslacht, regio, leeftijd en of het profiel een foto moet bevatten. Weet je de naam van het lid al dan is het ook mogelijk om de naam in te voeren en op deze manier te gaan zoeken.

Liefde is voor iedereen te vinden

Bij het profiel zie je de naam van het lid staan en waar deze vandaan komt. Voor iedereen is er dus iemand te vinden op de datingsite van Love-Match.be. Het beste kun je beginnen met zoeken naar leden die bij je in de buurt wonen. Misschien zie je hier wel een leuke man of vrouw. Aangezien je niet ver bij elkaar vandaan woont is de kans groot dat je dan snel af kunt gaan spreken.

De website is ook op de mobiele apparaten te bekijken

Je kunt overal en altijd de website van Love-Match.be gaan bezoeken. Dit kun je niet alleen met je computer en je laptop doen maar het is ook mogelijk om deze met de mobiele apparaten te gaan bezoeken. Je kunt dus je smartphone of je tablet gebruiken om berichten te beantwoorden of om op zoek te gaan naar leuke vrijgezellen. Dit kun je gewoon doen door je browser te gebruiken en je hoeft dan ook geen app te installeren.

Snel een leuke date op love-match.be

Love-Match.be geeft je ook tips hoe je snel een leuke date kunt vinden. Het is dan ook verstandig om deze goed door te gaan lezen om zo snel leuke contacten op te bouwen. Om aan te tonen dat er al vele mensen de liefde van hun leven hebben gevonden kun je ook een aantal succesverhalen lezen. Het kan zo maar zijn dat jouw verhaal binnenkort ook als succesverhaal te lezen is als je je eenmaal in hebt geschreven. Het inschrijven dat is helemaal gratis en je kunt dan van de mogelijkheden van de website gebruik maken. Je zult zien dat je op een zeer eenvoudige wijze met leuke vrijgezellen in contact kunt komen.

LoveMatch screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij LoveMatch?

Het goedkoopste Lovematch abonnement kost €10,83 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Lovematch.be?

  • Gratis aanmelden
  • De datingsite is gestopt
  • 2
   Populariteit
  • 2
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2 Gemiddeld
   Totaalscore

  LoveMatch FAQ

  Hoe kan ik LoveMatch opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite LoveMatch? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Love match account.

  LoveMatch opzeggen

  LoveMatch.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van LoveMatch.nl (of lovematch.nu) en log in met je e-mailadres en pincode op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de roze “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik in het menu aan de bovenzijde op het tandwiel icoontje ( ) . Klik vervolgens op “instellingen”.

  Stap 3: Er is nu een nieuwe pagina geopend. Scroll helemaal naar beneden naar het kopje “Account Opheffen”. Klik op het groene woord “Nee”. Er verschijnt een pop-up. Bevestig je keuze door nu op “Ja” te klikken.

  Stap 4: Open je eigen email programma. Je hebt een email ontvangen van LoveMatch. In deze email staat een link: Bevestiging opheffen. Klik op deze link.

  Je hebt nu je account gedeactiveerd en verwijderd op Love Match!

  Laats bijgewerkt: 30 juli 2021

  7 reacties op “LoveMatch – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for MAES Pierre MAES Pierre schreef:

   Ik kan niet inloggen bij Love Macht. Het is evenwel zeer dringend . Ik krijg de mededeling: We can’t process this page at the moment. A server error occurred. Kan je mij daarbij helpen om toch in te loggen ?

   • Avatar for MAES Pierre MAES Pierre schreef:

    Ik kan niet inloggen bij LoveMatch Kan jullie mij daarbij helpen a.u.b. Het is dringend . Als ik het mailtje van mijn correspondent (BEP uit Mechelen) niet beantwoord ben ik haar misschien kwijt.
    Antwoord mij misschien met een e-mail.
    Pierre Maes

  2. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Sites die met credits werken zijn vaak nep. In de algemene voorwaarden lees je wel iets over fictieve profielen die voor entertainment zijn bedoeld. De leuke chats heb je met een chatoperator die betaald wordt per bericht. Die houdt jou zo lang mogelijk aan het lijntje door telkens vragen te stellen en zich voor te doen als een gewillige vrouw die graag wil.afspreken. Op het laatst een smoes of zielig verhaal waarom de date niet door kan gaan.

  3. Avatar for Marco Marco schreef:

   Iets klopt er niet bij lovematch
   Lijkt wel dat ik steeds met een ander aan het praten ben, afspraken niet na komen, dag van te voren wordt er afgezegt, en hele rare mailtjes wat je terug krijgt dat je denkt met wie ben ik nu aan het praten

  4. Avatar for nana nana schreef:

   The website is fake organised by fraudsters. Please be aware.Charges are shocking you keep on topping up with your bank card while chatting to someone who is busy asking you the same questions or never answers.I was scammed 120pounds within 2wks.
   I met this guy called Ben on the site he arranged for meeting up then cancelled the lastminute. His picture has been rated as a fake when i researched.
   PLEASE BE CAUTIOUS. THIS WEBSITE IS A SCAM

  5. Avatar for karel lelieveeld karel lelieveeld schreef:

   ik zit met een probleem ik kan door omstandigheden Merianne 30 jaar oud niet bereiken
   zij maakt zich zorgen over mij kunt nu haar e mailen dat alles o.k. is
   en dat ik zo snel als mogenlijk is haar e mail
   ik vind het erg moeilijk dat als er persoonlijke problemen zijn wat moet ik dan doen ???
   wij hebben voor dinsdag een definitieve afspraak gemaaktr dat gaat gewoon door
   graag een reactie
   k.lelieveld

  6. Avatar for Joop48 Joop48 schreef:

   Het valt op gemiddeld 6 schaamteloos meerdere keer afzeggen kort tevoren. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor. De Jans is zeker nihil wat tussen komt bij 6 verschillende dames. Dan vaak de 1 e afspraak en meerdere pogingen. Het is realistisch zoiets gebeurd. Daarbij de kosten gemiddelde e 2 .– per bericht zit 2 1/2 hoger als bij de andere. Zo genaamd fakes tegen te houden klop niet zijn fases

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *