Home / LoveChatten.nl – Kosten, Review en Ervaringen
LoveChatten.nl logo

LoveChatten.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Op de website van LoveChatten.nl kun je in contact komen met andere leden door een profiel aan te maken. Als je de website voor de eerste keer opent krijg je eerst een scherm te zien waar je moet verklaren 18 jaar of ouder te zijn vanwege adult content die op de website kan staan. De foto’s van de profielen zijn op zich niet aanstootgevend of erotisch. Je kunt als je niet bent aangemeld of ingelogd een kleine selectie profielen bekijken die op de homepage staan. Van deze profielen zie je alleen een kort stukje tekst, dus geen kenmerken zoals woonplaats, uiterlijke kenmerken, hobby’s en andere zaken die het selecteren gemakkelijker zouden moeten maken. Het is niet duidelijk of je van een lid meer informatie kunt raadplegen als je geregistreerd member bent.

LoveChatten.nl
3 Ervaringen
2
Beoordeling 2

Het credits systeem

Ook deze datingsite werkt met het zogenaamde credits systeem. Je kunt naar een persoon die je beter wilt leren kennen 1 of 2 gratis berichten sturen. Voor het sturen van meer berichten moet je betalen. Wat de kosten zijn wordt niet op de site vermeld, dat wordt pas bekend gemaakt wanneer je eenmaal lid bent geworden. Je kunt dus niet van tevoren bepalen of je deze kosten wel of niet acceptabel vindt. Dit maakt het lastig om vooraf te beoordelen of een lidmaatschap bij LoveChatten voor jou de moeite waard is of niet.

Fake profielen

Uit reviews blijkt dat er de nodige fake profielen actief zijn op LoveChatten.nl. Gebruikers klagen dat er op berichten standaard reacties komen die overduidelijk afkomstig zijn van beheerders van de website. Het lijkt er op dat er vooral veel mannen lid zijn geworden en dat de profielen van vrouwen voornamelijk fake zijn. De foto’s geven in sommige gevallen al te denken. Veel websites die gebruik maken van het systeem van credits zijn berucht om hun fake profielen. De beheerders van de website ontvangen immers de meeste inkomsten van het verkopen van credits. Soms zijn er wel extra inkomsten van reclame, maar de credits is de hoofdmoot. Om meer credits te verkopen worden fake profielen met aantrekkelijke foto’s geplaatst in de hoop dat hier door nietsvermoedende members op wordt gereageerd. Het is dan de kunst om zo iemand zo lang mogelijk aan de praat te houden door vage reacties op berichten.

LoveChatten.nl lijkt geen aanrader voor een serieuze relatie

Hoewel er op het internet welgeteld één positieve review over deze datingsite is te vinden lijkt LoveChatten.nl niet echt een aanrader als het om gezellig chatten met leuke mensen gaat. Dit kan namelijk op veel plaatsen een stuk goedkoper en met minder risico op fake profielen. Als je het toch wilt proberen, wees dan op je hoede en breek het contact af als er vaag en ontwijkend wordt gereageerd op berichten of als je ontwijkende reacties krijgt op vragen. Een contact dat blijft weigeren om een mailadres of telefoonnummer uit te wisselen is vrijwel zeker een fake profiel.

LoveChatten.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Lovechatten.nl?

 • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
 • Gemakkelijk contacten leggen
 • Eerste berichten naar een member zijn gratis
 • Er wordt gewerkt met het dure credits systeem
 • Er zijn de nodige fake profielen actief op deze datingsite
 • Geen toegang tot de database totdat je een account hebt aangemaakt
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore

LoveChatten.nl FAQ

Hoe kan ik LoveChatten.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite LoveChatten.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw LoveChatten account.

LoveChatten.nl opzeggen

LoveChatten.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van LoveChatten.nl en log in met gebruikersnaam en wachtwoord op je account aan de bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op “Mijn profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op “Verwijderen” aan de bovenzijde van de pagina.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Vul je wachtwoord in en klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder mijn account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op LoveChatten.nl!

Laats bijgewerkt: 30 december 2021

3 reacties op “LoveChatten.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for fred fred schreef:

  klopt zwaar nep geldklopperij allemaal nep profielen NOOIT AAN BEGINNEN

 2. Avatar for Charly Charly schreef:

  LoceChatten is 100% een fake site. Veel dezelfde verhaallijnen “weduwe” of “man heeft hersenbloeding kan dus niks op sex gebied dus…”. Je krijgt veelal bij de verschillende dames dezelfde retourvragen!! Tit echt “real” contact komt het niet “veel beloven, niks nakomen”! Kijk uit, kloppen alleen maar geld uit je zak en jij maar blijven betalen.
  Al met al, FAKE SITE!!! TRAP ER DUS NIET IN!!!!

 3. Avatar for Bols Johan Bols Johan schreef:

  Mijn E -mail adres word niet aangenomen om in te loggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *