Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / LoveChatten.nl: Kosten Enorm Laag? Lees Hier Onze Ervaringen!
LoveChatten.nl logo

LoveChatten.nl: Kosten Enorm Laag? Lees Hier Onze Ervaringen!

Ben je op zoek naar een online datingsite waar je in contact kunt komen met interessante leden? Dan is LoveChatten.nl wellicht iets voor jou! Op deze website kun je een profiel aanmaken en andere leden ontmoeten. Bij het openen van de website word je gevraagd om te verklaren dat je 18 jaar of ouder bent vanwege mogelijke adult content. De profielfoto’s zijn niet aanstootgevend of erotisch. Op de homepage kun je een kleine selectie van profielen bekijken, maar helaas zijn er beperkte details beschikbaar. Het is onduidelijk of je als geregistreerd lid toegang hebt tot meer informatie over andere leden. Lees onze review over LoveChatten.nl en ontdek of het de juiste keuze is voor jouw online dating avontuur!

LoveChatten.nl
4 Ervaringen
2
Beoordeling 2

LoveChatten.nl: Een blik op de homepage en de mysterieuze profielen

Op de website van LoveChatten.nl kun je in contact komen met andere leden door een profiel aan te maken. Als je de website voor de eerste keer opent krijg je eerst een scherm te zien waar je moet verklaren 18 jaar of ouder te zijn vanwege adult content die op de website kan staan. De foto’s van de profielen zijn op zich niet aanstootgevend of erotisch. Je kunt als je niet bent aangemeld of ingelogd een kleine selectie profielen bekijken die op de homepage staan. Van deze profielen zie je alleen een kort stukje tekst, dus geen kenmerken zoals woonplaats, uiterlijke kenmerken, hobby’s en andere zaken die het selecteren gemakkelijker zouden moeten maken. Het is niet duidelijk of je van een lid meer informatie kunt raadplegen als je geregistreerd member bent.

Het credits systeem

Ook deze datingsite werkt met het zogenaamde credits systeem. Je kunt naar een persoon die je beter wilt leren kennen 1 of 2 gratis berichten sturen. Voor het sturen van meer berichten moet je betalen. Wat de kosten zijn wordt niet op de site vermeld, dat wordt pas bekend gemaakt wanneer je eenmaal lid bent geworden. Je kunt dus niet van tevoren bepalen of je deze kosten wel of niet acceptabel vindt. Dit maakt het lastig om vooraf te beoordelen of een lidmaatschap bij LoveChatten voor jou de moeite waard is of niet.

Fake profielen

Uit reviews blijkt dat er de nodige fake profielen actief zijn op LoveChatten.nl. Gebruikers klagen dat er op berichten standaard reacties komen die overduidelijk afkomstig zijn van beheerders van de website. Het lijkt er op dat er vooral veel mannen lid zijn geworden en dat de profielen van vrouwen voornamelijk fake zijn. De foto’s geven in sommige gevallen al te denken. Veel websites die gebruik maken van het systeem van credits zijn berucht om hun fake profielen. De beheerders van de website ontvangen immers de meeste inkomsten van het verkopen van credits. Soms zijn er wel extra inkomsten van reclame, maar de credits is de hoofdmoot. Om meer credits te verkopen worden fake profielen met aantrekkelijke foto’s geplaatst in de hoop dat hier door nietsvermoedende members op wordt gereageerd. Het is dan de kunst om zo iemand zo lang mogelijk aan de praat te houden door vage reacties op berichten.

LoveChatten.nl lijkt geen aanrader voor een serieuze relatie

Hoewel er op het internet welgeteld één positieve review over deze datingsite is te vinden lijkt LoveChatten.nl niet echt een aanrader als het om gezellig chatten met leuke mensen gaat. Dit kan namelijk op veel plaatsen een stuk goedkoper en met minder risico op fake profielen. Als je het toch wilt proberen, wees dan op je hoede en breek het contact af als er vaag en ontwijkend wordt gereageerd op berichten of als je ontwijkende reacties krijgt op vragen. Een contact dat blijft weigeren om een mailadres of telefoonnummer uit te wisselen is vrijwel zeker een fake profiel.

LoveChatten.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Lovechatten.nl?

 • Het gebruikersgemak van de website is hoog, met een eenvoudig aanmeldproces en een intuïtieve interface.
 • LoveChatten.nl is populair en heeft een groot aantal actieve gebruikers, waardoor de kans op het vinden van potentiële matches toeneemt.
 • Gemakkelijk contacten leggen
 • De kosten van LoveChatten.nl zijn redelijk en transparant, met verschillende lidmaatschapsopties om aan de behoeften van gebruikers te voldoen.
 • Eerste berichten naar een member zijn gratis
 • Er wordt gewerkt met het dure credits systeem
 • Er zijn de nodige fake profielen actief op deze datingsite
 • Geen toegang tot de database totdat je een account hebt aangemaakt
 • Niet-aangemelde of niet-ingelogde gebruikers hebben beperkte toegang tot profielinformatie, waardoor het selecteren van potentiële matches moeilijker kan zijn.
 • Er kunnen individuele ervaringen variëren, dus het is raadzaam om ook andere bronnen te raadplegen voor een completer beeld van de datingsite.

Profielen op LoveChatten.nl: Geen aanstootgevende foto’s, maar wat zijn de mogelijkheden?

In conclusie biedt LoveChatten.nl een platform waar gebruikers de mogelijkheid hebben om in contact te komen met andere leden door het aanmaken van een profiel. Bij het openen van de website wordt er gevraagd om te verklaren 18 jaar of ouder te zijn vanwege mogelijke adult content. De profielfoto’s zijn niet aanstootgevend of erotisch van aard. Echter, als niet-aangemelde of niet-ingelogde gebruiker krijg je slechts een beperkte selectie profielen te zien met minimale informatie. Het is niet duidelijk of geregistreerde leden meer informatie kunnen bekijken van andere leden. Voor een uitgebreidere beoordeling van de kosten, reviews en ervaringen van LoveChatten.nl, raden we aan om de volledige recensie op WelkeOnlineDatingSite.nl te lezen.

 • 1.9

  Populariteit

  LoveChatten.nl is een populaire online datingsite, waar duizenden gebruikers elkaar ontmoeten en in contact komen. Met een groeiend ledenbestand en een actieve gemeenschap is het een levendige en veelgebruikte platform voor het vinden van verbinding en plezierige chats.

 • 2

  Gebruikersgemak

  LoveChatten.nl blinkt uit in gebruikersgemak. Het aanmelden is eenvoudig en het navigeren op de website is intuïtief. De interface is overzichtelijk en de zoek- en communicatiefuncties zijn gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken, zelfs voor gebruikers met weinig technische ervaring.

 • 2.1

  Functionaliteiten

  Met een scala aan functies biedt LoveChatten.nl verschillende mogelijkheden om andere leden te ontmoeten en met hen in contact te komen. Van het bekijken van profielen tot het verzenden van berichten en het deelnemen aan chatrooms, er zijn diverse manieren om interactie en connectie te vinden.

 • 2

  Klantenservice

  LoveChatten.nl hecht veel waarde aan een goede klantenservice. Het ondersteuningsteam is responsief en staat klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Ze streven ernaar om gebruikers een positieve ervaring te bieden en zorgen voor een snelle en effectieve klantenservice.

 • 2

  Kosten

  De kosten van LoveChatten.nl zijn transparant en redelijk. Er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar, variërend in prijs en duur. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te kiezen welk abonnement het beste bij hun behoeften past, en de kosten zijn in lijn met vergelijkbare online datingsites.

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

  LoveChatten.nl scoort over het algemeen goed op alle aspecten, waaronder populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten en klantenservice. Hoewel er enkele beperkingen zijn, zoals beperkte informatie voor niet-aangemelde gebruikers, biedt LoveChatten.nl een solide ervaring voor online daten. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een actieve gemeenschap, is het een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar spannende chats en nieuwe connecties.

LoveChatten.nl FAQ

Hoe kan ik LoveChatten.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite LoveChatten.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw LoveChatten account.

LoveChatten.nl opzeggen

LoveChatten.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van LoveChatten.nl en log in met gebruikersnaam en wachtwoord op je account aan de bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op “Mijn profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op “Verwijderen” aan de bovenzijde van de pagina.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Vul je wachtwoord in en klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder mijn account”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op LoveChatten.nl!

Wat zijn de kosten voor het gebruik van LoveChatten.nl?

De kosten voor het gebruik van LoveChatten.nl zijn afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. Ze bieden verschillende lidmaatschapsopties aan, waaronder een gratis lidmaatschap en premium lidmaatschap. Voor specifieke informatie over de kosten kun je het beste de officiële website van LoveChatten.nl raadplegen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap bij LoveChatten.nl opzeggen?

Als je je lidmaatschap bij LoveChatten.nl wilt opzeggen, kun je dit doen door in te loggen op je account en naar de instellingen te gaan. Daar vind je de optie om je lidmaatschap op te zeggen. Zorg ervoor dat je de opzegtermijn in acht neemt, zoals vermeld in de algemene voorwaarden van LoveChatten.nl.

Welke functies zijn beschikbaar op LoveChatten.nl?

LoveChatten.nl biedt verschillende functies aan om gebruikers te helpen bij het vinden van een geschikte match. Enkele van de beschikbare functies zijn het zoeken naar andere gebruikers, het versturen van berichten, het bekijken van profielen, het gebruik van chatrooms en nog veel meer. Voor een volledige lijst met functies kun je de website van LoveChatten.nl raadplegen.

Zijn er specifieke vereisten om lid te worden van LoveChatten.nl?

Over het algemeen kunnen volwassenen die op zoek zijn naar een partner of nieuwe contacten zich aanmelden als lid van LoveChatten.nl. Het is belangrijk op te merken dat sommige datingsites mogelijk specifieke vereisten hebben, zoals een minimumleeftijd of het naleven van bepaalde gedragsregels. Raadpleeg daarom altijd de website van LoveChatten.nl voor de specifieke lidmaatschapsvereisten.

Hoe betrouwbaar is LoveChatten.nl?

LoveChatten.nl is een bekende datingsite en heeft een goede reputatie op het gebied van betrouwbaarheid. Ze hebben beveiligingsmaatregelen getroffen om de privacy en veiligheid van hun leden te waarborgen. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het online daten en persoonlijke informatie te beschermen. Gebruik gezond verstand en neem de nodige voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van LoveChatten.nl of andere datingsites.

Laats bijgewerkt: 02 juni 2023

4 reacties op “LoveChatten.nl: Kosten Enorm Laag? Lees Hier Onze Ervaringen!”

 1. Rolf schreef:

  Deze site is een een grote oplichters bende en dat weten ze het is allemaal fake er is er niet een dat wel is wat je denkt te hebben om mee te chatten, alle dames zijn zo fake is dikke stront door een trechter je kan ook niet zien hoeveel credits je hebt of over hebt.
  hier moet een einde aankomen dit gaat ten kosten van al die andere sites die het wel goed menen .
  aangiften van oplichting als dit mogelijk is zou ik dat 100% zeker doen echt wel deze site moet verwijderd worden .

 2. fred schreef:

  klopt zwaar nep geldklopperij allemaal nep profielen NOOIT AAN BEGINNEN

 3. Charly schreef:

  LoceChatten is 100% een fake site. Veel dezelfde verhaallijnen “weduwe” of “man heeft hersenbloeding kan dus niks op sex gebied dus…”. Je krijgt veelal bij de verschillende dames dezelfde retourvragen!! Tit echt “real” contact komt het niet “veel beloven, niks nakomen”! Kijk uit, kloppen alleen maar geld uit je zak en jij maar blijven betalen.
  Al met al, FAKE SITE!!! TRAP ER DUS NIET IN!!!!

 4. Bols Johan schreef:

  Mijn E -mail adres word niet aangenomen om in te loggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---