Home / Love.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Love.nl logo

Love.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Schrijf jij je in bij de datingsite van Love dan zal je worden gematcht op basis van karakter. Dit is best wel uniek te noemen en er zijn dan ook al veel mensen die op deze datingsite een nieuwe liefde hebben leren kennen. Natuurlijk wil jij ook iemand leren kennen die bij je past en daarom is het goed duidelijk aan te geven hoe je karakter is. Wij raden je nooit aan om te liegen op een datingsite maar wij willen je dit bij Love helemaal afraden.

Love.nl
3
Beoordeling 3

Dit is omdat je dan door het niet eerlijk zijn geen goede match zal krijgen. Wanneer jij eerlijk bent over hoe je karakter in elkaar zit dan zal je alleen maar leuke mensen leren kennen. Aangezien dit dan mensen zijn die ook echt bij je karakter passen is de kans veel groter dat je dan sneller een leuke date afspreekt. Het is niet alleen mogelijk om bij deze datingsite een nieuwe liefde te vinden. Misschien ben je nog wel niet toe aan een relatie en dan is het goed om te weten dat je via Love ook nieuwe vrienden kunt vinden. Dit is dan ook weer op basis van je karakter.

Jouw interesses zijn belangrijk

Het is mogelijk bij Love om bij interesses je eigen identiteit op te geven. Jij kunt op deze manier mensen leren kennen die jouw interesses delen. Dit kun je eerst ook anoniem doen zodat de andere leden niet meteen zien dat jij degene bent die de interesse deelt. Het daten met mensen die je interesse delen is vaak veel succesvoller. Je hebt dan een gedeelde hobby of bezigheid en dit maakt het dan ook dat je veel hebt om over te praten. Er zal dan ook sneller een klik zijn en een kans op een tweede date. Zorg dan ook dat jij je interesses duidelijk aangeeft.

Gratis inschrijven en zien welke leden er zijn

Bij Love kun jij je gratis inschrijven en je kunt daarna meteen zien welke leden er allemaal zijn. Het spreekt voor zich dat je wel even de tijd voor het inschrijven moet nemen. Zo maak je een goed en duidelijk profiel en dat maakt het voor het matchingsysteem makkelijker om leuke leden voor je te zoeken. Er zijn vele duizenden leden op deze website aanwezig en er zullen ook uit je eigen omgeving vele vrijgezellen te vinden zijn. Deze leden zal je dan ook als eerste te zien krijgen.

Matching bij Love.nl

We zien wel eens bij datingsites dat er leden aan elkaar gematcht worden die totaal niet bij elkaar passen. Dit is bij Love niet het geval. Je merkt aan alles dat er enorm veel aandacht aan het matchingsysteem besteedt is. Het matchen werkt dan ook echt goed. Dit is iets wat jij ook zal ervaren als je eenmaal ingeschreven staat. Uiteraard hoef je niet te wachten op een leuke match en kun je ook zelf op zoek gaan naar leden. Dan pas zal je zien hoeveel leuke leden er zijn. Je zal dan ook nooit lang hoeven te wachten tot je een leuke date via deze datingsite hebt gevonden.

Love.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Love.nl?

Het goedkoopste Love.nl abonnement kost €7,95 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Love.nl?

  • Matching op basis van je karakter
  • Datingsite oogt verouderd
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Love.nl FAQ

  Hoe kan ik Love.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Love.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw “Love” account.

  Love.nl opzeggen

  Love account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Love.nl en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld wordt zichtbaar nadat je op de grijze “Inloggen” link hebt geklikt. Deze vindt je aan de bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op link “Instellingen” (Bovenaan de pagina).

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op “Verwijder mijn account” (Aan de rechterkant)

  Stap4: Bevestig deze stap door op de grijze “OK” button te klikken.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Love.nl!

  Laats bijgewerkt: 25 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *