datingsite parship

Home » LieverErvaring.nl – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op december 12th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

LieverErvaring.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Sommige vrouwen en meisjes vallen niet op “jongens”. Zij geven de voorkeur aan een echte man. Een man die weet wat hij wil, die weet waar hij voor staat en die al de nodige ervaring in de liefde heeft opgedaan. Veel vrouwen zijn eerder volwassen dan hun mannelijke leeftijdgenoten. Daarom vallen jongere vrouwen vaker op een oudere man. Soms doen ze dat omdat ze in hun leven een vaderfiguur hebben gemist, maar veel vaker gebeurt het omdat deze vrouwen vallen voor een man die zijn leven op orde heeft, die weet hoe hij haar moet verwennen, en dat hoeft dan zeker niet met dure cadeaus en mooie reizen te zijn.

Gratis aanmelden

Je kunt je op Liever Ervaring gratis aanmelden. Maar je kunt je ook gewon aanmelden als je 18 bent en een vrouw van diezelfde leeftijd zoekt. Dat kun je namelijk gewoon aanklikken op het aanmeldscherm, dat overigens alleen bedoeld is voor heteroseksuelen, je kunt als man of vrouw niet op zoek naar iemand van hetzelfde geslacht. Dus de kreet “Liever Ervaring” en de bewering dat deze website bedoeld is voor jonge vrouwen die een oudere man zoeken is maar betrekkelijk. Voor het versturen van berichten aan andere members moet je credits kopen, deze zijn in bundels te koop.

De addertjes onder het gras

Het klinkt mooi, een website die zich nu eens niet richt op oudere mannen die graag een jonge vriendin willen die ze door de midlife crisis heen helpt. Want deze website richt zich dus op vrouwen die zelf graag een oudere man willen, omdat die volwassener is en beter weet om te gaan met grote levensvragen. Maar feit blijft dat iedereen van 18 jaar en ouder zich kan aanmelden. Dus of je werkelijk die ervaren oudere lover zult vinden blijft afwachten. Als je je aanmeldt, lees dan zeker even de kleine lettertjes. Daar staat namelijk dat je je akkoord verklaart met het doorgeven van je mobiele telefoonnummer en je e-mailadres aan de sponsors van de website. Je kunt dus een flinke stroom berichten verwachten, waarvan het maar de vraag is of het eenvoudig is om je hiervoor af te melden.

Fictieve profielen

Wanneer je klikt op “Nu gratis aanmelden” ga je ook akkoord met het feit dat op deze datingsite fictieve profielen worden gebruikt. En dat zijn er waarschijnlijk behoorlijk veel. Want dergelijke datingsites genereren hun inkomsten uit het versturen van betaalde berichten door de members. En dat proberen ze te bereiken met fictieve profielen. Die blijven je maar vragen stellen en reageren afwerend op jouw voorstellen om te gaan mailen, whatsappen of Messenger van Facebook te gebruiken. Want de zojuist gekochte credits moeten eerst op… Houd er dus rekening mee dat het een uitzondering is als je een echte date aan de haak slaan. Soms gaan de fictieve profielen zo ver dat er een afspraak gemaakt wordt waar jij braaf komt opdagen, maar je date natuurlijk nooit. Want zijn berichten werden verstuurd door een moderator van de website. In artikel 5.2 van de algemene voorwaarden staat dat de website expliciet niet is bedoeld voor het tot stand brengen van fysieke contacten. Je bent dus gewaarschuwd.


Pluspunten van Liever Ervaring

  • Aanmelden is gratis
  • De lay-out van de website ziet er aantrekkelijk uit

Minpunten van Liever Ervaring

  • Er worden fake profielen gebruikt
  • Je gaat akkoord met mails en sms-berichten van de sponsors bij aanmelding
  • De kosten voor het gebruik worden pas duidelijk nadat je bent aangemeld

 

 

Op zoek naar een betrouwbare datingsites voor senioren? Kijk dan eens naar ons overzicht van datingsites voor 50 plus, senioren en ouderen!

 

 

LieverErvaring Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van LieverErvaring kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

LieverErvaring.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

LieverErvaring.nl opzeggen en account verwijderen

LieverErvaring.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Liever Ervaring. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met LieverErvaring.nl ? Geef hieronder jouw reactie!

 

LieverErvaring.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

LieverErvaring.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑