datingsite parship

Home » Lexa – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op augustus 13th, 2019 | door Welke online datingsite?

795

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa.nl heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Lexa

Lexa screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij deze datingsite.

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

 

Lexa kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze dating site kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Momenteel geen acties of kortingen

 

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem795 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Hoi Mgtow. De hoog opgeleide Vrouw is vaak wel arrogant, vind jij ook niet? Denk dat zij echt niet de makkelijkste zijn om mee samen te leven. Vaak zijn het Vrouwen wie alles beter weten dan een andere soort Vrouw, zeg maar de eenvoudige Vrouw. Vraag mij vaak wel af hoe een hoog opgeleide Vrouw in Bed is? Ook op een date site kom je veelal probleem Vrouwen tegen, denk zelf dat er meerendeel van de Vrouw wie er op staan niet mee valt samen te leven, mijn gevoel zegt dat heel sterk.

  • MGTOW MGTOW says:

   Wat je ziet is dat de meeste vrouwen behoorlijke onrealistische eisen stellen. Zowel hoog- als laagopgeleide vrouwen prijzen zich zelf uit de markt. Een hoger opgeleide vrouw zal niet snel kiezen voor een man met lagere opleiding, in die zin zijn ze kieskeuriger. Een vrouw met meer geld zal ook minder behoefte hebben aan een stabiele relatie en meer de cock-carousel berijden.
   In bed maakt opleiding niet uit. Nou…misschien dat hoger opgeleide vrouwen wat terughoudender zijn en zich minder snel laten gaan, want ze zijn toch het dametje en zeker geen slet……..

 2. las net ergens dat heel veel vrouwen veel eisend zijn en dat zij zo nooit aan een man komen, zit wel wat in… wat hebben zij dan te bieden? De vrouw moet niet zo kieskeurig zijn en niet op bezittingen af gaan bij een man. Ik wil al hele maal geen relatie met die vrouw wie veel eisend is, denk weinig mannen, denk ook dat zij die man[nen] afschrikt, mij wel.

  • MGTOW MGTOW says:

   Wat zij te bieden hebben is sex, of beter gezegd, de belofte van sex.
   Sex is geen bijzondere vaardigheid. Ze hoeft er alleen voor te gaan liggen. Dat kan elke vrouw. Je kunt sex ook bestellen als een pizza. Sex is goedkoop.

   Een man die het goed voor elkaar heeft die heeft daar hard voor moeten werken, gebruik makende van zijn vaardigheden en doorzettingsvermogen. Hij gaat zijn kostbare verworvenheden niet delen met een bitcherige veeleisende vrouw die de ganse dag zeurt en hem minder produktief maakt. wat hij te bieden heeft is meer waard dan sex.

 3. Superboer Superboer says:

  Mgtow, ja dat denk ik zeker, bedoel dat hoogopgeleide Vrouwen zeer moeilijk zijn in omgang; Denk ook dat er met weinig van ze mee valt [samen] te leven! en klopt ook dat deze zeker met minder geen genoegen neemt, vaak zijn het de verwende Vrouwen in spee. Doe mij maar een Vrouw wie bij de Kruidvat werkt of zo iets in die richting! Daar valt denk ik wel mee te leven!

  • MGTOW MGTOW says:

   Veel single en hoogopgeleide vrouwen zeggen dat mannen zich door hen geintimideerd voelen en daarom minder geinteresseerd in hen zijn. Wat deze vrouwen niet door hebben dat het geen kwestie van intimidatie is maar irritatie. Het dominante, regulerende, manipulerende gedrag daar zit geen enkele man op te wachten als hij thuis komt van een drukke baan. Alsof je thuis nog een 2e baas hebt zitten………

 4. Superboer Superboer says:

  klopt ook wel Mgtow, die hoogopgeleide Dames hebben veelal een geitenwollen sokken uiterlijk, vind jij niet dan? En nee , de meesten zijn niet echt aantrekkelijk, denk ook dat dit niet de makkelijkste Vrouwen zijn om mee samen te leven, denk dat jij met hen veel discussies krijgt en zij wil gelijk hebben…

  • MGTOW MGTOW says:

   Ik heb niet de indruk dat hoog opgeleide vrouwen lelijker zijn. Maar moeilijker in omgang dat is zeker. Bedenk ook dat een meer intelligentere vrouw jouw beter kan MANipuleren. Ze stellen ook vaker irreële eisen.

 5. Superboer Superboer says:

  en dan nog maar niet te spreken over die erotische date sits mgtow, geloof jij dat die WEL werken? Bedoel met een lekker wijf afspreken? Of zou dat [ook] fake zijn?

  • MGTOW MGTOW says:

   Alle erotische sites zijn nep. Misschien niet allemaal die voor homo’s zijn.
   Ook sites waar prostituees zich aanbieden kunnen echt zijn.

 6. Superboer Superboer says:

  Hoi Mgtow; zouden de dames wie hoog opgeleid zijn geen problemen hebben? Bedoel een of andere stoornis? dan kan ik beter op parship gaan rondneuzen! Of zijn die hoog opgeleide vrouwen niet aan te raden?

  • MGTOW MGTOW says:

   Een universitair opgeleide vrouw wil een man die ook minstens universitair opgeleid is. Ben je dat niet dan maak je sowieso al weinig kans. Het is hetzelfde laken en pak alleen een hoger opgeleide vrouw heeft een langere wensenlijst, ze legt de lat hoger. Feminisme leert vrouwen dat ze hetzelfde zijn als mannen. Mannen hebben volgens het CBS een vrouwelijke partner die gemiddeld 3 jaar jonger is. Dus zie je op datingsites dat hoger opgeleide vrouwen het net als mannen het jonger zoeken want zij zijn toch net als mannen?. Echter, zijn er maar weinig mannen die een vrouw aantrekkelijk vinden omdat ze zo hoog opgeleid is, die kijken voornamelijk naar uiterlijk. Deze oudere vrouwen, vaak gescheiden moeders met laagbetaalde banen, hebben weinig tijd en weinig geld en dat zie je ook aan het uiterlijk; een kort pittig kapsel dat ze niet hoeft te kammen, goedkope kleding via internet besteld dat niet goed blijkt te passen om haar onsportieve (geen tijd) derniere……..

   Mijn leukste dates waren helemaal niet hoog opgeleid………..
   Medicijngebruik voor psychische aandoeningen: allemaal hoog opgeleide vrouwen tot nu toe

   Dus: schrap het criterium opleiding maar van je lijstje, nergens voor nodig.
   Of boek een citytrip naar Rusland; heb je volop hoog opgeleide vrouwen en die zijn jonger…….en slanker……..en spreken redelijk engels…….

   Parship=Parshit, een heel slechte site die te duur is en te weinig leden heeft, met geniepige verlenging van je abonnement tegen woekertarief. Het duitse bedrijf stuurt de incasso-SS op je af bij achterstallige of geweigerde betaling…..NIET DOEN.
   E-matching kan je proberen maar zeer weinig vrouwen die er al jaren opstaan (te kritisch), en voornamelijk oudere cougarvrouwen die je een bericht sturen. Sympathieke site maar helaas werkt niet vanwege het publiek.

 7. Superboer Superboer says:

  hoi rich, tja wat een spektakel vrouw wie aan de drank zijn, bah! ja op date sites treft je ze allemaal [ ook mannen wie zo zijn] Maar de Vrouw in kwestie kan er ook wat van! Denk niet dat er veel leuke en nette fatsoenlijke vrouwen te vinden zijn op de date sites, van de 100 hebben er 90 problemen met zich zelf, bah.

 8. Superboer Superboer says:

  ja ook dat mgtow, ooit las ik dat sommige vrouwen je dan gaan stalken, las ooit een verhaal van een man wie een vrouw via date site had ontmoet, hij wilde niet meer, maar daarna begon de ellende, hij werd gestalkt door haar! Ja klopt ook, bedoel dat een vrouw eerst gaat scheiden, en nadien mag de nieuwe vriend haar redden in elk opzicht.klopt mgtow, met haar afspreken en een heerlijke nacht met haar beleven en dan wegwezen. Zullen op date sites ook wel normale fatsoenlijke vrouwen staan?

 9. Superboer Superboer says:

  okee mgtow, ooit had ik een date en zij had ook slaappillen en antidepressiva.. en weer een andere vrouw had ook al problemen. waarom staan alleen zulken op date site?

  • MGTOW MGTOW says:

   Grappig dat je dit herkent. Normale en leuke vrouwen die scheiden niet maar blijven getrouwd. Ontevreden bitcherige vrouwen zijn wel single. Nooit tevreden daarom aan de antidepressiva. Verdwijnt meteen het laatste beetje libido door (zie de bijsluiter). Zodra je merkt dat ze aan de pillen zit direct heel hard wegrennen.

   • MGTOW MGTOW says:

    Bedenk ook dat dit soort pillen meestal kortdurend door de huisarts zouden moeten worden voorgeschreven. Waarom gaat zo’n vrouw uitgerekend tijdens zo’n periode op zoek naar een man? Simpel, haar leven is een zooitje en de man mag het opknappen, inclusief de hele shit betalen.
    Het kan ook zijn dat ze dit soort pillen langdurig nodig heeft, dan is er gewoon iets serieus mis. Deze mensen zouden dan ook door een psychiater moeten worden behandeld.
    Hoe je het ook wendt of keert, vrouwen met dit soort pillen zijn gewoon geen relatiemateriaal. Langdurig gebruik is gestoord. Kortdurend gebruik dan kan ze beter eerst zichzelf oppakken en daarna een relatie proberen.. Een pump&dump? Dan moet je wel bestand zijn tegen haar emotionele bagage. Waar het op neer komt is dan zo snel mogelijk afspreken, zo min mogelijk chatten. Na de one-night-stand er weer zo snel mogelijk vandoor gaan. Bij haar afspreken zodat je eigen adres onbekend blijft in verband met stalk-gedrag.

   • Rich Rich says:

    Laten we de alcoholistes niet vergeten. Ik ben er te veel van tegengekomen in datingland die er wel wat van lusten. Parttime werken en dan op woensdagmiddag vrij nemen ‘om een wijntje te drinken met een vriendin’. Wijntje hier, wijntje daar, wijntje links, wijntje rechts…. Of zo een die op het schoonmaakadresje achter in een kastje een fles Malibu heeft ontdekt en daar telkens stiekem ‘een’ slok van neemt. Believe me: it happened.

   • MGTOW MGTOW says:

    Ik heb ook een alcoholiste ontmoet.
    Ideaal voor een one-night-stand.
    Maar let wel op:

    Na het genoegen van de poes volgt de ochtend erna de kater!!!!!!!

    Nuchter was ze slecht te harden, ook diverse problemen op het werk……

 10. Superboer Superboer says:

  oh zo Mgtow, ja rare ziekte dan Vrouw met enorme brede schouders enz! klopt, ze willen allemaal een Man met een hoger aanzien, vaak zelf stelt ze niks tegen over, ja een berg met problemen war ze mee brengt en een boel kapsones. ik geloof altijd nog in jou woorden mgtow, de meeste leuke en normale vrouwen zijn en blijven getrouwd op een heel enkel naar. Ik geloof zeer zeker dat de scheiding altijd uitgaat van een vrouw, vooral zij wie op een date site zitten, altijd is de Man de schuldige met gesprekken met ze, denk zelf eerder andersom, heel veel vrouwen hebben een reactie van, zoek een man wie tegengas kan geven en een stoere man.. ja dat zegt al genoeg over hoe ze is!!! Vind de Nederlandse Vrouw toch al niet zo bijzonder vandaag de dag, veel te veel eisend en gemak zuchtig in heel veel dingen.

 11. sheamus sheamus says:

  mgtow, ja ook erg raar; de meesten zijn nog getrouwd en gaan dan al op een date site! en ook willen ze vaak dan een luisterend Oor van een Man, laten ze eerst haar leven op de rit krijgen en dan op een date site, lijkt me beter dat ze eerst naar een psycholoog gaan, en niet de man lastig vallen wie graag een fijne normale Vrouw wil ontmoeten. Mgtow, van de 200 vrouwen op een date site, hoeveel zullen er zijn zonder echte problemen? Bedoel een vrouw wie haar leven echt op order heeft, en zij wie al geen vrachtenkar aan mannen hebt gehad? Denk dat op parship de hoog op geleide vrouw eerder haar leven op order hebt dan op andere date sites, alleen is parship super duur, daar ga ik nooit op! Vind het ook triest dat er vrouwen opstaan met veelal hele jonge kinderen wie nu al weer gescheiden zijn! Vaak 3 a 4 kinderen, en mams is alleen staande, pfffff.

 12. sheamus sheamus says:

  Hoi Mgtow’oh zo, ja klopt, wat raar dat al deze vrouwen vele problemen hebben he? ik hebt er ook al een paar van gehad=leren kennen! Of ze hebben zelf een stoornis[sorry voor het woord] Of er is wat met de kinderen aan de hand d.m.v. mentale problemen adhd enz enz. best triest allemaal maar zulks vrouwen staan er wel op hoor! wat is acrogemelie mgtow? Dat schreef jij hier neer.

  • MGTOW MGTOW says:

   Acromegalie is een groeistoornis waarbij iemand heel lang kan worden. Nu is er niks mis met een lange vrouw, maar het blijkt dat ze ook de schouderomvang heeft van een worstelaar…….
   Het aantal vrouwen via een datingsite dat geen ernstige problemen heeft….tja….als ik een inschatting moet maken op basis van eigen ervaring dan denk ik dat 1 a 2 uit de 10 vrouwen door kunnen gaan als normaal. Maximaal. De rest heeft gewoon echte issues die al snel boven water komen. Het bijzondere is dan wel dat zelfs deze vrouwen bijzonder kritisch te werk gaan, zo blijkt uit de gesprekken die ik met hen had. Men wil een man met een universitaire opleiding, die goed gekleed is, zijn zaakjes goed op orde heeft, haar trakteert. Maar zij zelf?………vul maar in

   • MGTOW MGTOW says:

    Als je jouw medische kennis wilt bijspijkeren ga dan op date. Je hoort van alles.
    Mocht je bij haar thuis geraken, werp dan een blik in het badkamerkastje, daar waar al haar pillen liggen. Via google kom je er altijd achter waar het voor is. Antidepressiva en slaappillen zijn een rode vlag.

 13. sheamus sheamus says:

  je schreef, vrouw met problemen wie een relatie in de weg kunnen staan. Welke denk jij?

  • MGTOW MGTOW says:

   Als ik even afga op mijn eigen ervaringen:
   – veel narcistische en verwende vrouwen die nergens tevreden mee zijn, geen enkele man deugt, neiging tot conflicten met alles en iedereen, bijvoorbeeld op het werk, met familieleden
   – gezondheidsklachten zoals: acromegalie, kanker, ziektes die haar arbeidsongeschikt hebben gemaakt, effecten van alcoholisme
   – rare gezinssituaties; uit huis zetting kinderen
   – vrouwen op een omslagpunt in hun carriere of ‘between jobs’, zoeken dan zekerheid bij een man want ze hebben zelf geen vaste grond onder hun voeten
   -pas gescheiden vrouwen of vrouwen die nog aan het scheiden zijn; jij fungeert dan als emotionele tampon

   Ik heb al dit soort vrouwen inmiddels gezien. Als jij gaat daten kom je ze ook tegen. De verhalen op datingsites zijn immers altijd prachtig (de fotoos evenzo).
   Tip: de eerste date goedkoop houden en niet te ver rijden.

   • MGTOW MGTOW says:

    Als je gaat voor een ONS heb je niet zoveel last van bovenstaande problemen, het is dus maar net wat je zoekt op een datingsite. Ik denk dat je als je een echt serieuze relatie zoekt met een vrouw die aan je gewaagd is, dat dat via een datingsite een zeer kleine slagingskans heeft. Dat komt omdat vrouwen op datingsites veel te kieskeurig zijn en de mannen die aan hen gewaagd zijn uitsluiten. Die kieskeurigheid komt weer door de vele opties die ze hebben.

   • Lex.A. Lex.A. says:

    Het is eigenlijk erg om te lezen, maar wel waarheid als een koe. Vooral het ‘nooit tevreden kunnen zijn’: het lijkt mij geen leuk leven als je nooit tevreden kunt zijn. En constant defensief projecteren, dat lijkt mij best veel energie te kosten al is dat natuurlijk een eigenschap van de Narcist.

    Ik had een paar weken terug ‘bijna’ een ‘date’ met een ‘dame’. Ze had al genoeg prijs gegeven om haar terug te vinden op het net (de meesten hebben toch een behoorlijke digitale footprint). Ik zag haar recente foto’s en vroeg haar of zo ooit hard is weggelopen bij het zien van haar date voor de eerste keer. Natuurlijk was ze dat. Ik heb haar opzettelijk gemeld dat ik dat ook zou doen als een dame een verkeerde voorstelling van zaken zou geven. Guess what: radio silence. Whahahaha

   • MGTOW MGTOW says:

    Haha Lex.A., dat heb je goed gedaan! Als je afspreekt met een vrouw die zich vanaf begin af aan al anders voordoet dan dat ze is, dan is dat een voorproefje wat je gaat krijgen gedurende de rest van het verloop.

    Met behulp van haar naam, beroep en woonplaats kun je haar meestal wel op facebook achterhalen. Vaak gebruiken ze dezelfde (bewerkte) fotoos, dus dat maakt het alleen maar makkelijker. Mn laatste date had geen facebook en kon ik nergens achterhalen, maar dat is uitzonderlijk.

 14. sheamus sheamus says:

  Hoi Mgtow, ik las dat je schreef dat Vrouwen vaak problemen hebben, welke problemen zouden dat kunnen zijn dan? Geestelijke? Of andere? Bedoel de Vrouwen op date sites.

 15. sheamus sheamus says:

  Beste Ima ching; ik geloof dat de Nederlandse Vrouw echt wel verwent is , moet je ze eens zien… je pikt ze er zo uit, er zijn er zo veel van in Nederland! Wat is jou ervaring op Date site? vele goed uitziende Vrouwen? Of valt het allemaal tegen? Ik lees vaak dat ze allemaal problemen hebben, en dat je als Man geen antwoord op je berichtjes krijgt. En wat voor Vrouwen zijn het wie alleen maar ONS willen?

  • MGTOW MGTOW says:

   Uit onderzoek blijkt dat minstens 80% van de vrouwen op datingsites enkel oog heeft voor maximaal de top 20% van de mannen qua uiterlijk. (op tinder zal heet eerder iets van 90/10 zijn).
   De mannen die elke vrouw kunnen krijgen die zijn net als heel jonge vrouwen, die gaan zich niet binden. Daarom klagen vrouwen op datingsites dat er geen goede mannen zijn, dat mannen alleen maar uit zijn op een eenmalig avontuurtje. Maar hoe kan je dat nu zeggen als je zo verwaand bent dat je de overgrote meerderheid op voorhand al afschrijft? En een heel knappe man blijft alleen maar plakken aan een heel knappe vrouw. Is ze zelf dan ook zo knap?, Wat heeft ze te bieden?Vrouwen op datingsites leven vaak in een soort sprookjesland waarin ze op zoek zijn naar de perfecte prins op het witte paard. Met minder nemen ze niet genoegen. Zij is het toch waard?
   Je zult merken dat op datingsites er vele vrouwen zijn die het financieel gezien niet op een rijtje hebben en/of problemen hebben die een relatie in de weg staan.
   Het zoeken naar een vrouw op een datingsite is als het zoeken naar een parkeerplaats in een drukke winkelstraat op zaterdagmiddag; als er uberhaupt een plekje vrijkomt dan is die in no-time bezet. Wat resteert zijn invalidenplaatsen en plaatsen veel te ver weg.

 16. sheamus sheamus says:

  las net een reactie dat een Man zich had aangemeld op lexa, hij zegt; vrouwen zoeken allemaal naar een brat pit type of Leonardo di caprio, die man kreeg nooit een berichtje terug schreef hij, en de meeste vrouwen zien er niet uit schreef hij ook, velen miss piggy.

 17. sheamus sheamus says:

  mgtow; zijn er vele vrouwen er op uit voor een avontuurtje? wat denk jij?

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Daar zijn er genoeg van. Verwacht op datingsites echter geen modellen. En vrouwen pakken het over het algemeen subtieler aan (op de figuren na die “geen ONS” op hun profiel schrijven). Je moet meer denken zoals vrouwen denken en handelen, je in hun wereld inleven.

   Net zoals je ‘het’ voor de eerste keer met je date gedaan hebt: je staart beiden naar het plafond. Jij denkt: “goh, dat barstje in het plafond zou ik dan even dichtsmeren”. Zij denkt: “vindt hij me nu een slet? Vind hij me wel leuk?”

   • MGTOW MGTOW says:

    Genoeg vrouwen voor een avontuurtje, maar die zullen dat vaak niet willen toegeven . En willen ook als een prinsesje behandeld worden.

 18. sheamus sheamus says:

  weet het niet oe er vrouwen op de date sites zitten wie alleen maar seks willen, okee denk zelf een klein percentage, wat is jou ervaring mgtow?

 19. sheamus sheamus says:

  ja kan best wel wat je schrijft mgtow, zullen er veel vrouwen zijn wie alleen maar seks willen?

 20. sheamus sheamus says:

  klopt beste mgtow, geen werk, dus al bij voorbaat kansloos?

  • MGTOW MGTOW says:

   Je bent niet kansloos als je:
   – gaat voor een relatie met een onaantrekkelijke vrouw of een probleemvrouw
   – jezelf goed weet te verkopen en dus doet alsof je werk hebt en op basis van uiterlijk je kortstondige avontuurtjes hebt met min of meer aantrekkelijke vrouwen

   De keus is aan jou……

 21. sheamus sheamus says:

  Bedoel op tinder zijn de vrouwen ook kieskeurig! Willen de vrouwen wie daar op staan een serieuze relatie of alleen seks?

  • MGTOW MGTOW says:

   Sinds Tinder zijn de reguliere datingsites leeggelopen. De datingsites zijn namelijk veel te duur en als gratis lid kun je vaak bijna niets. Net als op datingsites zijn de vrouwen erg kritisch maar je zei dat je met de top 20% qua uiterlijk mee kon komen (in jouw leeftijdsklasse), dus dat is dan geen probleem.
   Er zit van alles, aandachtszoekers, serieuze vrouwen, vrouwen die geen vastigheid willen alleen sex etc etc. Selectie vindt op uiterlijk plaats en je beroep of het gebrek daar aan hoef je niet te vermelden.

   Maar…………………….

   Ik lees dat je een relatie wilt……………..

   Vroeg of laat komt dan naar boven dat je geen werk hebt.

   No money, no honey

 22. sheamus sheamus says:

  Dank voor je antwoord Mgtow; maar op lexa zijn de vrouwen ook al zo kieskeurig las ik! en ik wil geen seks alleen, afknapper! Wil graag een fijne relatie, zou dat kunnen via tinder? staan er meer vrouwen op dan bij lexa?

 23. sheamus sheamus says:

  welke date site hebt de meeste vrouwelijk leden dan Mgtow? Waar kan ik het beste terecht? Parship is mij te duur! Pepper is niet mijn Date site en Relatieplanet hebt weinig nieuwe aanwas! Zag dat lexa wel een goede score hebt nu! Weet jij een goede werkende site?

 24. sheamus sheamus says:

  ja ik denk wel dat ik in de top 20mag mee draaien mgtow, maar dan nog, want wat je al zegt, wat treft je weer aan? een op geld beluste vrouw zit ik niet te wachten ook dat je zegt, een leuke fijne fatsoenlijke vrouw blijft getrouwd, tja wat blijft er over? Men zei me ooit wel, een vrouw wie weduwe is kun je beter naar kijken..

 25. sheamus sheamus says:

  okee Mgtow, staan er leuke vrouwen dan op lexa? of valt het tegen? vanaf 45 tot 55jaar. Klopt ook wel, niet gelijk zeggen dat ik geen werk hebt, wie weet werkt dat?

  • MGTOW MGTOW says:

   De meeste normale vrouwen zijn en blijven getrouwd. Bij een echtscheiding is de kans meer dan 70% dat de vrouw het initiatief heeft genomen. Veelal omdat ze zich verveeld, haar zin niet krijgt. Zo’n vrouw wil je niet. Als een vrouw weduwe is of haar man is ontrouw geweest dan kan er toekomst in zitten.
   Maar dan………………….
   Zelfs de grootste datingsites hebben aantoonbaar maar heel weinig vrouwen
   En heel veel mannen
   Dus een vrouw krijgt (heb ik nagevraagd) gemakkelijk tientallen aanzoeken per dag. Dus hoeveel opties heeft ze? Van al die mannen zullen er best wel een hoop ranzige en goedkope types zijn die niet handig met vrouwen zijn en zichzelf slecht verkopen. Maar er blijven dus ook een hoop goeden over en daar moet jij mee concurreren. in de praktijk zie je dat 80% van de vrouwen op datingsites enkel oog hebben voor de top 20% van de mannen. Dit is een feit. Ik denk dat je zelf kunt aangeven of je qua uiterlijk tot de top 20% van de mannen behoort en de conclusie kunt trekken.

 26. sheamus sheamus says:

  dank voor je antwoord Mgtow, maar mijn leeftijd is 52 jaar! Dus wenst een vrouw vanaf 45jaar, maar wat ik je al schreef, hebt geen werk! Er zou toch wel een Vrouw zijn wie daar niet zo zwaar aan tilt? Of vind ik die niet op lexa?

  • MGTOW MGTOW says:

   Zo’n vrouw vindt je vrijwel zeker niet op een datingsite. Want daar zijn veel meer mannen dan vrouwen dus vrouwen kunnen daar erg selectief te werk gaan. Als je geen relatie ambieert maar wat lol.wilt hebben kun je dus het beste liegen over je werk. Net zoals vrouwen liegen over hun postuur.

 27. sheamus sheamus says:

  ik vind het zelf niet erg als een vrouw geen werk hebt mgtow, mij gaat het om echte liefde en niet wat iemand wel of niet bezit; maar goed, denk dat een vrouw er graag op los shopt en liefst een man wenst met een dikke knip met veel geld; dank voor je tip mgtow, maar wel triest dat een vrouw niet verder kijkt dan alleen dat ik geen werk hebt;

  • MGTOW MGTOW says:

   Vanuit de geschiedenis van de mensheid is het wel logisch; een man die het goed voor elkaar heeft die heeft grotere kans de kinderen welvaart en bescherming te geven en grotere kans dat de genen hierdoor worden doorgegeven. Omgekeerd heeft een jongere vruchtbare vrouw grotere kans om gezonde kinderen op de wereld te zetten. Het is gewoon biologisch ingegeven dat mannen en vrouwen verschillend selecteren. Emancipatie heeft hier nog niks aan veranderd.

 28. sheamus sheamus says:

  kan een abonnement wel betalen, maar de vraag is aan jou of een vrouw wel wil daten met mij daar ik geen werk hebt! is het dan wel nuttig om me aan te melden?

 29. sheamus sheamus says:

  niet betalende leden kunnen toch niet berichten dan? en wat betreft dat ik geen werk hebt, tja zou een vrouw dat bezwaarlijk vinden ima Ching? of kijkt een vrouw daar niet na?

  • MGTOW MGTOW says:

   Een man die geen werk heeft. Hoe kijkt een vrouw daar naar? Nou, ongeveer hetzelfde als een man kijkt naar een heel lelijke gebochelde vrouw met een slecht figuur.
   Voeg hier aan toe het gegeven dat je als man op een datingsite behoorlijk moet downdaten en je zult begrijpen dat er voor jou alleen de afvoerput aan vrouwen overblijft.
   Alleen als je man erg jong bent en er heel goed uitziet dan maakt het gebrek aan werk niet zoveel uit. Maar dit soort mannen duiken wel het uitgaansleven in en komen een feestende carouselrijdster tegen.

 30. sheamus sheamus says:

  hoi ima ching, Klopt het dat er op lexa heel veel vrouwen opstaan wie GEEN betalend lid zijn? Tja als man hebt je er dan ook niks aan; of valt het mee? ik hebt helaas geen werk, maar wel mijn leven op de rit geen schulden of zoiets! Maar ik wil me best aanmelden, al hoe wel ik denk geen kans maak daar ik geen werk hebt, wat denk jij ima ching? groet Sheamus.

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Dat kan ik alleen maar inschatten: ja. Maar het probleem zou je bij Lexa kunnen ondervangen door een ‘extra’ abonnement te nemen want dan kunnen niet-betalende leden toch met jou communiceren. Dat verdubbelt echter wel jouw abonnementskosten. Dat is voor mij tot nu toe telkens een prima investering gebleken, maar dat zal niet voor iedereen gelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑