Home / Lexa – Kosten, Review en Ervaringen
Lexa logo

Lexa - Kosten, Review en Ervaringen

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Dit online datingplatform heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites!

Lexa
980 Ervaringen
4.3
Beoordeling 4.3

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De datingsite en datingapp wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

lexa screenshot

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

account lexa

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft deze datingsite een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

24 uur kosteloos daten zonder verplichting

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van het datingplatform gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app. De app is beschikbaar voor Android en Ios.

lexa app

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa.nl voor een actuele agenda.

Wat kost een lidmaatschap bij Lexa?

Datingsite Lexa heeft verschillende abonnementen. Hieronder vind je de opties voor een lidmaatschap.

 • Gratis Lidmaatschap

  Beperkte opties

  €0,-
  Bekijken
 • Prijs 1 maand

  Volledig lidmaatschap

  €24,95
  Bekijken
 • Prijs 3 maanden

  Volledig lidmaatschap

  €38,85
  Bekijken
 • Prijs 6 maanden

  Volledig lidmaatschap

  €59,70
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op Lexa?

Lexa is één van de eerste en meest bekende datingsites en is flink met de tijd meegegroeid om het beste te kunnen blijven bieden aan hun leden. Dit is nog steeds de aangewezen plek wanneer je op zoek bent naar een leuke date, in de hoop dat hier mogelijk een relatie uit voort groeit. Ook om gewoon met leuke mensen tegen te komen, is Lexa een uitstekende datingsite om dit te realiseren. Je hoeft hiervoor niet eens een betaald membership te kiezen, want je kunt al aardig uit de voeten met al het moois dat het gratis membership te bieden heeft. Het is dan ook goed om te weten wat je kunt doen met een gratis lidmaatschap.

gratis aanmelden-lexa

Gratis aanmelden bij Lexa

Om lid te worden van Lexa en zodoende toegang te krijgen tot de beveiligde omgeving waar je andere leden zult kunnen ontmoeten, dien je je eerst aan te melden. Dit is al helemaal gratis. Er zijn dus geen aanvullende kosten om deel te worden van deze onlinegemeenschap. Dit maakt de drempel om lid te worden al gelijk keen stuk lager. Je kunt je aanmelden via de website en hier heb je enkel je e-mailadres en een gebruikersnaam voor nodig. Na het aanmaken van je account, kun je met dezelfde gegevens inloggen op zowel de website als de dating app. Gelijk kom je dan in de omgeving waar je een eigen profiel kunt aanmaken.

Jouw gratis profiel is je visitekaartje

Het profiel is je visitekaartje waarop andere leden hun eerste indruk van jou zullen baseren. Het is dan ook zeker belangrijk dat je hier voldoende aandacht aan besteedt. Je wilt immers wel gelijk goed over komen en met een zorgvuldig ingevulde profielschets, waaruit je interesses, voorkeuren en humor blijkt, zal je ongetwijfeld door veel leden als aantrekkelijk worden beschouwd. Er zijn enkele vragen die je kunt beantwoorden om zo tot een duidelijk profiel te komen. Het is hierbij niet verplicht om op alle vragen antwoord te geven, echter bied je zo wel aan de andere leden de juiste informatie, waarop zij kunnen inschatten wie je bent en of er een aantrekking is. Ook kun je gratis meerdere foto’s aan je profiel toevoegen. Ook dit helpt uiteraard bij het bieden van een goede eerste indruk.

single vrouw

Op zoek naar singles

Na het aanmaken van het profiel kun je op zoek gaan naar interessante singles. Ook kun je heel gemakkelijk zelf worden gevonden, aan de hand van de profielschets en de daarin vermelde informatie. In de zoekmachine kun je duidelijk aangeven waarnaar je op zoek bent en op grond van die gegevens zal er gezocht worden naar overeenkomstige profielen. Deze zullen dan aan je worden getoond, zodat je de profielen van deze leden kunt gaan bekijken. Je voorkomt zo dat je eindeloos in de grote hoeveelheid aan profielen moet spitten, zonder dat er een enkele overeenkomst in interesse aanwezig is.

aangenaam en effectief

Enkel de beste kandidaten zullen aan je worden getoond. Dit maakt het zoeken naar een date aangenaam en effectief. Dit zoeken in de zoekfunctie is een onderdeel dat wordt aangeboden in het gratis lidmaatschap. Lexa onderscheidt zich tot andere datingsites en apps doordat de mogelijkheid om te swipen is weggelaten. Potentiële datekandidaten worden zo niet enkel op uiterlijk gekozen, maar er wordt zo gezorgd voor iets meer aantrekking gebaseerd op inhoudelijke informatie.

Berichten versturen aan singles

Berichten versturen aan singles

Het is zeker mogelijk om leuke profielen te bekijken en zo een indruk van aantrekkelijke leden. Bij het gratis membership kun je echter niet een persoonlijk bericht versturen aan de leden die je aandacht hebben. Hiervoor zul je moeten overstappen op een betaald abonnement. Wel is het mogelijk om de berichten die andere leden naar jouw profiel sturen, te lezen met een gratis lidmaatschap.

Opties met een gratis lidmaatschap:

 • Profielen bekijken
 • Toegang zoekfuncties
 • Flirts versturen
 • Members toevoegen aan favorieten
 • Berichten versturen aan premium members
 • Chatten met premium members

Kortingen op datingsite lexa

Datingsite Lexa heeft regelmatig kortingcodes beschikbaar die je de mogelijkheid geven om tegen een gereduceerd bedrag een lidmaatschap af te sluiten. Ook is het vaak mogelijk om 3 dagen gratis te daten bij Lexa. Je krijgt dan geheel kosteloos toegang tot de gehele website en met al zijn functionaliteiten!

Betaald abonnement

Wil je toch echt met iemand in contact komen en een gesprek uitwisselen dan moet je upgraden naar een betaald abonnement. De enige manier om een ander lid te laten weten dat je interesse is gewekt is door een flirtbericht te sturen. De ander zou dan jou een bericht kunnen sturen die je wel kunt lezen met een gratis abonnement. Er zijn zo zeker voldoende mogelijkheden met een gratis membership om een eerste indruk van de datingsite te krijgen.

Wat zijn de plus- en minpunten van datingsite Lexa?

 • De grootste database met leden van alle datingsites
 • Geschikt voor het vinden van een serieuze relatie
 • Gratis aanmelding
 • Hulp van een datingcoach
 • Dating events bij jouw in de buurt
 • Beperkte mogelijkheden met een gratis lidmaatschap
 • 4.6
  Populariteit

  Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

 • 4.4
  Gebruikersgemak

  Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
  duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

 • 4.4
  Functionaliteiten

  De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

  Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

  Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

 • 4.3
  Klantenservice

  De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat de datingsite redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

 • 3.8
  Kosten

  De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is deze datingwebsite zelfs goedkoper. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

 • 4.3 Uitstekend
  Totaalscore

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt Lexa?

Inschrijven bij Lexa is heel eenvoudig. Je hoeft enkel een aantal basis gegevens in te vullen zoals je: woonplaats, geboortedatum en een gebruikersnaam. Vervolgens beantwoord je enkele profielvragen. Aan de hand van deze antwoorden zul je gekoppeld worden aan potentiële leuke dates.

Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Het aantal actieve Leden op lexa.nl schatten wij rond de 100.000 en 150.000. Deze datingsite is hiermee de grootste datingsite qua ledenaantal van Nederland. De datingsite geeft zelf aan dat er sinds 2002 meer dan 2 miljoen leden zich hebben aangemeld.

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

 • Je kunt het lidmaatschap op elk gewenst moment stopzetten door deze ten minste 48 uur voor de vervaldatum te annuleren.
 • Wanneer je een Volledig lidmaatschap hebt, dien je eerst je automatische verlenging te annuleren voordat je het profiel verwijdert.

Welke kortingen zijn er?

Wij ontvangen regelmatig exclusieve kortingen voor deze datingsite zoals de “3 dagen gratis lexa” actie. Benieuwd welke actuele kortingen er nu zijn? Kijk op de Lexa kortingcode en acties pagina.

Hoe kan ik inloggen bij Lexa?

 • Je kunt alleen inloggen bij Lexa wanneer je (gratis) account hebt aangemaakt.
 • Heb je een account aangemaakt? Aan de rechter bovenzijde klik je op groene “aanmelden” button. Vervolgens voer je je e-mailadres en wachtwoord in om je aan te melden.

Hoe kom ik in contact met de Lexa klantenservice?

Er zich verschillende mogelijkheden om contact te krijgen met de klantenservice. Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands B.V.

 • e-mail:
  customercare@help.lexa.nl
 • Telefoonnummer:
  tel. +31 (0) 208084775
  (Bereikbaar op donderdag van 10:00 t/m 12:00)
 • Post Nederland:
  Meetic Netherlands B.V.
  Postbus 10813
  1001 EV, Amsterdam
 • Post Hoofdkantoor:
  MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S.
  6 rue Auber
  75009 Parijs, Frankrijk

Hoe kan ik Lexa opzeggen?

Kijk op onze “Lexa opzeggen” over meer informatie voor het verwijderen en opzeggen van een account of lidmaatschap.

Door: Welke online datingsite?
Laats bijgewerkt: 17 januari 2021

980 reacties op “Lexa – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. t schreef:

  deze site bevat alleen maar fakers oplichterssite

  • MGTOW schreef:

   Er zullen ook echte profielen zijn. Dat zijn mannen die er ingetrapt zijn.

   • superboer schreef:

    @Mgtow. Men zegt dat als/ je serieus kans wenst te maken op een Vrouw, je als Man moet aanmelden bij Parship, maar je leest ook veel negatieve berichten, al staat er wel ander volk op, meestal geen ;tokkie; Vrouwen, meestal nette Dames. Of geloof jij ook niet in een Parship? Wel duur.

   • MGTOW schreef:

    @superboer
    Als je serieus opgelicht wilt worden ga je naar parship/parshit.
    Het regent klachten over hun tarieven met name de stiekeme verlenging waarbij je meteen een veelvoud betaalt.

 2. Kim Shilla schreef:

  Hartelijk dank Dr. Jacob. ik had nooit gedacht dat iets mijn man weer tot zijn vrouw zou kunnen laten terugkeren, nadat hij het uitmaakte en vertrok om te settelen met een andere vrouw die nooit wist hoe we beiden leden en samen gevoelens deelden, godzijdank vandaag had ik geluk om deze geweldige toverspreider op een site te zien na het zien van veel getuigenis en goed werk dat hij heeft gedaan in het leven van mensen die hen hielpen om hun ex-mannen en vrouwen hun relatie te laten vernieuwen, was ik ervan overtuigd en nam ik contact met hem op en binnen 7 dagen na de kaste kwam mijn geliefde man me zoeken en nu zijn we weer samen en hij zorgt voor mij en de kleine kinderen als zijn verantwoordelijkheden en familie. Nogmaals bedankt, hier is zijn contact om hem te bereiken. jacobman41@outlook. com

 3. Ron schreef:

  Schijnbaar like mensen die niet mijn types zijn klopt niks

 4. jan schreef:

  Helaas maar waar, vrouwen vallen wel degelijk op mannen met geld

  In onze geëmancipeerde samenleving zou je verwachten dat status en een dikke portemonnee geen belangrijke criteria meer zijn voor vrouwen die op zoek zijn naar een partner. Maar niets is helaas minder waar. Driekwart van de vrouwen zou zelfs een huwelijksaanzoek van een werkloze man afwijzen. Dat blijkt uit een studie van Forbes Women.
  Met geld kun je geen geluk kopen wordt wel eens gezegd, maar het kan je wel aan een vrouw helpen. Want in tijden waarin er alsmaar meer tweeverdieners zijn en vrouwen met recht en reden eisen dat ze hetzelfde verdienen als hun mannelijke collega’s, trekt een dikke portefeuille blijkbaar toch nog heel wat dames aan.

  En niet alleen willen ze dat hun potentiële partner goed verdient, vrouwen verwachten ook dat hij betaalt als ze met twee op restaurant gaan. Daarnaast wil ze ook geschenken krijgen, maar zal ze die zelf amper of nooit geven. Hij zou het waarderen om iets terug te krijgen, maar verwacht het een pak minder dan haar. Dat blijkt uit een recent onderzoek van salary.com. Toch wel een verrassing dat dit soort genderstereotypen anno 2018 nog altijd het datingveld domineren vinden wij.

  Geen financiële gelijkheid
  Ook een nieuw onderzoek uitgevoerd door Victoria Milan, een datingnetwerk voor mensen in een relatie die op zoek zijn naar een buitenechtelijke affaire, staaft dat er echt geen financiële geijkheid is als het gaat om wie betaalt en wat er financieel verwacht wordt in romantiek.

  Zo geloven meer dan twee keer zoveel vrouwen dat mannen moeten betalen voor een etentje, in plaats van de rekening te splitten. 75% van de mannen verwacht de rekening te betalen op restaurant, 64% van de vrouwen is het daar ook nog eens mee eens. Nog geen 5% van de vrouwen zou zelf voorstellen om de rekening voor zich te nemen. Zelfs vrouwen uit Scandinavische landen, die er toch bekend om staan gelijkheid hoog in het vaandel te dragen, verwachten dat de man hen ook dure geschenken en romantische vakantie schenkt, zond

  • superboer schreef:

   @jan; allemaal geen 2020 meer, bedoel dat de Man moet betalen voor de Vrouw, achterhaald en ouderwets. Het siert de Vrouw om ook eens te betalen, dat zegt meer over haar karakter.

  • MGTOW schreef:

   Alkeen geëmancipeerd wanneer het goed uitkomt. Dus mag je als man altijd het eerste bericht sturen (dus de afwijzingen incasseren), altijd de boel betalen, want mevrouw is ouderwets en wil ouderwets worden veroverd.
   Maar ze is ook op eigen initiatief gaan scheiden en berijdt de cock carousel. Neukt er dus op los. Dan is ze ineens niet ouderwets. Je kunt dit allemaal samenvatten als narcistisch verwend gedrag. Lees alleen even haar arrogante profieltekst vol met eisen en je weet dat alles om haar draait.

   • anderman schreef:

    Tja, iedereen wil eens wel verwent worden door een ander man he. Ik zie dat veel vrouwen rond de 20 jaar al 2 of 3 kinderen hebben. En zijn ze weer uit elkaar of gescheiden de vrouw staat op een dating site.

    En wil het liefste een man die nog een kinderwens heeft of zo niet wil hij niet dan moet hij niet reageren.

    Of de vrouw drinkt bier en rookt en begin haar lichaam te tatoeëren met rare woorden. Wordt ook dik en ziet er vies en smerig uit en begin te stinken.

   • nieuws schreef:

    Een verhoging van de alimentatie, een nieuwe regeling over pensioenverdeling én een verlaging van het aantal jaren dat partneralimentatie moet worden betaald: dit zijn de drie belangrijkste – te verwachten – veranderingen in het komend jaar.
    Verhoging (‘indexatie’) van de partner- en kinderalimentatie met 2% vanaf 1 januari 2019
    Let op: deze jaarlijkse indexering én de hoogte van de nieuwe bijdrage(n) moeten ex-partners zelf in de gaten houden en berekenen.

    Voorstel nieuwe wijze van pensioenverdeling na scheiding
    In dit nieuwe voorstel krijgen partners automatisch de helft van elkaars pensioen. Ook ontvangen zij standaard direct hun pensioendeel (‘conversie’), en niet pas op het moment dat de ex-partner met pensioen gaat (‘verevening’).
    Het nieuwe plan maakt de pensioenverdeling na scheiding eenvoudiger. Ook blijven ex-partners niet nog jaren financieel van elkaar afhankelijk, omdat de wederzijdse pensioenrechten meteen worden afgekocht. Komend jaar wordt het voorstel besproken in de Tweede Kamer. Als beide Kamers akkoord zijn, gaat de regeling naar verwachting in 2020 in, misschien pas in 2021. De regeling geldt alleen voor gehuwde of officieel geregistreerde partners.

    Op dit moment gaat de pensioenverdeling na scheiding nog niet automatisch. Ex-partners moeten binnen twee jaar zelf bij hun pensioenfonds melden op welk deel zij recht hebben. De uitbetaling vindt pas plaats op het moment dat de ex-partner de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Overschrijden zij deze termijn van twee jaar, dan moeten ze de pensioenverdeling samen zien te regelen. Dit kan leiden tot lastige situaties. In de nieuwe pensioenverdelingsregeling behouden scheidende partners overigens de mogelijkheid om afwijkende afspraken te maken over de pensioenverdeling.

    Alimentatie van twaalf naar vijf jaar
    De partneralimentatieplicht is op dit moment nog maximaal twaalf jaar. Er gingen steeds meer stemmen op om deze periode te verlagen. Een langdurige partneralimentatie past niet meer in deze tijd, waarin beide partners veel vaker dan vroeger een zelfstandig inkomen hebben of na een scheiding sneller een baan vinden. In de nieuwe regeling is de termijn dat de partneralimentatie betaald moet worden in beginsel gelijk aan de helft van de duur van het huwelijk met een maximum van vijf jaar.

    In december 2018 ging de Tweede Kamer akkoord met dit voorstel. Als de Eerste Kamer er ook mee instemt, gaat de nieuwe regeling waarschijnlijk in 2020 in. De regeling geldt alleen voor partners die vanaf dat moment gaan scheiden.

    Er zijn drie uitzonderingen:
    In een gezin met jonge kinderen kan de partneralimentatie doorgaan tot het jongste kind twaalf is (dus maximaal twaalf jaar).
    Zijn partners langer dan vijftien jaar getrouwd én bereikt de alimentatiegerechtigde partner op het moment van scheiden binnen tien jaar de AOW-leeftijd, dan heeft hij/zij tot de AOW-leeftijd recht op partneralimentatie (dus maximaal tien jaar).
    Is de alimentatiegerechtigde vijftig-plus én langer dan vijftien jaar getrouwd, dan heeft hij/zij voor een periode van maximaal tien jaar recht op partneralimentatie. Let op: deze laatste uitzonderingsregel vervalt zeven jaar na invoering van de nieuwe alimentatieregeling.

   • nieuws schreef:

    Veel meer scheidingen na vakantie

    Vakantie is voor veel stellen het laatste redmiddel om hun relatie nog eens nieuw leven in te blazen. Maar 24/7 op elkaars lip zitten, overleven veel relaties niet.

    Scheidingsbureau’s ervaren 20-30% procent meer aanvragen na de zomervakantie: de piek is eind augustus, begin september.

    Marion van Dam spreekt uit ervaring en helpt nu vrouwen die hetzelfde meemaken. Zij was 10 jaar getrouwd maar toen ze met haar man en vrienden op vakantie naar Italië ging, liep het helemaal uit de hand. Ze zaten buiten aan een grote tafel te genieten van wijn en eten. Marion had in de keuken wat hapjes voorbereid en liep naar buiten. “Iedereen aan die tafel was muisstil en aan de andere kant zat mijn man te huilen. Toen hoorde ik dat hij aan iedereen verteld had dat ik een affaire had gehad.”

    ‘Ja en amen’
    Op de camping in Renesse lijkt het nog allemaal pais en vree tussen de stellen. Eén van de campinggasten weet als geen ander hoe je een huwelijk goed houdt, zélfs na de vakantie. “Gewoon ja en amen zeggen, altijd goed!”

  • MGTOW schreef:

   Het antwoord op de onredelijke en destructieve instelling van de hedendaagse vrouw is MGTOW.
   Kijk ook eens op youtube naar de bijdragen van coach greg adams, better bachelor, joker, coach red pill, sandman en vele anderen.
   Besef dat veel vrouwen je vooral aantrekkelijk vinden om hetgeen je voor hen kunt betekenen en niet om wat je bent. Dat begint al voordat je ze kent (betalen voor vretende dates) en gaat door t/m na de relatie in de vorm van alimentatie. Meer dan 70% van de echtscheidingen is geïnitieerd door vrouwlief. Gezien het prijzengeld en gebrek aan sancties niet zo verwonderlijk.

  • Positief schreef:

   En jij denkt dat het aan het geld ligt? Als Je zo het leven staat en communiceert is er ook nog wat anders aan de hand. Geloof me.

   • Positeef schreef:

    Voor zakenmensen en iedereen die zakelijk denkt ligt het idd aan het geld. Voor iedereen die dat niet doet trouwens ook. Maar dan is het al te laat…

 5. jan schreef:

  In onze geëmancipeerde samenleving zou je verwachten dat status en een dikke portemonnee geen belangrijke criteria meer zijn voor vrouwen die op zoek zijn naar een partner. Maar niets is helaas minder waar. Driekwart van de vrouwen zou zelfs een huwelijksaanzoek van een werkloze man afwijzen. Dat blijkt uit een studie van Forbes Women.
  Met geld kun je geen geluk kopen wordt wel eens gezegd, maar het kan je wel aan een vrouw helpen. Want in tijden waarin er alsmaar meer tweeverdieners zijn en vrouwen met recht en reden eisen dat ze hetzelfde verdienen als hun mannelijke collega’s, trekt een dikke portefeuille blijkbaar toch nog heel wat dames aan.

  En niet alleen willen ze dat hun potentiële partner goed verdient, vrouwen verwachten ook dat hij betaalt als ze met twee op restaurant gaan. Daarnaast wil ze ook geschenken krijgen, maar zal ze die zelf amper of nooit geven. Hij zou het waarderen om iets terug te krijgen, maar verwacht het een pak minder dan haar. Dat blijkt uit een recent onderzoek van salary.com. Toch wel een verrassing dat dit soort genderstereotypen anno 2018 nog altijd het datingveld domineren vinden wij.

  Geen financiële gelijkheid
  Ook een nieuw onderzoek uitgevoerd door Victoria Milan, een datingnetwerk voor mensen in een relatie die op zoek zijn naar een buitenechtelijke affaire, staaft dat er echt geen financiële geijkheid is als het gaat om wie betaalt en wat er financieel verwacht wordt in romantiek.

  Zo geloven meer dan twee keer zoveel vrouwen dat mannen moeten betalen voor een etentje, in plaats van de rekening te splitten. 75% van de mannen verwacht de rekening te betalen op restaurant, 64% van de vrouwen is het daar ook nog eens mee eens. Nog geen 5% van de vrouwen zou zelf voorstellen om de rekening voor zich te nemen. Zelfs vrouwen uit Scandinavische landen, die er toch bekend om staan gelijkheid hoog in het vaandel te dragen, verwachten dat de man hen ook dure geschenken en romantische vakantie schenkt, zonder dat ze dezelfde dingen teruggeven.

  • Ima Ching schreef:

   Als een vrouw mij duidelijke signalen geeft dat er altijd financiële ongelijkheid zal moeten bestaan (lees: dat ze vooral op mijn zak gaat teren), dan dump ik haar. Dan maakt het voor mij niet uit hoe mooi je bent, ik sta het mezelf simpelweg niet toe. Misschien dat ik een uitzondering maak als je 20 jaar jonger bent en ik nog lang van je vrouwelijke schoonheid en -sexualiteit mag genieten. En mag genieten van je opgewekte humeur, overal voor “in” zijn. God, wat zijn 40+ vrouwen op datingsites toch arrogante, sombere, uitgekookte, slecht verzorgde en dikke wijven.

   De signalen: ze betaalt nimmer mee. Ze zegt na een etentje dat jij afrekent: “je moet maar even zeggen hoeveel je van mij krijgt” (veel te vrijblijvend, overduidelijker kan je het niet krijgen). Of ze verspreekt zich en meldt: “ik ga niet meer werken anders krijg ik minder alimentatie”. Of ze werkt nu meer dagen dan voorheen omdat ze anders niet economisch zelfstandig is. Sommigen melden ook al dat ze in de toekomst dan nóg minder willen gaan werken (dat jij dan als ondernemer 70uur per week werkt raakt ze totaal niet.). Kijk ook goed uit voor types die met een berg schulden uit een vorige relatie zijn gekomen.

   Heren, heren, heren: hou je hand op de knip en blijf zakelijk: wat geef je er aan uit? Wat krijg je er voor terug? Je mag blij zijn als je jouw man-cave nog mag behouden als jullie samen gaan wonen. De subwoofer van je home-theathe moet meestal de deur uit al was het maar omdat deze niet meer in “haar” interieur past en ga zo maar door.

   • superboer schreef:

    @Ima, ben het zo met je eens! De Nederlandse Vrouw gaat niks van uit, naar de Man toe niet.. ook mee eens dat zij profiteert van ons de man, en ze zijn zo arrogant als je maar wenst, bah.Als je als man op een date site haar bericht? geen reactie terug, ze zijn geen betaalt member, ook al zoiets, kunnen ze geen 4 tientjes betalen dan? terwijl ze graag uit gaan, wijn drinken en op vakantie gaan en uit eten… dubbel! Zegt maar weer eens hoe zeikerig deze vrouwen zijn daar ze geen betalend abonnement nemen, denk ook dat de meeste vrouwen arm zijn op de site , en allemaal vol met problemen, als man verre er van weg blijven.

  • MGTOW schreef:

   Vrouwen willen niet meebetalen tijdens de eerste date maar getrakteerd worden. Ze is dan het traditionele vrouwtje. Maar ze berijdt wel de cock carousel en is verre van een traditionele maagd. Ook gedraagt ze zich weinig respectvol en mist traditionele etiquettes. Ze draait en manipuleert zoals het haar uitkomt. Dan weer de traditionele kaart, dan de slachtofferkaart, dan de bitchkaart. Het is een spel met telkens andere regels. Veel wanhopige mannen proberen zich te schikken aan deze grillen en grollen in de hoop met haar naar bed te kunnen gaan.

   • superboer schreef:

    @mgtow. De gemiddelde nederlandse vrouw zit niks in, weinig te bieden maar wel veel te nemen, de meesten zien er ook niet uit nee, te vet te lomp en te veel eisen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items