datingsite parship

Home » Lexa – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 24th, 2020 | door Welke online datingsite?

973

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa.nl heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen.

Inschrijven zonder te betalen

Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

24 uur gratis gebruik van datingsite

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij deze datingsite.

 

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

Lexa kosten abonnement

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

prijs 1 maand

€ 29.50
€ 29.50
 • Full Membership

prijs 3 maanden

€19,95 p.m.
€19,95 p.m.
 • Full Membership

prijs 6 maanden

€14,95 p.m.
€14,95 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

De actuele prijs van deze dating site kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Kijk voor alle actuele acties op onze Lexa kortingscode pagina!

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

Op zoek naar een andere datingsite? Op welkeonlinedatingsite kun je meer dan 1000 datingsites vergelijken!

 

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem973 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. remco van bergen remco van bergen says:

  Ik kreeg 2 weken geleden de schrik van mijn leven toen ik nietsvermoedend mijn half leeg huis in liep en mijn vrouw met 8 jarige zoon met de noorderzon vertrokken bleek te zijn na 14 jaar huwelijk.Lag brief op tafel,ze had al een ingerichte huurwoning,en in die brief vermelde ze dat ik het huis kom te verkopen en ik mijn zoon pas mag zien als ik haar scheidingsvoorwaarden teken.Ze misbruikt hem om mij emotioneel te breken omdat ze het snel wil afhandelen zodat ze vrolijk verder kan en het haar niet teveel geld kost.Heeft me helemaal tegen de muur gezet door zelfs alle belangrijke papieren betreffende de hypotheek,koopacte huis maar ook persoonlijke belangrijke papieren die van mij zelf zijn.Alsof het nog niet genoeg is heeft ze me maximaal rood gezet zodat ik al bijna 2 welen 0 euro leefgeld heb.Lag zelfs geen geld op tafel of boodschappen terwijl ik maar een wao uitkering heb.Inmiddels een prodeo advocaat gekregen die achter een omgangsregeling met mijn zoon aan gaat.Ze frustreert dit en houdt het af in de hoop me nog meer te pakken,loopt bewust te treiteren om een reactie uit te lokken zodat ze daarmee naar jeugdzorg kan stappen om zo het volledige voogdij te krijgen.Ik voed haar niet en reageer nergens op om haar niks in handen te geven maar ben haar emotionele treiterijen inmiddels goed zat.Lijkt of ze overal mee weg komt en alles bepaalt,voelt alsof ik als man met mijn rug spreekwoordelijk tegen de muur ben gezet en niks te willen of te zeggen heb.Ondertusse blijkt ze in het geniep me al een aantal maanden de volledige hypotheek te laten betalen,had er geen idee van want die zaken regelde zij altijd.Zit nu in een situatie waarin ik totaal klem ben gezet,geen leefgeld what so ever heb en nu ligt er een rekening voor 380 euro die ik als eigen bijdrage moet betalen aan de advocaat als eigen bijdrage.En ondertussen frutreert ze de boel door me van ieder contact met mijn zoon te hebben.Heb zelfs geen idee waar hij nu woont en verblijft laat staan hoe het met hem is.Volgens de politie heeft ze dit goed voorbereid en is ze er maanden in het geniep mee bezig geweest om het voor te bereiden.Voel me totaal machteloos en moedeloos,lam geslagen en geen idee hoe nu verder.

 2. kritisch ’wensdenken’ over gelijkheid tussen de seksen kritisch ’wensdenken’ over gelijkheid tussen de seksen says:

  Filosofe Griet Vandermassen kritiseert ’wensdenken’ over gelijkheid tussen de seksen

  Vlaamse feminist: ’We moeten van vrouwen geen mannen maken’

  Door WIERD DUK

  AMSTERDAM – Vrouwen en mannen zijn van nature niet gelijk, maar verschillen op een aantal vlakken juist zeer van elkaar. „Mannen zijn competitiever en vrouwen zorgzamer”, zegt de Vlaamse feministe Griet Vandermassen. Volgens de filosofe moeten eigentijdse feministes het ’wensdenken’ over gelijkheid afleggen en de aangeboren verschillen tussen de seksen accepteren. „Er bestaat nu eenmaal een grote kloof tussen mannen en vrouwen.”

  Kritisch feministe Griet Vandermassen: ,,Juist in vrije, welvarende samenlevingen neemt de kloof tussen mannen en vrouwen, die vrije keuzes kunnen maken, toe.”

  Griet Vandermassen (49) is een roepende in de woestijn. De filosofe en germaniste uit Gent verzet zich tegen allerlei modegrillen onder feministen, zoals hun ophemeling van genderneutraliteit en demonisering van – met name blanke – mannen. In haar ogen gedragen veel klassieke feministes zich ’autoritair’. „Zij propageren diversiteit, maar verdragen geen weerwoord. De belangrijkste vorm van diversiteit, die van opinies en denkbeelden, staan zij niet toe.”

  In haar boek Dames voor Darwin: over feminisme en evolutietheorie pleit Vandermassen voor een ’wetenschappelijk feminisme’. Het zou goed zijn, zegt ze, als de samenleving meer rekening zou houden met de aangeboren verschillen tussen mannen en vrouwen. „In Nederland is nu veel kritiek op vrouwen die in deeltijd werken. Die móeten voltijd werken. Maar veel vrouwen willen dat helemaal niet. Dat is geen luiheid, ze willen gewoon meer met hun gezin of andere zaken bezig zijn. Dat zit in hun aard, dat is biologisch-evolutionair zo gegroeid. Mannen zijn meest ambitieuzer en meer gericht op sociale status. Maar als je je als vrouw niet gedraagt als een man, word je met een beschuldigende vinger nagewezen. Dat vind ik seksistisch.”

  Dergelijke uitspraken worden u niet in dank afgenomen. U zou er een conservatief gedachtegoed op nahouden dat ’rechts-populistische’ politici in de kaart speelt. U propageert ’Terug naar het aanrecht’, zo klinkt het.

  „Veel feministes zijn bang voor politiek misbruik van deze inzichten. Het is natuurlijk een feit dat vrouwen tot in de jaren 50 werden vastgelegd op hun natuur en louter geschikt werden geacht om moeder te zijn en in de keuken te staan. De angst is dat dit weer gebeurt. Maar de acceptatie van verschillen tussen de seksen stuurt ons niet per se in de richting van de SGP. Het is geen reactionair verhaal. Echter, de feiten ontkennen lijkt me weinig nuttig; we kunnen ze beter op een nuchtere manier onder ogen zien. Als je weet dat veel vrouwen minder belang hechten aan een carrière en aan sociale status en het belangrijk vinden om veel tijd te steken in hun gezin, dan kun je beleid ontwikkelen dat rekening houdt met die keuzes. Laat vrouwen, en trouwens ook mannen, vaker thuis werken bijvoorbeeld, zodat ze gezin en job kunnen combineren. Of denk aan een basisinkomen. Ik ben helemaal niet normatief, ik vind dat we moeten mikken op de best mogelijke individuele ontplooiing voor jongens en meisjes. Dat is niet conservatief.”

  “Wij zijn zoogdieren, primaten, en handelen als zodanig”
  Op universiteiten wordt studenten geleerd dat ’vrouwelijkheid’ en ’mannelijkheid’ sociale constructies zijn, aangeleerd gedrag.

  „Stel, we voeden kinderen genderneutraal op en we stimuleren hen om zowel competitief als zachtaardig te zijn, dan nog zul je die gemiddelde verschillen tussen jongens en meisjes aantreffen. Wij zijn zoogdieren, primaten, en handelen als zodanig. Neem onze partnerkeuze. Op basis van iemands partnervoorkeuren kun je met 93 procent zekerheid voorspellen of iemand een man of een vrouw is. Wereldwijd, in alle samenlevingen die wij kennen, is het zo dat vrouwen de sociale status van een man belangrijk vinden, omgekeerd is dit niet zo. De goede jagers en krijgers hebben het grootste aantal echtgenotes, minnaressen en kinderen.”

  „Vrouwen willen liefst ook een grote, sterke man. Kleine mannen worden seksueel zwaar gediscrimineerd, die hebben op romantisch vlak veel minder kans. Mannen vinden op hun beurt jeugdigheid en fysieke aantrekkelijkheid veel belangrijker dan vrouwen. Jonge, knappe vrouwen signaleren vruchtbaarheid. Wij kennen als soort de menopauze, waardoor oudere vrouwen voor mannen minder interessant zijn omdat ze geen kinderen meer kunnen krijgen. Dat is geen bewuste redenering, maar een geëvolueerde voorkeur. Het is jammer dat dit soort kennis niet tot feministische kringen doordringt. Ik ken nauwelijks mensen in vrouwenorganisaties of bij genderstudies die bereid zijn om een meer wetenschappelijke kijk op gendergerelateerde thema’s te ontwikkelen. Men blijft vasthouden aan een soort jaren 70, oud-feministisch wensdenken, waarin alle verschillen tussen man en vrouw vanuit culturele verwachtingen, opvoeding en de sociale omgeving worden verklaard.”

  U wilt met die feministes in debat, maar zij willen dat vaak niet met u. Diezelfde feministes zijn niet zelden ook in oorlog met ’de man’, vooral als hij bovendien nog blank is. Waar komt volgens u die verbetenheid vandaan?

  „Ik zie sterk totalitaire tendensen in links-feministische kringen. Zo zijn er vrouwen die vinden dat blanke mannen maar eens moeten voelen hoe het is om slachtoffer te zijn. Ik vind dat zeer racistisch en seksistisch. Zij herhalen de fouten uit het verleden, toen vrouwen geen ruimte kregen om te spreken. Die verkettering is onproductief en de grote groep gewone mensen, die nog wel hun gezond verstand gebruiken, bereik je er natuurlijk niet mee. Daarnaast heb je nog de uitbreiding naar wat het ’intersectioneel denken’ wordt genoemd, dat zich richt op gediscrimineerde minderheden, waartoe ook vrouwen behoren. In die wereld hangt de waarde van jouw argument af van de groep waartoe je behoort.”

  ’Mensen van kleur’, homoseksuelen, transgenders, moslims, vrouwen, arme mensen: hun stem telt in die kringen per definitie zwaarder?

  „Ja, welvarende blanke mannen, die verantwoordelijk worden gehouden voor veel misstanden in de wereld, moeten daar vooral hun mond houden. Kijk, er is veel zelfhaat in de westerse wereld, vooral onder linkse politieke denkers, die worstelen met onze geschiedenis en koloniale verleden. Maar schuldbesef moet niet leiden tot het verdacht maken van goede argumenten.”

  “Mensen met conservatieve opvattingen neigen steeds vaker naar zelfcensuur”
  Kennelijk is die subcultuur behoorlijk intimiderend. Ik zie althans weinig verzet, ook niet in academische kringen, tegen deze ’denkpolitie’.

  „Klopt. Mensen met conservatieve opvattingen neigen steeds vaker naar zelfcensuur. Ook degenen die mij steunen durven hier vaak niet meer voor uit te komen. Zij zwijgen uit vrees voor hun reputatie, hun baan, hun promotie. Je krijgt snel een aangebrand imago. Het is zeer zorgwekkend, omdat studenten juist moeten leren om te gaan met andere ideeën en met kritiek en hun eigen opvattingen kritisch moeten onderzoeken. Misschien ligt het aan de overbeschermde cultuur waarin veel jongeren tegenwoordig opgroeien, waardoor ze zich snel slachtoffer voelen en zich opsluiten in het eigen gelijk. Maar het debat moet gevoerd worden en er moet meer tegenwind komen. Mensen moeten vaker hun nek durven uitsteken.”

  Iets anders: in Nederland gaat het debat weer over vrouwenquota. Hoe kijkt u daarnaar?

  „In de ethische en politieke besluitvorming ben ik daar voor, omdat mannen andere ervaringen en prioriteiten hebben. Dan zou het niet fair zijn als de vrouwelijke stem zou ontbreken. Maar in het bedrijfsleven en de professionele wereld in het algemeen zie ik vooral nadelen. Vrouwen die op basis van een quotum aan de top komen, worden vaak niet serieus genomen door hun collega’s. Ook knaagt die wetenschap aan henzelf. Dat ondermijnt hun zelfvertrouwen.”

  „Bovendien blijkt uit studies wereldwijd dat de verschillen tussen mannen en vrouwen toenemen naarmate ze meer kansen krijgen. Dit gaat volledig in tegen de verwachtingen. Bijvoorbeeld: in armere landen als Tunesië of Bangladesh, waar vrouwen weinig kansen hebben, kiezen veel meisjes voor technische vakken omdat zo’n studie hen een betere toekomst garandeert. Terwijl in rijke, egalitaire landen – waar vrouwenrechten goed zijn ontwikkeld en meisjes zich veel meer kunnen ontplooien volgens hun natuur – meisjes vaker kiezen voor zorg en andere ’vrouwelijke’ studies en beroepen. In die samenlevingen, waar het beide seksen goed gaat, wordt de kloof tussen hen alleen maar groter. Een seksekloof op de arbeidsmarkt kan dus juist een teken zijn van een vrije, welvarende maatschappij. ”

  “Het grote gevaar is dat je een tegenreactie krijgt van mensen die zich niet gehoord voelen”
  Hoe ziet u de toekomst van het debat over vrouwenrechten?

  „Het grote gevaar is dat je een tegenreactie krijgt van mensen die zich niet gehoord voelen of menen dat ze niet meer mogen zeggen wat ze denken. In Noord-Amerika zie je nu die incel-beweging (’onvrijwillig celibatairen’ – red.) van mannen die een grote haat jegens vrouwen hebben ontwikkeld en zelfs aanslagen hebben gepleegd. Die wordt mede gevoed door de frustratie over een maatschappelijk klimaat waarin mannen worden gedemoniseerd en vrouwen onder invloed van een beweging als #metoo heel snel geschokt zijn over seksuele toenadering.”

  „Meer in het algemeen: als jouw politieke doelstellingen als feministe erop gericht zijn dat vrouwen en mannen overal evenredig vertegenwoordigd zijn, evenveel verdienen, evenveel werken, evenveel zorgen voor de kinderen en evenveel bijdragen aan het huishouden, dan leg je vrouwen langs de mannelijke meetlat en ga je niet slagen. Nogmaals: zoveel studies tonen aan dat er een grote kloof bestaat tussen de interesses en prioriteiten van mannen en vrouwen. We zitten al een eind in de 21e eeuw, het is tijd dat feministes de feiten accepteren en het anti-biologische denken afschudden. Probeer niet van vrouwen mannen te maken en omgekeerd.”

  • MGTOW MGTOW says:

   Van der Massen legt het allemaal perfect uit. Zij is dan een feminste zoals feminisme bedoeld is: gelijke kansen maar geen gelijke uitkomst forceren. Jammer dat zij een van de weinigen is die een dergelijk signaal afgeeft. Ze maakt ook.nog een opmerking over de incelbeweging en aanslagen. Gelukkig verward ze dit niet met de MGTOW beweging, die fout wordt vaak gemaakt.
   Waren maar meer vrouwen zoals haar….

   • superboer superboer says:

    @Mgtow/ welke date site is volgens jou het meest kans van slagen voor de Man[nen]? nee geen lexa. Tinder? of elite dating? veel inactieve leden op lexa, de vrouw kan dan niet reageren op berichtjes.

   • MGTOW MGTOW says:

    @superboer; op alle sites maak je weinig kans. Hoe meer leden hoe meer kans. Je zou dan relatieplanet alias alimentatieplanet nog eens kunnen proberen. Ook die site heeft niet veel leden meer, dus niet langer dan 1 maand abo nemen.

   • superboer superboer says:

    @mgtow. erg dat we als maan ;kans; maken, net alsof we aan het gokken zijn! Weet het niet mgtow, een en al neppe vrouwen op de sites, veelal met vracht aan problemen. Waar maak je kans op als man? problemen? veel eisende vrouwen? en weet ik al wat niet meer. En het verbaast me dat er vele de zelfde vrouwen naar tig van jaren nog steeds op date site aan het daten zijn,, zou er dan naar al die jaren geen man deugen?

   • Essex Essex says:

    God Superboer, heb je ook een ander liedje? En dan op z’n minst een deuntje met wat meer zelfvertrouwen?

    Wie weet wat dat je op kan leveren..!

   • superboer superboer says:

    @essex ik heb zelf vertrouwen genoeg, hoe komt het dan dat heel veel mannen precies de zelfde ervaring hebben dan ik ? zie mgtow en lex.a enz. Het si nu eenmaal zo, de vrouwen op een date site willen niks, ja een met een eisen pakket waar geen man aan kan voldoen en meer van dat gebral.

   • alleenzijnde alleenzijnde says:

    Vrouwen zijn schijt lusten en er zitten een heleboel onverzorgde type tussen. Net als een harde flapdrol van 10 dagen geleden. Er zijn vrouwe die ook vreselijke kunnen stinken ze lopen hier en daar en vaak roken en hebben een rotte lelijek gebit en stinken naar wiet of jointjes gatvar.

    Veel vrouwen die hun poep kindjes hebben uitgepoept gaan vaak de kant op als anderen gelijke vrouwen. Ze zijn geen moeder meer voor hun kinderen en leggen alle verantwoordelijkheden bij hun papa neer.

    Er zijn veel mannen in Nederland die een relatie of een huwelijke van 2 jaar achter de rug hebben en ken veel mannen die ook MGTOW zijn gegaan en zoeken geen vrouw meer. Ze kopen het liefste een hond of een kat en gelijk hebben ze nog ook.

    Een vrouw heb je alleen nodig als man als DNA erin wil spuiten en ja een vagina heb je altijd nodig als je zelf wilt gaan voortplanten.

   • lexi lexi says:

    Hypergamie is de term die door sociale wetenschappers wordt gebruikt om te verwijzen naar het fenomeen van vrouwen dat prioriteit geeft aan rijkdom of sociale status in partnerkeuze. Hypergamie wordt gewoonlijk handel of trouwen genoemd. Er is veel onderzoek dat de gedachte ondersteunt dat hypergamie een grote rol speelt in de selectie van vrouwelijke meisjes. Bewustzijn van deze vrouwelijke paringsvoorkeur heeft een morele paniek veroorzaakt die zich na overweging als ongerechtvaardigd beschouwt.

   • Rick Rick says:

    Vrouwen van nu zijn zakkenvullers, maar ook klassiek goede oplichters. Dat mag je ook maar direct weten. De tijden veranderen tegenwoordig. Hun truc is meestal hoe kan ik een vermogend man scoren, want ze kan niet zonder een arme man leven die niks te bieden heeft. Het is de lusten en lasten en materie in deze tijd.

    Vaak komt hun nadeliger uit als ze gaan scheiden. De vrouw kan cashen en kan weer een andere rijk man scoren. Laat staan willen hebben al die ellende waar je mee wordt gesleurd. Jij op straat slapen en zij vind een ander man en trekt die ook mee in jou eigen huis.

    In deze tijd moet je ook geen vrouw zoeken en voor al die van Nederland en ook Europa allemaal het zelfde liedje en mentaliteit.

    Ik las ook veel over dating sites dat er vrouwen zijn die mannen blokkeren en ik moest er ook om lachen. Dat zijn vrouwen die zelf niks hebben te bieden en het enige wat ze willen is leven van jou geld en als je ook niet goed uitkijkt jou vernietigen en en goed kapot maken en in de schulden brengen.

    En als ze die wegen als zijn gepasseerd gaan ze heel veel leugens over jou verspreiden, vaak komen ze met hun vriendinnen gaan ze roddelen. Dan praat je over het meerderheid.

    Zelfs een goede vriend van mij is al 52 jaar en is ook al die jaren door heen MGTOW gegaan. Wel een paar relaties achter de rug gehad. Waar verder niets uit is gelopen. Af en toe sex bij de wallen is beter dan trouwen of een relatie hebben.

 3. vermijd_deze vermijd_deze says:

  heren, voor wie dit leest en op lexa zit, probeer iig deze profielen te vermijden. ZIt een luchtje aan !
  fenny / zwolle /37 jaar
  lela / dokkum / 41 jaar
  leen / borger-ordoorn / 41 jaar
  hegine / almelo / 44 jaar
  angela / emmen / 41 jaar
  ak / nederland / 40 jaar
  sonia / nederland / 38 jaar

  • MGTOW MGTOW says:

   Ik vermoed dat de echte lijst nog veel langer is. Datingsites zijn grotendeels gevuld met inactieve of onbereikbare profielen. Mannen betalen er voor gebakken lucht

   • superboer superboer says:

    @mgtow, wat vind jij ervan, bedoel mijn vrouwelijke collega is getrouwd, maar is alleen uit pure niuewsgierigheid gaan kijken op een date site zegt ze. Ja klopt heel veel inactieve profielen van de vrouw, en velen staan er al jaren op, aandacht trekkers genoeg onder de dames, bah, heb ik niks mee,

   • superboer superboer says:

    @mgtow, wat vind jij ervan, bedoel mijn vrouwelijke collega is getrouwd, maar is alleen uit pure niuewsgierigheid gaan kijken op een date site zegt ze. Ja klopt heel veel inactieve profielen van de vrouw, en velen staan er al jaren op, aandacht trekkers genoeg onder de dames, bah, heb ik niks mee,

   • MGTOW MGTOW says:

    Jouw vrouwelijke collega laat haar hypergamie zien; de biologisch ingeprente neiging om op zoek te gaan naar een man met weer betere status. Nog nooit hebben vrouwen zoveel mogelijkheden gehad om het gras elders te verkennen. Nog nooit waren de sancties zo laag. Vaak wacht hen zelfs een beloning in vorm van 50% van de eigendommen waar vaak de man het hadst voor heeft gewerkt. Daarboven alimentaties en subsidies. Het moraal van de eerste de beste prostituee is hoger dan dat van jouw collega (en veel.anderen vrouwen op datingsites en apps)

   • superboer superboer says:

    amgtow; Badoo date site, is dat wat?

  • Bas Bas says:

   Vermoedelijk, is de lijst nog veel langer. Ik heb een tijdje alle profielen zonder foto geblokkeerd op Lexa (nep-profielen). In no-time zat ik op ruim driehonderd bezoekers die mijn profiel hadden bekeken. En slechts een paar toonden nadien alsnog een profielfoto. Dat zegt genoeg toch.

   • MGTOW MGTOW says:

    Misschien waren dat profielen van mensen die alleen even wilden rondkijken en daarom geen foto wilden uploaden. Het zouden dus geen nepprofielen kunnen zijn maar inactieve. Datingsites laten inactieve profielen graag op de site staan om.op te kunnen opscheppen over het ledenaantal.

   • superboer superboer says:

    @bas/mgtow/ ja klopt denk dat het merendeels inactieve vrouwelijke leden zijn; hoe komt dat toch? bedoel waarom neemt de vrouw geen betaald abonnement? Te duur?

   • MGTOW MGTOW says:

    @superboer: bij veel sites moet je betalend lid zijn om.een bericht te sturen. Aangezien vrouwen geen eerste bericht sturen (doen de mannen wel) volstaat een gratis abonnement. Ook willen veel vrouwrn enkel weten of ze nog goed in de markt liggen. Hier heb je ook geen betaald lidmaatschap voor nodig.

 4. totslot totslot says:

  De sperma-oorlog: veldslag in de vagina
  Je wist het misschien niet, maar er worden in de vagina van de vrouw hele veldslagen uitgevochten. Sperma houdt zich voornamelijk bezig met het uitschakelen en elimineren van vijandig sperma.
  De Engelse bioloog Robin Baker heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar sperma. Zijn conclusie: “Sperma van de man bestaat maar voor 1 procent uit zaadjes die een eicel kunnen bevruchten. De rest is opgebouwd uit vechters, die maar een doel hebben: zaadcellen van een andere man uitschakelen. Dit betekent automatisch dat vrouwen van nature niet monogaam zijn, anders had sperma zich nooit op deze manier ontwikkeld.”

  Orgasme als vrouwelijk wapen
  Baker legde zijn bevindingen vast in het boek ‘De sperma-oorlog’. Ook vrouwen hebben volgens Baker een belangrijk wapen in de sperma-oorlog: hun orgasme.
  “Het sperma van de sterkste man zal winnen. Als vrouw kun je een bepaalde man wel het meeste voordeel geven. Want vrouwen hebben een wapen. Hun orgasme. Bewezen is dat vrouwen bij een minnaar makkelijker en vaker klaarkomen dan bij hun vaste partner. Wanneer je als vrouw klaarkomt, zuig je het sperma als het ware naar binnen. Dit sperma zal eerder bij je eicelletje komen, dan wanneer je geen orgasme bereikt tijdens een vrijpartij.”

  Dubbele dosis
  En om er nog een schepje bovenop te doen: een man die seks heeft met een vrouw die een vaste partner heeft, produceert twee keer zoveel sperma als normaal. Een normale ejaculatie bevat gemiddeld 300 miljoen spermatozoiden, de ejaculatie van een minnaar telt 600 miljoen spermatozoiden.

  1.600.000 buitenechtelijke kinderen
  Het gevolg van die sperma-oorlog is dat er alleen al in Nederland 1,6 miljoen mensen rondlopen die buitenechtelijk verwekt zijn. Tien procent van de mensen is het resultaat van overspelige seks. Tien procent. Dat aantal lijkt overdreven, maar tal van DNA-onderzoeken bevestigen dit percentage.

  Chemische oorlogsvoering
  Volgens een recente studie in Engeland vindt maar liefst een op de 25 bevruchtingen plaats terwijl zich in de baarmoeder van de vrouw sperma van tenminste twee mannen bevindt. Sperma herkent de zaadcel van een andere man aan een andere chemische structuur. Als zo’n vijand ontdekt wordt, dan scheiden zij zuur af op de vijandelijke zaadcel. Die barst daardoor open en sterft. De liefde is dus met recht een slagveld.

  • PFN PFN says:

   De mens is van nature niet monogaam. Dat is niet enkel aan vrouwen toe te schrijven. Monogamie wordt je door maatschappelijke druk ‘aangeleerd’. Er zijn maar weinig diersoorten echt monogaam.

   Monogaam zijn heeft vooral voordelen in een complexe wereld waarin wij leven, waar in de zorg voor kinderen en in de financiën de orde wordt bewaard. En laat die orde voor vrouwen nu altijd gewaarborgd blijven, ook als ze vreemdgaan of een scheiding aanvragen.

   Een niet-monogame en tevens beschermde diersoort.

 5. totslot totslot says:

  Man gaat niet vaker vreemd dan vrouw
  Het is een bekend cliche dat mannen vaker vreemdgaan dan vrouwen. Maar klopt dat wel? Uit een onderzoek dat Tilburgse psychologen binnenkort publiceren in Pschological Science blijkt van niet. De onderzoekers ontdekten dat mannen niet vaker vreemdgaan dan vrouwen. Mensen met macht blijken vaker vreemd te gaan.
  Dat het lijkt alsof mannen vaker vreemdgaan komt volgens de onderzoekers doordat er nog steeds meer mannen topfuncties bekleden dan vrouwen, schrijft NRC Handelsblad. Naarmate er meer vrouwen aan de top komen, zullen die vast vaker vreemdgaan.

  Ruim een kwart weleens ontrouw geweest
  De Tilburgse psychologen hielden een enquete met 200 vragen onder 1.275 Intermediair-lezers met een baan (46 procent vrouwen). De belangrijkste resultaten:

  * Hoe machtiger de deelnemers zich voelden, hoe positiever ze antwoordden op de latere vraag of ze ooit zouden overwegen hun partner te bedriegen met een ander.

  * Hoe machtiger de deelnemers zich voelden, hoe groter de kans dat ze zeiden weleens stiekem seks te hebben gehad met een ander dan hun partner.

  * Ruim een kwart zei weleens ontrouw te zijn geweest. Er waren geen verschillen tussen mannen en vrouwen.

  Dat machtiger mensen meer vreemdgaan, komt vooral doordat ze zich zelfverzekerder voelen over hun eigen aantrekkelijkheid, charme en verleidingskracht, bleek uit aanvullende analyses. En, in iets mindere mate, doordat het zware werk deze managers van hun partners vervreemdde.

  De Tilburgers denken niet dat hun onderzoeksresultaten specifiek zijn voor Nederland. Sociaal-demograaf Jan Latten van CBS kon geen cijfers geven over vreemdgaan, maar gaf wel een verklaring waarom vreemdgaan vermoedelijk vaak voorkomt:

  “Er zijn meer contacten tussen mannen en vrouwen dan vroeger, omdat de vrouw niet meer automatisch thuisblijft als huisvrouw. De ontmoetingskansen worden groter en ook de kans dat je kunt vergelijken en gaat nadenken over je eigen relatie. heb ik wel de juiste keuze gemaakt?”

  Bron: VK.nl

  • MGTOW MGTOW says:

   Ondanks het feit dat vrouwen evengoed vreemdgaan dan mannen, is de heersende gedachte dat mannen de slechteriken zijn. Dat merk je ook als je de profielteksten van vrouwen leest. Men klaagt steen en been over het gedrag van mannen. Maar wie kiest deze mannen dan uit? Onderzoek laat zien dat vrouwen enkel oog hebben voor de top 10 procent van de mannen. Een stoere alpha man met tatoos die vreemd gaat vund mnen vaak ook aantrekkelijker dan een wat verlegen ‘nice guy’. Uiteindelijk krijgen de vrouwen op datingsites (veelal gescheiden probleemvrouwen) wat ze verdienen.

   • superboer superboer says:

    @mgtow/ 110 procent met je eens; mgtow, v.de week stond ik 3dagen op lexa, 350 x werd ik bekeken en 10 vrouwen hadden me geliked, maar wonderwel geen enkel leuk berichtje van haar, ook had ik zelf 10 tallen vrouwen geliked maar zij mij weer niet, heel raar dat geen van deze aantallen vrouwen mij een leuk berichtje zend! En mijn vrouwelijke coleega is getrouwd maar was , zegt ze puur alleen om nieuwsgierigheid gaan kijken op een date site, wat vind jij er van dat ze getrouwd is en dit doet? ik zelf vind het niet kunnen, dan is er wel wat met haar huwelijk denk ik zo.

   • superboer superboer says:

    @mgtow, vele inactieve leden op lexa wat vrouwen aan gaat, en ik geloof dat je als man weinig kans maakt, ook al zie je er goed uit.. [ zoals ik ]. Vrouwen wie mij geliked hebben, tja wat moet ik er mee? Inplaast hadden ze me beter een bericht kunnen doen denk ik zo!

   • vermoeiend vermoeiend says:

    De meeste vrouwen op lexa zijn helemaal niet uit op een relatie . Puur voor de aandacht. Nooit afgevraagd waarom ook sommige aantrekkelijke vrouwen er al maandenlang op staan ( of zelfs jaren) ???? Aandacht of te veel eisen. It’s so simpel….

 6. totslot totslot says:

  Feiten en cijfers over vreemdgaan
  Overspel gebeurt stiekem. Niet veel mensen geven makkelijk toe dat ze vreemdgaan. Ook niet tegen onderzoekers. Om die reden zijn er maar weinig betrouwbare cijfers bekend over vreemdgaan. Hieronder vind je de feiten op een rijtje, waarbij je er dus vanuit mag gaan dat deze, gezien het heimelijke karakter, aan de lage kant zijn.
  Om maar met het meest schokkende feit te beginnen: tien procent van alle kinderen is buitenechtelijk verwekt. Diverse grote DNA-onderzoeken hebben aangetoond dat er alleen al in Nederland 1.600.000 mensen rondlopen die buitenechtelijk zijn verwekt. Hier lees je daar meer over.

  Nou mag je verwachten dat stellen die kinderen willen krijgen, in de bloei van hun relatie zitten en dus minder vreemdgaan dan mensen die langer bij elkaar zijn of een minder hechte relatie met elkaar hebben.

  Nederlands onderzoek
  Het meest recente (serieuze) onderzoek naar vreemdgaan in Nederland, werd uitgevoerd door psycholoog Henk Noort. Hij onderzocht 1700 heteroseksuele mannen en vrouwen tussen 20 en 45 jaar. Uit dit onderzoek blijkt dat 25 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Dit cijfer lijkt aan de lage kant. Uit het jaarlijkse seksonderzoek van Durex blijkt dat 31 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Wereldwijd is dat (volgens Durex) 22 procent.

  Uit ander onderzoek blijkt dat de kans dat je tijdens een vaste relatie te maken krijgt met overspel, ergens tussen de 40 en 76 procent ligt. Overspel wordt trouwens door ongeveer 30 procent van de stellen genoemd als belangrijkste oorzaak voor het beeeindigen van de relatie.

  Datingsites
  “Van de 2,2 miljoen singles in Nederland, staan er 3 miljoen op Relatieplanet” grapte iemand ooit.
  Door alle datingsites op internet is vreemdgaan de laatste jaren een stuk makkelijker geworden. Er wordt beweerd dat bij de grote datingsites in Nederland ongeveer 1 op de 3 leden die staat ingeschreven al een relatie heeft. Daarbij lijkt er amper verschil tussen mannen en vrouwen.

  Verschil tussen mannen en vrouwen is er wel: single vrouwen hebben vaker een relatie met een man die al een relatie heeft als omgekeerd. Verder blijkt het gevaar voor het voortbestaan van de relatie groter te zijn wanneer de vrouw vreemdgaat. Vrouwen lijken vaker op zoek te zijn naar een zielsverwant, terwijl mannen vooral gewoon plezier willen hebben.

  Collega’s
  Naast internet is de werkvloer een belangrijke plek om een minnaar of minnares te ontmoeten. In Nederland zegt 15 procent van de mensen weleens seks te hebben gehad met een collega.

  Tot slot: hoewel overspel veel voorkomt, wijst meer dan 90 procent van alle mensen vreemdgaan af…

 7. MGTOW MGTOW says:

  Ik heb onlangs een artikel over datingsites gelezen in de consumentenbond. Zelfs de oppervlakkige keuring van de consumentenbond bracht bij vrijwel alle datingsites serieuze gebreken aan het licht. En dan hebben ze nog niet eens geprobeerd een daadwerkelijke date te regelen…….
  Ik kreeg van mn ouders ook een libelle magazine (vrouwenblad) onder de neus geschoven; dat ging over tindermannen. Verhalen over verschrikkelijke dates. Vooral het relaas van een 50 jarige gescheiden hit-the-wall-vrouw met meerdere kinderen die horror dates kreeg van mannen die totaal niet op de foto leken. En een lijstje wat je allemaal wel of niet moet doen. Bijvoorbeeld vooral niet de 1e keer thuis afspreken en de achtergrond goed nachecken alvorens af te spreken. De hele tendens was negatief en wantrouwend; in datingland zie je vooral enge creepy mannen die alleen sex willen. En dat zie je ook wel terug in de profielen van vrouwen en zeker ook in hun gedrag. Kortom als je de barriere voorbij bent dat je door de site of app wordt belazerd kom je bij een zwikje zure, wantrouwende en veeleisende vrouwen uit.

  • superboer superboer says:

   @mgtow/ Men zei me.. ga op een speeddate avond, maar anderen raden het mij af.. wat is jou mening?

   • MGTOW MGTOW says:

    Een speeddate heb ik nog niet geprobeerd, maar in de reviews over speeddating organisaties lees je vaak dat ze de boel afblazen in verband met ovoldoende deelnemers. Een alternatieve datum die je maar te accepteren hebt, past niet zo 1-2-3 in mn drukke agenda. Een ander nadeel vind ik de leeftijdscategorie die vaak heel ruim is (onvoldoende deelnemers!!) zodat er van het weinige aantal deelnemers al direct een percentage afvalt. Ook durven vrouwen vaak niet alleen te gaan en nemen ze een vriendin mee. Die gaat mee voor het entertainment maar meer ook niet. En tot slot de kieskeurigheid van vrouwen zelf natuurlijk. Klinkt allemaal als een behoorlijk kansloze zaak.

   • superboer superboer says:

    okee dank je wel mgtow/ jij kon het wel eens bij het rechte eind hebben, zeggen er meer. Maar waar vind ik die normale leuke nette vrouw? dating site is ook al niks..

   • MGTOW MGTOW says:

    @Superboer; de beste kans om een vrouw te ontmoeten is in het dagelijkse leven. Niet zelden zijn ze dan nog getrouwd maar gaan dan toch met je flirten. Veel vrouwen leven in het moment en willen ter plekke hun zin. Op dat moment ben je misschien haar beste optie. Op datingsites en apps hebben ze heel veel opties en onderzoek laat zien dat het dan niks wordt met de doorsnee man. Dus je moet de deur uitgaan als je de tijd hebt, om het moment te vangen.
    Overigens rond jouw en mijn leeftijd zijn het voornamelijk (bewust) gescheiden probleemvrouwen die financiele steun zoeken en waar het mooie van af is.Dus waar het vroeger was; ‘voor het zingen de kerk uit’, is het nu ‘voor het afrekenen het bed uit’. Pump&dump dus.

  • PFN PFN says:

   Ja dit soort artikelen in damesbladen doen je bijna geloven dat enkel vrouwen teleurgesteld daten. Het komt niet bij ze op dat dit mes aan twee zijden snijdt…

  • superboer superboer says:

   @mgtow. helemaal mee eens mgtow/ ik heb contact met een getrouwde vrouw, zij wie mij ook leuk vind, ze flirt er op los ja.. ze ziet er leuk uit… maar of ze wat wil verder? Misschien alleen sex? ze zei me zelf, als ik niet getrouwd was gewesst, was jij de gene waar ik wel een toekomst wil. Nee al die date sites, speeddate avonden etc etc.. een en al bagger. Kost ;ons; de Mannen klauwen met geld, en brengt ons nop.

   • superboer superboer says:

    @Lex.a ja ik dacht al zoiets, aandacht trekken van haar? naar mij toe? en dan verder niks willen? Zulke vrouwen zijn er meer dan genoeg ja.

  • superboer superboer says:

   @Mgtow. Waarom flirt een getrouwde Vrouw vraagt ik mij af? Ze heb een Man, Maar wat wil ze bereiken met dat geflirt? Deze Vrouw vind me leuk zei ze me zelf.. en ik haar ook. Met haar Man kan ze wel door 1deur, maar of het is aandacht? of ze wil misschien wel sex met mij? ik weet niet wat er in zo;n Vrouw omgaat, jij wel?

   • Lex.A. Lex.A. says:

    “Aandacht maakt alles mooier” 😀

   • MGTOW MGTOW says:

    Ja alles voor de aandacht en bevestiging. Een relatie krijg je als je hoger in de sociaal-financiele rang staat (hypergamie).
    Bedenk, ze is nooit van jou, het is slechts jouw beurt. Geldt voor elke vrouw.
    Misschien gewoon eens lol maken super de boer?

   • Bas Bas says:

    @superboer Aandacht en bevestiging. Even kijken of ze nog in de markt liggen. Veel vrouwen zijn ontevreden met hun leven. En zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om zich te kunnen verbeteren.

    Speed daten kun je dan nog beter in een drukke supermarkt doen. Op vrijdagmiddag bijvoorbeeld, veel vrouwen zijn dan vrij en doen boodschappen.

 8. Lex.A. Lex.A. says:

  Uit de Telegraaf van 04-11-2019:

  Sonja is een van de gezichten achter een nepprofiel
  Door SAM TEN HOVE

  In Nederland zijn er duizenden datingsites met nepprofielen. Op die websites moeten mannen voor elk berichtje betalen. Achter een nepprofiel zitten meerdere vrouwen. Een van hen is Sonja (32)*, alleenstaande moeder van twee kinderen en vanwege een burn-out zittende in de ziektewet.

  De toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft duizenden foute datingsites op het oog. Dat onthulde ACM al in februari 2018 in het onderzoeksprogramma De monitor van KRO-NCRV.

  Tegen betaling
  Achter nepprofielen zoals dat van Sonja zitten personen die tegen betaling chatten. In Nederland bestaan er tientallen platforms waarmee je aan de slag kunt als zogenaamde chatoperator. Daarmee verdien je gemiddeld 14 cent per bericht.

  Sonja: „Ik ben een alleenstaande moeder. Ik zit op Facebook in van die groepen voor alleenstaande moeders. Daarin wordt van alles aangeboden. Zo kwam ook een keer het onderwerp thuiswerken aan bod.”

  Thuiswerken
  „Een vrouw wist wel een manier hoe je een extra zakcentje kon verdienen met thuiswerk: werken als chatoperator op datingsites. Het was wel iets anders dan brieven in een envelop doen. Voor mij was het op dat moment de ideale oplossing. Ik wist wat het inhield maar het was financieel gezien pure noodzaak.

  Rol
  Ik kan zelf bepalen wanneer ik werk. Ik doe het vooral in de weekenden. De beloningen zijn dan hoger en het is ook drukker. Dat het zo flexibel is, is voor mij ook een reden waarom ik dit doe.”

  „Het werk is heel makkelijk. Achter een profiel zitten meerdere vrouwen, ik ben een van hen. Een man kan denken dat hij een jaar met dezelfde vrouw praat, maar in werkelijkheid praat hij met tientallen verschillende vrouwen.

  Manuela: Ik heb hopelijk veel vrouwen voor hem kunnen waarschuwen
  Ik log in en krijg een profiel toegewezen. Vervolgens lees ik wat mijn collega’s eerder al hebben gezegd. Bijvoorbeeld over het wel of niet willen van kinderen. Het is een kwestie van even inlezen en dan speel ik mijn rol.”

  Alledaags gesprek
  „De berichten die ik ontvang zijn heel divers. Het varieert van erotische berichten en naaktfoto’s tot chats met eenzame mannen. En er zitten ook zeker mannen tussen die gewoon op zoek zijn naar een alledaags gesprek.

  Sommigen raken echt gehecht aan een profiel. Dan ontvang je berichten als: ’Ik heb al zo lang niks van je gehoord. Blijf alsjeblieft nog even online.’ De kwetsbaren blijven hoop houden. Maar mannen die alleen op zoek zijn naar seks hebben al gauw door dat het er niet in zit. Omdat een vrouw nooit wil afspreken.”

  Burn-out
  „Als ik vermoed dat een man echt gelooft dat de vrouw achter het profiel echt bestaat, vind ik dat wel moeilijk. Ik heb weleens berichten weg geklikt omdat ik niet wist hoe ik ermee moest omgaan. Ik weet dat het misleidend is en ik heb me zeker schuldig gevoeld.

  Maar voor mij is het een tweestrijd: als ik mijn kinderen geen eten kan geven dan moet ik maar misleiden. Daarom zit ik alleen op de site als de nood hoog is. Op dit moment is dit mijn enige werk; vanwege een burn-out zit ik in de ziektewet.

  Er zijn twee vriendinnen die weten wat ik doe en zij begrijpen waarom. Ik heb zelf nooit gevoelens gekregen. Überhaupt heb ik nooit gedacht: ’Dit is wel heel gezellig’. Het zijn niet mijn type mannen. Al vind ik het soms schattig om te horen dat een man mijn gezelschap waardeert.”

  *Sonja is niet haar echte naam.

  • superboer superboer says:

   @lex.a zou dit ook bij een lexa of relatie planet gebeuren?

   • Lex.A. Lex.A. says:

    Nepprofielen zitten op ELKE datingsite. Of ze ook door de eigenaren van deze sites worden gemaakt is denk ik nooit te controleren, tenzij een (of meerdere) van deze dames in een zaak zou getuigen.

    Je weet het dus niet (zeker).

  • MGTOW MGTOW says:

   Dit gaat over datingsites die met chatoperatoren werken. Die hebben meestal ook een creditsysteem waarbij de gebruikers (veelal mannen) betalen voor elk bericht. Doordat deze mannen vaak niet goed de voorwaarden gelezen hebben en/of niet al te snugger zijn, trappen ze er in. Het is een vorm van bedrog, maar wel een die in de kleine lettertjes staat.

   Een andere vorm van bedrog zie je bij de reguliere websites zoals relatieplanet, lexa, etc. waar het lijkt of er veel mensen actief zijn, maar waar de meeste profielen oud/inactief zijn. Ook kunnen er lokprofielen tussen zitten. Soms geven sites aan dat een lid niet-betalend is, maar je ziet niet wanneer voor t laatst de persoon actief is. Dit bedrog is veel subtieler.

   • superboer superboer says:

    @mgtow/ ik heb mijn buik er van vol die dating site;s nu wil ik naar een van die speeddate avonden.. maar zou dat wat zijn? Bedoel je ziet de Dame;s dan wel in het echt en wat je dan voor je hebt, weet niet of dit kans van slagen hebt mgtow/lex.a. Jullie?

   • superboer superboer says:

    heel veel NIET betaalde leden op lexa vooral de Dame;s, als jij dan als man haar een berichtje zend? kan zij het als Niet betaald member Niet lezen, dus weggegooid geld, alleen als je een premium neemt kan ze jou gratis berichten, maar goed, das wel 20 euro per maand, krom systeem van lexa Heel veel inactieve leden dus.

 9. MGTOW MGTOW says:

  Wat ook opvalt is dat zoveel vrouwen op datingsites zich omschrijven als ‘trotse’ moeders. Als je even bedenkt dat 70 tot 90 procent (afhankelijk van haar opleidingsniveau) van de echtscheidingen is geinitieerd door de vrouw, hoe trots mag je dan zijn? Gezien de ellende die ze bijvoorbeeld bij haar kinderen heeft veroorzaakt niks om trots op te zijn. Als de man vreemd is gegaan of haar mishandelt dan is dat een goede reden om te scheiden. Maar vaker is het omdat zij hem niet kan veranderen in hetgeen ze eigenlijk voor ogen had, of ze is verveeld zoals een kat met een dode muis. Of ze denkt dat het gras elders groener of beter is. Trotse moeders zijn misschien trots omdat ze alles zelf doen. Maar doorgaans ontvangen ze alimentatie en/of subsidies en zijn helemaal niet zo zelfstandig. De trots verdwijnt ook snel als de rekening van de hapjes en drankjes op tafel wordt gelegd. Dan is ze ineens het hulpeloze traditionele vrouwtje dat geholpen moet worden door die sterke zelfverzekerde man die beslist geen krent mag zijn en alles zonder morren betaalt. Merk op dat gedurende het grootste gedeelte van de humane historie, een ontrouwe vrouw die haar gezin verliet geen enkele trots had maar ten schande werd gemaakt. Een dergelijke vrouw werd dan ook gemeden door vrijgezelle mannen.

  • Lex. A. Lex. A. says:

   Een term als ‘trotse moeder’ is een niets zeggende kreet. Als je bedenkt dat vrouwen op datingsites als RP, Leza en parshit over het algemeen 40+ zijn dan is de statistische kans dat zij moeder is behoorlijk groot. En hoe groot is die kans dat ze zichzelf als trots ziet? Dus wat voegt zo’n term nu toe? Het is voor ons heren een rode vlag; je zult vér onderaan de pikorde blijven, tenzij het om betalen gaat.

   Vrouwen denken inderdaad dat ze mannen kunnen veranderen. Mannen daarentegen denken dat vrouwen niet veranderen… Denken dat het gras elders groener is, is simpelweg een kwestie van je eigen gazon niet goed onderhouden 😉

   • superboer superboer says:

    @lex.a. stel dat een werkloze man op een dating site gaat? zal die werkloze man kans maken bij een vrouw? of willen ze uitsluitend een Man met een [Goeie] betaalde baan. Mijn vriend is werkloos en staat op lexa, ben benieuwd of ie slaagt. Eigenlijk moet een vrouw niet kijken dat die Man geen werk hebt, echte liefde, dat telt meer dan een baan.

   • MGTOW MGTOW says:

    @superboer; vawege hypergamie gaat die werkeloze man niks bereiken tenzij hij fysiek exceptioneel aantrekkelijk is. Dan heeft hij one night stands. Vooral met jonge vrouwen die minder hypergaam zijn.

   • Ima Ching Ima Ching says:

    Superboer, zo’n werkloze man zal ws geen relatie krijgen via een datingsite. Hij zal vooral lekker moeten gaan liegen over zijn inkomen en financiële status. Dat liegen maakt op datingsites niets uit (alhoewel ik dat zelf jammer vind) want vrouwen doen het ook de hele tijd: oude foto’s, bewerkte foto’s, liegen over gewicht en postuur.

    En als je goed haar profiel leest kun je vaak haar eigenschappen al ontdekken. Dat zijn namelijk negen van de tien keer de eigenschappen waarvan ze aangeeft dat ze deze niet in een man zoekt. Dit heet “defensief projecteren”. Het leuke is dat mensen (en in dit geval dus: vrouwen) niet eens door hebben dat de vork op deze manier in de steel steekt. Doe er jouw voordeel mee.

   • MGTOW MGTOW says:

    Klopt, eigenlijk moet je alles wat ze zegt gewoon omdraaien om te weten wat ze eigenlijk bedoelt. Wij mannen zijn vaak slecht in dit soort psychologische spelletjes. Vuistregel: besteed geen aandacht aan wat ze zegt of schrijft, maar kijk naar haar acties en hoe ze handelt. Dat is het enige dat voor jou relevant is, de rest is een mistgordijn. Als je dat doet kom je ook niet in de friendzone terecht.

   • superboer superboer says:

    Beste lexa.a./Mgtow/ Thanks.. Draait bij vele Vrouwen dan alles om geld en status? Wat krijgt men als Man er voor terug? Ja liegen kunnen zij goed en veelal oude fotos wat ik al had vernomen van Mannen wie op date zijn geweest, ze kregen dan een veel oudere vrouw voor gespiegeld en ook nog eens dik. En velen hebben problemen=geestelijke=binding angst etc.. ik denk dat date site het afvoer putje is, zeker voor 85 procent van de Vrouw. Veel te veel eisen, Man moet zus en zo kunnen en doen, niet langer dan zo en niet kleiner dan dit.. wat een gelul allemaal. Veelal zie je de Vrouwen naar 3 jaar NOG op een date site staan, vreemd? Ja zeg ik. Mijn Moeder zei ooit; Een leuke nette Vrouw heb geen date site nodig. Ben het eens net haar.

   • MGTOW MGTOW says:

    @superboer.
    The juice aint worth the squeezing…….
    Je krijgt er dus niets voor terug. Datingsites zijn de kringloopwinkel voor wat betreft vrouwen. Niet alleen dat het mooie er vaak af van af is, maar er zijn tal van gebreken die al dan niet gecamoufleerd zijn. Echter betaal je nog steeds de nieuwprijs. De eisenlijstjes en verwachtingspatronen zijn namelijk nog steeds zo hoog als toen ze er nog goed uitzag en wat te bieden had. Lees de profielen maar en je weet genoeg. En de ‘kids’ krijg je er gratis bij. Is dit niet een goede deal?

   • Ima Ching Ima Ching says:

    Wat te denken van de term “klik”; volgens een hoop damesprofielen moet er een “klik” zijn. Zeggen dat er geen klik was is makkelijk. Als je als vrouw moet constateren dat jij hem wel leuk vond, maar hij jou niet, dan is het niet leuk om te moeten zeggen dat je afgewezen bent want dat is voor de dames een doodzonde.

    Nee, dan zeggen ze: er was geen klik…

  • voedsel voedsel says:

   Wil je van die vrouw jong kindjes af? Zet dan voedsel vergiftige helpt ook een beetje.

   Er zijn ook veel jonge vrouwen die naar het voedselbank gaan. Voor al turken en Marokkanen hebben om de 9 maanden elke jaar een kindje. Een man heeft dus als in 9 jaren al 9 kindjes verwekt. Tot dat ze flink al is uit gewijd.

   Oude Marokkaanse man van 55 jaar rond verwekt kinderen bij jonge marokkaanse dame van 23 jaar.

   Ik heb echt een bloedhekel aan kinderen.

   Ik moest nog lachen om de reacties van mgtow.

 10. Lex.A. Lex.A. says:

  Ja die friendzone is de tegenhanger van de FWB (of de seriële ONS).

  Waar mannen graag lekker enkel sex willen, willen vrouwen enkel getrakteerd worden. Blijkbaar kom je op datingsites terecht als dit te vaak botst. En zo niet, dan kom je “elkaar tegen” en dat noemen we een relatie zoals bijvoorbeeld een huwelijk.

  Het blijft ouderwetse ruilhandel en enkel als je in staat bent scherp te zijn (en te blijven) en goed te (onder)handelen, kom je niet van een koude kermis thuis. Dat geldt voor man en vrouw.

  • johan johan says:

   Het is ook allemaal weg gegooid tijd en je bent al een jaar of jaren bezig. Hahah sommige gestoorde vrouwen schrijven zich ook in en uit als je in een leuke gesprek zit. Ik ben al jaren niet meer bezig met dating sites en ben ook niet actief meer ruim 10 jaar.

   Maar ik lees veel teleur stellende verhalen, zoals real life iemand vinden als dating sites. Dus het komt echter neer op het zelfde. Ik ken genoeg vrouwen die alleen maar voor het trouwen gingen en ik heb gezegd mooie niet. Die dachten echt dat ik mooie het huwelijks bootje in ga en mooie niet. Dat ze denken dat ik voor de kosten ga op draaien als ik met haar ga zijn. Vaak verbreken ze het contact en kan er echt om lachen het is een logische keuze die je zelf maakt.

   De vrouw die op een dating staat is meestal getrouwd en heeft twee kinderen is niet meer met haar man. En zoek via dating sites naar sex of gratis traktatie eten op jou kosten.

   Ik heb een goed leven lekker alleen, no kids, geen verantwoordelijkheid aan kosten maken, zoals kinderen alimentatie of partner alimentatie. Maar vindt het jammer voor de mannen die door gaan en bezig zijn met het zoeken van een partner terwijl ze zelf opgelicht worden in een relatie of in een huwelijk.

   • Sylwia Sylwia says:

    Tjonge jonge sorry hoor hier is een reactie van vrouw ben gescheiden Ja,hallo wat verwachten jullie als je over de 40 bent,ze zoekt sponsor ,leven wij in 1950 of zo,er zijn oneerlijke vrouwen,maar hier ziek ook geen heren

  • MGTOW MGTOW says:

   Vaak is het een slechte ruil voor de man. Je levert vrijheid in, je levert geld in, je zet hobbies opzij en in geval van een huwelijk neem je een groot financieel risico op je. En wat krijg je er voor terug? Als de buit eenmaal binnen is neemt de hoeveelheid sex af terwijl haar gewicht toeneemt. Dit is gewoon een feit, blijkt uit onderzoek. Maar jij blijft betalen en werkt je fulltime in de rondte. Als je niet uitkijkt betaal je zelfs nog als de relatie voorbij is, dat noemen we alimentatie. Wat je ziet tijdens dating (doorgaans eenzijdige investering vanuit de man) is nog maar een voorproefje wat je te wachten staat mocht het wat worden. Een gewaarschuwd mens….

   • Kees Kees says:

    Dit moet ook bekend klinken: dat ze aangeeft dat ze nu méér werkt dan voorheen (al is het natuurlijk heel wat DAT ze werkt). Nu haar relatie over is en zij zelfstandig woont moet ze blijkbaar wel.

    Dit is een RED ALERT heren! Als je straks in een relatie met haar belandt, gaat ze weer minder werken!! Dan mag jij dokken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑