datingsite parship

datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 5th, 2018 | door Welke online datingsite?

275

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa.nl heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Lexa

Lexa screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij deze datingsite.

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

 

Lexa kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze dating site kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Momenteel geen acties of kortingen

 

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem275 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. carola carola says:

  Goedenavond
  Er is gisteren bijna 60 euro van mijn rekening afgeschreven en vandaag weer.
  Kan u mij uitleggen waarom ik zoveel geld moet betalen?
  En bij deze wil ik geluk mijn profiel stop zetten. Hoop dat u dat voor mij kunt regelen en dat ik eenmalig mijn geld terug krijg

 2. Rene Rene says:

  Slechte kwaliteit ,alle reacties komen mij bekend voor.De zo genaamde BOOST is helemaal af te raden.
  Zeer veel berichten verstuurd ,geen reacties.

  Lexa raad ik niet aan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Robin Robin says:

  Zwaar misleidende website, die vooral gericht is om zoveel mogelijk geld uit je zakken te trekken zonder er echt iets goeds voor terug te geven:

  Irritante trucjes
  Heel vervelend als je net een lidmaatschap gekocht hebt en deze wilt opzeggen dat je eerst 24 uur moet wachten alvorens dat mogelijk is. Vanwege technische redenen word er aangegeven, maar ik werk zelf in de it-sector en ik kan met 100% zekerheid zeggen dat dat complete onzin is, en alleen word gedaan in de hoop dat men hierdoor alsnog vergeet op te zeggen. Schandalig!

  Bovendien word je geduld, nadat je 24 uur gewacht hebt ook nog eens extra op de proef gesteld omdat je simpelweg niet met 1 muisklik je membership kunt opzeggen, maar je eerst letterlijk zeven keer op een button moet klikken, je inlognaam en wachtwoord moet invullen (welke je ook niet in het veld kunt plakken, terwijl je al ingelogd bent en het tevens op alle andere gedeeltes van de website wel allemaal automatisch gaat), etc. Ze maken het mensen zo moeilijk mogelijk om op te zeggen in de hoop zo misschien nog wat langer geld te kunnen incasseren. Waardeloos!

  Betaald lid, toch doodgegooit met extra betaalopties!
  Compleet waardeloos is het dat je als betaald lid niet alleen doodgegooid word met irritante banners (waar zij nog eens extra verdienen over jouw rug), maar als reeds betaald lid proberen ze je ook nog eens extra geld af te troggelen met compleet overbodige premium opties zoals het “laat vrouwen jou berichten gratis beantwoorden,” “boost je profiel,” “leesbevestigingen,” etc. Omg, ik heb godverdomme 25 euro betaald en dan nog mag ik niet volledig van alle opties gebruik maken. Ronduit schandalig!

  Veel te hoge Prijs:
  De prijs van bijna 25 euro per maand is echt extreem hoog, helemaal als je kijkt dat je daar eigenlijk niets voor terug krijgt. Bovendien is het schandalig dat ze alleen iDeal betalingen accepteren indien je een pakket voor 3 maanden aanschaft. Kortom weer zo’n misselijke truc om mensen geld af te troggelen, aangezien 90% van de Nederlanders het lieft met iDeal betaald. Wil je maar 1 maand proberen, sorry, dan is alleen creditcard of paypal mogelijk.

  Popups
  Ook extreem vervelend zijn al die popups die elke keer voorbij komen. Ik snap dat ze willen dat de profielen zo volledig mogelijk zijn, maar laat mensen dit zelf bepalen en dwing het ze niet op. Ook die supervelende nieuwsbrieven, berichten van lexa in je inbox die niemand interesseren etc, zijn ontzettend storend. Dan denk je: yes, ik heb een bericht binnen van een potentiele match, om vervolgens weer te zien dat het lexa spam is. Storend!

  Aanbod
  Hoewel ze natuurlijk afhankelijk zijn van het aantal mensen die zich inschrijven, is het aanbod lachwekkend te noemen. Wel adverteren met de grootste dating site van de benelux, maar uiteindelijk zijn er vaak maar bar weinig mensen online, en diegene die online zijn (uit een bepaalde leeftijdsgroep) zijn eigenlijk altijd dezelfde mensen (die stonden er 5 jaar geleden ook al op). En dan durven ze nog een popup op je scherm te toveren met “nu 50.000 mensen online”…. uit heel europe ja, waar je natuurlijk niets aan hebt. Verder allemaal geen probleem, ware het niet dat ze er dik geld voor vragen. Dus stel dat er 25 vrouwen uit mijn doelgroep zijn en van die vrouwen vind ik er 4 leuk (bij 80% ervan kan je – niet slecht bedoeld – zelfs met de beste bedoelingen nog niets leuks/moois/positiefs van maken), dan betaal ik ldus etterlijk 7.50 euro per verstuurd bericht! En dan is het nog maar de vraag of de dame in kwestie mij uberhaupt iets kan terugsturen, want als je daar zekerheid voor wilt hebben moet je weer diep in de buidel tasten.

  Kortom: Lexa is enorm teleurstellend als datingsite, ze bieden veel te weinig voor veel te veel geld, en lijken bovendien als voornaamste doel te hebben om hun klanten zoveel mogelijk geld afhandig te maken! Oplichters zijn het!

  • Harry Harry says:

   Helemaal gelijk je kan met ideal niet eens 1 maand betalen dan ben je verplicht om 3 maanden te nemen. 1 maand kan met credit card of paypal daar begin ik dus niet aan. Waardeloos dat hele Lexa

 4. Kobitje Kobitje says:

  Ik heb sinds kort een full membership genomen gedurende 6 maanden (3 maanden + 3 gratis actie ) kosten 50 euro . Ik kan nog weinig over de site zelf zeggen behalve dat er veel mensen online zijn dus daar is zeker geen tekort aan . De website is zelf erg vaag als het gaat om contact met de klantenservice deze had ik zelf vrijwel meteen nodig na het betalen van mijn eerste full membership account . Wat er gebeurde was dat nadat je betaald heb voor je membership je nog 1 extra optie krijgt om bonus boosts of extra opties en aandacht te krijgen je kent het wel het traditionele dating site getrek aan je portemonnee . Ik klikte vervolgens nergens op behalve op voltooien wat bleek Lexa had gewoon zelf iets voor me aangevinkt zonder dat ik hier ook maar iets van wist dus mooi een extra optie gekocht van 89,99 euro ! , Gelukkig heb ik een beheerde basis rekening en kan ik onmogelijk rood staan dus ze hebben niks van mijn rekening af kunnen plunderen maar voor elk ieder ander let erg op de vinkjes en opties die je kunt aanklikken tijdens het afronden van een betaling vooral als je credit card of debit gebruikt op wat voor manier dan ook !!. Zorg er ook voor dat je bij het begin aanvinkend “Contract NIET automatisch verlengen” als je dit niet doet dan blijven ze elke maand of elke 3 maanden geld van je rekening stelen en dat opzeggen kost veel tijd en moeite .

 5. Sophie Sophie says:

  Zojuist kreeg ik weer een ‘speciale aanbieding’, nu van Lexamore.
  Mensen, wees gewaarschuwd: Een maand voor € 9.99 maar als je niet heel precies de opzegvoorwaarden volgt zit je vast aan een abo van € 50,- per maand!
  Vrijwel de hele datingbusiness is door en door ziek, je wordt getild waar je bij staat…..!

 6. Mois Mois says:

  Lexa flikkert zonder pardon en of vragen hoe of wat je profiel eraf als ze een melding krijgen.
  Ook zo bij mij na een beledigde man die een (en dan nog nette) afwijzing van mij kreeg bleek achteraf op facebook.
  Stelletje oplichters zijn het bij lexa. Hoop wanhopige mannen ook trouwens en veel profielen die allang niet meer actief zijn.
  Dus: NIET DOEN!!!!

 7. Sander Sander says:

  Het zijn oplichters bij Lexa. Ik had mij voor 1 maand ingeschreven en daarna stopgezet. Vervolgens werd elke maand het bedrag gewoon afgeschreven. Je moet er heel wat voor doen om het abonnement echt op te zeggen. Deze mensen zijn er niet om jou aan een partner te helpen maar om je op te lichten.

 8. martin martin says:

  ik wil graag op zeggen

 9. Piet Piet says:

  Is de meeste slimme en onoverzichtelijke site.
  Alles is met elkaar verbonden. Zit heel sluw in elkaar.
  Kon er door het Keurmerk gelukkig binnen 14 dagen vanaf.

  Beveel ik niemand aan.

 10. frank frank says:

  ik kan niet eens meer inloggen op de site van lexa.nl dan ga je naar wachtwoord vergeten wordt er gezegd 5 min wachten. voor dat je weer in kunt loggen.. dat is niet waar heb het meerdere keer geprobeerd maar geen mail. ben bij de bank geweest heb het laten blokkeren. het zijn in mijn ogen oplichters.

 11. Bartjan Bartjan says:

  Hoe komen ze toch aan de geschetste populariteit?
  Wat een nepprofielen. Er zitten echt bestaande personen tussen. Dat is zeker waar. Maar de meesten zijn nep. Er worden nieuwe personen aangemeld en die zijn al mijn favoriet als ik ze voor de eerste keer aanklik. Hoe dat kan: eerst een bestaand profiel er uit en een tijdje later weer aanmelden.
  We kunnen niets beters doen dan toekomstige abonnees te waarschuwen.

  • Mois Mois says:

   Ja klopt, ook schijnt lexa je profiel bij anderen te makeren als bekeken terwijl ik echt nket bij die mannen heb gekeken. Gevolg: hoop beledigde gasten en wantrouwen omdat je niet meer weet wat nou waar is of niet.

   • Harry Harry says:

    Klopt net lid en al 200 bezoekers en 20 flirts en als je lid bent geworden gebeurd er niets meer. Afzetters en leugenaars/

 12. Paul Paul says:

  Tijdens mijn lopende betaalde abonnement niet veel reacties gekregen en bezichtiging. Toen liep mijn abonnement af en letterlijk de dag erna kreeg ik 35 bezichtigingen en enkele flirts. Kon dat niet toen ik nog wel betalend lid was? Voel mij opgelicht!

 13. TJA TJA says:

  ik begin ook aardig te twijfelen aan Lexa. Iedere dag kijkers, ik sta bij heel veel dames als favoriet. Krijg meerdere keren per dag uitnodigingen uit Groningen, heel gek ik woon in Limburg.
  Nooit iemand van de favorieten reageert terug?

 14. Philomeen Philomeen says:

  Waardeloos! Wil ik mijn berichten lezen, kan dat niet omdat Lexa met technisch onderhoud bezig is….en dat met een date de volgende dag. Niet meer van deze tijd…..

 15. Nancy Nancy says:

  Belachelijke site die Lexa, netjes betaald gedurende zes maanden. Kreeg iedere dag bezoeken van mannen. 1 dag na mijn opzegging, (mijn lidmaatschap is nog twee maanden geldig) krijg ik geen bezoeken meer op mijn profiel ! Dat is wel heel toevallig ! Deze site is gewoon geldklopperij. Ook de zoekfuncties zijn erg minimaal.
  Blij dat ik er vanaf ben over twee maanden ! Bagger !

 16. rens rens says:

  Ik ben in 2 maanden tijd 8 keer gratis lid geweest van lexa voor 3 dagen, telkens met een ander email adres.. Iedere keer word ik wel 500 keer bekeken en en ben een keer of 80 aan iemands favorieten toegevoegd/ of vinden mij leuk. Het valt heel erg op dat deze vrouwen vrijwel allemaal meer dan 100 km ver weg wonen. Van dichtbij een enkeling maar als je daar op reageert krijg je geen antwoord.
  Dat is vreemd. Zie ook geen meerwaarde om er voor te gaan betalen. Dat is gewoon je geld weg gooien.

 17. hulpusch hulpusch says:

  geachte lexa ik wil graag betalen voor jullie diensten maar ik heb alleen de abm bank en ik
  geef mijn pasnumber aan vreemden niet vrij dat zal u wel begrijpen

 18. K.V K.V says:

  Let op de profiel namen.

  De fake profielen hebben steeds dezelfde soort profielnamen. Namelijk; naam_letter_3 cijfers. Bijvoorbeeld; Hanna_a_133 of Bea_b_876 Anita_c_423 etc. Het barst ervan. Meestal blijft het bij de eerste letters van het alfabet, a, b of c.

  Andere kant van medaille, er zitten ook echte vrouwen tussen. Heb al meerdere malen dates gehad.

 19. lucian lucian says:

  Het gevoel dat ik krijg van de meeste reacties hier komt overeen met mijn gevoel. Mijn ervaring is: geen spontane berichten of knipogen. Nauwelijks een reactie terug. Van 2 vrouwen waren de afwijzingen 1 op 1 gelijk. Ik werd 1 maal actief benaderd, was een lokvrouw voor een andere site, fake dus. Spontane bezoeksters en vrouwen die mij favoriet vinden zijn geen van allen mijn voorkeur, vaak het tegenovergestelde van wat ik als ruime wens heb aangegeven. De vrouwen waarmee ik bijv. in de bus gesprekjes en glimlachjes/knipoogjes heb zijn aantrekkelijker en hoger in aantal dan daar. Om dat aantal te vergroten had ik juist dat lidmaatschap genomen. Helaas. Ik heb ook die ervaring met een dubbel profiel van 1 vrouw. Vele versies profieltekst gehad, het maakt nauwelijks verschil. Zoek ‘s-avonds of in het weekend ‘s-nachts op “online”. Dan wordt het een kort lijstje. Dan worden ook vrouwen van buitenlandse sites zichtbaar. Heb de automatische verlenging en betaling gestopt. Om het weer aan te zetten is 1 klik voldoende, die knop zit vlakbij je profielknop. Voor uitzetten moet je door veel schermen. Zet het wel meteen weer uit.

 20. Monique Monique says:

  Lexa = waardeloos. Zonde van mijn geld geweest. Het bulkt er van de nepprofielen.

  Uiteindelijk kreeg ik zelfs te horen dat er twee profielen van mij op Lexa waren, terwijl ik maar 1 profiel had aangemaakt.

  De gratis datingsite Twoo schijnt echter een onderdeel van Lexa te zijn. Ongevraagd was mijn Twoo-profiel ook ongevraagd en zonder mij te informeren door Lexa op Lexa geplempt. Het ergste was dat heel wat mannen mij berichtjes hadden gestuurd, maar die kon ik niet beantwoorden, want ik wist niks van dat profiel en kon ook zonder inloggegevens niet inloggen.

  Kortom Lexa is wellicht zelf de grootste veroorzaker van de vele nepprofielen.

  Voor mij NOOIT meer Lexa.

 21. Pat 73 Pat 73 says:

  Ben een jaar lid geweest, zo’n 200 bezoekers, toen een half jaar niet, zo’n 900 bezoekers en een zootje flits en favorieten, daarom weer lid geworden en het is weer stil, oplichters naar mijn mening.

  • Caroline Caroline says:

   Waardeloze site, weinig echte profielen, er zitten meer fakeprofielen dan echte op. Die mannen die dus in Afrika zitten en geld van je proberen te krijgen. Minimaal 10 per dag in mijn mailbox en ik maar Lexa blijven waarschuwing voor die profielen. Zou toch denken dat zij die er vooraf uit moeten halen, want zo moeilijk is het niet om ze te herkennen. Wat er wel is wil vaak geen serieuze relatie maar proberen met zoveel mogelijk vrouwen sex te hebben. Trieste site die de naam datingsite niet zou mogen dragen.

 22. Diejaan Diejaan says:

  Het wemelt van de fakeprofielen!
  PAS OP er zijn mannen die scam-telefoonnummers gebruiken.
  Al meerdere mails naar Lexa gestuurd hierover, met de vraag wat hun beleid hieromtrent is. Antwoord blijft uit.
  Grootste datingsite, maar de serieuze profielen vormen de minderheid.
  Echt zonde van mijn half jaar lidmaatschap.

 23. Lizzy Lizzy says:

  Veel fakes en mannen die maar meteen een relatie willen terwijl je elkaar nog niet eens hebt ontmoet.
  Op serieuze toenaderings pogingen vaak helemaal geen respons. Veel foto’s van gefingeerde personen of van mensen met identiteitsfraude.

 24. Caroline Caroline says:

  waardeloze site, erg veel fakeprofielen die geld van je proberen te krijgen.
  Verder veel mannen die alleen maar sexdates willen en dus geen serieuze relatie.
  Zonde van het geld om je hier op te abonneren!
  Wil je geen last hebben van die gratis leden dan mag je weer extra bijbetalen.
  Is alleen geldklopperij en ik kon dagelijks wel 10 fakemannen aangeven
  die er door Lexa niet uitgehaald waren en die contact met mij zochten.
  Geldteruggarantie, nou we gaan het beleven,
  maar heb z’n donkerbruin vermoeden dat ze ook dat niet doen al voldoe ik aan alle voorwaarden.
  Nog even doorbijten tot die 6 maanden voorbij zijn.

 25. jer jer says:

  voor vrouwen zijn datingsites heerlijk zelf de lelijke vrouwen krijgen dotten aandacht maar voor mannen is het super irritant 0% aandacht.

 26. jer jer says:

  kutsite oplichters er staat dat alle profielen gecontroleerd zijn niet dus ik kan met een fake foto een account aanmaken en foto wordt gewoon goedgekeurd . alle vrouwen zijn bovendien respectloos en asociaal , de kans dat ze je een bericht terug sturen op een zelf geschreven gedicht is bijna net zo klein als dat je met oudjaar de 30 miljoen wint en ook op winks wordt ook never nooit terug beantwoord

 27. Lucy-! Lucy-! says:

  helaas,per ongeluk verkeerde toets gebruikt, wilde alleen anoniem kijken, zit vast aan abonnement terwijl ik direct toen ik dit ontdekte een mail heb gestuurd met de mededeling dat ik geen abonnement wilde, de mail werd dus niet beantwoord , ik vind dit een heel vervelende manier van werken en gebruik lexa niet meer voor mijn zoektocht.

 28. Ralf Ralf says:

  Inderdaad, lexa is de grootste oplichting die er maar zijn kan. Eerst wanneer je een account hebt aangemaakt en nog niet betaald hebt krijg je direct een aantal flirts. Uiteraard kun je nog niet zien wie dit zijn.. Na betaling kun je de profielen zien en blijkt dat deze vrouwen uit Kuala Lumpur, Peru, Colombia etc komen.. Er staan zeer veel nep profielen op ongelooflijk. Of vrouwen die altijd maar online staan en vrouwen die schijnbaar hun hele leven al op een datingsite staan.

  Het aller ergste vind ik wel dat je dus serieus naar iets op zoek bent, maar dat je eigenlijk bikkelhard genept wordt en uiteindelijk draait het ook bij lexa maar om 1 ding.. En dat is smerig geld verdienen over de rug van een goed bedoelende man die gewoon een fijne relatie zoekt.

 29. jer jer says:

  heb naar 60 vrouwen een gedicht gestuurd niet van internet, zelf gemaakt, slecht 3 van de 60 reageert terug en die andere 60 reageren niet lezen het wel en bezoeken ook je profiel niet eens. je word dus afgekeurd op niks . want op zo’n heel klein chat fototje kun je niet zien dat iemand je type niet is. de anderen die wel reageren hebben kut smoesjes met we hebben geen overeenkomsten.

 30. geert geert says:

  Ik ben eens enkele maanden lid geweest. Wel wat bezoeken gehad maar niet echt je van het. Na drie maanden gestopt met betalen en ineens regende het bezoeken, favorieten en flirts. Ik maar weer een maandje betaald want ik was toch benieuwd wie dat allemaal was. Nou, het was snel afgelopen met de bezoeken e.d. Na een maand was mijn lidmaatschap weer voorbij en jawel hoor, binnen 3 dagen had ik meer bezoekers en flirts dan in de afgelopen 3 maanden bij elkaar!! Stelletje oplichters dus. Niet aan beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑