datingsite parship

Home » Lexa – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 3rd, 2019 | door Welke online datingsite?

639

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa.nl heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Lexa

Lexa screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij deze datingsite.

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

 

Lexa kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze dating site kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Momenteel geen acties of kortingen

 

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem639 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Erik weg Erik weg says:

  Lexa wat doe Je?? Mijn memvership is bijna ten einde. En plots krijg je heel veel meldingen van mensen die je profiel.hevben bekeken. Dit valt niet op hoor.
  Laat de dames eerst naar eens het fatsoen opbrengen om te reageren op een reactie.
  Maar volgens mij regelt lexa dit zelf, om je naar weer te laten betalen.

 2. superboer superboer says:

  ja man; altijd de zielige mevrouw uit hangen; leunen en rekenen op de man. Laten ze hun eigen boontjes maar eens doppen; tering naar de nering zetten; ze waren het fijne leventje gewent, vakanties,shoppen,wijntjes, en meer van dit gemakkelijk leventje. Wel eens goed hoe ze dan nu leven, pas op de plaats maken…. ik hebt al helemaal niks met die zeurende aandacht trekkende vrouwen. Ga je huis maar schoonmaken en ga sporten of wat ook;

  • MGTOW MGTOW says:

   Tegenwoordig zijn vrouwen geemancipeerd en kunnen hun eigen broek ophouden. Er is dus geen reden om nog te trakteren op etentjes of een vrouw financieel te ondersteunen. Sterker nog, nice guys finish last; het wordt als een teken van zwakte gezien als je meegaat met haar grillen en grollen en jezelf kwetsbaar opstelt. Ze heeft meer respect voor een dominante zak, ze wil tegengas krijgen. Het zijn net katten die verveeld raken als een speeltje of muis niet meer beweegt. Het gaat om de uitdaging. Op datingsites ga je je tijd niet verkwisten aan eeuwige chats. Je spreekt binnen enkele dagen af of anders niet. Niks geen aandacht geven, daar is je tijd te kostbaar voor. Afspreken doe je zo goedkoop mogelijk, bij voorkeur bij haar thuis.Laat je niet intimideren door enkel haar vagina. Echt, zo bijzonder zijn de vrouwen op datingsites niet. Op zijn best gemiddeld. Vaak financieel gezien aan de grond en vaak vroegtijdige rimpelkoppen en een door baringen verwoest postuur dat lijkt op een geplofte bitterbal.

  • MGTOW MGTOW says:

   Sporten?
   Bij mij op de sportvereniging laten vrouwen het op middelbare leeftijd ineens afweten. Zie je voornamelijk vrouwen tot pak hem beet een jaar of 30. Maar daarboven niet meer. Dan hebben ze geen zin meer of zeggen het te druk te hebben. Dan kijken ze liever netflix; vaak lees je dat al in hun profieltekst. Om toch maar sociaal geaccepteerd over te komen is mevrouw natuuuuuurlijk sportief. Maar vraag je door dan blijkt ze al een poosje gestopt te zijn (ivm een of andere blessure) of het is af en toe een mooi-weer-rondje joggen in het park (vaak meer om haar outfit te showen dan dat ze echt traint). Alles moet vooral zo makkelijk mogelijk zijn. Daarom hebben ook zo vele vrouwen van die waardeloze ‘studies’ gevolgd die zo lekker makkelijk (vooral geen wiskunde) waren maar waarmee ze geen droge boterham verdient. Daar mag jij voor zorgen door haar te trakteren op een luxe diner. De meeste vrouwen op datingsites zijn gewoon lui.

   • superboer superboer says:

    helemaal eens met jou Mgtow/ alleen als de zon schijnt en warm is; dan willen ze nog wel eens een rondje [hard]lopen, dure spullen gekocht, maar naar een paar keer laten ze het wel weer afweten; geen zin [meer] en of te lui; of slecht weer; ik vind de nederlandse vrouw zeker lui en te makkelijk aangelegd; alles moet bij ze van zelf gaan lijkt het wel; koken willen of kunne ze niet of nauwelijks, je ziet ze dagelijks in een grand cafe zitten; kijk smiddags maar eens in een stad; de kroegen zitten er vol me; moeten ze niet werken? of iets anders nuttigs gaan doen? en ook vaak komt de scheiding van een vrouw uit; mevrouwtje hebt het wel gezien; op zoek naar weer wat beters; altijd maar klagen over Man lief; laten ze eerst maar naar zich zelf kijken de verwende over het paard getilde Tutjes..

   • Ima Ching Ima Ching says:

    Volgens psycholoog Jeffrey Wijnberg vandaag in de Telegraaf zou een man een vrouw altijd financieel vrij moeten houden, ook als de dame in kwestie haar broek zelf op kan houden… Vrouwen op datingsites lijken daar over het algemeen zelf toch ook zo over te denken. Ik ga als succesvolle ondernemer toch echt niet mijn (pensioen)kapitaal samen met haar opmaken? Alhoewel ik denk dat de heer Wijnberg simpelweg beter scoort met dit soort teksten (business is business), kan ik mij soms ook niet aan de indruk onttrekken dat hij te ouderwets is in zijn opvattingen.

    Welke moderne man laat het nu gebeuren dat je intussen al je geld aan haar spendeert, met een 40% kans dat de relatie (door de vrouw) wordt beëindigd en met als resultaat dat je bankrekening dan leeg is en je intussen madam daarna nog steeds moet spekken? Een moderne vrouw zou dat ook niet meer fair vinden vandaag de dag. Zo’n anti-investering? Ik kijk wel uit!

 3. rick rick says:

  Ga wat doen !!!! stomme luie wijf!!!! aanstellen om niks! Die kerel zul je niet vinden op die manier! Als je het zogenaamd zo druk heb zodat je jezelf nauwelijks kan verzorgen! Ben je zwaar achtelijk! Voor je kind is er wel een regel qua oppas of dergelijke, zodat je kunt werken en geld verdienen ipv trekken via de steunpilaar! De mijne zul je niet worden!……….ja, op het kerkhof, want daar lig jij het best!

  • MGTOW MGTOW says:

   Laat je niet trollen!
   Sheila is natuurlijk een parodie.Een grap.
   Helaas zie je sommige denkbeelden wel zeker terug in de datingprofielen, maar mevrouw zal zeker dit niet herkennen laat staan toegeven.
   Overigens zul je er van staan te kijken hoeveel succes luie kortgeknipte bijstandsmoeders hebben op datingsites……

   • MGTOW MGTOW says:

    De nederlandse vrouw is sowieso kampioen in parttime werken. Vaak iets psychologisch, pedagogisch, sociologisch of een andere genderstudie.Mevrouw verwacht dat ik als man de eerste date betaal, maar misschien is het ook wel bittere noodzaak……

 4. Sheila Sheila says:

  Hallo heren, ik ben een full-time mama. Ik sta op datingsites maar het wil maar niet lukken. Ja, mama van één kind ben ik full-time. Dat betekent dus dat ik geen zin heb om te werken want met een kind heb ik het toch ZO druk!! Ik heb niet eens tijd om mijzelf te verzorgen, om eens leuke kleren te kopen. Mijn haar heb ik al kort geknipt want ‘dat is lekker makkelijk’. Ik zoek dus een vent die voor mij alles bekostigd. Ik ben lief en weet niet hoeveel ik weeg want zover gaat de schaal niet.

  Ik heb wel een vraag en misschien kan iemand mij helpen? Hoe deden onze oma’s dat vroeger toch met gemiddeld acht kinderen? Toen was een auto hebben geen vanzelfsprekendheid, laat staan een tweede auto voor de boodschappen. Een magnetron voor snelle maaltijden was er toen ook niet, een wasmachine ook niet altijd en een droger al helemaal niet. Vroeger bestond er ook geen kinderopvang. Hoe deden ze dat toch? Ik hoor van generatie op generatie dat het altijd zo druk is met kinderen en zo ervaar ik dat ook.

  Wie weet raad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑