datingsite parship

Home » Lexa – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op september 19th, 2019 | door Welke online datingsite?

919

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa.nl heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Lexa

Lexa screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij deze datingsite.

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

 

Lexa kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze dating site kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Momenteel geen acties of kortingen

 

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem919 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. K44S K44S says:

  Ben er bij stom toeval achter gekomen dat mijn vrouw vreemd gaat. Ik sloop stiekem het huis in om haar bij verrassing lekker te grazen te nemen, maar hoorde dat ze aan de telefoon was. Al snel hoorde ik verhalen over klaarkomen en dat ik volgende week in het buitenland ben. Ik heb mn vrouw meteen geconfronteerd en ze heeft bekend dat ze al 3 weken smst en belt met iemand die ze kent van een project. Ze hebben al 1 keer een hote geboekt om 3 uur lang te ketsen.

  De situatie is dat we komende zomer 10 jaar getrouwd zijn met 2 prachtige dochters. We zijn voor velen een modelkoppel. 3 jaar geleden ben ik in het buitenland iemand tegengekomen waarmee ik foto’s en videos uitwisselde. Mijn vrouw kwam erachter en vanaf dat moment is bij mij de knop omgegaan: ik zou 100% alleen voor haar gaan. En dat heb ik gedaan. Meer complimenten. Meer open communiceren. En heel veel leuke dingen plannen. Toch merkte ik dat er langzaam steeds meer afstand kwam van haar uit. We hebben speciaal gezegd dat we meer tijd voor ekaar moesten maken wat ervoor gezorgd heeft dat we sinds 6 maanden meer uitgaan, veel meer sex hebben, gewoon goed dacht ik.

  Nu blijkt dat zij al die tijd denkt dat ik tijdens mijn buitenland reizen ald een feestende vrijgezel rondraas. Ze heeft me dit nooit verteld. Iedere collega kan bevestigen dat het tegendeel waard is, dat ik juist vol trots over haar vertel en als er interesse is, ik die resoluut van de hand doe.

  Als een soort verdedigingsmechanisme is ze nu dus vreemd gegaan. Een slippertje/one night stand zou ik kunnen vergeven, maar als ik hier niet bij toeval achter zou zijn gekomen, hoe lang zou het door zijn gegaan? Hoe vee heftiger zou het zijn geworden?

  Er doen 3 dingen pijn:
  – ze laat al jaren een kloof ontstaan, zonder hierover te praten
  – ze ziet me al jaren als iemand die ik niet ben, zonder erover te praten
  – ze gaat vreemd met iemand dichtbij waar ze ook intensief contact mee houdt

  • H.J. Schuitema H.J. Schuitema says:

   “meer complimenten geven” is meestal symptoombestrijding. Het onderliggende probleem is onzekerheid die bij veel vrouwen door het hoofd spookt (en die met alcoholgebruik onderdrukt kan worden). Vrouwen nemen nu eenmaal de meeste beslissingen op basis van hun emoties. Van een ‘nieuwe’ man die ze ook nog leuk vindt complimenten krijgen is voor een vrouw als een lot uit de loterij en rationeel denken is er dan al helemaal niet meer bij.

   Girls just wanna have fun. And you pay the price. God, wat heb ik toch een hoop krenterige wijven gezien in mijn leven. Ze gingen gerust met fl.0,- op zak op stap. Er was toch altijd wel een vent die haar entree en drankjes betaalde. En sommigen verspreken zich dat ze “hem wel interessant vonden om te gebruiken” (voor het financiële deel dan).

   Mijn buurman is mediator/psycholoog. Hij ziet ook steeds meer het egoïsme/narcisme in vrouwen. Het lijkt helemaal niet meer om ouderwetse romantiek te gaan, maar om “hoe kan ik er beter van worden” (met de nadruk op “ik”).

   Het is woensdagmiddag… Wijntje?

   • superboer superboer says:

    ik geloof zeker wat je schrijft…… herkenbaar, is van deze tijd.

   • Bert Bert says:

    Ben het ermee eens dat narcisme ook onder vrouwen toeneemt en overtuigt dat mijn ex zo is. Alles is goed zo lang zij er beter van werd en wordt. Mbt het originele bericht, vreemdgaan hebben jullie beiden gedaan, dan is het gewoon over, simpel. Dat spook verdwijnt nooit. Lijkt me verschrikkelijk dat je vrouw ligt te ketsen met een ander, zou fucking mijn hart breken.

 2. telegraaf telegraaf says:

  Wie wil er met
  MIJ VREEMDGAAN?

  Second Love ontstond als grapje maar staat nu, tien jaar later, nog altijd als een huis. VROUW-collega Sabine – toen nog getrouwd – was er destijds als de kippen bij. Ze ging acht jaar geleden op onderzoek uit en dook in de wereld van stiekeme afspraakjes en spannende mailtjes. In het kader van het Second Love-jubileum herplaatsen we haar stuk.

  Vrouwen zijn bezig met een inhaalslag als het om vreemdgaan gaat; zo’n 40% schijnt buitenechtelijk te rommelen! Zelf ben ik twaalf jaar getrouwd, maar ik wil weleens weten wat mijn seksegenoten drijft om een seksvriendje te zoeken.
  SLEUR OF LUST
  Volgens de talloze vrouwenforums blijken we om twee redenen vreemd te gaan. De meesten zijn niet tevreden met hun bestaande relatie. Ze zijn de sleur zat, missen aandacht van hun partner en hebben dus een relationele reden voor het overspel.

  Een veel kleiner gedeelte heeft een biologische drijfveer: pure lust. Deze vrouwen hebben de behoefte om het eens met een ander te doen zodat ze de hormonen weer door hun lijf voelen gieren.

  SEKSUEEL ACTIEF
  Vooral die laatste groep spreekt tot mijn verbeelding. Ik moet toegeven dat ik ook liever de Samantha uit Sex and the City zou willen zijn, maar ik ben het niet. Ik ken maar weinig vrouwen die dusdanig seksueel actief op zoek gaan naar iemand om mee te seksen.

  Zelf stap ik ook niet zo snel op een man af en laat hem onomwonden weten dat ik hem zie zitten. Ik laat me liever verleiden; maak mij maar ouderwets het hof. Maar goed, als ik een buitenechtelijke date wil, moet ik daar toch echt zelf moeite voor doen.

  MIDLIFE CRISIS
  Waar vind ik een man om mee vreemd te gaan? In mijn dorp lopen genoeg bronstige veertigers die hun midlife crisis te lijf willen gaan met een stevig robbertje overspel.

  Maar net zoals rommelen met een collega of iemand uit de kennissenkring vaak leidt tot ongemakkelijke en pijnlijke situaties wanneer het ‘uitkomt’, zo lijkt het me erg slecht voor mijn reputatie om me te storten op mijn dorpsgenoten.

  TWEEDE LIEFDE
  Second Love biedt uitkomst. De site richt zich op overspelige mensen en voert als slogan Life is short, have a second love!. Voordat ik me inschrijf heb ik een gesprek met de eigenaar van de site.

  Erik Drost (destijds 43, red.) bedacht dat er een markt moest zijn voor mensen die naast hun bestaande relatie een tweede liefde zochten. Zijn idee sloeg aan: inmiddels hebben al meer dan 125.000 mensen een uniek profiel aangemaakt. Een kwart daarvan is vrouw.

  NIEUWE VRIENDIN
  Dus ruim 30.000 vrouwen gaan actief op zoek naar een buitenechtelijke date! Zelf doet Erik niet aan buitenechtelijke relaties. Hij heeft genoeg aan zijn nieuwe vriendin, maar begrijpt wel waarom steeds meer vrouwen zich op zijn site inschrijven.

  “Vaak zijn vrouwen voor hun man minder belangrijk dan de afstandsbediening. En als ze iets willen vragen, horen ze negen van de tien keer: ‘Wacht even…’ Hij vindt Het Journaal of Studio Sport belangrijker. Uiteindelijk schreeuwt zo’n vrouw om aandacht en via Second Love kan ze dat heel gemakkelijk en gecontroleerd krijgen.”

  VRIJPOSTIG
  Tja, Eric heeft een punt. Ik snap het best wanneer vrouwen hun heil bij een ander zoeken. In sommige relaties is het inderdaad armoe troef als het om aandacht gaat. En dat is waar het de overspelige vrouw in veel gevallen om te doen is: gezien worden.

  Ik schrijf me in en naast de gebruikelijke informatie als uiterlijke kenmerken en leeftijd moet ik ook vragen beantwoorden die best vrijpostig zijn. Houd ik bijvoorbeeld van orale seks, wil ik graag kijken of bekeken worden en ben ik te porren voor een spelletje bondage of een trio?

  GEILE KOP
  Ook moet ik vertellen wat mijn gewenste relatie is. Ik vul ‘flirten en daarna zien we wel’ in. Mijn naam houd ik geheim, maar ik zet er wel een echte foto op. Na één dag heb ik al veertig mailtjes, een week later zijn dat er over de tweehonderd. Blijkbaar lig ik goed in de markt van de notoire vreemdgangers.

  Het voelt best raar om al die berichten te lezen. Ze variëren van korte krabbels als ‘Ik vind jou een ontzettend mooie vrouw, wil jij met mij het avontuur aan?’ tot ‘Wat een geile kop, zullen we neuken?’.

  KALENDE DIKKERD
  Ook gaan sommige mannen helemaal los en schrijven ze dat ze zich enorm aangetrokken voelen tot mijn profiel, gelukkig getrouwd zijn (?!) maar met mij het gemis in de relatie willen opvullen.

  Niet iedere man heeft een foto geplaatst en aangezien ik van nature al niet teveel moeite wil doen voor een vent, vallen die meteen af. Tja, kom op zeg: ik heb geen zin om eerst over en weer te mailen om er vervolgens achter te komen dat ik met de zoveelste kalende dikkerd te maken heb.

  MAIL
  Want eerlijk is eerlijk, niet iedere man die op deze site staat, is een cadeautje voor het oog. Ik zie heel gewone mannen, aantrekkelijke mannen, zelfingenomen mannen die kijken alsof ze een godsgeschenk zijn en echt heel lelijke mannen. Maar gelukkig zijn er ook een paar knappe, jonge exemplaren met wie je in een ontuchtige bui best meer dan een beschuitje wilt eten.

  Ondertussen heb ik thuis ook nog een man, die zich dit keer vaker dan gebruikelijk interesseert voor mijn werk en buitenactiviteiten. “Wie ga je ook alweer interviewen? En moet je nu alweer tennissen?” Ook zie ik dat hij in mijn mail heeft gesnuffeld.

  LEKKER DING
  Op mijn vraag of hij zich zorgen maakt, zegt hij dat-ie voelt dat ik niet alles tegen hem vertel. En daarin heeft hij helemaal gelijk. Alles in het kader van mijn onderzoek weliswaar, maar ik heb ‘B78’ wel gemaild dat ik zijn bericht leuk vind.

  Onomwonden liet ‘B78’ me namelijk weten dat ik er volgens hem lekker uitzie en hij ervan overtuigd is dat wij het samen leuk kunnen hebben. En zijn foto? Nou, ik kreeg het er warm van. Wat een lekker ding!

  BUITENECHTELIJK
  Maar zet ik dit door? Ga ik daadwerkelijk met hem daten om te voelen hoe vreemdgaan werkt? Ik ben in elk geval ontzettend benieuwd naar zijn beweegredenen. Waarom gaat een jonge man (32) met een, volgens eigen zeggen, prima relatie van vijf jaar op zoek naar een buitenechtelijke date? Daarnaast ziet hij er ook nog leuk uit. Deze man heeft toch geen tussenkomst van een website nodig?

  We bellen en spreken af om elkaar in een grand café in de hoofdstad te treffen. Stiekem. Ik moet toegeven dat het me angstaanjagend makkelijk afgaat om buitenechtelijk te rommelen en dat vervolgens compleet te verzwijgen voor mijn echtgenoot.

  BUIKPIJN
  Maar als ik er echt bij stilsta, krijg ik er ook buikpijn van. Ik zou het andersom namelijk helemaal niet zo grappig vinden. Dus vertel ik thuis én aan mijn geheime date wat er gaande is. Mijn man is niet onverdeeld enthousiast over deze opdracht, maar vertrouwt me.

  De buitenman voelt zich daarentegen enorm bedrogen. Dat is toch wel de grootste grap ooit! De man die op het punt staat om een date te hebben met een vrouw die niet de zijne is, vindt het geen stijl dat ik niet voor een wilde nacht te schaken ben.

  MOTEL
  Omdat hij blijft volhouden dat ik van gedachten zal veranderen zodra ik hem zie, stem ik alsnog in met een afspraakje. Dit wil ik toch wel meemaken. Nu voor mij duidelijk is dat ik het bed niet met hem zal delen, durf ik af te spreken bij een motel langs de A9.

  Terwijl ik door de lobby naar het restaurant loop, zie ik een stel van middelbare leeftijd opgewonden aan elkaar plukkend voor de receptie staan; die gaan vreemd, dat is duidelijk.

  NU POPULAIR:
  Deze vrouwen roeien samen de oceaan over: Het is nu of nooit!

  INCHECKEN
  De receptioniste wil me niet vertellen hoeveel stellen zich gemiddeld per week voor een uurtje of twee inchecken, maar een vriendin die vroeger een Van de Valk-receptie bemande weet wel beter.

  Zeker een paar keer per dag kwamen er stelletjes voor een kamer, die contant betaalden en binnen kantooruren weer weg waren. Vreemdgaan blijft een florerende business.

  LEES OOK:
  ‘Dit keer had hij een affaire met de buurvrouw’

  SMSJE
  Ondertussen wacht ik aan mijn tafeltje in het restaurantgedeelte op ‘mijn’ B78. Na een half uur is hij er nog niet. Zal ik hem bellen? Nee, slecht idee: vreemdgangers kun je niet zomaar bellen. Die moet je eerst een sms’je sturen en vragen of het uitkomt.

  Het is namelijk zondagochtend en dan zitten een heleboel gezinnen aan het ontbijt. Ik denk aan mijn man die met de kinderen de duinen in zou gaan… Dat doet het ‘m; ik houd het voor gezien.

  LEES OOK:
  ‘Ik vermoed dat mijn man vreemdgaat’

  OUDERS
  Terwijl ik buiten over het parkeerterrein loop, zie ik een prachtige jongen die druk bellend naar de ingang loopt. “Ik ben nog heel even op de zaak bezig en rond een uur of twee gaan we dan naar jouw ouders”, hoor ik hem zeggen.

  Ik houd mijn zonnebril op en passeer hem stoïcijns. Het is goed zo. Ik snap heel goed hoe dit allemaal werkt en waarom mensen dit doen; vreemdgaan gaat om aandacht, spanning en seks. Maar ik ga naar huis, lekker naar mijn eigen man.

  https:// vrouw.nl /artikel/reportages/59292/wie-wil-er-met-mij-vreemdgaan?utm_source=telegraaf.nl&utm_medium=portal&utm_campaign=telegraafportal

  • superboer superboer says:

   goed dat je maar je man bent gegaan; tja alleen voor de spanning is het vaak, maar ook dat ze elkaar geen aandacht meer geven/krijgen/ aan een relatie moet je blijven werken.. en vreemdgaan lost niet veel op… wel een mooi verhaal trouwens.Succes met je gezin.

 3. duidelijkheid duidelijkheid says:

  Steeds meer eenzame Nederlandse Blanke vrouwen reizen naar Suriname om een man te vinden.

  Het sekstoerisme beperkt zich niet langer tot geile mannen die naar landen als Thailand en Brazilië voor seks trekken, nu zoeken ook steeds meer Nederlandse vrouwen seksuele bevrediging in het spannend tropisch land Suriname.

  Steeds meer oudere Nederlandse vrouwen boeken momenteel een reis naar Suriname en het binnenland om er een plaatselijke toyboy op te scharrelen en hem mee naar Nederland te nemen of daar in Suriname een huis te bouwen en een soort van relatie met hem te beginnen . “Het groeiende sekstoerisme in dit land is geen nieuwe trend. Men let er namelijk wel op dat de toeristen van kleine kinderen afblijven. Wat volwassen jongens met hun sugarmommies doen boeit hun niet echt. Het feit dat deze vrouwen de leeftijd van deze mannen niet altijd goed kunnen inschatten, hebben ze vaak seks met jongere mannen Vaak gaat het om sterke, gespierde jongens, niet ouder dan 20 of 25. Ze komen uit de arme dorpen uit het binnenland en soms rond de stad . In het hoogseizoen zoals juli en augustus trekken ze naar vakantieoorden en hotels en nachtclubs om oudere vrouwelijke toeristen met veel geld te verleiden” en de gouden paspoort naar het buitenland te bemachtigen.

  “Sommige Nederlandse vrouwen vertrekken met het doel een toyboy te vinden. Anderen zijn niet bewust op zoek naar seks, maar vaak worden ze door de charmante surinaamse mannen verleid tot een huwelijk en meer . Sommige zoeken ook een man om daar een gezin mee te stichten en halfbloedkindjes mee te krijgen.

  Andere populaire landen waar ze vaak ook naartoe reizen zijn Gambia, Jamaica , Marokko , Turkije, Ghana, Kenya en Zuid Afrika.

  De reden waarom Suriname populair bij deze vrouwen is komt vanwege het feit dat de Surinaamse man dezelfde taal als de Nederlandse vrouw heeft.

 4. vermoeiend vermoeiend says:

  Heb een aantal dates gehad via Lexa. Maar ik kan eigenlijk wel beamen wat de meeste mannen hier zeggen. Er staan veel vrouwen op met veel persoonlijke problemen. Het andere deel is te veeleisend en staan los van de werkelijkheid. Ik denk dat daarom de meeste vrouwen hier ook geen relatie zullen krijgen uiteindelijk…….ook al krijgen ze 100 berichten per dag….

  • superboer superboer says:

   wat kreeg je zoal te horen van de vrouw[en]? welke problemen hebben/hadden ze?

   • vermoeiend vermoeiend says:

    Laatste date die ik had had geestelijke problemen ,maar dat kwam er pas na de 3e date uit. Ze had zelfs een maand terug haar pols gesneden en toen het dus mooi weer werd had ze korte mouwen aan en zag ik het en begon erover. toen kwam de aap uit de mouw……

  • MGTOW MGTOW says:

   Als een vrouw er aantrekkelijk uitziet willen veel mannen de problemen (vaak psychische) wel op de koop toe nemen. Echter op datingsites zijn het veelal zeer onverzorgde vrouwen; vrouwen die zichzelf met het eufemisme ‘volslank’ omschrijven. Maak dan de balans (letterlijk en figuurlijk) nog maar eens.

   • superboer superboer says:

    mgtow/ ik sta op lexa nu voor 3 maanden, geen enkele reactie ja allemaal afwijzingen, terwijl ik er goed en leuk uit zie als man. En dde vrouwen hier op de site zijn echt niet te pruimen allemaal lelijk op enkele na, en velen zijn dik dan wel volslank en slechte fotos; ja met drank in de hand en of aan het eten, velen hebben arrogantie. Ze hebben als hobby; uit eten,shoppen, terras, netflix en meer van die onzin, ik zegt het je hard op mgtow, geen enkele vrouw is echt aantrekkelijk om te zien, kijk maar eens. zelfs nog niet voor 1nacht. En veel niet aantrekkelijke oudere vrouwen, en dan dat haar man man man, ze hebben al jaren geen kapper gezien of doe het zelf, ziet er gewoon niet uit.

   • superboer superboer says:

    hoi beste mgtow/ ik stond op lexa; vele afwijzingen gehad, terwijl ik als man er leuk uit ziet, vele kijkers gehad op mijn profiel. Maar geen een vrouw wil wat, of ze willen niks, of alleen aandacht? of wat het ook is… als man lukt het gewoon weg niet om daar aan de vrouw te komen, zou het arrogantie zijn? en 2 afspraken gehad, alle 2 van verschillende vrouwen zegde net voor tijdstip afspraak af, of ze zijn bang om af te spreken? of ze zijn aan het ouwe hoeren? of ze zijn geestelijk in de war? wel heel veel oudere vrouwen maar die zijn verre van aantrekkelijk. Denk nooit dat het een man lukt om hier een geschikte vrouw te vinden, velen staan er al jaren op, dan denk ik, zou er nu geen geschikte man tussen zitten? rare wijven mgtow.

   • MGTOW MGTOW says:

    @superboer: Op datingsites krijgen zelfs onaantrekkelijke vrouwen volop aanbiedingen. De inbox van een vrouw met normaal uiterlijk ontploft. Nog te zwijgen over een vrouw die er een beetje leuk uit ziet. Ik weet dat omdat ik dit heb nagevraagd aan diverse vrouwen.
    Vrouwen wanen zich als een popster en worden er kieskeurig en arrogant door. Echter waar het een relatie aangaat zijn het de mannen die selecteren. Daardoor klagen de vrouwen aldoor over one night stands en op sex beluste mannen want de 10-20 % knapste mannen die zij selecteren hebben alle opties en gaan zich niet binden.

  • MGTOW MGTOW says:

   Werp ook eens een blik in haar medicijnkastje…….
   Vaak slaappillen en antidepressiva…..

   • superboer superboer says:

    klopt had ik ook gemerkt mgtow/ op het allerlaatste moment zegde zij de afspraak af, denk zelf dat ze een faal angst hebt ofso, merendeels hebt een aandoening geestelijk dan, maar ook andere ziektes en of verslavingen, reken er meer op.

   • superboer superboer says:

    mgtow/ die hoogopgeleide vrouwen op parship dan? zijn die wel een fractie beter? bedoel dat zij geen problemen hebben? of zijn zij ook veel eisende? of maak je daar als man wel kans?

   • MGTOW MGTOW says:

    Ben al heel wat hoog opgeleide vrouwen tegengekomen met de nodige problemen….
    Op t laatste moment afzeggen betekent dat ze een betere kandidaat had opgeduikeld.
    In t algemeen spreek je ook zo snel mogelijk af.

   • superboer superboer says:

    oh zo ja dat kan mgtow, op het laatste moment een nog betere man als ik? kan maar ik ken mijn kwaliteiten, niks mis mee. Mgtow, relatieplanet hebt heel weinig [betaalde] leden… lexa is me te druk, tinder wil ik niet en parship te duur. Welke site blijft er over? Badoo? of is dat ook bagger? pepper? ik weet het niet, jij dan?

   • MGTOW MGTOW says:

    @superboer
    Als je er goed uit ziet kun je de vleeskeuringTinder proberen. Veel vrouwen zoeken het jonger dus je leeftijd gewoon wat lager opgeven en probleem opgelost

   • vermoeiend vermoeiend says:

    Ook al een paar keer gehad, 1 a 2 uur van te voren toch de date afzeggen. Zo typerend. Zijn de typische borderliners of vrouwen met faal angst of dat het toch te dichtbij komt dan……..

  • zucht zucht says:

   Ach, die vrouwen ook op Lexa. 90% heb ik al door. Tis ook allemaal zelfde sneu liedje.
   Problemen, geen werk, noem maar op en toch eisen.
   Sushi, wijntje, sauna, festivals, tja weten we nu wel…….. Kom eens met wat slimmers…..

 5. akruisbegge akruisbegge says:

  Mijn god zeg wat een vrouwonvriendelijke reacties lees ik hier, alsof de mannen zoveel beter zijn, stellen ook hele hoge eisen hoor. En dan zwijg ik nog over het uiterlijk, ja ook onder de mannen, pa flodders dus. Dus ga nu niet doen of alleen vrouwen hoge eisen stellen mannen doen dit net zo goed. Niet iedereen is betalend lid dus kan geen berichten lezen of sturen daar wel eens aan gedacht heren!!
  Dus #DOESLIEF tegen elkaar. Niet alle dames lopen op hakken, of dragen jurken /rokjes enz so what! Ben ik dan geen vrouw omdat ik daar niet aan mee doe? Dat is jullie beeld van een vrouw, die moet sex uitstralen.En ja ook mannen willen een vrouw die een baan heeft en een huis enz, dus mannen kijk en luister eens naar jezelf.

  • superboer superboer says:

   onzin, vele mannen klagen over de vrouwen op date site , de meesten zijn wel veel eisende, reageren niet[terug] en zijn arrogant en zien er niet uit… ik zie na jaren nog steeds de zelfde vrouwen er op staan, waarom lukt het ze niet om aan de man te komen? ik weet het wel, het ligt puur aan haar.

  • superboer superboer says:

   lees verhaal vermoeiend hier boven; dus de mannen hebben gelijk, ik ben het ook met je eens vermoeiend, een en al probleem vrouwen, .

  • MGTOW MGTOW says:

   Het gaat er niet zozeer dat men eisen stelt, maar des te meer dat de eisen die men stelt niet worden gedekt door wat men zelf te bieden heeft. Dit komt door een totale overschatting. Welke weer komt door de overvloed aan keuze die een online applicatie nu eenmaal aan vrouwen biedt.
   Overigens is er niets mis mee dat een vrouw zich aantrekkelijk kleedt. Dat heeft niets met veeleisende te maken maar met aantrekkingskracht. Dat begrijpen met name feministisch ingestelde vrouwen niet Dan zie je van die korte pittige kapsels, een vierkant montuur, 2 voor de prijs van 1, een slecht zittende spijkerbroek en een goedkope sweater die een afdankertje van haar ex had kunnen zijn. En mannen interesseert het dikwijls geen reet wat een vrouw doet, of wat ze gestudeerd heeft. Het idee dat dat wel zo zou zijn is een weerspiegeling van het eigen denken.

   • Mo Mo says:

    Ik ben een vrouw en heb me gisteravond aangemeld op Lexa. Als ik nu op mijn app kijk en ik kijk naar het poppetje rechts onder, staat daar het getal 730 bij (geen grapje… en terwijl ik dit type wordt het al 732). De meeste vrouwen zijn helemaal niet arrogant, maar wat moet je met zo’n groot aanbod aan mannen? Ik zit nu dan op Lexa (nog onbetaald), maar heb verschillende datingapps gehad… overal hetzelfde verhaal. Ik moet keuzes maken, kan niet iedereen vriendelijk te woord staan. Dat is onmogelijk!
    Ik ben het eens met akruisbegge hierboven dat mannen evengoed eisen stellen… en ook ik zwijg maar over het uiterlijk (en de onverzorgdheid) van vele vele mannen. Ben heus niet zo kieskeurig en kijk echt wel door een slechte foto heen. Een leuke profieltekst is bij mij vaak doorslaggevend. Iemand spreekt je aan of niet.
    Ik ben gewoon mezelf, doe me niet anders voor. De ene keer draag ik hakken, de andere keer sneakers, de ene keer een rokje, de andere keer een spijkerbroek. Ik laat me niet vertellen wat ik aan moet… door niemand. Oordeel eens niet zo snel over een ander (geldt voor zowel mannen én vrouwen) en laat elkaar in de waarde. Ook ik heb slechte ervaringen gehad, maar dat wil niet zeggen dat ik alle mannen over dezelfde kam scheer. Kijk eens met een eerlijke spiegel naar jezelf en dan pas naar een ander. Uiteindelijk krijg je wat je zelf uitstraalt. Liefs X

   • MGTOW MGTOW says:

    @Mo
    Als je als vrouw binnen een dag meer dan 700 views hebt (terwijl de meeste mannen dan maar een paar) dan weet je hoe scheef de verhoudingen zijn.
    Bij de overvloed aan keuze zal men zich uitsluitend richten op de top 10 a 20 % van mannen zo bleek uit onderzoek door datingsite OK cupid. Ik kan het de vrouwen dan ook helemaal niet kwalijk nemen dat ze de lat zo hoog gaan leggen, maar dan moeten ze ook niet klagen dat ze maar geen geschikte man kunnen vinden, dat mannen alleen maar sex willen etc, klagen over ONS etc.
    Ik scheer niet alle vrouwen over een kam overigens, maar het onderzoek door OK cupid laat wel zien hoe de meeste vrouwen te werk gaan. uitzonderingen zullen er altijd zijn.

 6. Barbara Barbara says:

  Allemachtig… wat een vrouwonvriendelijk geleuter hier.. blijkbaar zijn hier een paar mannen ernstig op hun pik getrapt

  • MGTOW MGTOW says:

   Barbara: schrijf je eens in als man zijnde op een willekeurige datingsite en ervaar hoe het is!

  • superboer superboer says:

   nee is niet zo barbara, ik hebt het ook ervaren als leuk uit ziende man, mgtow hebt gewoon gelijk wat ie schrijft, zo is de nederlandse vrouw nu eenmaal, helaas.

   • MGTOW MGTOW says:

    Ik date nu dan ook weer met een buitenlandse dame……
    Zij heeft ook niet van dat manonvriendelijke feministische geleuter.
    Zij verwacht initiatief van een man en waardeert dat ook.
    Een leuk verzorgd voorkomen, mooi bos haar.
    Groot verschil met de kortgeknipte cougar vrouwen die je op een datingsite kunt regelen.

   • zucht zucht says:

    Echt wel ! Ik durf eerlijk te zeggen dat ik er wel knap uit zie en in het verleden ook best mooie vrouwen heb gehad, maar de vrouwen tegenwoordig. Eisen, eisen, eisen en eisen. Zie al maandenlang dezelfde mooie vrouwen. Nou, kan me niet vertellen dat er geen leuke man tussen zit. Ik heb een goede baan , net huis, alles op orde, zie er goed uit, hoog opgeleid, noem maar op, maar toch blijven ze eisen en is het gras weer groener ergens anders… ( lees jongere man met NOG meer ambities kennelijk). Triest hoor.

 7. MGTOW MGTOW says:

  Een van mijn assistenten maakte ook gebruik van lexa. Een mollige assistente, niet zo aantrekkelijk, met meerdere kinderen en financiele problemen. Ik vroeg haar naar het aantal matches en zij vertelde dat ze in de eerste weken tientallen matches+berichten kreeg per dag!. Dit vlakte daarna af naar ongeveer 5 per dag. Het moge duidelijk zijn dat het beantwoorden van al deze berichten nogal wat werk is. Dus veel vrouwen zullen dat alleen al vanwege de tijd niet doen. Ze had meerdere dates per week. Uiteindelijk koos ze een man met goede baan en veel centen. Dit was de derde kandidaat sinds ze gescheiden was.
  Kun je je voorstellen hoe het gaat als een vrouw er nog wat leuk uitziet. Dan heeft ze een secretaresse nodig om alle berichten af te handelen.
  En de knapste kandidaat blijkt dan op termijn geen goede keuze te zijn en het circus begint weer opnieuw. Lekker voor de kinderen maar niet heus……

 8. Officiele ……OPZEGGING LEXA DATINGSITE

  Per 27 mei Voor 27 Juni 2019 half jaar abonnement Betaald TOT….. 27-06-2019
  Ga niet meer Re-Activeren.

  Met groet

 9. superboer superboer says:

  ja voor ons de man telt dat ook mgtow/ want wat je tegen komt aan vrouwen op een date site, is niet om naar huis te schrijven velen NIET aantrekkelijke vrouwen, van de 100 maar 2 echt aantrekkelijk, de rest hebt het allemaal [net] niet.

  • MGTOW MGTOW says:

   Zelfs onaantrekkelijke vrouwen zijn er zeer kieskeurig en gaan voor een man die duidelijk aantrekkelijker en succesvoller is dan dat zij zelf is. Dit noemt men hypergamie. Vervolgens klaagt ze over ONS…… Natuurlijk gaat een dergelijke man niet aan haar binden, haar introduceren bij familie en vrienden. Heel veel vrouwen klagen over ONS en sexistische mannen maar zien niet in dat zij evengoed zeer oppervlakkig te werk gaan.

   • MGTOW MGTOW says:

    Als je een aantrekkelijke vrouw op een datingsite ziet vraag dan even naar het jaartal van de fotoos. Het merendeel van mijn dates leek echt niet op haar foto; vaak heel wat kiloos zwaarder! de fotoos waren van jaren terug.
    Pas ook op met fotoos van vrouwen die als een zeehond op het gras liggen (vaak dito figuur) en fotoos van alleen het gezicht. Ook worden vele filters toegepast zodat de rimpels en kraaienpoten worden gemaskeerd.

   • zucht zucht says:

    95% van de vrouwen die op de foto knap lijken zien er in het echt stukken minder uit en dan ook nog eisen eisen en eisen. Luister, als j 45 bent dan hebben de meeste gewoon rimpels. Is niet erg, maar laat dan recente foto’s zien en doe niet of je nog steeds het gewilde meisje van 20 jaar terug bent , want dat ben je niet meer ( in het echt).

 10. danny danny says:

  Welke Man hebt ervaring met Lexa? is het wat? Bedoel, reageren de vrouwen wel terug? of veel niet betalende leden?

 11. danny danny says:

  wie heeft ervaring met Lexa? Als Man zijnde wil ik mij inschrijven;

  • Tupolev 144 Tupolev 144 says:

   Mijn vertrouwen in Lexa wordt op de proef gesteld doordat mijn profiel bekeken wordt door iemand maar dit niet daadwerkelijk zo is in sommige gevallen.
   Lexa doet dit zelf en voegt ook personen toe aan mijn favorieten terwijl ik zeker weet dat het niet door mij gedaan werd.
   Ophouden hiermee!!!!!

   • wilma wilma says:

    Ik ben er nu 3 dagen op maar me mail word platgebombardeerd met berichten , en er staan steeds fotos van mannen die ik heb geliked maar dat heb ik niet zelf gedaan ,beetje vreemd ook met member worden vind ik het lastig het membership word automatisch verlengd voelt niet relaxed! En als je 1 maand wil moet je perse met paypal of creditcard betalen!

 12. Lex.A. Lex.A. says:

  .

  “How a woman appears to a man can determine how she will be treated”

  – John Berger

  ********************************

  Bovenstaande wijze uitspraak hebben Oost-Europese dames maar al te goed begrepen.
  Een wijze les voor West-Europese dames die zichzelf een beetje kwijt zijn??

  .

  • MGTOW MGTOW says:

   Het schijnt dat ze vaker geslagen worden, misschien daarom zoveel make-up?

   • superboer superboer says:

    en altijd is de man weer de schuldige mgtow/ mgtow, hebt jij ervaring met de lexa dames? vaak lees ik dat ze niet reageren op een berichtje, wie hebt als man ervaring met de lexa dames?

   • MGTOW MGTOW says:

    Ik sta op geen enkele datingsite meer, al lang mee gestopt.
    Als je alleen maar kijkt naar het aantal ingeschreven vrouwen dan weet je genoeg. Dat zijn er per provincie en per leeftijd gewoon veel te weinig. Er zijn wel heel veel mannen op datingsites zodat vrouwen er heel kieskeurig kunnen zijn, iets dat bevestigd is door onderzoek. Dus als man met doorsnee uiterlijk maak je weinig kans. Over het soort vrouw maar te zwijgen. De meesten presenteren zich niet aantrekkelijk; onverzorgd, veeleisend. Vaak hebben ze niet eens de moeite genomen een leuke tekst te schrijven. Tot slot nog de wanpraktijken van datingsites zelf zoals fake-accounts, inactieve accounts van vrouwen die zich ooit eens hebben ingeschreven maar bewust niet worden opgeschoond, stiekeme verlenging van abonnementen, slecht ontworpen websites.
    Moet je ook nog voor betalen!@

 13. PSY PSY says:

  Kwisvraag:

  Hoe noem je iemand die:
  – graag wordt aanbeden, maar in werkelijkheid onzeker is
  – veel afgeeft op anderen
  – constant uit is op complimentjes
  – zichzelf superieur voelt
  – anderen weinig waardeert, en altijd de strijd aan gaat met de ander
  – anderen altijd de schuld geeft omdat het altijd aan de ander ligt
  – constant uit is eigen voordeel, zonder daarbij rekening te houden met de ander.

 14. leerlezen leerlezen says:

  Voor als die van Nederland en heel Europa en Amerika.

  Sterkere dan gemiddelde financiële situatie: vrouwen zullen nauwelijks een relatie aangaan met een man die niet op zijn minst een stabiele financiële situatie moet hebben om haar periodieke giften, uitstapjes, gratis eten, enz. Te bieden.

  Sociale status: hoogstwaarschijnlijk heb je een gemiddelde baan die niemand echt respecteert of waar je naar opkijkt, dus ze heeft het gevoel dat ze niet serieus wordt genomen als ze een relatie heeft met ” een man zoals jij ” (zo denken ze ).

  Het is de harde waarheid, maar het is de waarheid, hou ervan of haat het.

  • No woman - No cry No woman - No cry says:

   Tegenwoordig is het single zijn steeds vaker een hogere status dan ‘een vrouw aan je zijde hebben’. Deze vrouwen zijn immers immense kostenposten, zeker op de lange termijn. Het is een desinvestering. Ik zou er dan langer voor gewerkt moeten hebben eer ik mijn pensioen gereed zou hebben (als ondernemer). Die pleziertjes met vrouwen zijn op diverse andere manieren te verkrijgen dan op datingsites (al zij die er ook daar wel!).

   Helaas blijkt de gemiddelde vrouw op datingsites niet in staat haar eigen broek op te houden. Het is het beeld dat MGTOW hier schetst: op een flatje drie hoog met haar katten, zeurend over haar exen.Je moet het ‘samen willen zijn met een vrouw’ gewoon zakelijk bekijken: de gemiddelde vrouw op datingsites levert te weinig voor wat ze van je verlangt en de tand des tijds doet daar ook nog wat van af.

   Ga lekker ‘shoppen’ in Oostbloklanden. De marktverhoudingen liggen daar heel anders…

   • Ima Ching Ima Ching says:

    interessant op youtube: 5 MORE reasons NEVER to date a Ukrainian Girl

  • MGTOW MGTOW says:

   @leerlezen; dit is precies wat men verstaat onder hypergamie! Eigenlijk van alle tijden want zo selecteren vrouwen. Net zoals mannen op uiterlijk selecteren. Door moderne internetopties selecteren vrouwen echter niet alleen op status maar (vooral) ook op uiterlijk. Onderzoek heeft dit aangetoond.
   Er zijn te weinig mannen die aan het gehele eisenpakket (uiterlijk + status) voldoen. Er komen steeds meer singles en het geboortecijfer daalt. Steeds meer mannen gaan MGTOW, al is het in Nederland nog niet zo zoals in Amerika.

 15. superboer superboer says:

  mgtow/ vaak staat dan in profiel van de vrouw[en] ik ben koppig/ ik kan een heethoofd zijn/ ik kan eigenwijs zijn/ en meer. tja mgtow, vaak schreef jij al; de scheidingen gaan vaak uit van de vrouw, [ als man zijnde maar misschien goed ook] denk dat op date site veel probleem vrouwen opstaan [ ook mannen],ik denk dat je er geen normale vrouw op zult vinden, en een normale vrouw gaat niet op date site, op enkele na dan. en dan die vele eisen pakket van ze; ga je schamen zal ik zeggen, of vraagt het sinterklaas! van de 100 vrouwen op de site vond ik er maar 2 leuk om te zien, vaak staan er naar jaren nog de zelfde types op, ik als man zegt jullie; niet aan beginnen die date sites, niks weert.

  • MGTOW MGTOW says:

   Onderzoek laat zien dat 70% van de echtscheidingen door de vrouw is geïnitieerd. Amerikaans onderzoek laat zien dat bij scheidingen waar een hoog opgeleide vrouw bij betrokken is, dat de kans dan meer dan 90% is dat de vrouw de initiatiefneemster is. Tijdens een scheiding is de man doorgaans de netto betaler. Eventuele kinderen raken emotioneel beschadigd. In Nederland leeft 1 op de 3 kinderen in een gespleten gezin. Bedankt feminisme!
   Vervolgens staan deze narcistische en amorele vrouwen op datingsites en apps en zoeken een man die een leuke aanvulling maar geen invulling is. Vrij vertaald; die haar luie parttime leventje financieel kan ondersteunen. Je merkt het al tijdens de eerste date waar jij de kilometers mag maken EN de consumpties betaalt. Want zij is het waard…..zij wil veroverd worden.
   Nee, jij als man bent de prijs. Niet die luie bitch. Ga maar eens na wat ze zelf bereikt heeft in haar leven. Wat haar hobbies en interesses zijn. Dan ontdek je dat de meeste vrouwen op datingsites arrogant en lui zijn maar slechts weinig te bieden hebben.. Kunnen vaak niet eens netjes en goed gekleed op een date verschijnen. Praat je even met haar dan komen de problemen al snel aan het licht; chronische ziekten, conflicten met familieleden, conflicten op het werk, rammelende eierstokken, dominant gedrag/bitcherig, geen gevoel voor humor etc etc. Een enkel conflict is nog geen rode vlag, de combinatie van problemen is echter veelzeggend. Als je een veeleisende probleemvrouw zoekt dan zit je goed op een datingsite. Je hoeft alleen maar een paar honderd originele berichten te sturen en misschien reageert er dan iemand.
   Succes!

   • superboer superboer says:

    ja zo is het wel is mijn ervaring op een dating site Mgtow/ vele vrouwen hebben problemen, bah. en dan al die verwende vrouwen hier, ook een eisen pakket waar we als man niet aan kunnen voldoen, als man zal ik niet [meer] aan een dating site beginnen.. vaak zijn het ook nog iet eens aantrekkelijke vrouwen nee; dik, onverzorgd,geen kapper gezien de laatste jaren,en problemen.

  • MGTOW MGTOW says:

   Deze kan geen vrouw vinden rijdt in een scoot mobiel. Heb hem ook op dating site gezien hij is kapot lelijke hoor die MGTOW.

 16. superboer superboer says:

  de nederlandse vrouw is zeker gemakzuchtig en de meesten lui aangelegd, daarbij veel te verwend ook; plus een eisen pakket waar je u tegen zegt; gewoon naar de okraine ja, daar lopen mooie lieve
  NIET gemakzuchtige of luie vrouwen rond.

 17. superboer superboer says:

  mgtow/ gelooft jij in die speeddate avonden? tja net wat die man schreef; velen hebben een eisen pakket van hier tot tokio, en vaak spelen ze het alleen maar, alleen maar voor de lol tegen over hun vriendinnen zegt die man ook. ja klopt, in oekraine zijn de Dames vele malen mooier en verzorgder dan hier de vrouwen, hier zijn ze niet echt aantrekkelijk, en vaak onverzorgd, en te dik.

 18. superboer superboer says:

  mgtow/ ik las dat een man pas geleden op een speeddaten was geweest; hij schreef dat de vrouwen daar ook al heel veel eisend zijn/waren, ja kan best mgtow, geen man kan er aan voldoen schreef hij, en je word in de zeik genomen daar door meiden groep wie er op uit zijn, en maar wat aan klooien. ik gelooft daar wel in, bedoel dat vrouwen zo zijn. geloof jij in speeddaten mgtow? ik niet zo.

  • MGTOW MGTOW says:

   Ik ben nu aan het chatten met wat oekrainse vrouwen. Die willen mij wel daar ontvangen. Daar zijn de vrouwen gemiddeld gezien toch een stuk slanker, dragen mooie jurken en hakken en zien er verzorgd uit. Echte vrouwen. Ook zijn er velen die gestudeerd hebben en engels spreken. Retourtje met vliegtuig heb je al voor zo’n 250 euro.

   • MGTOW MGTOW says:

    Let wel, ik zeg niet dat je een Oekrainse meteen hier naar toe moet halen.
    Ga er heen voor een leuke citytrip en leuke ontmoetingen.
    Het is goed voor je zelfvertrouwen.
    En het is goed om te zien dat er een verschillende mentaliteit is.
    Golddiggers pik je er wel snel uit; die willen meteen shoppen.

   • MGTOW MGTOW says:

    waar je ziet dat in NL er veel cougarvrouwen zijn, kun je in oekraine gaan voor een vrouw die zo minstens 10 jaar jonger is.
    Het helpt hierbij natuurlijk wel als je er netjes uitziet en een goede baan hebt.

   • Ima Ching Ima Ching says:

    En niet te vergeten: door het vrouwenoverschot daar (of anders gezegd: het tekort aan mannen) heb je sowieso al een streepje voor. Als je dan idd er netjes en verzorgd uitziet en wat te besteden hebt, ben je net als koning éénoog in het land der blinden.

    (Ik moet het toch weer even zeggen: die oostblok dames weten zich altijd mooi te houden en mooi te presenteren. Die zijn gemiddeld gezien niet gemakzuchtig of lui)

 19. superboer superboer says:

  mee eens mgtow/ maar zelfs een ONS wil ik nog ga niet met ze[ op enkele na] wat een niet aantrekkelijke vrouwen staan er op de site man, van de 100 vrouwen vind ik er maar 2 echt leuk om te zien; mijn spreekwoord luid dan ook; Het is het allemaal net niet; kijk maar eens naar die fotos mgtow/ als jij 100 vrouwen hebt bekeken denk dat jij het met me eens bent, niks geen aantrekkelijkheid aan; welke site je ook bezoek; allemaal van zelfde laken een pak.

  • MGTOW MGTOW says:

   Ja, en je ziet ook telkens dezelfde vrouwen, ingeschreven op meerdere apps of sites tegelijk. Zo had ik even rondgekeken op happn en zie vrouwen die ook allemaal op Tinder staan.
   Waarom lukt het ze maar niet?
   Simpel: veel eisen maar weinig te bieden.
   Uit de markt geprijsd, onmogelijke krengen.
   En je moet nog best jezelf uitsloven wil je wat bereiken bij haar. Want er vechten nog wel honderd andere mannen om ook bij haar in de gratie te komen. Vraag maar eens naar het aantal matches dat ze heeft, ga je schrikken.

   • vrouw82 vrouw82 says:

    Typische reactie hoor. Ik snap wel dat jullie geen dame hebben heren. Ik zit op meerdere datingsites en dat is niet omdat ik veel eisen heb en weinig te bieden, maar omdat er geen fatsoenlijke vent rondloopt boven de 35. Alleen getraumatiseerde figuren of ze willen een barbiepop. En zie hier.. weer geklaag over uiterlijk

    En het aantal matches wat iemand heeft… tja.. kunnen we er iets aan doen dan? Denk je dat ik zit te wachten op al die matches waarvan de helft geen woord zegt?

    Niet zo klagen en dingen eens van een andere kant bekijken dan alleen je eigen referentiekadertje.

   • Ima Ching Ima Ching says:

    @vrouw82: Leuk dat we over jouw referentiekader kunnen lezen! Dat is niet anders dan ik had verwacht. Het gemiddelde aanbod mannen zal, net als het gemiddelde aanbod vrouwen, niet van een bijzonder niveau zijn (of juist wel, het is maar van welke kant je het bekijkt). Ook de mannen op datingsites zijn gemiddeld genomen niet erg spraakzaam en komen hooguit tot een ‘hoi’ of hallo’. En als er meer uitkomt dat wordt het al snel ranzig, om nog maar te zwijgen van de foto’s met de gevangen vis en het ontblote bovenlijf…

    Helaas moet ik MGTOW grotendeels wel in het gelijk stellen, maar als man zag ik op dating sites natuurlijk enkel het aanbod vrouwen, zoals jij enkel het aanbod mannen ziet. Tel daarbij op dat datingsites veel oude- en nepprofielen hebben en je hebt reden genoeg tot klagen.

    Maar ja, nu sta ik samen met jou en MGTOW als een kind te stampvoeten…

    Ergo: datingsites zijn zonde van je geld/energie.

   • MGTOW MGTOW says:

    En wat is een fatsoenlijke vent?
    Uit onderzoek blijkt dat wat vrouwen als fatsoenlijk ervaren de bovenste top 10 a 20% is. De rest vindt men niet aantrekkelijk.
    Het gekke is dat wanneer je refereert aan de feiten je ‘shaming language’ om de oren krijgt. Je bent een klager, of verbitterd, bla -bla.
    Er is daarnaast ook onderzoek dat laat zien hoeveel berichten mannen en vrouwen krijgen. mede door de scheve man/vrouw verhouding zie je dat vrouwen veel meer berichten dan mannen krijgen. Ik heb diverse vrouwen hier naar gevraagd en zij bevestigen dat ze tientallen berichten per dag hebben. De veelheid aan keuze zorgt ervoor dat vrouwen zeer kritisch worden.

 20. superboer superboer says:

  mgtow/ ik hebt 1maand op lexa gestaan/ geen reacties gekregen veel kijkers, veel niet aantrekkelijke vrouwen, sommigen zien er wel leuk uit maar je kunt als man zo veel berichten sturen maar een reactie van haar ho maar, hoe kan dat toch vraag ik mij af? ook heel veel vrouwen met problemen hebt ik gemerkt, denk niet als je als man zijnde hier je grote liefde zult vinden, hoe denk jij er over mgtow? welke site is wel wat? bedoel waar de vrouw WEL wat wil? [relatie] of geen site.

  • MGTOW MGTOW says:

   Er is onderzoek gedaan naar het online zoekgedrag van vrouwen. Dat onderzoek laat zien dat vrouwen de meeste mannen als onaantrekkelijk beschouwen. Meer dan 80% van de vrouwen heeft enkel oog voor de top 20% van mannen wat betreft uiterlijk. Dit noemt men ook wel de 80/20-regel. De top 20% die geselecteerd wordt moet natuurlijk nog wel voldoen aan een aanvullend eisenpakket (juiste baan, status etc).
   Dus als je niet tot de absolute top behoort maak je vrijwel geen kans.
   Dus je hebt veel kijkers maar er geldt: ‘gewogen en te licht bevonden”.
   Hedendaagse vrijgezelle vrouwen zijn te veeleisend. Zelfs onaantrekkelijke en obese vrouwen met een kort pittig potkapsel vinden zichzelf de hoofdprijs. Het maakt niet uit op welke site of je app je zoekt. De verwaandheid, arrogantie en het narcisme spat er van af. Totaal ongeschikt voor een relatie zijn deze vrouwen. Via een datingsite of app heb je af en toe een one night stand met een niet zo aantrekkelijke vrouw (ONS= niet voor herhaling vatbaar), dat is het enige waar deze vrouwen goed voor zijn: pump&dump. Gewoon ergens goedkoop een drankje doen (geen duur diner) en daarna een eenmalig vertier. Door de spanning van het eerste moment is dan een niet zo aantrekkelijke vrouw nog wel te doen. Als je meer verwacht dan dat kom je bedrogen uit.

   • vrouw82 vrouw82 says:

    Een dikke vrouw met zelfvertrouwen is ongeschikt voor een relatie? Whahaha. Kijk hoe je hier tekeer gaat en hoe je over vrouwen praat. Laat die vrouwen alsjeblieft met rust ja, want niemand zoekt op een datingsite een stampvoetend kind.

   • MGTOW MGTOW says:

    Alweer ‘shaming language’ …..
    Enige dat ik aangeef is dat je op datingsites als man veel lager op de ladder staat dan een vrouw. Iets dat gewoon ook is aangetoond door onderzoek. De 80/20-regel. Iedere man die gebruikt maakt van datingsites herkent ook wel de eisen- en wensenlijstjes die veel vrouwen er schaamteloos postuleren. Ok, prima, maar dan is de vraag wat heeft zij dan als tegenprestatie te bieden. dat blijkt niet veel meer dan een vagina te zijn……
    En dikke vrouwen dat heet tegenwoordig ‘volslank’ .

 21. MGTOW MGTOW says:

  @ Man koopt ring
  Moraal van het verhaal: ga niet trouwen!
  Het huwelijk is alleen in het voordeel van de vrouw. Want de man betaalt alles, en is de sjaak bij een scheiding. De meeste scheidingen zijn op initiatief van de vrouw. In geval van een hoog opgeleide vrouw zelfs meer dan 90% !!!!!! Alles wat in een huwelijk te krijgen is kun je ook daar buiten krijgen. Bedankt feminisme!

 22. patrick patrick says:

  Wij zijn 9 jaar getrouwd en gelukkig nog steeds geen ruzie gehad. Wij werken bij bij een bank en snappen waar de ander mee bezig is. Wij hebben geen bewust geen kinderen. Hierdoor zijn wij elkaars klankbord. De laatste 2 jaren wil mijn vrouw meer bezig zijn met haar baan. Ik heb haar altijd de volle medewerking gegeven.
  Tot een paar dagen geleden.

  Min vrouw is 42 en heeft een prima baan. Van haar werk uit heeft ze een zg mentor als ondersteuning gekregen. Een paar dagen geleden bekend mijn vrouw dat ze reeds meerdere maken met de mentor vreemd is gegaan en dat ze met hem verder wil. Hij is ook getrouwd en heeft kinderen. Hij heeft tot op heden nog helemaal niks tegen zijn vrouw gezegt. Zijn vader is ziek geworden en dat is de reden dat hij nog niets heeft gezegt.

  Mijn vrouw zegt dat ze nog steeds van mij houdt, maar wil ondanks dat met haar mentor verder.
  Van een ander heb ik begrepen dat het de hormonen huishouding van mijn vrouw kan zijn. Een man koopt dan een motorfiets. Ik heb mijn vrouw geprobeerd dat uit te leggen. Ook dat ik niet geloof dat deze mentor inderdaad gaat scheiden en met mijn vrouw verder gaat.

  Ik ben er goed stuk van en ben de draad van het leven aan het verliezen. Mijn vrouw zegt bij hoog en laag dat het niet aan mij ligt. Ik weet het niet. Ik weet alleen dat ik zielsveel van mijn vrouw hou. Ik weet ook dat ik mijn vrouw aan het verliezen ben. Zo ben ik er momenteel ook van overtuigt dat de mentor toch gaat afhaken. En als hij dat doet heeft hij samen met mijn vrouw mijn huwelijk kapot gemaakt en mijn vrouw zal naar alle waarschijnlijkheid instorten.

  Het doet mij zoveel pijn om dit aan te moeten zien én er niks tegen kunnen doen. Ze is er zo van overtuigt dat het gaat werken. Ik niet. Misschien omdat ik haar niet kwijt wil. Ik weet het niet meer.
  Ik schrijf dit ik de hoop weer licht te kunnen zitten. In de hoop dat ik en reactie kan lezen waar ik moed uit kan putten. Ondertussen is mijn vrouw bezig haar familie in te lichten. Dat kan ik heks niet meer. Ik moet dit zelf zitten te behappen.

  • superboer superboer says:

   gelijk mee kappen patrick; ik zou als man dit nooit pikken! uithuilen en opnieuw beginnen zal ik je zeggen. Wat moet je nu met zon vrouw? Strik er om heen en weg doen zal ik zeggen.

  • Bas Bas says:

   Ja het is het kloten, maar herkenbaar. Iets dergelijks heb ik zelf ook mee gemaakt. ‘Meisjes’ ze maken je kapot meneer zong Raymond van het Groenewoud. Het is ook zo. Het beste is er mee kappen. Als ze een keer vreemd zijn gegaan, zal dit vaker gebeuren. Overspelige vrouwen…… werden vroeger gestenigd of op de brandstapel gezet. Hou de eer aan je zelf. Over een jaar ben je blij dat je van haar af bent. Hoe donker het nu ook is.

   • superboer superboer says:

    Bas; zo waar als een koe; dumpen die griet, zou ik zeker doen! lopen er genoeg rond wie wel trouw zullen zijn, al worden het er steeds minder.

 23. Rineke Rineke says:

  Wat een nep gebeuren is dat Lexa eigenlijk… normaal 4 tot 6 bezoekers per dag. Nu is mijn abonnement eergisteren afgelopen, gisteren ineens 96 bezoekers, ja hoor! En dat geloof ik meteen! Daar ga ik dus never nooit meer voor betalen…

  • MGTOW MGTOW says:

   Datingsites proberen je wijs te maken dat er heel veel leden zijn EN dat jij heel populair bent.
   Het is gewoon bedrog met als doel zoveel mogelijk geld te verdienen.

 24. MGTOW MGTOW says:

  Wat je vaak op datingsites ziet zijn alleenstaande moeders die geen tijd hebben om de deur uit te gaan en niemand tegenkomen. Ze hebben dan ook geen tijd om te sporten en zichzelf goed te verzorgen. Type ma Flodder krijg je dan. Zelfs deze vrouwen hebben de lat veel te hoog liggen en zullen niet snel reageren. De lat ligt zo hoog omdat vrouwen op datingsites te veel keuze hebben en vervolgens uberkritisch worden.
  Als je heel veel moeite wilt doen om kans te maken op een date met een onaantrekkelijke vrouw, dan is een datingsite iets voor jou.

 25. superboer superboer says:

  Mgtow/ ik las net een reactie van een man van 30 jaar; hij schreef, geen enkele reactie van een vrouw, velen zijn NIET aantrekkelijk, ze doen NIET aan sport/bewegen, en wat er al reageerde waren zij wie de moeder van hem kon zijn. Die man was zeker niet tevreden over de vrouwen op date site. Ik hebt ook de profielen en fotos bekeken, nee van de 200 vrouwen zijn er maar 3 echt aantrekkelijk. Het is het allemaal niet mgtow/

 26. Erik weg Erik weg says:

  Lexa wat doe Je?? Mijn memvership is bijna ten einde. En plots krijg je heel veel meldingen van mensen die je profiel.hevben bekeken. Dit valt niet op hoor.
  Laat de dames eerst naar eens het fatsoen opbrengen om te reageren op een reactie.
  Maar volgens mij regelt lexa dit zelf, om je naar weer te laten betalen.

 27. superboer superboer says:

  ja man; altijd de zielige mevrouw uit hangen; leunen en rekenen op de man. Laten ze hun eigen boontjes maar eens doppen; tering naar de nering zetten; ze waren het fijne leventje gewent, vakanties,shoppen,wijntjes, en meer van dit gemakkelijk leventje. Wel eens goed hoe ze dan nu leven, pas op de plaats maken…. ik hebt al helemaal niks met die zeurende aandacht trekkende vrouwen. Ga je huis maar schoonmaken en ga sporten of wat ook;

  • MGTOW MGTOW says:

   Tegenwoordig zijn vrouwen geemancipeerd en kunnen hun eigen broek ophouden. Er is dus geen reden om nog te trakteren op etentjes of een vrouw financieel te ondersteunen. Sterker nog, nice guys finish last; het wordt als een teken van zwakte gezien als je meegaat met haar grillen en grollen en jezelf kwetsbaar opstelt. Ze heeft meer respect voor een dominante zak, ze wil tegengas krijgen. Het zijn net katten die verveeld raken als een speeltje of muis niet meer beweegt. Het gaat om de uitdaging. Op datingsites ga je je tijd niet verkwisten aan eeuwige chats. Je spreekt binnen enkele dagen af of anders niet. Niks geen aandacht geven, daar is je tijd te kostbaar voor. Afspreken doe je zo goedkoop mogelijk, bij voorkeur bij haar thuis.Laat je niet intimideren door enkel haar vagina. Echt, zo bijzonder zijn de vrouwen op datingsites niet. Op zijn best gemiddeld. Vaak financieel gezien aan de grond en vaak vroegtijdige rimpelkoppen en een door baringen verwoest postuur dat lijkt op een geplofte bitterbal.

  • MGTOW MGTOW says:

   Sporten?
   Bij mij op de sportvereniging laten vrouwen het op middelbare leeftijd ineens afweten. Zie je voornamelijk vrouwen tot pak hem beet een jaar of 30. Maar daarboven niet meer. Dan hebben ze geen zin meer of zeggen het te druk te hebben. Dan kijken ze liever netflix; vaak lees je dat al in hun profieltekst. Om toch maar sociaal geaccepteerd over te komen is mevrouw natuuuuuurlijk sportief. Maar vraag je door dan blijkt ze al een poosje gestopt te zijn (ivm een of andere blessure) of het is af en toe een mooi-weer-rondje joggen in het park (vaak meer om haar outfit te showen dan dat ze echt traint). Alles moet vooral zo makkelijk mogelijk zijn. Daarom hebben ook zo vele vrouwen van die waardeloze ‘studies’ gevolgd die zo lekker makkelijk (vooral geen wiskunde) waren maar waarmee ze geen droge boterham verdient. Daar mag jij voor zorgen door haar te trakteren op een luxe diner. De meeste vrouwen op datingsites zijn gewoon lui.

   • superboer superboer says:

    helemaal eens met jou Mgtow/ alleen als de zon schijnt en warm is; dan willen ze nog wel eens een rondje [hard]lopen, dure spullen gekocht, maar naar een paar keer laten ze het wel weer afweten; geen zin [meer] en of te lui; of slecht weer; ik vind de nederlandse vrouw zeker lui en te makkelijk aangelegd; alles moet bij ze van zelf gaan lijkt het wel; koken willen of kunne ze niet of nauwelijks, je ziet ze dagelijks in een grand cafe zitten; kijk smiddags maar eens in een stad; de kroegen zitten er vol me; moeten ze niet werken? of iets anders nuttigs gaan doen? en ook vaak komt de scheiding van een vrouw uit; mevrouwtje hebt het wel gezien; op zoek naar weer wat beters; altijd maar klagen over Man lief; laten ze eerst maar naar zich zelf kijken de verwende over het paard getilde Tutjes..

   • Ima Ching Ima Ching says:

    Volgens psycholoog Jeffrey Wijnberg vandaag in de Telegraaf zou een man een vrouw altijd financieel vrij moeten houden, ook als de dame in kwestie haar broek zelf op kan houden… Vrouwen op datingsites lijken daar over het algemeen zelf toch ook zo over te denken. Ik ga als succesvolle ondernemer toch echt niet mijn (pensioen)kapitaal samen met haar opmaken? Alhoewel ik denk dat de heer Wijnberg simpelweg beter scoort met dit soort teksten (business is business), kan ik mij soms ook niet aan de indruk onttrekken dat hij te ouderwets is in zijn opvattingen.

    Welke moderne man laat het nu gebeuren dat je intussen al je geld aan haar spendeert, met een 40% kans dat de relatie (door de vrouw) wordt beëindigd en met als resultaat dat je bankrekening dan leeg is en je intussen madam daarna nog steeds moet spekken? Een moderne vrouw zou dat ook niet meer fair vinden vandaag de dag. Zo’n anti-investering? Ik kijk wel uit!

 28. rick rick says:

  Ga wat doen !!!! stomme luie wijf!!!! aanstellen om niks! Die kerel zul je niet vinden op die manier! Als je het zogenaamd zo druk heb zodat je jezelf nauwelijks kan verzorgen! Ben je zwaar achtelijk! Voor je kind is er wel een regel qua oppas of dergelijke, zodat je kunt werken en geld verdienen ipv trekken via de steunpilaar! De mijne zul je niet worden!……….ja, op het kerkhof, want daar lig jij het best!

  • MGTOW MGTOW says:

   Laat je niet trollen!
   Sheila is natuurlijk een parodie.Een grap.
   Helaas zie je sommige denkbeelden wel zeker terug in de datingprofielen, maar mevrouw zal zeker dit niet herkennen laat staan toegeven.
   Overigens zul je er van staan te kijken hoeveel succes luie kortgeknipte bijstandsmoeders hebben op datingsites……

   • MGTOW MGTOW says:

    De nederlandse vrouw is sowieso kampioen in parttime werken. Vaak iets psychologisch, pedagogisch, sociologisch of een andere genderstudie.Mevrouw verwacht dat ik als man de eerste date betaal, maar misschien is het ook wel bittere noodzaak……

 29. Sheila Sheila says:

  Hallo heren, ik ben een full-time mama. Ik sta op datingsites maar het wil maar niet lukken. Ja, mama van één kind ben ik full-time. Dat betekent dus dat ik geen zin heb om te werken want met een kind heb ik het toch ZO druk!! Ik heb niet eens tijd om mijzelf te verzorgen, om eens leuke kleren te kopen. Mijn haar heb ik al kort geknipt want ‘dat is lekker makkelijk’. Ik zoek dus een vent die voor mij alles bekostigd. Ik ben lief en weet niet hoeveel ik weeg want zover gaat de schaal niet.

  Ik heb wel een vraag en misschien kan iemand mij helpen? Hoe deden onze oma’s dat vroeger toch met gemiddeld acht kinderen? Toen was een auto hebben geen vanzelfsprekendheid, laat staan een tweede auto voor de boodschappen. Een magnetron voor snelle maaltijden was er toen ook niet, een wasmachine ook niet altijd en een droger al helemaal niet. Vroeger bestond er ook geen kinderopvang. Hoe deden ze dat toch? Ik hoor van generatie op generatie dat het altijd zo druk is met kinderen en zo ervaar ik dat ook.

  Wie weet raad?

  • Suus Suus says:

   Haha! Go girl. Ik lees hier met verbazing alle reacties van zure mannen. Maar ik zal wel tot de 20% eigenwijze bitch behoren.

   • superboer superboer says:

    wie weet suus, ik en vele mannen klagen dat de vrouw[en] veel te veel eisend zijn en arrogant om terug te berichten , vele mannen klagen er over, hoe kan dat dan? zou er niet een kern van waarheid inzitten Suus? ik zeg van ja;

   • MGTOW MGTOW says:

    Shaming language……
    Dat werkt niet meer, 80/20 regel is gewoon een bewezen feit. Net zoals de echtscheidingsstatistieken. Hypergamie is alom zichtbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑