datingsite parship

Home » Lexa – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op augustus 13th, 2019 | door Welke online datingsite?

786

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa.nl heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Lexa

Lexa screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij deze datingsite.

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

 

Lexa kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze dating site kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Momenteel geen acties of kortingen

 

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem786 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. superboer superboer says:

  ja koekje van eigen deeg wat deze jongen deed.. zo zijn de meeste vrouwen ook mgtow/ en nog wel meer ven die eisen, kun je als man niks mee met zulks. als amn wil ik toch echt niet zo;n vrouw hebben, vaak zijn ze dan in een relatie ook zo hoor.. te veel noten op de zang en te verwend ook, alles moet bij ze van zelf gaan, veel te veel luxe gewend, kunnen het niet met minder doen al zou ze dat wel eens goed doen gewoon enkele jaren met veel minder laten doen.. komen ze wel tot zich zelf die verwende grietjes.. laat ze maar eens vaker naar het karakter van de man kijken en niet wat hij bezit.. als hij een vuilnisman is, dan hoeft het voor haar al niet meer… gewoon zielig van al die vrouwen wie zo denken, het gaat om de persoon… toch?

  • MGTOW MGTOW says:

   Ja, de meesten geloven nog in Sinterklaas getuige de ellenlange eisenlijstjes.
   Als een verwend kind het ene jaar voor Sinterklaas 20 kadoos krijgt, dan wil het er volgend jaar 30.
   Vrouwen op datingsites worden er met de jaren heus niet knapper op maar willen een man die langer, sportiever, rijker en populairder en soms ook nog jonger is dan haar vorige man.

   • superboer superboer says:

    mee eens mgtow/ ik val zoals de meeste mannen op een jongere vrouw[en] ze zien er vandaag de dag heerlijk uit; als je kijkt de vrouw[en] tussen de 25 en 35 jaar! echt heerlijke meiden, die staan niet op een date site, meestal op een date site velen met een figuur van hebt ik jou daar en al jaren geen kapper gezien en of een kleding zaak.

   • MGTOW MGTOW says:

    Vrouwen met een min of meer aantrekkelijk uiterlijk hebben ook geen datingsites nodig. Wat je op datingsites ziet is het type vrouw dat qua uiterlijk en/of innerlijk tot de relationele afvoerput behoort. Ik heb inmiddels de nodige dates gehad en kan je vertellen dat het aantal vrouwen dat relatiemateriaal zou kunnen zijn een verwaarloosbare fractie is.

   • superboer superboer says:

    kijk maar eens om je heen mgtow/ die meiden vanaf een jaar of 20 tot 35.. echt lekkere meiden om te zien, mooi figuur ook; lijkt wel of ze steeds mooier worden deze dames. nee op een date site zie je niet zulken.. ook op sexjobs staan leuke nette verzorgde en goed uitziende meiden.

   • superboer superboer says:

    nee ik wenst geen vrouw net een ontplofte bitterbal, dan maar geen sex en of een relatie.. word ik niet opgewonden van mgtow/ wel van een iet wat vollere vrouw[niet vet] maar stevig en zeer goed verzorgd , lief en inzicht en niet zo materialistisch.. maar das zoeken naar een speld in 10hooibergen.

 2. Lex.A. Lex.A. says:

  Vandaag 13-2-2019 staat er in de Telegraaf een lachwekkend artikel over een datingadvertentie van een man met een hele waslijst aan eisen, incl een foto van ‘hem’ met die typische “oortjes” (van zo’n foto-app). De vrouwen gaan op facebook helemaal los op zijn bizarre eisen! Wat denkt hij, zeg!

  Ze beseffen waarschijnlijk niet dat het een fake-advertentie is en dat deze advertentie de dames een spiegel voorhoudt…

  • MGTOW MGTOW says:

   Geweldige fake advertentie.
   Met snapchat-bewerking.
   Dit is inderdaad precies wat vrouwen doen.
   E wij mannen zijn dit gedrag spuugzat.
   We zijn het zo spuugzat dat we in de telegraaf tegen betaling een advertentie plaatsen die een spiegel voorhoudt. Zo doen we dat, met humor en stijl.
   Maar vrouwen hebben geen humor, daarom zijn de meeste cabaratiers ook mannelijk, en snappen betreffende vrouwen niet eens dat ze in de maling worden genomen en reageren BOOS op facebook en wat voor nutteloze social apps ze nog meer hebben.
   Kritiek moet je ook nooit hebben op degene die boven in de hierarchie staan; vrouwen vinden zichzelf in de datingmarkt boven mannen staan en verwachten daarom dat wij mannen de hele shit organiseren, entertainen en betalen en aan hun eisen voldoen..

   Bravo voor de man die de advertentie heeft geplaatst.

   • superboer superboer says:

    ook op kinky.nl staan lekkere meiden mgtow/ kijk maar eens naar ze vanf 22 tot 35jaar.. mooi en verzorgd, ik hebt veel respect voor ze, bedoel hoe die dames er uit zien..

   • MGTOW MGTOW says:

    Ja deze vrouwen zien er goed uit. Daar verdienen ze ook hun geld mee. Minder aantrekkelijk betekent lagere inkomsten.
    Op datingsites komen zelfs onaantrekkelijke vrouwen met het postuur van een geplofte bitterbal nog volop aan hun trekken.

 3. superboer superboer says:

  binnenkort komt bij mij een vrouw van 62 jaar op bezoek; ze is alleen, ik hebt mijn fantasie om met haar naar bed te gaan, denk dat ze aanvoelt dat ik dat wil; hoe pak ik dat aan als ze komt? ze ziet er lekker uit op haar leeftijd, ze vind mij ook leuk genoeg, dat laat ze merken, hoop dat ze het bed met me wil delen, of op de bank. Weet jij raad mgtow?

  • MGTOW MGTOW says:

   Als ze bij je langs komt thuis dan sta je al 1-0 voor. Ga voor haar koken, zorg voor een goede fles wijn. Op de bank kun je er een fotoalbum erbij pakken , zit ze goed naast je.
   Als een vrouw jou leuk vindt laat ze dat wel weten dan, zie je haar ook zitten neem dan het initiatief.
   Het is geen puzzel of wetenschappelijk onderzoek, maar een kwestie van doen. Het ergste wat je kan overkomen is dat ze geen intimiteit wil. Maar een vrouw die naar jou toe komt , gaat eten maar vervolgens niks fysieks wil zo’n vrouw wil je toch niet dus dan is een afwijzing ook niet erg.
   Veel succes!

  • MGTOW MGTOW says:

   En, superboer, hoe beviel het bezoek? was het wat?

 4. superboer superboer says:

  oh zo mgtow/ ja kan best, bedoel dat ze meerdere mannen achter de hand hebben; Tja alleen voor de sex hebt ik niet zo veel aan; en al helemaal niet met een vrouw wie er al velen hebben gehad.. [ mannen in bed] Maar of dat waar is wat ze zeggen mgtow? weet niet of de vrouw[en] dat wel zo doen, bedoel met elke leuke vent het bed in. Of is het daar om te doen? dat ze geen relatie willen maar alleen sex? al laten ze het niet gelijk blijken mgtow. Vaak zeggen ze dan; Geen ONS, tja als ze dat al schrijven? mgtow/ las ook dat vele getrouwde vrouwen vreemd gaan, zou dat? en dat ze na hun 40rtigse willen gaan scheiden, de kids groot en dan wil de dame niet meer; op zoek naar wat beters, ik denk dan, konden ze dat niet bij hun eigen man vinden? vrouwen scheiden vaak door hun toe doen, en op zoek naar een nieuwe lover..

 5. superboer superboer says:

  een sugar lady? die bestaan best hoor… maar je moet ze treffen, daar is toch ook een site van? nee geen ene met een roze legging aan of zo iets.

 6. barry barry says:

  Mgtow/ Zou het werken? ik me aanmelden op een date site op zoek naar een suggar lady? zo ja? welke site is dat dan? wie weet raad?

  • MGTOW MGTOW says:

   Een sugarlady?
   Haha je bedoelt een oudere rijke vrouw?

   Dat ouder gaat wel lukken, maar dat rijk kun je vergeten.

   • Alex.A. Alex.A. says:

    ik denk dat hij “lady’ ook wel kan vergeten…

   • MGTOW MGTOW says:

    Ik denk dat hij eerder een vrouw tegenkomt met het figuur van een suikerspin. dat is dus de ‘sugar’. Denk er een roze joggingbroek bij en het plaatje is compleet.

   • superboer superboer says:

    ja was ik al bang voor mgtow/ maar die bestaan toch wel? een rijke vrouw wie als suggar lady door het leven gaat? of bestaan ze niet?

   • MGTOW MGTOW says:

    Nee superboer, rijke vrouwen zijn er niet zoveel. Heb al heel wat gedate en 2 x modaal is al heel uitzonderlijk.
    Daarnaast hebben vrouwen het in de relatiemarkt heel makkelijk en hoeven dus niet te betalen voor sex. Die hebben echt wel een paar FWB achter de hand, kost ze niets. Dus waarom zouden ze ‘sugar’ geven???

 7. Zita kiers Zita kiers says:

  Ik heb julie op 2 Februari per telebanking betaald en nu gaan jullie het nog eens automatisch incasseren|??? En ik heb 59,- betaald terwijl er allemaal aanbiedingen zijn, vind ik allemaal niet zo netjes.

 8. superboer superboer says:

  mgtow/ ik had eens rond gekeken op kinky.nl. ja klopt, het gros van de Dames daar wie er op staan zien er toch wel heel goed uit hoor! mooi figuur en allemaal strak en verzorgd. En de meesten zijn erg aantrekkelijk om te zien; op een date site zie je niet zulke leuk en goed uitziende Dame;s. maar het trekt mij niet, bedoel om naar een Dame van plezier te gaan, ook best duur hoor! Maar ze mogen er zijn!

 9. superboer superboer says:

  Mgtow/ ik was zo aan het rondkijken op sites zoals sexjobs en sex speurders.nl. ik vind die Dames daar wel erg duur! sommigen vragen voor 1uurtje 160euro, en sommigen 30minuten 70euro, das toch te gek? weet jij een leuke site? waar ik terecht kan? en eerlijk is?

  • MGTOW MGTOW says:

   Het is goedkoper dan daten. De meeste vrouwen verwachten meerdere keren getrakteerd te worden. Tel hierbij benzinekosten en parkeergarage, want mevrouw verplaatst zich bij voorkeur niet. Ook moet je een poos appen waarbij alle creativiteit vanuit jou moet komen. Alles bij elkaar betaal ik liever direct 250 euro aan een eerlijke en professionele vrouw. Liever dan indirect aan een arrogante, veeleisende bitch die er ook nog vaak niet eens goed uitziet.

   • MGTOW MGTOW says:

    Mannen die hun dates betalen die doen dat om intiem te geraken. Mannen die een professionele vrouw betalen doen dat opdat zij zijn huis weer verlaat.

   • superboer superboer says:

    is ook wel weer zo Mgtow, Weet jij een leuke Vrouw wie professioneel [ erotische] sportmassage geeft? Bedoel op welke site kan ik haar vinden?

   • MGTOW MGTOW says:

    Ik denk een site als kinky.nl. Nog geen praktijkervaring hiermee maar de site ziet er goed uit .

 10. superboer superboer says:

  mgtow/ ik bedoelde ; op speurders is voor erotisch contact moet je een e mail zenden naar die vrouw wie advertentie hebt geplaatst, is dat te vertrouwen?

  • MGTOW MGTOW says:

   Natuurlijk niet.
   Op zn best is het een prostituee die de site als advertentiemedium gebruikt.
   Als dat je doel is dan is het OK
   Maak nooit vooraf het geld over

   • superboer superboer says:

    nee maak geen geld over mgtow/ er staat wel bij, eerst 2 berichten gratis, ja kan je chatten staat er bij, maar kost dat geld? zo ja? doe ik nooit.

   • MGTOW MGTOW says:

    Hou op met die nepsites!
    eerste 2 berichten gratis en daarna credits zeker?
    Zoek je erotisch contact dan bestel je een escort
    Als je heel rijk bent en hiermee te koop loopt dan komen de vrouwen ook wel zo op je af.

 11. MGTOW MGTOW says:

  Vrijwel al mijn dates bleken toch een maatje meer te hebben. En dan die mooie verhalen en voornemens…….gisteravond ook weer een date die heel sportief was. Maar nog maar net begonnen he dus het effect nog niet zichtbaar. Ik denk niet dat ze het sporten gaat volhouden. Vergt discipline en doorzettingsvermogen en het kost tijd. Dat hebben de immer ontevreden gescheiden alleenstaande moeders niet. Maar op de fotoos zie je het vadsige lijf vaak niet. Die zijn vaak in de juiste hoek geschoten of alleen van het gezicht. Tijdens een date dragen deze vrouwen vaak slobberige zwarte kleding dat er als een soort tentdoek overheen is gedrapeerd. Vaak nog een sjaaltje erbij om de camouflage compleet te maken. De vierkante vetheupen in spijkerbroek zijn dan vaak niet gecamoufleerd, daar zie je het dan als eerste aan. De mannen die zich laten misleiden door deze camouflage en haar in de slaapkamer weten te krijgen die zullen een onaangename verrassing meemaken op het moment dat het zwarte tentdoek wordt verwijderd. Dan maar een one night stand. Snap je meteen waarom heel veel obese vrouwen met heel veel kiloos ‘geen ONS ‘ roepen in hun profiel.

  • superboer superboer says:

   hoi mgtow/ bah nee daar wil ik echt geen ONS mee doen! trekt me niet dikke vrouwen! iet wat stevig wel maar niet hoe jij ze omschrijft, totaal niet aantrekkelijk voor mij! vraag me af waarom er op de site zo veel te dikke vrouwen zijn? waarom vreten ze zoveel? ik zou er echt wel wat aan doen als ik zo dik was, veel minder eten en snoepen en meer sporten, iedereen kan dit! Maar je moet wel een wil hebben mgtow/ vaak zie ik weinig vrouwen buiten sporten allen met mooi weer en of tijdelijk, hebben ze weer een smoes dat ze druk zijn of een blessure., Gewoon geen zin en te lui. Mgtow, op welke site staan wel leuke vrouwen? Wie wel serieus zijn?

  • superboer superboer says:

   mgtow/ ik was gister avond gaan zoeken op speurders.nl voor wat plezier, vele vrouwen wie daar op staan willen sex, omdat ze alleen zijn en man in het buitenland zit en of zij wil vreemd gaan. Nu moet ik haar dan e mailen. Ik doe dat niet zo maar, weet niet of dat wel echt is allemaal, weet jij of dat nep is of niet? en wat als \e mijn e mail adres dan weten? hoop dat jij raad weet, groet.

   • MGTOW MGTOW says:

    Wat verstandig is hangt een beetje af van wat je te bieden hebt,. Ben je een man met duidelijk bovengemiddeld uiterlijk (denk aan de 80/20-regel) dan is een gratis vleeskeurings-app als Tinder wat voor je. Ben je niet zo aantrekkelijk maar ben je heel rijk, dikke baan en straal je status uit, dan kun je jezelf met een mooi verhaal proberen te verkopen op een site. Maar op een site zijn maar heel weinig vrouwen en die er zijn prijzen zichzelf totaal uit de markt.

    Ik vermoed dat het buitenland overblijft; rusland, baltische staten, polen, oekraine.

   • MGTOW MGTOW says:

    Oja, vergeet alle sites die gericht zijn op erotiek, vreemdgaan, spanning etc, die zijn allemaal nep

 12. Bas Bas says:

  Het volgende kwam ik tegen op een datingsite. Echt waar, dit geloof je niet!

  Gezocht man: die voldoet aan het volgende: enthousiasme, initiatief en iemand die me graag meeneemt naar leuke dingen, bijvoorbeeld uit eten. Paar sterke armen op de bank om in weg te kruipen voor een film.

  Wil een echte en diepgaande verbintenis en vlinders voelen. Je moet wel lang zijn met een jongensachtige uitstraling. Type: ruwe bolster blanke pit, trouw, betrouwbaar, sociaal, humor, respect, acceptatie, communicatief vaardig, open (ook in emoties), eerlijk, betrokken, en een doorzetter, die zelfstandig, soms verlegen en soms erg enthousiast is. Ik wil serieus en met veel plezier iets opbouwen en niet iemand die puur en alleen naar een plaatje kijkt. Er verzorgt uitzien is logisch. Stuur een leuk, persoonlijk bericht! Op flirts zal ik niet reageren. En graag ook geen standaard openingszin.

  Zulke dergelijke supermannen bestaan gewoon niet! Dream on!

  • Lex.A. Lex.A. says:

   Whahaha die profieltekst herken ik. Ik heb deze ook gelezen al kan ik mij er geen profielfoto meer bij herinneren.

   Ja echt, je lacht je dood om sommigen; je moet eerst solliciteren om haar te mogen fêteren….
   Op dit soort profielen zal ik nooit reageren. Kansloos.

  • superboer superboer says:

   bas, had je moeten zeggen, geloof jij nog in sinterklaas? this nog geen 5dec.

  • superboer superboer says:

   graag geen standaard openingszin; je had haar kunnen vragen, geloof jij nog in sinterklaas?

  • MGTOW MGTOW says:

   Deze zou uit de stal van e-matching kunnen komen. Dit laat weer goed zien in wat voor fantasiewereld vrouwen kunnen leven. En stel dat zo’n man bestaat dan verwacht zij ook dat hij op haar afstapt. De enige die dat doet is haar kat.

   • superboer superboer says:

    of katten mgtow/ vaal hebben ze er meer van; ja wie maakt als vrouw nu zo;n profieltekst aan? zo;n enen zal nooit maar dan ook nooit aan een man komen; ik zou haar gezegd hebben; vraag maar aan sinterklaas, en of ze [nog] in sprookjes gelooft.

 13. superboer superboer says:

  Wie hebt ervaringen met Badoo? is deze wat?

  • Lex.A. Lex.A. says:

   Ik heb bij Badoo wel een paar dames gedate. Verwacht echter geen modellen en ook geen relatiemateriaal. Het kan wel, maar de kans is niet zo groot. Badoo is erg laagdrempelig, dus veel profielen en veel oude- en nepprofielen. Ik heb er ooit een nepprofiel van een dame aangemaakt en het was vrijwel onmogelijk om deze na verloop van tijd te verwijderen. Dat is toch wel bijzonder te noemen…

   Kijk, als mensen (dus mannen én vrouwen) er voor moeten betalen dan kun je er op rekenen dat de intenties serieuzer zullen zijn dan bij Badoo. Maar met de wetenschap dat de dames niet zo snel een betaald profiel zullen nemen, heb je al een tekort bovenop het grote aanbod van mannen…

   Ergo: ga lekker op stap. Of naar Rusland; ik date momenteel zelf een Russische. Ik denk dat ik Nederlandse vrouwen ga bannen. Als dit stukloopt, reis ik naar Rusland… hahaha. Nederlandse vrouwen moeten nog veel leren.

 14. superboer superboer says:

  ik vind de nederlandse vrouw allemaal eenheids worsten, als je de profielen leest, lijkt wel of ze het van elkaar afkijken? van saunas tot wijntjes en verre reizen tot netflix, en shoppen. wat moet ik met zo;n vrouw? niks zal ik zeggen.

 15. superboer superboer says:

  las een profieltekst van een vrouw haar hobby;s; uit eten gaan, reizen,wijntje drinken,… rare hobby;s toch? kom eens met wat nieuws zou ik zo zeggen; ik knapt gelijk al af op zulks.

  • MGTOW MGTOW says:

   Dat zijn toch geen hobbies?
   Als wijn drinken je hobby is ben je misschien een alcoholist, hobby reizen is een zwerver??

   Echte hobbies die vaardigheden vereisen en waarvoor toewijding nodig is zie je zelden in de profielen van vrouwen terug. Het zijn vooral CONSUMERENDE zaken die ze opnoemen.
   De doorsnee vrouw op een datingsite is namelijk te lui om wat uit handen te laten komen.

   • superboer superboer says:

    ja is ook zo, waarom zijn vrouwen zo mgtow? ze hebben meestal allemaal zelfde tekst in hun profiel..

   • MGTOW MGTOW says:

    Het klopt dat de meeste profielen ontzettend veel op elkaar lijken. Originaliteit is ver te zoeken.
    Vaak hebben ze ook nog dezelfde opleidingen; iets psychologisch, pedagogisch of sociologisch

 16. superboer superboer says:

  mgtow/ is de site Badoo wat? STAAN BEST WEL VEEL VROUWEN OP, MAAR WELKE? IS HET VEEL SOEPS? OF OOK AL BAGGER? WIE WEET RAAD?

  • MGTOW MGTOW says:

   Vergeet even ALLE sites. Zelfs de grootste sites hebben maar heel weinig leden. Ik zeg niet dat het onmogelijk is maar de kans is gewoon te klein.Daarnaast zijn de sites best wel duur als je kijkt naar wat ze bieden.
   Ik heb de app happen geinstalleerd en die werkt prettiger dan tinder. Tinder is namelijk over zn beste tijd heen en de uitbaters van Tinder hebben de app zo gemaakt dat je weinig matches meer krijgt in de hoop dat je gaat betalen. Ook zijn de tarieven leeftijdsafhankelijk. Te commercieel dus.
   Via happen zie je vrouwen in je directe omgeving. Had gisteravond nog een veelbelovende chat met n dame op nog geen km afstand en daar binnenkort eens mee afspreken.

  • Bas Bas says:

   Badoo is bagger. Daar staat allemaal schorriemorrie op is mijn idee. Veel onverzorgde en getatoeëerde types, die geen geld hebben om zich op een fatsoenlijke datingsite te presenteren. Met dit soort vrouwen wil je niet afspreken.

   • superboer superboer says:

    dankje bas, ja als ik die profielen ook ziet? geef ik je gelijk, rare type vrouwen allemaal met tattoos, nee ik had er al geen goed gevoel bij bas, dan maar lexa? is dat wat bas? groetjes.

 17. superboer superboer says:

  ja maar een vrouw wie niet of wil koken? tja wat hebt je daar aan als man? kunnen wij hele dagen achter die pitten gaan staan; net wat je schrijft mgtow/ vaak zien ze er dan ook niet verzorgd uit; maar als ik dan om me heen kijkt, zitten ze midden op de middag allemaal vol in een grand cafe wijntje doen, er zijn er best veel van hoor! [Dames] hebben ze dan niks anders te doen? ik blijft er bij dat de nederlandse vrouw veel en veel te gemak zuchtig is, op enkele na dan, zo ver als je haar schuift hebt je haar.

  • MGTOW MGTOW says:

   Dat ze midden op de dag in een grand cafe een wijntje doen dat kan omdat de meesten parttime werken…..Maar ze is ook geemancipeerd en verwacht een ‘gelijke’ verdeling van de zorgtaken. Das prima, maar dan ook gelijke hoeveelhed geld in het laatje brengen.

 18. MGTOW MGTOW says:

  Ja, al die vrouwen die klagen in hun profiel over ONS, oftewel one-night-stands.
  Een ONS betekent gewoon ‘niet voor herhaling vatbaar’.
  Als een man sex kan hebben met een aantrekkelijke vrouw die ook nog eens aardig is dan komt hij gegarandeerd terug voor een vervolg. Dat dat bij veel vrouwen op datingsites niet gebeurt zegt genoeg over die vrouw in kwestie. Toch wel handig dat zij dit aangeven.
  Dus inderdaad, geklaag over ONS is een grote rode vlag.

 19. superboer superboer says:

  mgtow/ zal er wel een man bestaan wie aan en..en..en..en.. kunnen en willen voldoen? zou een vrouw niet begrijpen dat deze mannen niet bestaan? of kunnen deze vrouwen niet goed nadenken? niet iedere man is sinterklaas.

  • MGTOW MGTOW says:

   Ja zulke mannen bestaan maar zijn wel gebonden. Zijn ze onverhoopt single dan gaan ze zich niet binden want als 80% van de vrouwen op datingsites enkel de 20% knapsten ziet dan heeft zo’n man alle opties. Hij gaat in eerste instantie voor de fun en als hij gaat settelen dan is dat met een vrouw die ook tot de knapsten behoort en dat zijn vrouwen op datingsites vaak allesbehalve.

 20. superboer superboer says:

  helemaal met je eens mgtow/ want wat is een klik waard? Niks zeg ik je, ja klopt had ik vroeger ook als kind zo;n klikker waar je op kon drukken, neem die volgende keer maar mee Dame! Elkaar beter gaan leren kennen is er al niet meer bij, een vrouw kijkt al ga niet meer naar het karakter van de man, alleen naar zijn uiterlijk en zijn bankrekening! zijn beide niet interessant? Dan kun je het als man schudden, ik zeg je ook dat ik in gedachten al verder was daar zij het oordeel al klaar had, mijn gedachten over haar? geld belust, onverzorgd,lui,grootspraak,arrogant,meerdere relaties gehad,altijd licht het aan de man,hoppen van man naar man, niet willen of kunnen koken, gemakzuchtig,enz. ze wil je als man te gauw niet willen leren kennen mgtow/ de klik was er niet, ik denk dan welke klik? kun je na 2uurtjes daten niet zeggen vind ik, ik wel als ze er onverzorgd uitziet en mijn bovenstaande bevindingen.

  • MGTOW MGTOW says:

   Tja, ‘zijn beide niet interessant’… daar moet ik je in corrigeren. Uiterlijk en status zijn beiden belangrijk en als maar 1 niet in voldoende mate (volgens haar criteria) aanwezig is, dan is het al ‘next’. Dus heb je als man het prima voor elkaar, een vette bankrekening, goede baan maar een doorsnee uiterlijk, dan heb je nog steeds een probleem als man zijnde. Het moet en…en…en…en zijn. Alleen als je in een keer aan ALLE torenhoge oppervlakkige eisen voldoet ben je de man.
   Dergelijke mannen kunnen uiteraard elke vrouw krijgen en zijn er voor 1 nachtje. Weet je meteen waarom er in circa de helft van de profielen er door de vrouwen wordt geklaagd over one-night-stands etc..

 21. MGTOW MGTOW says:

  Heb jij hem wel eens gehoord, de ‘klik’?
  Dat is iets wat tijdens de eerste date moet gebeuren.
  Althans, dat zeggen mijn dates. Als er geen ‘klik’ is dan is het ‘next ! ‘ Het gaat allemaal dus om de klik. Als je bijdehand bent kun je een speelgoedklikker meenemen. Zo’n metalen kikkertje waar als je op drukt er een klikgeluid uit komt. Geen idee of ze nog bestaan maar ik overweeg er een aan te schaffen. Maar dat is natuurlijk niet de ‘klik’ waar men op doelt.
  De klik is de ogenblikkelijke euforie die zich tijdens de eerste date moet openbaren. Ja, bij een persoon die je nog niet eerder hebt gezien en eigenlijk nauwelijks kent. Alsof je op de bank zit te zappen en er flarden van films ziet voorbijkomen en je een stukje film ziet dat je zo aanspreekt dat je binnen 2 seconden denkt dat dit een geweldige film is die je verder wilt kijken…….

  Veel relaties ontstaan tussen mensen die elkaar al vaker hebben op gezien; op het werk, via bekenden, wellicht via een sportvereniging. In zo’n geval heeft iemand de kans gekregen meerdere aspecten van zijn persoonlijkheid te laten zien. Maar als je gaat daten moet er tijdens de eerste date die geweldige klik zijn. Anders is het niks. Tijd om elkaar te leren kennen is er niet. Het is nu of anders nooit meer. Het is alles of dan maar niets. De selectie is dan ook voornamelijk op uiterlijk en uit onderzoek blijkt dat vrouwen hierin veel kritischer zijn dan mannen. Als je gaat daten met een vrouw die je op Tinder hebt ontmoet dan is er vaak geen vervolg want er was ‘geen klik’. Vrouwen durven dat niet te zeggen en zullen je snel ontmatchen, want ‘geen klik’ betekent eigenlijk dat je niet voldoet aan haar oppervlakkige torenhoge eisen wat betreft uiterlijk en status.

  Als je als man telkens hoort dat vrouwen ‘geen klik’ met je hebben kun je aan jezelf gaan twijfelen. Maar heel veel vrouwen staan al jaren op Tinder. En een aantal herken ik van datingsites en dan heb je het over minstens 5 jaar geleden. Die hebben dus met geen enkele man een klik. Waar ze wel een klik hebben dat is met hun katten. Die vormen dan een surrogaat-man. Niet zelden vervangen de katten ook het gebrek aan kinderen.

  Bedenk goed dat een klik binnen een avond behoorlijk zeldzaam is.
  Wat vrouwen bedoelen met een klik is het al dan niet voldoen aan hun torenhoge oppervlakkige eisen en verwachtingen.

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Hahahaha…. Die profielen waar het woord ‘klik’ in voorkomt sla ik sowieso al over, net als profielen waar de term ‘geen ONS’ is opgenomen.

   Als je als vrouw DAT in je profiel schrijft dan heb je maar weinig van het leven begrepen. Alsof je niet ineens als één blok kunt vallen voor je collega waar je al 15 jaar mee werkt (al was het maar voor een avondje… 😉 )

   Maar wel mijn complimenten voor deze vrouwen dat ze wél proberen om een profieltekst te maken, want de meesten schrijven niet bijster veel, terwijl ze dit wel van de man verwachten. Hmmm… wéér dat zelfde éénrichtingsverkeer…

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Overigens kun je twee vliegen in één klap slaan: neem je laptopje mee en stel de datingsite als startpagina in. Met je muis kun je haar wegklikken.

 22. superboer superboer says:

  ja john v .h zo waar als een koe wat jij schrijft, geen speld tussen te krijgen, ik hebt niks op met luie en gemak zuchtige vrouwen, bah zou ik nooit accepteren als man zijnde, zie jij van daag de dag nog een vrouw ramen zemen? ik niet, en koken? nee willen of kunnen ze niet, denk eerder dat ze niet kunnen koken, dan maar naar de friettent , vaak pik je ze er wel uir, te dik en onverzorgd, ik als man gruwel er van. Ze zijn zo lui dat je nog geen eens een berichtje terug krijgt op een date site als man haar en ene stuurt, Nederlandse Vrouwen zijn nie veel aan’;

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Ik vind het absoluut geen vereiste dat een vrouw moet koken en ramen zemen. Ik zie haar liever fulltime werken en dan doen we beiden het huishouden. Ik vind dat de gemiddelde man daar wel wat te winnen heeft.

   • MGTOW MGTOW says:

    Als je beiden fulltime werkt dan betaal je een schoonmaakster om de ramen te zemen.
    De dates die ik had die niet goed konden koken waren ook niet zo verzorgd, volgens mij geen toeval

 23. superboer superboer says:

  ik hebt het niet zo op de nederlandse vrouw, op een enkele na dan. Een poolse wel of eentje uit rusland, ze zijn ook vele malen aantrekkelijker. Ook liever dan de nederlandse vrouwen zeggen ze. Mgtow, ik denk dat er heel veel vrouwen met problemen op een date site staan problemen op allerlei vlakken, ik kwam ze tegen. Eentje zegt zelfs; mijn ex man zit in de Bak. En de rest? tja wat hebben die van achter grond?

 24. superboer superboer says:

  klopt mgtow, vele vrouwen willen of kunnen niet koken zetten ze in hun profiel, wat eten ze dan vraagt ik mij af? hele dag friet? allemaal lui en gemakzuchtig ja zeker. En dan sporten? ze hebben altijd een excuus, te moe, geen tijd,blessure,of het weer is slecht.. Ook dat is lui hoor, niks anders. Kijk nou eens om je heen hoe ze zijn, als ik ze dan bekijkt, zie je dat zo hoe ze is als vrouw, bedoel haar karakter trekken, en mijn op genoemde tekens hier boven past bij ze, en maar shoppen en wijn drinken en op vakantie gaan; en netflix kijken, das helemaal niks bij zonders, dom gedoe ja.En als mevrouw het niet aanstaat loopt ze kwaad de deur uit op zoek naar een ander, net zo makkelijk allemaal op zo;n vrouw sta ik niet te wachten reken er maar niet op, ik doe er dan wel een mooie kadoo strik omheen, weg er mee.

  • MGTOW MGTOW says:

   Ze eten makkelijke dingen. Geen fruit dat geschild moet worden. Geen groenten dat gesneden of gepeld moeten worden. Vaak halen ze alles bij de supermarkt want bij de afzonderlijke kruideniers smaakvollere produkten halen is teveel moeite, dan moet je van de een naar de andere winkel lopen, zeulen met tassen. We pleuren liever alles in een kar bij de super , daarna stouwen we het in zo;n klein autootje (iets van het formaat aygo) en mevrouw is klaar.
   Gelukkig zijn er mannen die haar gratis trakteren op een diner, dan heeft ze weer een fatsoenlijk maal.

   • superboer superboer says:

    allemaal oh zo waar. luie vrouwen man, bah.

   • superboer superboer says:

    ja is me wat, zo lui zijn ze dus werkelijk, ik zie dat vaak in de supermarkt. Laat staan koken, dat willen ze niet leest ik ook vaak in hun profiel, zo;n vrouw moet je al helemaal niet willen als man, ik niet in ieder geval. Vaak zijn ze dan ook lui in andere dingen.

 25. MGTOW MGTOW says:

  Heel veel vrouwen die ik via een online site of via een app heb gedate waren volgens mij gewoon lui. Hieronder 10
  frequent voorkomende issues die jullie vast herkennen.

  – parttime werken; vergeleken omliggende landen zijn Nederlandse vrouwen kampioen parttime werken. Als ik hier op doorvraag zien ze vaak geen reden om meer te werken want ze hebben geld genoeg en willen vooral ‘leuke dingen’ doen. Natuurlijk is er vaak een man die alimentatie betaalt. Allerlei subsidies worden indirect ook het meest door mannen betaald omdat die harder en meer werken en dus meer belasting betalen. Snap je ook waarom vrouwen vaak op de linkerkant van het politieke spectrum zitten. De dates zelf worden ook vaak gefinancierd door de man. Uitzonderingen daargelaten is dit ook wat men verwacht en helaas accepteren veel mannen dit (anders gaat ze naar een ander en heb ik geen sex….)

  – weinig sportief. Al helemaal niet met een verplichtend karakter. Met mooi weer een vrijblijvend rondje in het park joggen. Of ze hebben een yoga-mat. Natuurlijk zullen er vrouwen zijn die wel sportief zijn, maar de meesten boven de 35 jaar zijn dat niet en dat zie ik ook terug in mn eigen sportvereniging en ik zie het ook terug aan hun postuur.

  – korte pittige kapsels; hoeven niet gekamd te worden. Hebben ze een bos haar dan staat het vaak als een pleeborstel alle kanten op. Waarom niet fatsoeneren met een speld o.i.d. ? Of het mooi opbinden? er valt best wel wat van te maken, maar ook hier; het kost wat tijd en moeite.

  – geen initiatief; dat moet altijd van de man uit komen. We zijn immers alleen geemancipeerd als het goed uitkomt, de lusten maar niet de lasten

  – vermaakt willen worden, daarom zetten ze vaak in hun profiel dat ze een man zoeken met een ‘goed gevoel voor humor’. Zelf een gevatte of grappige opmerking vergt kennelijk teveel hersenactiviteit?

  – weinig aandacht aan kleding/uiterlijke verzorging. In het buitenland pik je de Nederlandse vrouwen (en vaak ook mannen) er moeiteloos uit. Als je vrijgezel bent besteed dan aandacht aan je uiterlijk. Kijk ik naar mn dates dan was zeker meer dan de helft matig gekleed. Kleren maken ook de vrouw. Het valt ook op dat veel vrouwen weinig of geen sieraden dragen. Verwacht van een vrouw die weinig aandacht aan haar zelf besteedt ook niet dat ze dat jou geeft.

  -obees: met name op tinder en datingsites echt zeer veel mollige types, volslank noemen ze dat met een eufemisme. Telkens smoezen waarom dat zo is; blessures, tijdgebrek. Al zou je dagelijks 15 minuten krachtoefeningen doen, gewoon thuis, dan ben je al een heel eind, maar het is allemaal teveel moeite.

  – genderstudie/brabbelbaan; vaak iets psychologisch, pedagogisch, sociologisch. Het moet namelijk vooral niet te moeilijk zijn, geen wiskunde. En niet zoveel verplichte studie-uren op de universiteit anders komt haar uitgaansleven in het geding en kan ze niet uitslapen.

  – slecht koken; sommigen geven het in hun profiel al meteen aan dat ze er niks van bakken. Of een hekel aan koken hebben. Als je lekker en gezond gaat koken kost dat moeite. In ieder geval meer moeite dan een pot of blik opentrekken. De liefde voor de man gaat door de maag? Vergeet het maar bij je dates. Wie zijn de beste chef-koks?……

  – geen hobbies; hiervoor moet je jezelf in materie verdiepen, de handen uit de mouwen steken. Wederom teveel moeite. Genoemde hobbies zijn vaak consumerende acties zoals Netflix, wijntje op t terras etc.

  Ik zal vast een en ander vergeten zijn. Dit zijn in ieder geval vaak voorkomende zaken die ik teruglees in profielen of ervaren heb van mijn dates. Uiteraard niet bij allemaal maar wel bij heel veel. Ik vat dit samen onder de noemer ‘LUI’.
  Een reden is denk ik dat veel vrouwen het gewoon te makkelijk hebben, te veel privileges. Te veel donateurs en vangnetten om hen heen. En dat maakt lui. Want waarom moeilijk als het makkelijk kan. Ze worden er in ieder geval niet aantrekkelijker op. Ik blijf liever MGTOW dan dat ik de kar van een volslanke vrouw moet trekken……..

  • John v. H John v. H says:

   Een paar jaar terug stond ik ook op Lexa. Jammergenoeg, kwam ik tot dezelfde conclusies als hierboven van MGTOW. Ik heb wat afgedate en op een sporadische uitzondering na waren het allemaal luie varkens. Ik zeg bewust varkens want ik vond ze gewoon onverzorgd en vies! Ik denk dat als je in het normale leven niet aan de man komt, dat dan een datingsite je laatste strohalm is?

   Wat deze vrouwen ook goed kunnen is de hele dag ‘druk’ zijn met de leuke dingen die ze denken te moeten gaan doen (al dan niet met haar kinderen) en dan vervolgens zeuren dat ze het zo druk heeft…

   • MGTOW MGTOW says:

    Luie en onverzorgde vrouwen hoeven op datingsites geen enkele moeite te doen. Er is immers een overschot aan mannen. Je ziet dan ook dat veel vrouwen niet eens tekst schrijven. Alleen wat fotoos in haar profiel. Op de fotoos staat ze er ook vaak slonzig op. Niet zelden met een zwikje vriendinnen zodat jij mag raden welke zij is (vaak de lelijkste)

 26. superboer superboer says:

  ja ? zo het bed met je in? in welke categorie leeftijd moet ik dan aan denken?

  • MGTOW MGTOW says:

   vaak wat jongere vrouwen, tot 35 jaar.
   De oudere vrouwen hebben gemiddeld gezien een sterk verlaagd libido

   • MGTOW MGTOW says:

    En let wel, alleen met heel aantrekkelijke mannen. Doorsnee mannen zijn niet goed genoeg! Dat merk je als je een nepprofiel aanmaakt. Je ziet dan ook dat veel vrouwen helemaal geen interesse hebben in je achtergrond, je interesses etc. , die willen dan alleen een knappe man scoren. Vaak ook nog vrouwen die ouder zijn, obees etc. Niet echt realistisch dus. een bron van vermaak

 27. superboer superboer says:

  tja je kon daar wel eens gelijk in hebben mgtow; want vele vrouwen staan al lang droog en hebben allang geen sex meer gehad. ze geven het niet snel toe maar geloof maar dat ze wel graag sex willen.

 28. MGTOW MGTOW says:

  Alle datingsites zijn grotendeels leeggelopen. Verwacht maximaal enkele tientallen leden binnen een 5 jarig leeftijdscohort welke actief zoekende zijn (betaald lidmaatschap). Dit dan bij een ‘grote’ site als relatieplanet alias alimentatieplanet. Heb dit zelf geteld.
  Veel sites richten zich op een bepaalde subgroep, bijvoorbeeld hoogopgeleiden, en dan is de spoeling nog veel dunner.
  Uit onderzoek blijkt dat minstens 80% van de vrouwen enkel oog heeft voor de knapste 20% van de mannen. Dus hoe groot denk je dat je kansen zijn via een site als je een doorsnee uiterlijk hebt?
  De enige lol die ik op sites had was middels het aanmaken van een nepprofiel. Als je als man een foto van een of ander model gebruikt kun je de meest ranzige praat hebben en vinden vrouwen dat fantastisch……willen ze zo het bed met je in

 29. superboer superboer says:

  welke date site hebt de meest [ betalende ] leden?

 30. superboer superboer says:

  De kock-jansen hebt zoooooooo gelijk in zijn review hier;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑