datingsite parship

Home » Lexa – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op juni 1st, 2019 | door Welke online datingsite?

704

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa.nl heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Lexa

Lexa screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij deze datingsite.

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

 

Lexa kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze dating site kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Momenteel geen acties of kortingen

 

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem704 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. superboer superboer says:

  ja bas, zo in de steek gelaten worden, tja je hoort het wel vaker, en dan al die vrouwen op een date site, velen hebben dan problemen met ex, de kids, werk, geld, wonen, etc etc. zullen weinig oprechte leuke vrouwen opstaan wie WEL een oprechte relatie wensen, ja misschien wensen ze dat wel maar geen ene man is goed genoeg..

  • MGTOW MGTOW says:

   Veel dates zijn te problematisch in omgang, hebben ruzie met veel verschillende entiteiten. Ruzie op het werk, met haar ex, met familieleden.
   Stel de kans op een conflict is net zo groot als dat je een 6 met een dobbelsteen gooit.
   Als je meerdere conflicten hebt dat is dan hetzelfde als je met meerdere dobbelstenen tegelijk een 6 werpt. Het is mogelijk, maar de kans is klein. De kans is veel groter dat er bij haar de nodige steekjes los zitten. Dit soort probleemvrouwen zijn oververtegenwoordigd op datingsites. Hoe meer je date hoe sneller je ze zult herkennen. Voorbeeld: de zus van een date was tandarts. Zij had een gebitsprobleem. Dus ik zei, nou dan laat je jouw zus er toch even naar kijken en vraag haar mening. Maar dat wilde ze liever niet….. Zoiets is vreemd….. dus ik doorvragen waarom dan niet. Toen kwam het conflict er uit…… Behalve dat nog meerdere conflicten hetgeen verklaart waarom deze 40 jarige date nog een onvervulde kinderwens had en voornemens was zich te laten insemineren in een belgische kliniek…….

 2. superboer superboer says:

  klopt mgtow, kost ons als man klauwen met geld wat jij ook schrijft; en dan ook nog de condooms zeker betalen? vrouwen zijn duur, en buiten ons als man uit.

 3. superboer superboer says:

  hoi bas; ik vraag me af, zou ze borderline hebben? bedoel die aandacht wat ze wil en aantrekken en afstoten wat ze bij jou deed, tja moeilijke vrouwen zo zijn er zo veel op de site.

  • Bas Bas says:

   Het zou best kunnen. Of hoogmoedswaanzin? Ze was nogal ingenomen met zich zelf. Had weinig empathisch vermogen en vond anderen voortdurend dommer. Bovendien raakte ze snel de interesse in mannen kwijt zo vertelde ze me. Dan weet je wel hoe laat het is.

  • De Kok - Janssen De Kok - Janssen says:

   Even kijken…:
   – aantrekken-afstoten
   – snakken naar aandacht
   – de schuld ligt altijd bij de man
   – de man(nen) altijd zwart maken op de achtergrond
   – niet empathisch
   – voelt zich superier t.o.v. de man(nen)
   – gaan altijd de strijd aan want ze willen ‘beter’ zijn
   – zijn enkel bezig met hun eigen agenda, niet van die van de man
   – vinden dat de man klusjes moet doet, het diner moet betalen, de reisjes moet bekostigen omdat ze als vrouw deze priveleges heeft
   – kan zich emotioneel niet binden (“ik vind je wel leuk, maar ik weet het niet…ik ben niet verliefd en wil wel alleen vrienden zijn”)
   – als ze iets niet goed doet, wordt het zo verdraaid dat de man de schuldige is
   – kruipt graag in de slachtofferrol; ze vertellen jou dat je fout bent. De vrouw heeft het natuurlijk nóóit gedaan…

   CHeCK – pRuTTel – chEck – 1ef28d52a4e – cLiCk – 5b3e2a2e2f1a – CHecK :

   ********************************************
   *
   * Resultaat: Een klassieke narcist.
   *
   ********************************************

 4. superboer superboer says:

  weetje mgtow, al die vrouwen met toren hoge eisen komen toch wel bedrogen uit; die man bestaat dom weg gewoon weg niet.. kan ze zoeken en hopen tot ze een ons weegt, ik hebt he-le-maal niks op met veel eisende vrouwen, ik knap er als man op af, denk de meeste mannen wel. Negeren zulks.

 5. MGTOW MGTOW says:

  Vrouwen op datingsites hebben tal van tegenstrijdige eisen. Ga maar na:

  Vrouwen willen een succesvolle en zelfverzekerde man met status, maar tijdens de eerste date moet hij slaafs naar haar woonplaats afreizen, de hele shit organiseren en 100% betalen en hopen dat hij de sollicitatieprocedure doorkomt.

  Vrouwen klagen steen en been over one-night-stands en mannen die maar op 1 ding uit zouden zijn, maar een serieuze man met een doorsnee uiterlijk wordt volkomen genegeerd (dit is onderzocht en wordt ook wel de 80/20 regel genoemd)

  Vrouwen verwachten het initiatief van de man, maar ze reageren niet of heel slecht op zijn initiatief. Waarom hebben deze vrouwen dan jouw geliked?

  Vrouwen met meerdere kinderen hebben doorgaans flitsende en sociale levens als ik hen moet geloven, maar tijd vrij maken voor een date lijkt onmogelijk.

  Veel vrouwen zien zichzelf als een trofee; het is een hele eer om met hen te mogen daten. En ze stellen tal van eisen waar jij aan moet voldoen. Maar wat hebben zij zelf te bieden?

  Vrouwen willen een man met humor, maar zijn snel beledigd als hij een grap maakt.

  Vrouwen willen een man die stoer en spannend is, maar hij moet ook lief, sociaal en emotioneel beschikbaar zijn

  Misschien moeten deze vrouwen een schizofrene man uit het Pieter Baan Centrum regelen?

  • Bas Bas says:

   Dit klopt volledig en is goed omschreven. Via een datingsite kwam ik in contact met een hele mooie vrouw die er met enige regelmaat voor de lol op stond, zoals ze het zelf omschreef. Volgens haar allemaal ‘kansloze types’ die contact met haar opnamen. Ze kreeg zoveel reacties van mannen dat ze dit niet meer beantwoordde. Maar blijkbaar had ik haar voldoende ‘tegengas’ gegeven, want na enige tijd ging de conversatie verder via de app. (Ze nam contact met mij op – ik niet met haar) Dat waren pittige appjes. Bijna altijd gedroeg ze zich als een bitch. Af en toe was ze eens lief. Meestal was het ‘aantrekken en afstoten’. Dat vond ze een leuk spelletje. De meeste mannen was ze allang beu en op uitgekeken zo vertelde ze. Ze was niet op zoek, zo herhaalde ze constant. Ik diende haar van repliek. Ze kreeg waar ze om vroeg. Ongezouten mijn mening. Ik spaarde haar niet, was ongetwijfeld soms een ‘pain in the ass’ en dat triggerde haar. Want ze bleef me maar opzoeken in de app. Waar ze het meest van genoot was het aantrekken en afstoten. En ik speelde dat mee. Want wist ook wel dat het nooit iets zou worden tussen ons. Daarom kon ik soms gewoon een klootzak zijn. (Daar vroeg ze om tenslotte)

   Maanden later kwam ze een keer bij thuis waar we hadden afgesproken. Het bleek een hele aantrekkelijk vrouw te zijn met een grote mond en klein hartje. Na de nodige drank bleef ze slapen, en dat was heel gezellig. Nadien had ze daar spijt van. Want ze was de controle over haar zelf even kwijt geweest.

   Motto van het verhaal: ‘Speel het spelletje gewoon mee. Vrouwen willen een man die stoer en spannend is zoals MGTOW ook zegt. Wees dus af en toe een klootzak. Dat willen ze. Maar ook lief en sociaal. (Ook als je van nature al gewoon aardig bent. Dat alleen is niet voldoende) Een andere date zei letterlijk ‘je bent te lief, ik loop over je heen! dus het wordt niet tussen ons’)

   Kortom je moet je voortdurend aanpassen en naar haar pijpen dansen als je iets wilt met een vrouw. Bij je vrienden in het café kun je gewoon jezelf zijn. Bij een vrouw dus eigenlijk nooit!

   • MGTOW MGTOW says:

    En waarom is een man bereid om zich voortdurend aan haar grillen en grollen aan te passen?
    Waarom zijn mannen bereid continu op eieren te lopen?
    Te proberen om te voldoen aan tegenstrijdige eisen?

    De enige reden is om met deze vrouw onder de lakens te geraken…..sex!
    Ga maar na, als je beste vriend jou zo zo manipuleren dan kon hij opzouten, dat zou je als het goed is niet van hem accepteren. Maar vrouwen komen er mee weg. Omdat ze sex kunnen aanbieden. Alleen al de belofte van sex is voldoende. Vaak geeft ze dat dus niet eens en zit je in de friendzone als chauffeur, klusjesman, tuinman, kredietverstrekker en voedselbank
    Ga voor jezelf na hoeveel het je waard is om een potje sex te verkrijgen.Wat mij betreft prijzen vrouwen zich volledig uit de markt…… Lease een professional en je bent nog goedkoper uit, want hoeveel vrouwen moet je daten voordat je uiteindelijk eentje in bed hebt? Wat zijn de totaalkosten? Denk aan hapjes, drank, parkeergarage, benzine, je tijd en gemoedstoestand……..
    Even rekenen heren!

 6. superboer superboer says:

  hoi bas, jij hebt echt wel gelijk hoor; zo maar kunnen wij als man in de steek gelaten worden om [ bijna ] niets. Soms denk ik wel, zou de vrouw na al die jaren met de zelfde Man een andere man willen om te kijken en te voelen hoe hij is? Een nieuwe bed partner? Denk dat een vrouw eerder uit gekeken is op een man dan wij op een vrouw. Denk ook dat zij vaak fantaseren hoe het is om met een andere man te vrijen, dan gaat het kriebelen en is mevrouw vertrokken, en meestal belanden ze vrij snel met die andere man in bed, ik denk dat het haar daar om te doen is, en ja, ook dat die andere man ook beter is dan zij had.

  • MGTOW MGTOW says:

   Google eens op hypergamie….

   Vrouwen hebben alle vrijheid maar geen verantwoordelijkheden. Bij een scheiding worden ze zelfs financieel beloond. In een dergelijk gynocentrisch systeem weet je zeker dat het fout gaat.
   Ik pas er voor om alle verantwoordelijkheid te dragen maar nul zeggenschap te hebben, zelfs te moeten buigen voor een narcistische madame. Lees maar eens de profielen op datingsites en je weet hoe de zaken ervoor staan; mevrouw eist, jij moet maar accepteren. Doe je dat niet dan is ze op je uitgekeken.
   Het is nu zelfs zo erg dat de meeste vrouwen op datingsites niet eens verantwoordelijk zijn voor zichzelf, kijk maar naar de obese figuren en de uiterlijke verzorging. Als kers op de taart natuurlijk een tatoeage welke nooit meer verwijderd kan worden.
   Voor wie een vrouw wil kan beter naar een land waar het feminisme nog niet in opkomst is en vrouwen nog conformeren aan hun biologische aard, daar waar ze uiteindelijk ook het meest gelukkig van worden.

  • Bas Bas says:

   Mijn vrouw vertrok naar 20 jaar zomaar. En ik had helemaal niets zien aankomen. (Verkeerde nog in het ouderwetse idee dat het huwelijk voor altijd was. Tot de dood ons scheidt zeg maar. In goede en slechte tijden). Er was geen enkele aanleiding toe. ‘Het gevoel was er niet meer’ zoals ze zei. Ze wou een tijdje op zich zelf zijn om te ervaren hoe dat is. Binnen de kortste keren had ze iemand anders. Ook de kinderen snapten er niets van. En waren best getraumatiseerd daardoor. Het bleek een vooropgezet plan te zijn waar ze al vele jaren mee rondliep. Ze stond bij haar vertrek met 10-0 voor. Alles had ze goed voorbereid.

   Ondertussen heb ik zelf diverse dates met allerlei vrouwen gehad. (Bijna allemaal via Lexa) Bij elke date die ik spreek blijkt dat de vrouw het gezin in de steek heeft gelaten. Ze vertellen het in geuren en kleuren. Bijna allemaal hebben ze problemen met hun ex, kinderen, (meerdere kinderen van verschillende vaders) werk (geen) en op financieel gebied. Mijn laatste date was een wonderschone vrouw met een prachtig lijf en super uitstraling. (En ook nog zonder problemen!) We konden het prima vinden. Ook in bed. Het klikte gewoon. Even dacht ik, het zal toch niet waar zijn! Zulke vrouwen bestaan dus nog dacht ik even! Maar onlangs kreeg ik een app dat ze liever toch gewoon vrienden wou zijn. Drie maanden tijd en energie in appen gestoken, en twee keer live mee afgesproken en dan geven ze het al op! (Ze vond me zeker leuk, maar was niet verliefd) En werd overladen met aandacht van andere mannen. (Lees: Ik wil even kijken of ik me nog kan verbeteren) Misschien moet ik maar een minder mooie vrouw zonder problemen opzoeken. Die lopen niet zo snel weg!

   • MGTOW MGTOW says:

    Meer dan 70% van de echtscheidingen is geinitieerd door de vrouw. Er staat haar ook geen sanctie (noch moreel, noch financieel, noch sociaal) maar een beloning te wachten in de vorm van alimentatie, subsidie en de helft van alle shit (indien gemeenschap van goederen). Ook het feit dat ze in no-time alle aandacht en sex via datingsites en apps kan krijgen kun je zien als een soort beloning. Gaan man en vrouw uit elkaar dan heeft de vrouw volgens het CBS binnen kortere tijd een nieuwe relatie dan een man. Niet zo vreemd, want waar je minder emotioneel aan gebonden voelt dat kun je makkelijker achterlaten. Kinderen komen zogenaamd op de eerste plaats maar worden dus getraumatiseerd. Uit onderzoek blijkt dat kinderen opgevoed door single moeders het op veel vlakken minder goed doen en een hoger risico hebben op ontspoord gedrag.
    Veel vrouwen die je ontmoet op datingsites zijn moreel verwerpelijk. Jouw idee een minder aantrekkelijke vrouw te daten gaat niet werken. Zelfs minder aantrekkelijke vrouwen komen op datingsites en apps prima aan hun trekken. Kom je hierdoor vervolgens uit bij zeer lelijke bijstandsmoeders met het postuur van een geplofte bitterbal. Je kunt beter MGTOW gaan. Af en toe een pump&dump als je je biologische behoeften niet kunt onderdrukken. Wellicht een professionele masseuse. Focus je op je kinderen, neem wat interessante hobbies, eventueel een trouwe viervoeter, maar verwacht geen loyaliteit en trouw van de gemiddelde vrijgezelle vrouw.

 7. superboer superboer says:

  vrouwen zijn rare wezens, we zullen ze nooit begrijpen.

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Vrouwen handelen bijna altijd uit emoties en weinig rationeel. Met deze wetenschap kun je niet meer zeggen dat je ze nooit zult begrijpen.

   Ook leuk om te zien op youtube: de filmpjes van Mark Gungor (Men Are Better At Getting Their Needs Met) en Connie Podesta (Men Are Better At Getting Their Needs Met).

   • MGTOW MGTOW says:

    Bekijk anders ook MGTOW-kanalen zoals Turd Finging Monkey en Sandman.
    Is wel even slikken, ‘the red pill’, en daarna is er geen weg terug.

  • Ima Ching Ima Ching says:

   herstel: Mark Gungor (Man’s brain, women’s brain)

  • Bas Bas says:

   Klopt, we zullen ze nooit begrijpen. Maar zou ook eigenlijk ook niet zonder kunnen en/of willen. Echter het lijkt wel of het andersom niet zo is. Hebben vrouwen nog wel een man nodig? Zeker als ze de 45 gepasseerd zijn. Dan komen ze op een leeftijd dat ze om zich heen gaan kijken. Als man zijnde kun je maar zo gedumpt worden om niets eigenlijk. En de kinderen worden mee gesleurd in hun val. Het interesseert ze niet eens. Ze willen ineens weer vrij zijn. Op zich zelf zijn! Maar na een paar maanden blijft er van dat romantische idee weinig meer over, en zodra er een man op hun pad verschijnt die ze enige aandacht geeft, en zich begripvol toont is ie koopman. Het is een spelletje, je moet het mee spelen. Maar mannen zijn daar niet zo goed in. Vrouwen zijn uitgekookt tot op het bot. Je verliest het. Ze hebben hun plannen al ver tevoren uitgedacht en besproken met vriendinnen. (In de sauna, of gezellig met een wijntje erbij- ze doen niets liever!) Als man heb je het nakijken.

   • MGTOW MGTOW says:

    Een vrouw boven de 45 heeft weinig meer te bieden. Als ze dan gaat scheiden wacht haar een deceptie want een man van 45 die date wel een jongere vrouw.

   • Lex.A. Lex.A. says:

    Bas, met deze wetenschap zou elke man al een exitplan moeten hebben voordat je überhaupt de relatie aangaat. Been there, done that.

    Met de wetenschap dat het vliegtuig een kans heeft van 40% om neer te storten: wie stapt er in? Waarom zou je dan in een huwelijk stappen zonder een degelijke financiële parachute? Mannen moeten er niet blind voor zijn; als er tzt dan een scheidingsmelding komt kun je ook nog leuk lachen…!

 8. superboer superboer says:

  stelling van de dag in de telegraaf van vandaag; de nederlandse vrouw moet meer aan de bak; ook vragen van; moeten vrouwen meer voor inkomsten zorgen? en niet afhankelijk zijn van de man zijn inkomen? moeten vrouwen meer uren werken? benieuwd morgen in de telegraaf de uitslag. ja vrouwen kunnen best meer uren draaien vind ik, en voor meer inkomsten zorgen. hoeven ze ook niet altijd van de man te profiteren, zoals zo vaak gebeurd.

 9. superboer superboer says:

  ja klopt, ze zegt altijd dat ze sportief is, waarin dan? in shoppen? als ik de vrouw aanspreekt of zij ook aan een sport doet? hebt ze altijd een excuus, of ze hebt het aan de knie, of aan de rug of geen tijd.. ja ja, zeg maar gewoon geen zin en te lui. geen wonder dat er steeds meer dikke vrouwen bij komen, na de scheiding voelen ze zich alleen kunnen dan niet meer shoppen want met minder geld van de man is dat niet meer mogelijk, en ja, altijd dat gezwam van een wijntje hier, een etentje daar, shoppen sauna en meer van deze onzin; ik zeg dan; kom eens wat met nieuws zal ik zeggen, zeg eens; vandaag het ik 15km hardgelopen in de sneeuw, of, ik wil graag voor mijn nieuwe vriend gaan koken, of ik wil graag mijn nieuwe vriend hem naar de zin maken, er een fijne tijd van maken, er voor hem zijn. maar ja, dat zal je als man wel niet lezen.

 10. superboer superboer says:

  ik vraag me wel af of de vrouw alleen maar sex wil? want ze willen ook geen relatie, wat wel? of niks?

  • MGTOW MGTOW says:

   Ik heb inmiddels heel wat vrouwen van middelbare leeftijd bevraagd naar hun beleving van sex en ben tot de conclusie gekomen dat bij de meesten het libido aanzienlijk minder is dan een gemiddelde man van dezelfde leeftijd. Ik denk dat dit hormonaal bepaald is. Sex is dan voor hen eerder een middel om een man aan het lijntje te houden, te manipuleren. Ze weten dat mannen graag sex willen en maken daar handig gebruik van, een gratis diner hier, klusjes voor haar doen daar, kadootje hier, aandacht en bevestiging daar. Dat is dan wat ze wil.

 11. MGTOW MGTOW says:

  Als de slager gehaktballen heeft die te lang in de vitrine dreigen te blijven liggen dan gooit hij ze in de aanbieding.
  Vrouwen die al lang zijn ingeschreven bij een datingsite zijn ingeschreven lijken alleen maar kritischer te worden, met alsmaar groeiende eisenlijstjes die lijken op het verlanglijstje dat een klein verwend meisje heeft geschreven voor Sinterklaas. Op een gegeven moment zijn deze vrouwen dan over de datum (overgang, diepe rimpels, kraaienpoten , hangtietjes). En wat blijft er dan nog over? Een zwikje katten! Je ziet dan ook dat ze hun haren kortknippen.

 12. superboer superboer says:

  wel verdacht ja, ik kwam ook altijd de zelfde tegen zelfs nu naar 3 jaar staan ze er nog [actief] op! of ze kunnen geen man vinden? of hij is [weer] niet goed genoeg voor mevrouw? of ze wil alleen maar aandacht? zoals de meesten.

  • MGTOW MGTOW says:

   Hij is niet goed genoeg, ze voelt bij de eerste date niet die magische klik, de vonk vliegt niet over, hij lijkt op haar ex, hij heeft niet de gewenste baan etc etc. Veel vrouwen, vooral op middelbare leeftijd, zijn onuitstaanbaar en onbemiddelbaar. Als je een date hebt en je merkt dat een vrouw ‘kriebels’ heeft aarzel dan niet en neem het initiatief, want veel van dit soort vrouwen willen ook wel eens wat als je begrijpt wat ik bedoel, maar durven daar niet eerlijk voor uit te komen omdat ze bang zijn als ‘slet’ te worden gezien. De meeste kans heb je met wat minder aantrekkelijke probleemvrouwen, en voor 1 nachtje kan dat best een optie zijn.

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Vrouwen zijn op zoek naar aandacht en ‘gezeligheid’ (volgens hun normen). Zo verwachten vrouwen van hun leidinggevende die een vrouw is ook iets anders dan wanneer hun leidinggevende een man is. Ze verwachten bij een leidinggevende vrouw die ‘gezelligheid’, de sisterhood. Van die leidinggevende vrouw verwachten ze dat er gevraagd wordt hoe het met haar kinderen gaat, van de man verwachten ze dat niet. Het is inderdaad die vorm van aandacht die ze hard nodig hebben.

   ‘Roddelen’ wordt meisjes al vroeg aangeleerd. Het is een onderdeel van de ‘krabbenmand’ waar ze jaren lang in zullen vertoeven. Ook dat is een vorm van aandacht: roddelen over degene die op dat moment niet aanwezig is, wetende dat als jij de volgende keer er niet bent, er over jou geroddeld zal worden. (Misschien kan een dame hier de lol daar eens van uitleggen?)

   Die oude foto’s (mijn God ‘dames’… serieus?) is ook een vorm van aandacht: ze krijgen nu eenmaal meer + positievere reacties op die oude foto. Naast die aandacht geeft het ze een gevoel van ‘kijk mij nou’. Het behoeft geen uitleg dat dit ver van de realiteit staat.

   Maar nu even ter zake: het gemiddelde profiel van een vrouw zegt dat ze leuk werk heeft, een leuk huis, leuke kinderen, ze (zegt dat ze) sport, hangt in de sauna, heeft leuke vrienden… En toch staat ze al jaren lang op een dating site?? Yeah right. Heren, laat uw gezonde verstand werken: de kans dat zo’n vrouw niet-problematisch is, is behoorlijk klein.

   Wat vrouwen ook leuk vinden om te ‘melden’ is een uitspraak in de trent van: ‘Oh, ik weet dat als ik dat wil, dan kan ik zo seks krijgen’. Ze vinden het heerlijk om te melden dat ze nog zo goed in de markt liggen…

   • MGTOW MGTOW says:

    Het gemiddelde profiel van een vrouw hangt van cliches aan elkaar: sportief en sportaan, trotse moeders, netflix kijken, festival bezoeken en ga zo maar door. En inderdaad, verdacht zaakje als zo’n geweldige vrouw die het voor het uitzoeken heeft niet gekoppeld kan worden. Een datingsite is als een kringloopwinkel waar versleten tweedehands koopwaar ligt dat duurder is dan een nieuw produkt dat nog in de verpakking zit.

 13. klaas klaas says:

  wie heeft een ervaring met lexa? is het wat? reageren de Dames op een bericht?

 14. superboer superboer says:

  vrouwen zijn zeker ook erg onbeschoft, of ze reageren niet[meer]. en of ze zeggen op laatste moment afspraken af! en ja, ze zijn zeker veel te veel eisend, want hoe komt het dat sommige vrouwen al jaren op de zelfde date site staan? tuurlijk zullen er ook wel ;normale; vrouwen opstaan, maar ik denk bitter weinig,

  • MGTOW MGTOW says:

   Heb je wel eens de inbox van een vrouw met een gemiddeld uiterlijk gezien? Vrouwen op datingsites hebben onderhand een secretaresse nodig om alle berichten af te handelen. Domweg veel te veel keus. Dan geven ze hun aan dacht aan de knapste, er meest uitspringende man. Dit blijkt dan achteraf een of andere player te zijn, die dan niet eens echt single is. Daar heeft ze een one night stand mee gehad. Een minder aantrekkelijke man die wil ze niet ook al heeft die een beter karakter. er is onderzoek dat heeft aangetoond dat vrouwen zich veel te veel focussen op een zeer selecte groep mannen. En dat blijkt dan ook nog de verkeerde selectie te zijn. Op sites en apps zie je jaren achtereen dezelfde vrouwen staan. Het is grappig om ze hier aan te herinneren.

 15. superboer superboer says:

  hoi J. Had jij veel dates hier op lexa? is het wat? zijn vrouwen interesse tonend? of kreeg je geen reacties?

 16. J. J. says:

  Ze verlengen je account al wanneer je een keer op een banner een kleine misklik hebt.. dan kijk je een maand later en zie je dat ze weer 24 euro van je rekening hebben gehaald… stelletje klootzakken… Doe eerlijk je business ipv van die sneake buttons en kut plekjes dat als je er op klikt je er meteen weer aan vast zit …

 17. superboer superboer says:

  mgtow/ las net een review van een man van 56jaar [ lexa 189 ervaringen] hij schreef; vele vrouwen met versleten kleding, onfatsoenlijk gedrag van; ik bel je morgen terug maar zij belde niet terug; etc etc tja dat zijn die wijven op lexa, van de 100 zijn er maar 2 wel met de juiste instellingen denk ik zo, Dames, ga jullie eens schamen!

  • MGTOW MGTOW says:

   Tegenwoordig zijn veel vrouwen nauwelijks vrouwen meer.
   Ze lopen in weinig elegante mannelijke of unisex kleding, dragen weinig sieraden, doen niets met hun haar (als het al niet weggeschoren is), zijn luidruchtig, grote mond, roken vaker. Geboortecijfer is historisch laag, huwelijken worden voornamelijk door vrouwen opgeblazen (meer dan 70%). Bij een scheiding is de man vrijwel altijd de netto betaler en ziet hij eventuele kinderen het minst.
   Geen wonder dat steeds meer mannen MGTOW gaan………wie wil zich aan zo’n vrouw binden?
   Dus superboer, ga eens een keer stappen in Rusland. Heb je een leuke citytrip dus zonder vrouw heb je nog steeds een geweldige reis. (een vrouw heeft nooit de hoogste prioriteit!)

  • Vrouw Vrouw says:

   Ben jullie reacties even aan het lezen….
   Ooit over nagedacht dat jullie instelling de reden is dat de ‘fatsoenlijke’ vrouwen niet toe happen? Jullie zitten hier vrouwen af te kraken, alsof ze allemaal hetzelfde zijn. Jullie hebben het over ‘wijven’ klinkt niet heel positief! En alsof we allemaal problemen hebben en aandacht willen. Of dat we een man zoeken die alles voor ons oplost….dat we er niet uit zien. Dat we te veeleisend zijn (hoge wensenlijst)
   Alleen maar negatief in ieder geval!
   Misschien als je je anders opstelt naar vrouwen dat de ‘leuke’ vrouwen wel reageren.
   Maar…dan moeten jullie je wensenlijstje misschien ook wel een beetje bijstellen, want de ideale vrouw bestaat niet! Net zoals de ideale man ook niet bestaat

   • Lex A. Lex A. says:

    Beste Vrouw,

    Dank voor jouw reactie. De meeste reacties gaan over vrouwen OP DATINGSITES (hence this forum…). Helaas klopt het geschetste beeld grofweg wel, maar het zegt niets (!) over vrouwen in het algemeen en het sluit zeker niet uit dat daar uitzonderingen zijn. Het is ook jammer dat sommigen overgaan tot grof taal gebruik. Daar sta ik niet achter.

    En ach… mannen werden (worden?) op fora en weekbladen zoals de Viva ook regematig bekritiseerd. Dat mag best: de ideale man bestaat niet, net zoals de ideale vrouw enkel in ons hoofd bestaat.

   • MGTOW MGTOW says:

    Leuk geprobeerd, shaming language…..

    De reactie van vrouw is evengoed generaliserend. Persoonlijk zou ik het woord ‘wijf’ niet gebruiken en heb ik volgens mij ook niet gedaan.
    Dat vrouwen veel kritischer zijn dan mannen is gewoon een onderzocht gegeven. Je kunt het onderzoek door OK-cupid gewoon googlen.
    De aanname dat we op zoek zouden zijn naar een perfecte vrouw is er ook een die volledig uit de lucht is gegrepen. Als een vrouw een gemiddeld uiterlijk heeft en aardig is vindt het gros van de mannen haar al OK.

    En ja uitzonderen (de ‘NAWALT’ ) bevestigen de regel.
    In het algemeen zijn vrouwen op datingsites te kritisch, prijzen zichzelf uit de markt.

 18. las net dat een vrouw 100euro had overgemaakt naar wat zij dacht liefde van haar leven omdat hij 100euro nodig had om te bellen via satelliet! ze kwam bedrogen uit, die man bestond niet, ja een gast uit Afrika was het geweest zegt ze.. hoe dom kun je zijn om geld over te maken? Mann en Vrouwen?

 19. klopt ook mgtow/ die wijven van daag de dag kijken niet hoe een man is kwa karakter maar alleen maar welk werk hij doet, en of hij een goed betaalde baan hebt.. dit voelt voor mij echt niet goed aan als man zijnde, denk dat al die wijven wie uit een scheiding komen en het zo goed hebben gehad [ veel shoppen en vakaties enz] nu het dan niet meer kunnen, Mooi! Kunnen ze nu eerst eens afkicken van al die luxe wat ze gewend waren, colt turky noemt men dat! Ja klopt mgtow, vaak komen die wijven in een vies en kil appartement waar het stinkt naar kattenpis en poep, ik trapt daar als man vast niet in, jij dan? Triest dat die wijven altijd alleen maar luxe willen en nooit genoeg hebben en geen ene man goed genoeg is, en op den duur gaat scheiden omdat verveling toe slaat of een andere vent haar pad kruist waar ze het graag met hem zou willen doen.. ik hebt geen hoge pet op van de nederlandse vrouw.. ook vaak veel te gemak zuchtig.

 20. de paus zegt; de mens word steeds meer heb zuchtiger ze willen meer en meer.. nooit verzadigd. ook is de mens erg materialistisch zegt de paus! Klopt, aan de reacties van vrouwen op een date site terug te lezen.

  • MGTOW MGTOW says:

   Vrouwen op datingsites zijn vooral geinteresseerd in wat je doet, in bijzonder wat jij voor hen kan doen. Maar ze zijn minder geinteresseerd in wat je bent. Daarom gaan de meeste gesprekken vaak nergens over, vaak een soort sollicitatiegesprekken. Ik krijg regelmatig de vraag of ik zelfstandig ben of in loondienst. Ze vinden het denk ik interessanter wanneer je zelfstandig bent. Zelfs al verdien ik in loondienst nog altijd meer dan 2 x zoveel als zij verdient, ze zal altijd kijken naar meer.
   Er is een term hiervoor: hypergamie. Hier moet je even op googlen. Hypergamie wil zeggen dat een vrouw altijd geneigd is om naar een beter, succesvoller, rijker exemplaar te zoeken. Biologisch gezien goed te verklaren. Net zoals mannen een voorkeur hebben voor jongere vrouwen. Daarom zie je wel eens een lelijke dikker kerel met een giga pens naast een mooie slanke en jongere vrouw; hij heeft dan flink wat centen! Hoewel er niks mis is met deze vorm van selecteren is het tegenwoordig zo dat vrouwen heel gemakkelijk scheiden (zie statistieken). Daarom is het onverstandig veel te investeren in een hypergame vrouw. Met een knip van de vinger zit ze op een andere penis en met behulp van wettelijke regels zoals alimentatie ben jij heel veel van je shit kwijt. Je kunt nu beter MGTOW gaan en zorgen dat je veel geld en status vergaard hebt en dan lang leve de lol pump en dump. Hou ze maar een worst voor; maar geef ze je eigen worst.

 21. mgtow, ja klopt enen met dikke poten en onverzorgde met een onwenselijke eisenlijst.. Velen zijn op de date sites helemaal niet zo aantrekkelijk, kijk maar eens goed! enkele wel zeg maar van de 150vrouwen vind ik er maar 5 echt leuk om te zien! Maar daar schort ook weer wat aan reken er op. Ik vind velen van die vrouwen hun haardracht zo raar zitten, veel kort geknipt of met een hoog puntig kapsel etc. Fatsoenlijk kleden hebben ze ook nog nooit van gehoord geloof ik zo. This het allemaal net niet, ik beschouw het zo; je hebt knappe vrouwen; net iets mindere knappe vrouwen; maar op de sites staan de echt mindere knappe vrouwen. En dan ook nog eisen stellen? Ik blijft dan nog liever alleen. Laten zij maar wonen met die katten van ze, merendeel hebt katten zo te lezen! Ze houden allemaal van sauna en shoppen en op reis en wijn drinken bla bla bla.. kunnen ze nou niks anders verzinnen?

 22. roel roel says:

  Na dik een maand betalend lid te zijn kan ik lexa niet aanraden bij anderen mensen. Dames hebben niet het fatsoen om te reageren en er echt geen contact met Dames aan te knopen. Kort gezegd ; Weggegooid geld en zou zeggen mannen spaar jullie geld.

  • MGTOW MGTOW says:

   Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen vele malen kritischer selecteren dan mannen. Ze voelen zich beledigd als een man van hun eigen kaliber een bericht stuurt. Die beantwoorden ze dan ook niet. Je hebt wel kans bij een getatoeëerde bijstandsmoeder met olifantspoten.

 23. Zou dat Mgtow? Bedoel hoevvel van de Vrouwen op een date site zijn alleen uit op Seks denk jij zo? Voorbeeld; Van de 50 30?

 24. hoi Mam/mgtow.. ik was WEL betalend lid, zie er best leuk uit ook volgens de Dames, maar ook betalende vrouwelijke leden wilde geen date met mij om een of andere reden! Ik vind het wel erg dat de vrouw niet wil afspreken hebben meer mannen last van op een date site MAM. Ook vele aandachttrekkers onder de vrouwen. Hebt geen hoge pet er van op de nederlandse vrouw op een date site.

 25. moet altijd lachen om jou leuke maar wel de waarheid hier, gaaf! ja klopt een wir war van rare vrouwen ze hebben allemaal wel wat onder de leden… of zouden ze alleen maar op dat etentje uit zijn ? of alleen wat aandacht? [ben ik nog in de markt?] geloof zeker dat vele vrouwen op site geestelijke en financieele problemen hebben mgtow. Of ze willen alleen seks? denk dat er meer dan we vermoeden als man.

  • MAM MAM says:

   Ik lees in deze reacties vaak dat het vrouwen alleen te doen zou zijn om gratis etentjes. Als dat zo was, dan zou ik veel meer dates moeten hebben (of in ieder geval een reactie op mijn berichten).

   Mijn eigen ervaringen met dating sites is dat er gewoon heel weinig actieve leden zijn. Althans, op de sites die ik heb geprobeerd, namelijk Relatie Planet, E-Matching en Match4Me. Tinder heb ik nog nooit geprobeerd, maar daar heb ik geen hoge verwachtingen van…

   • MGTOW MGTOW says:

    Het is vrouwen niet alleen te doen om gratis etentjes (voor sommigen wel). Het gaat ook om aandacht en sex. Maar als er gegeten wordt is dat doorgaans op kosten van de man.
    Het klopt dat er op datingsites nauwelijks leden zijn. Sinds de komst van Tinder is dat het geval.

 26. dank mgtow. Maar er is ook een betalende versie van tinder las ik ergens, maak dat het verschil? ik las gistern een reactie van een vent en die zegt dat er heel veel fake op staat op tinder.

  • MGTOW MGTOW says:

   Met de betaalde versie kun je onbeperkt naar rechts swipen (liken). Omdat vrouwen veel te kritisch zijn en veel mannen derhalve maar heel weinig matches krijgen, hanteren mannen vaak de meest efficiente strategie om alles vrijwel blind naar rechts te swipen. Dit levert dan een beperkt aantal matches op die eenvoudig te selecteren / op te schonen zijn.

   Als je likes op zijn moet je weer 12 uur wachten. Het beste kun je dan in de avond swipen, kun je de volgende dag zo weer verder.

   Op Tinder zitten veel aandachtszieke vrouwen, golddiggers, scammers, vetzeugen, defecte vrouwen (zowel geestelijk als lichamelijk), transgenders, cougars. INet zoals op datingsites. Maar op een datingsite kost het behalve tijd ook nog veel geld.

 27. is tinder beter dan lexa dan ? lexa is mij te duur .

  • MGTOW MGTOW says:

   Op tinder zitten veel meer vrouwen dan op welke datingsite dan ook. Je kunt tinder ook gratis gebruiken. Op Tinder kan je alleen berichten sturen na een wederzijdse match. De kans dat een dame respons geeft is dan veel groter dan op een datingsite. Veel vrouwen zitten er alleen voor de aandacht dus ga niet mee in ellenlange chatsessies.

 28. OP Badoo staan heel veel Vrouwen op, ook zag ik dat zij 48jaar is en een man zoekt tussen de 22 en 25jaar, das 26jaar leeftijds verschil, veel joh! op Badoo staat ook een ratje toe aan vrouwen op, denk zelf niet veel soeps! Op date sites komje na al die jaren steeds de zelfde vrouw[en] nog tegen, echt wel vreemd, staan genoeg mannen op, denk zelf dat dit moeilijke vrouwen zijn wie niet aan de man kunnen komen door al die wensen wat ze hebben.

  • MGTOW MGTOW says:

   Dat kan. Vergeet ook niet de inactieve profielen die de webeigenaar niet opschoond. Zo lijkt het net of er nog leden zijn. Maar inactieve profielen reageren niet (net als arrogante vrouwen).
   Op een datingsite heb je dus niet alleen te maken met onmogelijke vrouwen, maar de uitbaters maken er ook een potje van!

   • MGTOW MGTOW says:

    En dat vrouwen die het zoveel jonger zoeken er na jaren nog opstaan is natuurlijk niet zo vreemd. Heb je een goed geheugen dan herken je vrouwen die op verschillende datingsites tegelijk staan. Ik vertel zo’n vrouw dat als het op de site X niet lukt het op site Y ook wel niet gaat lukken. Vinden ze niet leuk…..

 29. Hoi Mgtow, en wat is Badoo dan? is dat wat?

  • MGTOW MGTOW says:

   Geen datingsite! Alle datingsites zijn leeggelopen! Zelfs de grootste datingsites hebben nog nauwelijks (vrouwelijke) leden. Ik kan het weten want heb er gebruik van gemaakt en de betaalde leden geteld! Per provincie, leeftijd……. Natuurlijk kun je een gokje wagen, je kunt er in ieder geval nog selecteren op opleiding, lengte, kleur ogen, maar je gaat vissen in een heel klein muf ruikend vijvertje!

   Installeer een app als Tinder of evt Happn.

 30. roel roel says:

  De nederlandse vrouw is vaak te dik en onverzorgd en veel te veel eisende, ik wil al helemaal niet zon vrouw, ja pump en dump dat wel.

  • MGTOW MGTOW says:

   Met al die gratis diners die naar haar toe worden geworpen is het niet zo vreemd dat de vrouw op een datingsite vaak zo dik is. Daten = vreten. Op kosten van de man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑