Home / Leuke-Vrouwen.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Leuke-Vrouwen.nl logo

Leuke-Vrouwen.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Op de datingsite leuke-vrouwen.nl kun je snel in contact komen met diverse vrouwen, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en kwaliteiten. Het is mogelijk om reeds online, via de website in gesprek te gaan met vrouwen die je aandacht trekken, maar uiteraard kan dit net zo goed uitgroeien tot een daadwerkelijke fysieke date. Op een veilige, ontspannen manier kun je echter al een goede indruk van iemand krijgen en het eerste contact leggen. Zo weet je beter of iemand daadwerkelijk leuk genoeg is om ook echt mee af te spreken. Het is gelukkig heel gemakkelijk om toegang te krijgen tot dit selecte groepje vrouwen, namelijk door snel een eigen account aan te maken.

Leuke-Vrouwen.nl
3 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Meld je aan op de datingsite

Het aanmelden voor toegang tot de datingsite is geheel gratis en binnen enkele seconde krijg je de mogelijkheid tot het aanmaken van je eigen account. Hierop kun je je eigen profiel aanpassen en persoonlijke dingen delen over wie je bent en waarnaar je interesses uitgaan. Plaats ook zeker een sprekende foto, want dit zorgt ervoor dat je er beter tussen alle andere profielen uitspringt. En dat is wat je wilt tussen al die vele profielen. Door humor toe te voegen aan je profiel, een leuke pakkende naam voor jezelf te verzinnen en een sprekende foto te plaatsen, zul je snel berichten krijgen van vrouwen die in jou geïnteresseerd zijn. Het online daten kan dan van start gaan en een verdere kennismaking wordt een feit.

Credits inzetten voor een bericht

Op leuke-vrouwen.nl zul je moeten betalen voor het versturen en ontvangen van berichten. Zodra je dus daadwerkelijk met iemand in contact treedt, zijn er kosten verbonden aan deze uitwisseling. Je koopt hiervoor een aantal credits en je betaalt 1 credit voor elk bericht dat je verzendt en tevens kost het je 1 credit voor elk bericht dat je ontvangt. Op de datingsite staat duidelijk aangegeven wat precies de kosten zijn voor de credits en hoe je deze kunt inzetten. Je kunt betalen per call, met IDeal, Pay safecard of Mister Cash. Er zijn dus verschillende opties beschikbaar om voldoende credits aan te schaffen voor een leuk gesprek. Daarna kun je bekijken of iemand voldoende aanspreekt, om over te gaan tot het afspreken voor een daadwerkelijke date.

Credits voor diensten

Je kunt smsjes versturen via de site en dit kost 1 credit. Wanneer je eenzelfde smsje verstuurt via je telefoon, komen daar nog de gebruikelijke kosten bij voor het gebruik hiervan. Wanneer je een extra lang bericht van tegen de 500 woorden wilt versturen, dan zul je hiervoor al snel 2 credits moeten neerleggen. Dit systeem lijkt misschien duur, maar het helpt ook bij het selecteren van de juiste kandidaten. Je zult immers minder geneigd zijn om je kostbare credits in te zetten voor zomaar iemand die enigszins je aandacht heeft. Het maakt de zoektocht naar de perfecte kandidaat des te gerichter.

Leuke-Vrouwen.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Leuke-Vrouwen.nl?

 • Gratis aanmelden voor een nieuw account Veel betaalmethodes voor aankoop van credits
 • Betaalde diensten in de vorm van credits, om in contact te treden met interessante vrouwen
 • Deze datingsite maakt gebruik van fictieve profielen
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 12 april 2022

3 reacties op “Leuke-Vrouwen.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for H.Koning H.Koning schreef:

  Al dat soort datingsites zijn nep.
  Als er al gezegd wordt dar er ook fictieve profielen tussen zitten en je verplicht bent om credits te kopen dan kan je er zeker van zijn dat je opgelicht wordt.
  Trap er niet in!!!!!

 2. Avatar for GBW Hobbelink GBW Hobbelink schreef:

  Hierbij wil ik mijn lidmaatschap bij lexa date per direct opzeggen ik doe dit omdat er geen andere andere mogelijkheid kan vinden om het lidmaatschap te beeindigen er staat in 3 stappen maar niet serieus vriendelijk groetenmd Geert Hobbelink

 3. Avatar for Will Will schreef:

  Allemaal onzin waarom willen deze vrouwen alleen maar sms,en sms krijg keer op keer terug ja maar ik wil jou eerst via sms beter leren kennen afhouden begrijp ons ook nee alleen maar afhouden wil jou zonder datingsite beter leren kennen alweer afhouden terwijl de credits maar oplopen en daarom heb ik grote twijfels bij jullie site ook slecht te bereiken jullie telnr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---