datingsite parship

Home » Lach – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op maart 5th, 2015 | door Welke online datingsite?

4

Lach – Kosten, Review en Ervaringen

Dating speciaal voor 50-plussers!

Lach is er speciaal voor de vijf miljoen 50-plussers in Nederland om hen samen leuke dingen te laten doen. Deze website is daarom de basis van vele nieuwe vriendschappen en liefdesrelaties!
Datingsite Lach helpt je bij het vinden van iemand met overeenkomende interesses en hobby’s. Om bijvoorbeeld samen iets leuks te gaan doen en elkaar beter te leren kennen. Voor een leuke activiteit zoals een gezellig etentje, het bezoeken van een museum, of gewoon een leuke boswandeling.

Eenvoudige datingsite

Datingsite Lach vindt het belangrijk dat iedereen online kan daten. Daarom is de website heel eenvoudig en makkelijk te begrijpen. Elk nieuw lid krijgt nu 3 dagen volledig gratis toegang. Daardoor krijgt u de datingsite je eigen maken en daarna pas beslissen of u echt lid wilt worden of enkel gratis lid wilt blijven.
Door een foto toe te voegen aan uw eigen profiel vergroot u de kansen op een leuk contact. Daarnaast kunt u in woorden uitleggen wie u bent en wat u zoekt.

Online daten met een lach

Lachen is niet alleen leuk, het is ook ontzettend gezond en het is één van de beste remedies tegen stress. Een kind lacht ruim 400 keer per dag terwijl volwassenen nog maar 10 keer per dag lachen.
Onder invloed van allerlei levensomstandigheden gaan we minder lachen, terwijl we dat juist zo hard nodig hebben. Lachen werkt aanstekelijk en het is iets wat mensen graag samen doen. Dus schrijf u nu ook in en ervaar het zelf!

 

 

lach-kosten-screenshot

Lach kosten abonnement

1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Volledig account

6 maanden

€14,95 p.m.
€14,95 p.m.
 • Volledig account

12 maanden

€9,95 p.m.
€9,95 p.m.
 • Volledig account

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lidmaatschap

Het goedkoopste lach abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Lach kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht u een fout hebben gevonden in de prijs van lach. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lach actie en korting

Momenteel geen acties of kortingen

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Lach Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lach. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Bent u dus tevreden of ontevreden met lach? Geef hieronder uw reactie!

Lach Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2About the Author

Anoniem4 Ervaringen - Lach – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Jacske Jacske says:

  Waarom moet je toch altijd zoveel betalen voor een dating site? Voor minder bedeelde mensen is dit weer geen mogelijkheid om iemand te leren kennen! En zij hebben dit juist nu net nodig in de leeftijd van 50 jaar en ouder.

 2. Willem Willem says:

  Fijne en simpele datingsite voor 50 – plussers! Tegenwoordig ben je trouwens niet oud als je 50 bent neem ik aan?

 3. Waalders Waalders says:

  Zeer eenvoudige datingsite die perfect past bij de vraag naar een datingsite voor ouderen. Vaak is het voor mij toch echt flink zoeken op websites om iets voor elkaar te krijgen. Bijna alles is voor mij duidelijk aangegeven op Lach. Wel moet ik zeggen dat er nog niet zoveel leden zijn, maar dat komt natuurlijk ook doordat ze nog te zo bekend zijn. Groet, Mariëtte

 4. haring haring says:

  Dit logo lijkt wel erg op die van Lexa. of hoort dit bij lexa ofzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑