Home / Kristien.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Kristien.nl logo

Kristien.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Kristien profileert zichzelf als ‘de leukste datingsite van Nederland’. Nu is datingsite voor deze website wellicht wat veel gezegd. Kristien richt zich namelijk niet op het matchen van members. Als je op zoek bent naar een relatie dan is dit niet de site waar je moet zijn. Als je wat vrijblijvend vertier zoekt op het erotische vlak en daarvoor wilt betalen dan kun je met een gerust hart een account aanmaken bij Kristien. De website is namelijk puur bedoeld voor entertainment. Dit staat ook duidelijk vermeld in de algemene voorwaarden. Het is zelfs expliciet niet de bedoeling van Kristien om fysieke contacten tot stand te brengen.

Kristien.nl
3
Beoordeling 3

Oude profielen

Als je geen account hebt en dus niet bent ingelogd kun je op de homepage een klein aantal profielen inzien. Wat daarbij opvalt is dat dit uitsluitend dames zijn. Als je verder kijkt in de profielinformatie blijkt dat het allemaal zeer oude profielen zijn, die vijf tot zeven jaar geleden zijn aangemaakt. De kans dat deze personen nu nog steeds actief zijn op Kristiens mag dan ook zeer klein worden geacht. Zoals vaak op dit soort entertainment sites zijn de dames zeer in de meerderheid. Je kunt als man je hart ophalen als je op zoek bent naar een spannende flirt met een onbekende dame. Of de profielfoto klopt is niet zeker, het kan goed zijn dat de eigenaar een profielfoto heeft gekozen die niet van hem of haar is. Maar dit garandeert uiteraard wel anonimiteit en daar stellen veel mensen prijs op als ze online gaan daten of flirten.

Vrijblijvend en anoniem

Het grote voordeel van websites als Kristien is dat je er volledig anoniem bent. Je kunt je er dus ook aanmelden als je een relatie hebt en je partner beter niet weet wat je precies op het internet doet. Het aanmelden bij Kristien is volledig gratis. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je dit invullen en een foto plaatsen. Voor het versturen van berichten naar andere members zijn credits nodig. Deze kun je kopen zodra je hebt ingelogd. Over de kosten van credits wordt op de website alleen informatie gegeven aan ingelogde members. Je kunt dit dus niet van tevoren zien. Maar als je bent ingelogd kun je wel zoeken in de profielen. Als er een profiel is waar je een bericht naar wilt sturen dan kun je op dat moment besluiten om credits te kopen.

Niet geschikt voor serieuze dating

Kristien is geen datingsite die geschikt is voor serieuze dating. Als je op zoek bent naar een relatie dan ben je bij een ander soort datingsite wellicht beter af. Maar als je vrijblijvend een beetje wilt flirten zonder dat dit voor bijvoorbeeld je huidige relatie verstrekkende gevolgen heeft dan is een account aanmaken op Kristien misschien een optie. Omdat er zeker nooit een fysieke afspraak zal zijn tussen jou en één van de members op Kristien is echt vreemdgaan niet aan de orde. Meer dan een beetje spannende berichtjes heen en weer sturen biedt Kristien niet.

Kristien.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Kristien.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Vooral veel vrouwen in de database
 • Veel oude profielen
 • Geen datingsite voor het vinden van een serieuze relatie, al kan dit evengoed als voordeel worden vermeld
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Kristien.nl FAQ

Hoe kan ik Kristien.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over website Kristien.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Kristien account.

Kristien.nl opzeggen

Kristien account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Kristien.nl en log in met je E-mail en Wachtwoord.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op het eerste tabblad: “Account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll geheel naar beneden en klik op de grijze button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”.

stap 4: Bevestig je keuze door op “OK” te klikken in de pop-up window.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Kristien.nl!

Laats bijgewerkt: 10 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *