Home / KoreanCupid.com – Kosten, Review en Ervaringen
KoreanCupid.com logo

KoreanCupid.com - Kosten, Review en Ervaringen

Zoek je een Koreaanse man of vrouw om een relatie mee op te bouwen dan is het vaak lastig zoeken. Wanneer je op de bekende datingsites kijkt dan is het niet mogelijk om alleen te zoeken op een Koreaans uiterlijk. Het is dan ook goed dat er nu een speciale website is waar je makkelijk in contact kunt komen met Koreaanse mannen en vrouwen. Het is helemaal niet vreemd om iemand van Koreaanse afkomt te zoeken. Dit zijn vaak mensen met een zacht karakter en ze zijn ook zorgzaam. Het voordeel van deze datingsite is dat er niet alleen binnen Nederland naar Koreaanse personen gezocht wordt. Dit is een datingsite die wereldwijd personen ingeschreven heeft staan. Wil je nu wel graag iemand van Koreaanse afkomst ontmoeten maar wil je wel dat hij of zij binnen Nederland woont of zelfs uit je eigen regio komt dan is dit ook mogelijk. Ook binnen ons land zijn er vele Koreaanse mannen en vrouwen die zich ingeschreven hebben en op deze wijze kun je al snel een date regelen. Toch willen wij je wel aanraden om eens te kijken bij de personen die elders in de wereld wonen. Je zal merken dat je hier ook zeer leuke personen kunt vinden die je graag beter zal leren kennen.

KoreanCupid.com
2.8
Beoordeling 2.8

Bouw een leuk contact op

Het aanbod aan leden is enorm en het kan bijna niet anders dan dat jij ook iemand zal kunnen vinden die je interesse heeft. Heb je één of meerdere personen gevonden waar je wel graag meer over te weten wilt komen dan kun je deze leden een bericht sturen. Dit is een datingsite met vele berichtenopties. Al snel nadat je het bericht hebt gestuurd zal je antwoord krijgen en op deze wijze kun je dan een leuk contact opbouwen. Het kan dan ook zomaar zijn dat je al snel vlinders hebt voor een persoon.

Ga snel op zoek naar leden die bij jou passen

Wacht niet langer en ga snel zoeken naar de leden die goed bij jou passen. Wij willen je dan aanraden om de zoekfunctie te gebruiken. Deze is zeer uitgebreid en je kunt zo snel de personen vinden die jij leuk vindt. We gaven net al aan dat het makkelijk is om mensen in je eigen land of regio te vinden en daar kun je ook de zoekfunctie voor gebruiken. Toch zijn er meer mogelijkheden en het is aan te raden om daar ook gebruik van te maken. Wat bijvoorbeeld erg handig is dat is dat je kunt zoeken naar leden die dezelfde interesses hebben als jij.

Gratis inschrijven zonder verplichting

Hou jij er een bepaalde levensstijl op na dat kun je de zoekfunctie ook gebruiken om leden te zoeken die dezelfde levensstijl als jij hebben. Dit maakt het dat je echt de leden ziet die bij jou passen en de kans is dan veel groter op leuk contact. Het beste kun je het zelf eens proberen. Het inschrijven is gratis en je kunt dan direct je profiel aanmaken. Meteen daarna kun je dan al zoeken naar de leden. Binnen een paar dagen zal je dan al leuke contacten hebben opgedaan.

KoreanCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij KoreanCupid?

Het goedkoopste KoreanCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van KoreanCupid.com?

  • Speciaal voor wie opzoek is naar Koreaanse vrouwen en mannen
  • Internationale datingsite
  • 2.2

   Populariteit

  • 3

   Populariteit

  • 3

   Populariteit

  • 3

   Klantenservice

  • 2.8

   Kosten

  • 2.8 Gemiddeld

   Totaalscore

  KoreanCupid.com FAQ

  Hoe kan ik KoreanCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite KoreanCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw KoreanCupid account.

  KoreanCupid.com opzeggen

  KoreanCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van KoreanCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op KoreanCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

  Je hebt nu je account verwijderd op FilipinoCupid.com!

  Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---