Home / Kik Code – Kosten, Review en Ervaringen
Kik Code logo

Kik Code - Kosten, Review en Ervaringen

De website van Kikcode.nl richt zich op mannen, er staan vooral vrouwelijke profielen op. Je kunt je gratis aanmelden op de site. Als je dat niet doet kun je helemaal niets raadplegen. Er staan een paar profielen op de homepage, maar ongeacht op welke link je ook klikt op e site, het enige wat je te zien krijgt is een pagina waar je kunt inloggen. Dit kan overigens ook met je Facebook of Google+ account. Als je bent ingelogd kun je de profielen op de website raadplegen en eventueel in contact komen met de personen achter deze profielen als ze je aanspreken.

2.6
Beoordeling 2.6

Accounts op Kik Contact

Als je online gaat zoeken naar ervaringen van gebruikers van Kikcode.nl dan kom je er al snel achter dat de meningen niet positief zijn. Onverkort komen alle reviews op hetzelfde neer. Je wordt aan het lijntje gehouden totdat je betaalt voor credits en als je dit doet krijg je uitsluitend standaard reacties op je berichten.

Je hebt credits nodig om berichten te kunnen lezen en sturen, dus het gebruik van Kik Code gaat al snel in de papieren lopen als je er betaald gebruik van maakt. Als je denkt op deze manier een date te kunnen scoren dan zal je helaas van een koude kermis thuiskomen.

Zijn er geen echte accounts?

Het is de vraag of je onder de vrouwelijke accounts een echt account zult vinden. De mannen die op de site staan zijn wellicht in meer gevallen “echt” omdat dit de mannen zijn die zich hebben aangemeld in de hoop er een leuke date aan over te zullen houden. Maar wanneer je als vrouw op een mannelijk profiel reageert is het de vraag of je een reactie krijgt, omdat veel mannen die deze datingsite hebben uitgeprobeerd inmiddels weten hoe de vork in de steel zit. Zij zullen dus in veel gevallen niet snel reageren op een berichtje.

Hoe herken ik een datingsite met nep profielen?

Als je je wilt aanmelden bij een datingsite, is het belangrijk te proberen erachter te komen of de profielen op de website wel echt zijn. Vaak zie je het al aan de foto’s. Als op een datingsite uitsluitend zwoel kijkende dames staan aangemeld dan mag je er vanuit gaan dat de kans op fictieve profielen erg groot is. Als je contact zoekt met een dame en je krijgt op ieder moment van de dag binnen een paar minuten een reactie, dan is de kans ook groot dat het om een nep profiel gaat. Echte mensen zijn doorgaans niet 24/7 online. Ook aan de antwoorden kun je vaak zien dat het om een nep profiel gaat. Die zijn vaak ontwijkend en bevatten daarnaast voor jou wel veel vragen.

Kik Code screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Kik Code?

 • De website ziet er strak uit
 • De website draait op fictieve profielen
 • Je kunt pas profielen bekijken en andere informatie raadplegen als je je aanmeldt c.q. inlogt met een account van bij voorbeeld Facebook
 • 2.6
  Populariteit
 • 2.6
  Gebruikersgemak
 • 2.6
  Functionaliteiten
 • 2.6
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.6 Gemiddeld
  Totaalscore

Kik Code FAQ

Hoe kan ik Kik Code opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Kik Code? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw KikCode account.

Kik Code opzeggen

KikCode.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Kik Code en log in op jouw account met je emailadres en wachtwoord.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op  je eigen account naam in de rechter bovenhoek. Een nieuwe pagina is geopend.

Stap 3: Klik op “Instellingen”. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Verwijder account”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Vink het vakje aan voor de zin: “Ik begrijp de gevolgen”. Klik dan op de button: “Verwijder account”.

.

Je hebt nu je account verwijderd op Kik Code!

Laats bijgewerkt: 21 juni 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *