Home / Jaumo App – Kosten, Review en Ervaringen
Jaumo logo

Jaumo App - Kosten, Review en Ervaringen

Jaumo is een dating app, die je dus alleen op je smartphone kunt gebruiken. Er is geen website beschikbaar waar je gebruik kunt maken van de diensten van Jaumo. Het is een van oorsprong Duitse app, die niet in het Nederlands beschikbaar is, wel in het Engels en uiteraard Duits. Er is een app voor Android toestellen en voor iOS (Apple) smartphones. Op de website zijn enkele screenshots te zien van de app.

Jaumo App
6 Ervaringen
2.8
Beoordeling 2.8

Engelstalige blogs

Op de website vind je een aantal Engelstalige blogs waarin je onder andere flirt- en datingtips kunt lezen. Er wordt gesproken over goede openingszinnen en hoe je bij voorbeeld de perfecte dinner date organiseert. Je kunt je voordeel doen met deze blogs, als je Engels tenminste goed genoeg is om ze te lezen en begrijpen, want evenals de informatie op de website zijn ze niet in het Nederlands beschikbaar.

Betaalde dienstverlening

Het gebruik van Jaumo is niet gratis. Dit wordt op de site aangegeven maar hoeveel en voor wat er dan betaald moet worden daarover is geen informatie te vinden. Je loopt dus het risico dat je een app installeert en wilt gaan gebruiken en er vervolgens achter komt dat hiervoor een bedrag moet worden betaald dat je te hoog vindt. Er zijn ook dating apps die je gratis kunt gebruiken, wellicht is dit een alternatief om te overwegen. Het voordeel vaneen betaalde app is wel dat je er wellicht minder niet serieuze mensen aantreft, omdat die doorgaans niet willen betalen om te chatten.

20 miljoen gebruikers op Jaumo

Jaumo claimt wereldwijd ruim 20 miljoen gebruikers te hebben. Dit klinkt leuk, maar levert in de praktijk natuurlijk niet zo heel veel op. Want chatten met iemand in Brazilië of Alaska is misschien leuk, maar het zal in de meeste gevallen geen vaste relatie of warme vriendschap opleveren. Uitzonderingen bevestigen uiteraard de regel. Het is niet helemaal duidelijk of je bij het selecteren van contacten een land of regio kunt aangeven. Als dit niet kan dan wordt het erg lastig om iemand te vinden met wie eventueel een afspraak gemaakt kan worden voor een persoonlijke ontmoeting.

Jaumo is meer van hetzelfde

Jaumo lijkt qua opzet erg op populaire datingapps die inmiddels hun sporen hebben verdiend. Of Jaumo dan een toegevoegde waarde biedt is de vraag. Dit vooral omdat de app niet in het Nederlands beschikbaar is. Er zijn alternatieven te downloaden die wel gewoon in het Nederlands te gebruiken zijn. Dit maakt de kans ook groter dat je mensen vindt die in Nederland wonen en waarmee je dus indien gewenst een stuk gemakkelijker kunt afspreken. Als je Jaumo wilt proberen is hier op zich niet veel op tegen. De kans op fake profielen lijkt niet groot, en mocht je toch een nep profiel treffen dan kun je het contact natuurlijk direct verbreken. Nep profielen zijn doorgaans snel te ontmaskeren vanwege het versturen van standaard reply’s en het reageren op ieder moment van de dag. Geen enkel normaal mens is immers 24/7 online, hoge uitzonderingen daargelaten.

Jaumo screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Jaumo?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op de website van deze dating app.

De actuele prijs van Jaumo kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Jaumo?

  • Datingapp die je op je smartphone kunt gebruiken
  • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
  • Wereldwijd contacten leggen
  • Alleen beschikbaar in het Engels en Duits
  • Betaalde app, maar de kosten zijn onduidelijk
  • Weinig toegevoegde waarde
  • 2.7
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 2.9 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  6 reacties op “Jaumo App – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for W. Franken W. Franken schreef:

   Hoe kan het abonnement stopgezet worden van Jaumo? Account Jaumo op mobiel is al verwijderd.

  2. Avatar for Randy Randy schreef:

   Jaumo zit vol met neppe profielen. Ik krijg elke keer als iemand reagent een http:// website van vrouwen met dezelfde tekst.
   Doe je de link open, kom je op een andere website wat spam oplevert.
   Te veel fake profielen, die wel weggehaald worden.

  3. Avatar for Johanna Johanna schreef:

   En ik was hier op en ik wwrd er uit gezet hoe kan dat ik moest wel betalen

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items