Home / Jack’d – Kosten, Review en Ervaringen
Jack'd logo

Jack'd - Kosten, Review en Ervaringen

Jack’d app is een datingapp voor mannen die van mannen houden. Je kunt zoeken naar mannen in de buurt op basis van je huidige locatie, dus ook als je een avond in een andere stad gaat stappen kun je gemakkelijk zien wie er ook in de buurt zijn en met wie je misschien kunt afspreken.

Jack'd
3
Beoordeling 3

Jackapp werkt via het bekende swipe principe waar meer bekende datingapps mee werken. Je kunt naar links of naar rechts swipen al naar gelang je iemand leuk vindt of niet. Je kunt, voordat je iemand een bericht stuurt, zijn foto’s bekijken en aan de hand van het profiel beoordelen of je iemand wel of niet beter wilt leren kennen. Jackapp is niet online beschikbaar, je moet hiervoor de app downloaden. Deze is te vinden in de App Store voor Apple gebruikers en in de Google Playstore voor Android.

Aanmelden is zo gebeurd

Aanmelden is erg eenvoudig. Binnen een paar minuten heb je een profiel aangemaakt en kun je op zoek gaan naar een leuke date. Jackapp is niet alleen bedoeld om te daten, je kunt er natuurlijk ook de liefde van je leven vinden. Je kunt anoniem de profielen bekijken, de ander weet niet dat je mogelijk geïnteresseerd bent totdat je zelf besluit om contact met iemand op te nemen. Je kunt ook in andere steden zoeken. Ga je bijvoorbeeld stappen in Amsterdam, spreek dan alvast met iemand af om elkaar daar te ontmoeten. Zo hoef je niet meer allerlei bars en kroegen af te lopen om te zien of je een leuke date voor de avond tegenkomt.

Gratis gebruik van de app

Bepaalde functies van de Jackapp kun je gratis gebruiken. Als alle opties wilt kunnen gebruiken, zoals bijvoorbeeld kunnen zien wie je profiel heeft bezocht, dan dien je de Pro versie te downloaden. Hieraan zijn kosten verbonden. Overigens kun je wel anoniem gebruik maken van Jackapp, want het staat je natuurlijk altijd vrij om je onder een nickname aan te melden. Sterker nog, dit verdient sterk de voorkeur om je privacy te waarborgen. Geef je ware identiteit alleen aan mensen die je
persoonlijk hebt ontmoet.

Wees voorzichtig met het maken van een afspraak
Iedereen kan zich aanmelden bij Jackapp, dus ook mensen met minder fraaie bedoelingen. Wees dus altijd een beetje op je hoede als je met iemand een afspraak maakt. Spreek liever niet bij iemand thuis af die je nooit eerder hebt ontmoet. Een eerste ontmoeting in een café, restaurant of andere openbare gelegenheid is een beter idee. Deze app is niet speciaal bedoeld voor seksdating, maar kan er natuurlijk wel voor worden gebruikt. Als je uit bent op een seksdate, wees hier dan wel duidelijk over zodat jullie beiden weten wat de intentie van de afspraak is.

Jack'd screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Jack’d?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van jackdapp.com kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Jack’d?

  • Aanmelden is gratis
  • Je kunt gratis zoeken in de profielen nadat je bent ingelogd
  • Eenvoudig zoeken naar dates in de buurt of in een stad waar je gaat stappen
  • De app is niet in het Nederlands beschikbaar
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties