Home / ItalianoSingles.com – Kosten, Review en Ervaringen
ItalianoSingles.com logo

ItalianoSingles.com - Kosten, Review en Ervaringen

Italiaanse singles zijn er in overvloed, maar je kunt ze lang niet altijd even gemakkelijk vinden. Gelukkig is er een datingsite speciaal voor mensen met een Italiaanse achtergrond om elkaar makkelijk te vinden. Deze mensen kunnen in Italië wonen, maar ook in Frankrijk, in België of bijvoorbeeld in Nederland. Over heel de wereld zijn namelijk Italianen te vinden die nog zoeken naar de liefde van hun leven. Deze singles kunnen zich allemaal aanmelden op de datingsite ItalianoSingles.com. Deze datingsite valt onder het beheer van WorldSingles, een bekende en zeer betrouwbare partij in de datingwereld.

 

ItalianoSingles.com
3
Beoordeling 3

Ben jij klaar voor Italiaanse passie?

Als er iets is waar de Italianen bekend om staan dan is het wel passie. Wat de Italianen ook doen, zij doen dit met passie. Italiaanse singles die een relatie hebben gehad met iemand van een andere nationaliteit geven dan ook vaker aan dat dit precies is wat zij in de relatie misten. Het is dan ook niet vreemd dat veel Italiaanse singles bewust zoeken naar andere singles uit dit land. Doordat de achtergrond gelijk is, is de kans van slagen van de relatie groter. Bij ItalianoSingles.com vind je uitsluitend Italiaanse vrijgezellen. Heb jij een Italiaanse achtergrond en zoek je iemand met dezelfde roots? Dan is dit een uitstekende datingsite voor jou.

Zoek de leukste Italiaanse singles bij jou in de buurt

Het is heel makkelijk om via deze datingsite te zoeken naar Italiaanse singles bij jou in de buurt. Je kunt gebruik maken van handige zoekopties om singles te vinden die goed bij je passen. Vervolgens kun je natuurlijk de profielen en de foto’s van deze singles bekijken om te zien of er leuke opties voor je bij zitten. Je kunt over en weer berichten om mensen beter te leren kennen. Wel is het zo dat de datingsite je maar een beperkt aantal mogelijkheden biedt als je een gratis profiel hebt. Wil je eindeloos kunnen berichten en chatten met leuke Italiaanse singles? Dan heb je een Platinum lidmaatschap nodig. Deze is overigens goed betaalbaar.

Matches op basis van een vragenlijst

De datingsite helpt je graag met het vinden van de juiste singles. Door een vragenlijst in te vullen kan het beheer van ItalianoSingles.com gaan zoeken naar singles waarmee jij veel raakvlakken hebt. Zo wordt het voor de datingsite makkelijker om jou vrijgezelle Italianen voor te stellen die je wellicht aanspreken. Je weet maar nooit. Misschien weet de datingsite al snel iemand voor jou te vinden en ga jij binnenkort op date.

Heb jij binnenkort een date in je agenda staan?

Heb jij Italiaanse roots en zoek jij naar iemand voor een vriendschap of relatie die een vergelijkbare achtergrond heeft? Dan kun je zeker een leuke date vinden bij ItalianoSingles.com. Schrijf je online in en start met een gratis profiel om het eerst eens te proberen. Je ziet snel genoeg of het voor jou de moeite waard is om een betaald lidmaatschap te nemen. Het zou zomaar kunnen zijn dat jij binnenkort al een leuke date met een Italiaan(se) in je agenda hebt staan.

ItalianoSingles.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van ItalianoSingles.com?

 • Gratis online daten met Italiaanse singles
 • Direct contact leggen met dames en heren die je beter wilt leren kennen
 • De website is volledig in het Engels of Italiaans
 • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

ItalianoSingles.com FAQ

Hoe kan ik ItalianoSingles.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite ItalianoSingles.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw ItalianoSingles account.

ItalianoSingles.com opzeggen

ItalianoSingles account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Italiano Singles en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd van ItalianoSingles.com!

Laats bijgewerkt: 20 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *